Ωπα, ωπα..
Εγω εβγαλα τη βιδα.. Αν βγαινει και το εσωτερικο δεν το δοκιμασα... αλλα μου φανηκε σταθερο..
Τhanks φιλε μου.. Αυτο θα ειναι..
![]()
Πατέρας πια..
Άντε με το καλό.Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Ωπα, ωπα..
Εγω εβγαλα τη βιδα.. Αν βγαινει και το εσωτερικο δεν το δοκιμασα... αλλα μου φανηκε σταθερο..
Τhanks φιλε μου.. Αυτο θα ειναι..
![]()
Καλό ξεκίνημα Νίκο, κι όλα σου τά προβλήματα νάναι σαν αυτό με τον πείρο του ρεζερβουάρ.
Σειμ: Βρέ αθεόφοβε ξεκίνησες να το λύνεις σε εσωτερικό χώρο, χωρίς να του κάνεις ενα γερό πλύσιμο?
θα πνιγείς στη σκόνη.......
Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω RC31
Χαχαχα.. Οχι βρε φιλε.. Δεν ειναι εσωτερικος χωρος.. Στο πεζοδρομιο ειναι. Το φλας του κινητου ειναι αυτο το φως..Αρχικά δημιουργήθηκε από newmanj
Άντε με το καλό.
Καλό ξεκίνημα Νίκο, κι όλα σου τά προβλήματα νάναι σαν αυτό με τον πείρο του ρεζερβουάρ.
Σειμ: Βρέ αθεόφοβε ξεκίνησες να το λύνεις σε εσωτερικό χώρο, χωρίς να του κάνεις ενα γερό πλύσιμο?
θα πνιγείς στη σκόνη.......
Σ'ευχαριστω κιολας.. Η συνεχεια στο θρεντακι που εχω ανοιξει!!
![]()
Πατέρας πια..
Καλησπέρα παίδες.
Το ξέρω οτι έχω γράψει "απουσίες" απο την BROSοπαρέα, αλλά δεν την παλεύω πάντα με την δουλειά.
Καταρχήν ξαναχαιρετίζω τους γνωστούς που είχαμε συναντηθεί το καλοκαίρι και ξαναφέρνω την πρόταση να την ξανακάνουμε την συνάντηση - η και βόλτα.
Επί της ουσίας, άφησα σήμερα το BROSάκι στο μάστορα για
α) Τέντωμα αλυσίδας και αλλαγή γλίστρας μάλλον![]()
β) Αλλαγή μπουζί και έλεγχο συμπίεσης![]()
γ) Αλλαγή μπροστά λάδια και ελατήρια στις αναρτήσεις![]()
Θα ενημερώσω μόλις παραλάβω!
που μπορω να βρω το πλαστικο της ουρας???? η αν οχι το μαμα αν εχετε να μου προτινετε απο καποιο αλλο μοντελο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vasilis7
που μπορω να βρω το πλαστικο της ουρας???? η αν οχι το μαμα αν εχετε να μου προτινετε απο καποιο αλλο μοντελο.
δεν νομίζω να μπαίνει απο κάποιο άλλο μοντέλο.........
ψαξε σε αγγελιες,σε μαντρες με ανταλακτικα η μήπως μπορείς να φτιάξεις πολυεστερικά
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
επιδη εχω εδει σε κατι photo διαφορετικους κολους γιαφτο ρωταω..
Στις περισσότερες περιπτώσεις έχει αλλαχτεί και το υποπλαίσιο ή έχει γίνει κάποια μετατροπή...
Give me fuel, Give me fire
να κ κατι φωτο απο το καμαρι μου!το χειμωνα θα μπει μεσα για μικρο σουλουπωματα,βαψιματα!
http://imageshack.us/photo/my-images...sc00151rg.jpg/
Αρχικά δημιουργήθηκε από pararos
να κ κατι φωτο απο το καμαρι μου!το χειμωνα θα μπει μεσα για μικρο σουλουπωματα,βαψιματα!
http://imageshack.us/photo/my-images...sc00151rg.jpg/
ενδιαφέρων το τιμονακι για δωσε πληροφοριες........
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
το τιμονακι ειναι shark 30ευρω το πηρα κ 25 τις χουφτες!η μηχανη ειχε αποστατες απο τον προηγουμενο!να ξερετε οτι δεν ειναι μονο βαλε βγαλε τους διακοπτες,χρειαζοντε κ δυο τρυπες στο τιμονι μεσα απο τους διακοπτες,εχουν κατι πυρακια για να τους κραταει σταθερους!το μασκακι απο ebay 45ευρω με μεταφορικα αλλα απο φωτισμο δε λεει κ πολλα,η νυχτα με τη μερα με το μαμα το στρογγυλο!αλλα το αλλαζει ολο το μηχανακι μπορω να πω!ααα να πω κ για το στυλ οδηγησης!εχει αλλαξει κατα πολυ!δε πιανομαι πια κ στριβει πιο ευκολα,νομιζεις οτι θες να μπεις με πλαγιολισθηση σα τα motard!
Αρχικά δημιουργήθηκε από pararos
,νομιζεις οτι θες να μπεις με πλαγιολισθηση σα τα motard!
γι αυτο το θελω κ γω![]()
![]()
![]()
ευχαριστω![]()
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
παιδες μια ερωτιση.. το πισω αμορτισερ εχει κλασει τελιως. θελω να ροτισω επισκεβαζετε η πρεπει να παρω καινουργιο??
Λογικα ελατηριο και επισκευη κανα 150-200 € μαζι με εργατικα..
Καινουριο αμορτισερ ξεκιναμε απο 700 € και ανεβαινουμε..
Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος..
Πατέρας πια..