Σελίδα 51 από 234 ΠρώτοΠρώτο ... 41464748495051525354555661101151 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 751 έως 765 από 3499

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIΙ

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Παραγκααααααααααααα.......................................... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ουτε ο πατερας ετσι
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Γιατί ρε παλικάρια; Σας έχει κάνει το ελληνικό πρωτάθλημα και ο τρόπος που λειτουργούν όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτό τη δυνατότητα να πιστεύετε ότι παίζεται εντός γηπέδων; Είναι τέτοια η βρώμα και τα τέρατα που έχουμε δει που ακόμη και ανθρώπινα να είναι τα λάθη των διαιτητών δεν τους πιστεύουμε. Πολύ απλά!

Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα λένε και πολύ σωστά! Όταν επικρατεί η απόλυτη ρεμούλα πώς μπορώ εγώ να δεχτώ ότι π.χ. δεν είδε ο Σπάθας (ω τί σύμπτωση) το πέναλτι με τον Άρη στο 90'; Ή ότι το διπλό της Ξάνθης ήταν καθαρό;

Απλά ως οπαδοί των δύο κατεξοχήν ευνοούμενων δεν σας πολυσυμφέρει αυτό που λέω αφού ξέρετε ότι τώρα δεν είστε στα κόζια αλλά θα είστε αύριο, μεθαύριο αυτοί που θα ξανακάνετε τα ίδια.

Η ιστορία σας αυτό μου έχει αποδείξει και δεν είδα αλλάζουν και πολλά φέτος που ήταν μια χρονιά αλλαγής στα κόζια. Χρώμα και όνομα άλλαξε ο νταβατζής, τίποτε άλλο.
    Πολυ σωστα ολ αυτα που λες αλλα θα σε παραδεχομουν αν τα ελεγες και περσι οπου (κυριως στον πρωτο γυρο) η διαιτησια σε πηγε καροτσι και σε εβγαλε και δευτερο στην κανονικη διαρκεια.........
    στα πει οφ φυσικα εσπρωξε εμας!

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Κατσε να δουμε τι κωλοτουμπες θα διαβασουμε στην περιπτωση που δεν βγει ο γαυρος στα οφφ .

Γαυροβαζελικη συμφωνια βλεπω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ενω αμα βγειτε πρωτοι θα συμφωνησεις με οτι σου λενε η απλα θα ειστε η καλυτερη ομαδα?
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Πολυ σωστα ολ αυτα που λες αλλα θα σε παραδεχομουν αν τα ελεγες και περσι οπου (κυριως στον πρωτο γυρο) η διαιτησια σε πηγε καροτσι και σε εβγαλε και δευτερο στην κανονικη διαρκεια.........
    στα πει οφ φυσικα εσπρωξε εμας!
    Πού ακριβώς αναφέρεσαι; Μήπως νομίζεις ότι είμαι γαύρος;

Με πήγε και καρότσι μάλιστα!

Αν μου πεις και σε ποιά ματς θα σε παραδεχτώ.

Και επιτέλους ξεκολήστε με το πέρσι και το φέτος. Ποδόσφαιρο παίζεται στην Ελλάδα εδώ και 80 χρόνια εκ των οποίων τα 79 είναι μπουρδέλο. Ξαναλέω. Δε με ενδιαφέρει αν ο νταβατζής είναι πράσινος ή κόκκινος ή αν είναι πολύ ή λίγο νταβατζής. Με ενδιαφέρει να μην υπάρχει μπας και δούμε προκοπή!

Με αυτό το προηγούμενο όμως εγώ προσωπικά δε μπορώ να δεχτώ ότι το κοράκι έκανε λάθος, πολύ απλά γιατί αυτός μου έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσω την αμεροληψία του!

Και το ξαναλέω για ακόμη μία και ελπίζω τελευταία φορά. Φέτος ήρθα σε απόσταση αναπνοής και χωρίς λόγο ενορχηστρώθηκε ολόκληρο σχέδιο για να με πηδήξουν, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρό λόγος μιας και κατά 99% θα το έπαιρνε ο ΠΑΟ ούτως ή άλλως. Καθώς όμως τα χρήματα του ΤΣ.Λ. είναι πολλά οι πολυμετοχικοί δεν είχαν τη διάθεση να ρισκάρουν ούτε αυτό το 1% και φρόντισαν να προστατεύσουν την επιχείρησή τους. Άλλωστε είναι μάλλον συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους πρακτικές. Δεν πιστεύω ότι τα λεφτά που έχουν τα έκαναν με τον σταυρό στο χέρι.

