Για να μην ξεχνάμε τί γινόταν π.Κ. (προ Κόκκαλη) όταν η παράγκα ήταν οικολογική (πράσινη)
http://www.youtube.com/watch?v=SZxp9...om=PL&index=16
Για να μην ξεχνάμε τί γινόταν π.Κ. (προ Κόκκαλη) όταν η παράγκα ήταν οικολογική (πράσινη)
http://www.youtube.com/watch?v=SZxp9...om=PL&index=16
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ε τί να κάνω; Είμαι κι εγώ άλλος ένας από τους κολλημένους κομπλεξικούς που βλέπουν φαντάσματα.
Βέβαια ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις βλέπουν και οι Πανιώνιος και Εργοτέλης φαντάσματα. Όπως είδε ο Άρης πριν λίγο καιρό, όπως και τόσοι άλλοι εδώ και χρόνια.
Κι εσείς, όπως έχω ξαναγράψει σχετικά πρόσφατα, συνεχίζετε το ίδιο βιολί! Όλοι αδικημένοι. Τώρα πώς σας αδικούν και έχετε πάρει τα 45 στα 50 τελευταία πρωταθλήματα είναι άξιο απορίας. Πού και να μην σας αδικούσαν... θα είχατε 55 στα 50!
Τα είπαμε από τον Αύγουστο. Φέτος θα έχουμε γέλια στο τετράγωνο και όπως φαίνεται βγαίνουμε πλήρως επιβεβαιωμένοι!
Και του χρόνου (και του παραχρόνου) με υγεία.
το κακο με πολλους εδω μεσα (εσυ προσφατα προεκυψες να το κανεις) ειναι οτι αλλα σας γραφουν και αλλα καταλαβαινετε....
εγω δεν σου ειπα οτι δεν εχουμε σκισει το ελληνικο ποδοσφαιρο.
σου ζητησα να σχολιασεις τις δηλωσεις του γκαρσια...που αν τις εκανε αλλος ποδοσφαιριστης θα λεγατε ΟΛΟΙ οτι θα επρεπε να τιμωρηθει και τι ειναι αυτα που λεει κλπ κλπ κλπ
εσυ ομως για ενα περιεργο λογο το γυρισες στην κλαψα του παοκ....που εχει να παιξει μπαλα εκτος θεσ/κης απο τον καιρο του κουδα....και οτι αδικειται κλπ κλπ.
δεν σου ειπε κανεις οτι ειναι υγιες το ελληνικο ποδοσφαιρο...να σχολιασεις αν μπορουσες τις δηλωσεις του.
αλλα εσεις οι υγιως σκεπτομενοι (οπως θελετε ανα καιρους να παρουσιαζεστε ) λετε τα δικα σας...
οκ![]()
υγ...πιστευα οτι ο μεγαλυτερος καραγκιοζης που υπαρχει μεχρι τωρα ειναι ο σακελαροπουλος...αλλα αυτος ο Μινος μας διαψευδει καθημερινα...:a04:
Αφού συμφωνώ μαζί του τί θέλεις να σου γράψω;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
το κακο με πολλους εδω μεσα (εσυ προσφατα προεκυψες να το κανεις) ειναι οτι αλλα σας γραφουν και αλλα καταλαβαινετε....
εγω δεν σου ειπα οτι δεν εχουμε σκισει το ελληνικο ποδοσφαιρο.
σου ζητησα να σχολιασεις τις δηλωσεις του γκαρσια...που αν τις εκανε αλλος ποδοσφαιριστης θα λεγατε ΟΛΟΙ οτι θα επρεπε να τιμωρηθει και τι ειναι αυτα που λεει κλπ κλπ κλπ
εσυ ομως για ενα περιεργο λογο το γυρισες στην κλαψα του παοκ....που εχει να παιξει μπαλα εκτος θεσ/κης απο τον καιρο του κουδα....και οτι αδικειται κλπ κλπ.
δεν σου ειπε κανεις οτι ειναι υγιες το ελληνικο ποδοσφαιρο...να σχολιασεις αν μπορουσες τις δηλωσεις του.
αλλα εσεις οι υγιως σκεπτομενοι (οπως θελετε ανα καιρους να παρουσιαζεστε ) λετε τα δικα σας...
οκ![]()
υγ...πιστευα οτι ο μεγαλυτερος καραγκιοζης που υπαρχει μεχρι τωρα ειναι ο σακελαροπουλος...αλλα αυτος ο Μινος μας διαψευδει καθημερινα...:a04:
Ούτε έβρισε ούτε προσέβαλε κανέναν, γιατί λοιπόν να τιμωρηθεί; Τη γνώμη του είπε.
