Σελίδα 50 από 79 ΠρώτοΠρώτο ... 40454647484950515253545560 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 736 έως 750 από 1184

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    χμ. οκ. Και παλι ελα καμια βολτα να πιουμε καμια τουμποργκ!
    done.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σε είδα ηλίθια (άλλα ωραίο μωρό ) να πετάγεσαι από στοπ στην Αγ. Λάυρας με ένα διθέσιο-κάτι κοκαλώνοντας στη μέση του δρόμου :a53: κινδυνεύοντας να με στείλεις στο νοσοκομείο να περάσω το υπόλοιπο της άδειάς μου.
    Παρ όλο που δεν σου κατέβασα κανένα καντήλι και μόνο στον ήχο της παρατεταμένης κόρνας μου σεληνιάστηκες.

Μα καλά τι παθένετε εσείς οι γυναίκες στο άκουσμα τις κόρνας και μόνο όταν κάνετε μ@λ@κίες ;
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Εισπνοή.... εκπνοή....
    σας είδα σήμερα που έκανε ζέστη... και πηγαίνατε όλοι σαν παλαβοί. πεταγόσασταν από στοπ.. περνάγατε κόκκινα... στρίβατε όποτε γουστάρατε.... αλλά αυτό είναι πλέον καθημερινότητα. τέσπα.

σας είδα κι όλους εσάς με τα ss σας και τα on/off σας και τα σκούτερ σας... το 90% χωρίς κράνος... για μπουφάν δεν το συζητάμε, μια ζακετούλα είναι αρκετή. ειδικά για κάτι τουδουμου και ss. τουλάχιστον οι καγκουρομπεβερλάδες είναι κρυουλιάριδες και φοράνε κάτι πιο χοντρό. όχι πως θα προστατέψει και πολύ.. αλλά θα κρατήσει λίγο παραπάνω από τη ζακετούλα μέχρι να φτάσει δέρμα.

σας είδα μ@λ@κες με τα tmax στην Ελευθερίας στον Κορυδαλλό... που παραλίγο να πέσετε πάνω μου γιατί προταιρεότητες δεν σας έμαθαν στη σχολή οδηγών.. αν πήγατε. δώσατε 10.000 για το μπουρδέλο σας κι άλλα τόσα για να το "τουμπανιάσετε".... πάρτε κάνα μπουφάν της προκοπής που μου είστε με τα αγιοβαρβαρήτικα.

μπράβο στα ζευγάρια με το varadero στο Περιστέρι, στο ninja στη Αγ. Βαρβάρα και στο gsxr στον κορυδαλλό που φόραγαν και οι δύο κράνος! και σε εμάς με την κοπέλα μου

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Σας είδα όοοολους τους δίτροχους το πρωί στο ??Στόμιο??(εκεί που κάνουμε την παράκαμψη των Τεμπών),πίνατε το καφεδάκι σας σε ένα ωραίο παραλιακό μαγαζάκι και πολύ σας χάρηκα!!!Στη συνέχεια του δρόμου προς Αθήνα χαιρόμουν και καμάρωνα τα ζευγάρια πάνω σε δυο bmw,το ένα rt,το άλλο νομίζω gt ή παλιότερο rt,που ήταν πίσω από το αμάξι μου,μέχρι που κινδύνευσαν και οι δύο όταν με πέρασαν εξαιτίας κάποιου ηλίθιου με ένα saab που προφανώς χάζευε και προκάλεσε καραμπόλα 3ων αυτοκινήτων.Ευτυχώς οι δύο μηχανές αντέδρασαν έγκαιρα και γλίτωσαν τα χειρότερα!!
    Να είστε καλά ρε παίδες!!

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σας είδα όλους εσάς με τα τούμπανα SS σας από και προς Σούνιο οι περισσότεροι με full εξοπλισμό κρανωμένοι κτλ.

Σας είδα και όλους εσάς τους Sunday drivers που ουκ ολίγες φορές κοντέψατε να με στείλετε νοσοκομείο.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    σας ειδα σημερα στη Δημητσανα με το fazer,τα varadero,την bmw full εξοπλισμο ολοι,μονοκαβαλα και δικαβαλα,σας ζηλεψα η αληθεια ειναι που εγω ημουνα δουλεια και εσεις απολαμβανατε τον ωραιο καιρο.παντα ορθιοι παιδια!

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Σας είδα να ετοιμάζεστε για φιέστα και στο τέλος να πίνετε, αντί για σαμπάνια, διπλό ελληνικό σκέτο...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    σας ειδα στην παραλιακη..... ακινητους , μιλαμε τοσο ακίνητους που νομιζα το ταιφουν να πηγαινει με 800χαω

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Σας ειδα ολους σημερα... Πολλες δεκαδες μηχανες στο δρομο...
    Αλλοι κυριλε και τουριστικοι,αλλοι καυλωμενοι απο τον χειμωνα,αλλοι δικαβαλοι και φορτωμενοι,
    αλλοι στριφτεροι,αλλοι ευθειακηδες...

Αν και καποιοι μου την δωσατε ασχημα στα νευρα με τον επιθετικο τροπο που οδηγηγουσατε,
    σας συγχωρω γτ ηταν η πρωτη ανοιξιατικη βολτα και εχω καλη διαθεση
    Αλλα ειναι μαλακια να συμπεριφερεστε ετσι...

Να ειστε ολοι καλα και καλα χιλιομετρα

Σε ειδα στην Δαφνη πλατεια καλογηρων με bmw f800gs την ωρα του αγωνα φιλε.Η μηχανη μιλαμε γυαλιζε.Τοση καθαριοτητα και λαμπεροτητα δεν εχω ξαναδει σε μηχανη.Καλες βολτες.

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Σας είδα κι εγώ στη Μαρκοπούλου σήμερα το απόγευμα, στο ύψος του Μαρκόπουλου, να σιχτηρίζετε την τύχη σας που σας έβαλε μέσα στα κουτάκια και με βλέπατε εμένα να περνάω ανάμεσά σας και να σκάω μύτη πρώτος στο φανάρι...

(Α, να χαθώ ο κάγκουρας...!)

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Επίσης, σε είδα κι εσένα (τώρα που το θυμήθηκα, αγκρρρρρρρρρρρρρρ) γύφτουλα τζιπάτε, ελεεινέ μπάσταρδε, που χτύπησες το σκυλάκι πάνω στη Μαρκοπούλου και ενώ το είδες να σπαρταράει από τον πόνο, συνέχισες την καγκουροβόλτα σου με προορισμό το σαβούριασμα στα Καλύβια....

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Είδα τον DimChios και του 'πα να μικρύνει την γραμματοσειρά του για τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΓΕΛΙΩΝ.
    Κι αυτός εντάξει, την μίκρυνε.
    Και έγραψε σιδηρόδρομο τώρα.
    Αλλά κατά τ' άλλα είναι καλό παιδί. (νομίζω)
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
    Είδα τον DimChios και του 'πα να μικρύνει την γραμματοσειρά του για τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΓΕΛΙΩΝ.
    Κι αυτός εντάξει, την μίκρυνε.
    Και έγραψε σιδηρόδρομο τώρα.
    Αλλά κατά τ' άλλα είναι καλό παιδί. (νομίζω)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δε θα βαλεις αγγελια ρε?

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δε θα βαλεις αγγελια ρε?

εγώ έβαλα.....

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26