Πιστευω οτι η λεξη ΚΟΥΚΛΙΑ ειναι πολυ λιγο για να τα χαρακτηρισεις αυτες ΤΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . ."ΜΟΥΝ@ΡΕΣ"![]()
![]()
![]()
![]()
Πιστευω οτι η λεξη ΚΟΥΚΛΙΑ ειναι πολυ λιγο για να τα χαρακτηρισεις αυτες ΤΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . ."ΜΟΥΝ@ΡΕΣ"![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΟΥΝΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑρχικά δημιουργήθηκε από GSXR K6
![]()
![]()
![]()
ΠΕΣ ΤΟ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ @
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΣ ΜΠΑΝ!!!!!!!
ΜΟΥΝΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
Εχεισ δικιο...................Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
ΜΟΥΝΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΠΕΣ ΤΟ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ @
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΣ ΜΠΑΝ!!!!!!!
ΜΟΥΝΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!
Μπραβο παιδια για τα μηχανακια σας που ειναι..........................
ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝΑΑΑΑΑΑΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.......!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
αχ τι μου κανετε , πανω που ειπα καλοκαιρι ειναι να ηρεμισω και να μαζεψω κανενα φραγκο για διακοπες αρχισαν να μου μπαινουν ιδεες για πολυεστερικα . ρε τι παθαμε , φυλακη θα μας βαλουν στο τελος . '
Παιδες , τα μηχανακια σας απλα δεν παιζονται .
Απο που ειστε ρε παιδια ? ρωταω γιατι δεν σας εχω πετυχει ποτε στα γνωστα μερη ( Βουτα , Ribas , Σουνιο ... )
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
ελα εστω και για καμμια φωτο...καλα θα ειναι, θα ειμαστε μαζι με τον jim εκει και με τον Σταυρο τον Σταυρουλακη με τον Σκουρτα...ελα....ενοειτε με το μηχανακι...
το φτερο μου θυμιζει λιγο τα φτερακια που δινει η cresent σαν motogp ρεπλικα...και ειχα στο νου μου να σε ρωτυσω...για βγαλε καμια φωτο απο αυτο και στειλε αν μπορεις...μηπως ταιριαξω κανενα τετοιο στο tlr....![]()
![]()
![]()
Αν μπορουσα θα ερχομουνα αλλα να ξεκινησω απο Σαντορινη για Σ/Κ λιγο δυσκολο...![]()
Το φτερο οπως ειπα ειναι απο Hayabusa και ειναι κομμενο μπροστα,για να μπει στο Κ5 θελει ενα μικρο λαμακι γιατι οι τρυπες δεν πεφτουν ακριβως,μπαινει πισω απ'το φτερο και δεν φαινεται καθολου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
Απο που ειστε ρε παιδια ? ρωταω γιατι δεν σας εχω πετυχει ποτε στα γνωστα μερη ( Βουτα , Ribas , Σουνιο ... )![]()
Απο Καρδιτσα,εγω παω που και που οταν παιρνω καμια αδεια αλλα δεν θα ετυχε να συναντηθουμε ποτε...![]()
![]()
Εχε χαρη που δεν προλαβα να τσιμπησω ενα πολυεστερικο ακομα,ηθελα και ενα χωρις φωτα να το κανω ετσι...![]()
![]()
GAMAY!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Οτιστε και μια ακομα μαζι για να φανει καλυτερα η διαφορα στο φτερο...Στο Rizla φτιαχτηκε για να μοιαζει περισσοτερο σε GP...![]()
![]()
![]()
![]()
Εχεις πμ ρεεεεε...![]()
Keep spamming!!!:a13:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
[B]Αν μπορουσα θα ερχομουνα αλλα να ξεκινησω απο Σαντορινη για Σ/Κ λιγο δυσκολο...![]()
Το φτερο οπως ειπα ειναι απο Hayabusa και ειναι κομμενο μπροστα,για να μπει στο Κ5 θελει ενα μικρο λαμακι γιατι οι τρυπες δεν πεφτουν ακριβως,μπαινει πισω απ'το φτερο και δεν φαινεται καθολου...
εμεις παμε απο Χανια...και οντως ειναι δυσκολο....
το φτερακι ταιριαζει ακριβως στο tlr...βλεπεις εχουν ιδιο μπροστινο με το μπουσα....![]()
![]()
α και το yoshimura japan edition....gamaei![]()
![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Κουκλες είναι και τα δυοΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Οτιστε και μια ακομα μαζι για να φανει καλυτερα η διαφορα στο φτερο...Στο Rizla φτιαχτηκε για να μοιαζει περισσοτερο σε GP...![]()
![]()
![]()
![]()
Θα μου πεις είναι δυνατον να είναι SUZUKI και να μην μ΄αρεσει
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Ρε φίλε αλήθεια τη νυχτα βλέπς μ'αυτου του τσιμπλοφάναρου;
http://img170.imageshack.us/my.php?i...scf2457ic9.jpg
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8