Με αυτή τη λογική θα πρέπει να τιμωρείται η παραμικρή αναφορά σε διαιτητές, η διαμαρτυρία μέσα στο γήπεδο, η αποστολή DVD με φάσεις κλπ. Από πότε απαγορεύεται να λένε τη γνώμη τους;
Ποτέ δεν είπα ότι είμαι υγιώς σκεπτόμενος. Αν ήμουν δεν θα έβλεπα ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη όμως δεν είμαι τόσο κολλημένως ώστε να μη βλέπω τα χάλια της ομάδας μου, αλλά και τα χάλια των άλλων (που όμως μας παρουσιάζονται σαν μεταξωτές κορδέλες λες και είμαστε ηλίθιοι).
ΥΓ Ο Μίνος δεν είναι καραγκιόζης. Βγάζει λεφτά κάνοντάς τον, συνεπώς (κατά μία έννοια) μαγκιά του.
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
![]()
ρε Sferopetadhn σταματα να γραφεις
ρε αυτοι δεν καταλαβαινουνε, εδω ολος ο κοσμος φωναζει αυτοι τα δικα τους....
εγινα suzukakios
Μην αρπάζεσαι ρε Σάκη. Κουβέντα κάνουμε και χαβαλέ. Δεν φταίνε αυτοί για τη λάθος επιλογή ομάδαςΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
ρε Sferopetadhn σταματα να γραφεις
ρε αυτοι δεν καταλαβαινουνε, εδω ολος ο κοσμος φωναζει αυτοι τα δικα τους....![]()
Ντάξει όλοι έχουμε αρπαχτεί κατά καιρούς, αλλά τα ξεχνάμε γρήγορα. Σιγά να μη χαλάμε τις καρδιές μας για τους εκατομμυριούχους.
![]()
για το πρωτο δεν θα σχολιασω...οκ..Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Αφού συμφωνώ μαζί του τί θέλεις να σου γράψω;
Ούτε έβρισε ούτε προσέβαλε κανέναν, γιατί λοιπόν να τιμωρηθεί; Τη γνώμη του είπε.
ΥΓ Ο Μίνος δεν είναι καραγκιόζης. Βγάζει λεφτά κάνοντάς τον, συνεπώς (κατά μία έννοια) μαγκιά του.
για το δευτερο....θα διαφωνησω...ο ανθρωπος ειναι real καραγκιοζης...σαν τον μενιο...
τον καταλαβαινεις οταν μιλαει....![]()
Tην περιοδο της "παραγκας" του ο Παναθηναικος ποσα πρωταθληματα πηρε, μηπως θυμαστε??
Πηρε μονο ο Παναθηναικος η μηπως πηραν κι αλλοι?? Μηπως ειχε και την καλυτερη κατα τεκμιριο ομαδα μαζι με την αεκ??
Αφιστε τις συγκρισεις. Αλλο κλεφτακος (που ειναι ετσι κι αλλιως οι μεγαλες ομαδες παντα, ακομα κι αν δεν το επιδιωκουν πολλες φορες) αλλο κατα συρροη δολοφονος.
Οτι ο πρωην ΠΟΚ εχει τα περισσοτερα σφυριγματα υπερ του γενικοτερα στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου το ξερουν και οι πετρες. Μακαρι να ηταν αλλιως, θα το θελαμε ολοι. (οσοι τελος παντως γουσταρουμε τη μπαλα γενικοτερα)
Σε αυτο φυσικα δεν φταιει καποια αορατη δυναμη αλλα ο ιδιος ο κοσμος. Αν καθε επαρχιακη ομαδα ειχε τον κοσμο που της αναλογει θα ειχε και την δυναμη που πρεπει. Το ιδιο και οι περιοχες της Αθηνας η του Πειραια που εχουν καποιες ιστορικες ομαδες.
Οταν το 90% των ελληνων υποστηριζουν 3 ομαδες πως ακριβως περιμενετε να μην ευνοουνται και να μην κινουν τα νηματα??
Και φυσικα ΜΜΕ και κοσμος εχουν μια σχεση αλληλο"σπρωξιματος" παντα.... Υπαρχει μια ταση στον κοσμο, το γ^%ανε τα ΜΜΕ και παρασειρουν ακομα περισσοτερους η το αντιστροφο. Οπου μυριστουν τελος παντων κερδος.
Οποτε Παναθηναικο-Ολυμπιακο-Αεκ θες κοσμε? Παρε αθλητικη Κυριακη και λοιπες εκμπομπες και φυλλαδες να ασχολουνται ΜΟΝΟ με αυτους τους 3. Ε μετα αμα ολοι ασχολουνται με αυτους πως να γινει ο κοσμος αλλη ομαδα....