Φέτος ήταν ο ΠΑΟ, τόσα χρόνια ήταν ο ΟΣΦΠ και παλιότερα ξαναήταν ο ΠΑΟ. Δε μου λέει τίποτα ούτε το χρώμα, ούτε το όνομα. Για μένα πάντα υπάρχει κάποιος που μου κάθεται στο σβέρκο κι αυτό μου τη δίνει!

Και στην τελική, κανείς δεν ξέρει πού θα ήταν η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η Λάρισα, η Καστοριά, η Δόξα, η Παναχαϊκή και τόσες άλλες ομάδες αν υπήρχε πραγματική ισονομία. Εγώ προσωπικά, για να χρησιμοποιήσω ένα πρόσφατο παράδειγμα που όλοι θυμόμαστε, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν η ΑΕΚ έπαιρνε το "χάρτινο" και τον Ντέμη θα είχε για πρόεδρο και λεφτά θα είχε και 25.000 θα είχε και θα βλέπατε την πλάτη της!

Όσα λέω δεν αναφέρονται μόνο στο φετινό. Φέτος τυχαίνει να είναι ο ΠΑΟ. Αύριο-μεθαύριο θα είναι ο γάβρος. Πραγματικά δε λέει κάτι για τους υπόλοιπους και πιθανώς και για κάποιους εξ υμών! Μόνο όταν θα καταλάβετε (εσείς οι οπαδοί) ίσως να καταλάβουν και οι διοικήσεις σας ότι μόνο καλό θα κάνει να υπάρχουν 7-8 ομάδες που θα φτύνεις αίμα να τις κερδίσεις! Θα ήταν έτσι η Μπάρτσα και η Ρεάλ αν δεν είχαν από πίσω Βαλένθια, Σεβίλλη, Ατλέτικο, που στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα σήκωναν κούπες με ευκολία;

Τέλος πάντων... τα ίδια λέμε κάθε χρόνο... Άντε να δούμε αύριο τί θα γίνει. Καλό ματσάκι να γίνει κι ας χάσουν και οι δύο

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

και τον Ντέμη θα είχε για πρόεδρο και λεφτά θα είχε και 25.000 θα είχε και θα βλέπατε την πλάτη της!

episis tha prokalouse tromo se liverpool, real, inter kai bayern :rotflmao: :rotflmao:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    Γαυροβαζελικη συμφωνια βλεπω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ενω αμα βγειτε πρωτοι θα συμφωνησεις με οτι σου λενε η απλα θα ειστε η καλυτερη ομαδα?
    Τωρα που την ειδες εσυ την συμφωνια..???

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ουτε ο πατερας ετσι
    Επειδη τεσσερα χρονια τωρα σας ειχαμε ταραξει στην φωτο.....

Η αποφαση παρθηκε !!!

Φωτο θα ξαναμπει εδω μεσα οταν ξαναπαρει πρωταθλημα ο γαυρος !!!

Δημοκρατικα πραγματα !!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Η αποφαση παρθηκε !!!

Δημοκρατικα πραγματα !!!
    αντε και κανα βρακακι του μαυρουκου :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    episis tha prokalouse tromo se liverpool, real, inter kai bayern :rotflmao: :rotflmao:
    Σε αυτούς μάλλον όχι, αλλά στους εντός συνόρων μπορεί. Δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο άλλωστε!

ΥΓ Θα πας αύριο να δεις από κοντά τις δύο ομάδες της ζωής σου στον πιο φιλικό τελικό όλων των εποχών;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Η αποφαση παρθηκε !!!

Δημοκρατικα πραγματα !!!

Σε μερικα χρονια......ισως μπορει

Σε αυτούς μάλλον όχι, αλλά στους εντός συνόρων μπορεί. Δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο άλλωστε!

ΥΓ Θα πας αύριο να δεις από κοντά τις δύο ομάδες της ζωής σου στον πιο φιλικό τελικό όλων των εποχών;

ennoeitai :rotflmao:

γιατι φιλικο ρε φιλε??

παλι ο αρης θα παρει το κυπελλο ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    παλι ο αρης θα παρει το κυπελλο ??
    Τους έχει γίνει συνήθειο... Ο παππούς μου θυμάται σαν χθες που πανηγύριζαν το 70!

Μωρέ καλό ματς να γίνει κι ας χάσουν και οι δυο. :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ennoeitai :rotflmao:
    Άντε τυχερέ! Ότι και να γίνει εσύ θα είσαι χαρούμενος

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3864