Βεβαια και παλι πολλες φορες καποιες απο τις υπολοιπες ομαδες ευνοουνται εις βαρος μεγαλων ομαδων και μαλιστα πολυ. Απλα συνηθως γινεται "απο σποντα". Δλδ θελει ο Κοκκαλης να κλεψει τιτλο απο τον Παναθηναικο που παιζει για παραδειγμα με την Παναχαικη η με τα Γιαννενα και ολως τυχαιως η Παναχαικη η τα Γιαννενα ευνοουνται.... (εντελως τυχαια παραδειγματα....)
Για να βγαίνεις στο γυαλί και να λες τέτοιες πίπες πρέπει να το έχεις, αλλά απ' τη στιγμή που λέγοντας αυτά που λέει βγάζει τα προς το ζειν, εγώ πάω πάσο. Ας το σκεφτούν εκείνοι που τον πληρώνουν, εγώ ή γελάω ή αλλάζω κανάλι (ανάλογα με τη διάθεσή μου).Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
για το δευτερο....θα διαφωνησω...ο ανθρωπος ειναι real καραγκιοζης...σαν τον μενιο...
τον καταλαβαινεις οταν μιλαει....![]()
Ρε συ αυτή τη χαιρετούρα στο τέλος μη τη βάζεις, νομίζω ότι με ειρωνεύεσαι (εκτός κι αν όντως το κάνεις)![]()
![]()
α) αυτο λεμε οτι το εχει το καραγκιοζιλικι.....βεβαια αν το σκεφτεις οτι μαγκια του που κανει αυτα και κονομαει κιολας ....τοτε οκ...αλλη κουβεντα αυτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Για να βγαίνεις στο γυαλί και να λες τέτοιες πίπες πρέπει να το έχεις, αλλά απ' τη στιγμή που λέγοντας αυτά που λέει βγάζει τα προς το ζειν, εγώ πάω πάσο. Ας το σκεφτούν εκείνοι που τον πληρώνουν, εγώ ή γελάω ή αλλάζω κανάλι (ανάλογα με τη διάθεσή μου).
Ρε συ αυτή τη χαιρετούρα στο τέλος μη τη βάζεις, νομίζω ότι με ειρωνεύεσαι (εκτός κι αν όντως το κάνεις)![]()
β) αν σε ειρωνευτω θα το καταλαβεις![]()
προς το παρων οπως σου εχω ξαναπει..εισαι απο τους λιγους που μιλαν σωστα εδω μεσα
"Μεταγραφή εκ των έσω για τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Φετφατζίδης δηλώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» στην UEFA κι έτσι έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του"
αντε να δούμε καναν νεό να ανεβαίνει στην ομάδα....
βαρεθηκαμε να "πεφτουν" τα αστερια άδικα...
κ ο μόνος τομέας που ο βαζελος είναι ανώτερος μας....σε αυτον είναι χρόνια μπροστα μας...δυστυχως
και αν δεν δούμε και τώρα που έχουμε 5~6 παίκτες με μεγάλες δυνατότητες μάλλον δεν θα δούμε ποτε
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
μαγεεεεεεεεεε
αντε να σε δω να μιλας με αρειανους οπως σου ελεγα![]()
![]()
και πιο πανω ειναι...
και καλυτερο προπονητη θα παρουν![]()
( καλυτερο ολων μας εδω που τα λεμε)
για τον Κούπερ όλα αυτά???Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
και καλυτερο προπονητη θα παρουν![]()
( καλυτερο ολων μας εδω που τα λεμε)
σιγά τις πιέτες μαν!
το μόνο που του μένει είναι να χτυπήσει ένα μεγάλο L, ταττού στο μέτωπο.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
nai mwre me ton abalo......Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
για τον Κούπερ όλα αυτά???
σιγά τις πιέτες μαν!
το μόνο που του μένει είναι να χτυπήσει ένα μεγάλο L, ταττού στο μέτωπο.
![]()
δεν τον είπα άμπαλο.
αλλά μήπως διαφωνείς ότι είναι απο τους μεγαλύτερους λούζερ όλων των εποχών???
πάντα έφτανε...αλλά δεν έπινε.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Το γεγονός ότι λύνει τη συνεργασία του με την Εθνική Γεωργίας και τη θέση του παίρνει ο Κετσπάγια σας λέει τίποτα;
Μου μυρίζεται πολύ γέλιο. Μακάρι να μην διαψευστώ! ΧΕΧΕΧΕ :a39:
![]()