Σελίδα 51 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 41464748495051525354555661101 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 751 έως 765 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Σας βλεπω ολους καθε μερα , στον δρομο απο Αγρια προς Βολο, να πηγαινετε σαν τρελοι γνωριζοντας οτι αυτος ο δρομος μετραει σχεδον ενα ατυχημα καθε μερα και μερικα απο τα χειροτερα δυστυχηματα της περιοχης.
    Στον ιδιο δρομο πλεον το κρανος αποτελει προιον εξαφανισης.Αντ'αυτου ...τζελ, μιλιτερ τζοκε'ι', τρεντι σκουφι τον χειμωνα και γυαλια D&G.Πανακριβα μηχανακια για παμφτωχα μυαλα.
    Σε ειδα και εσενα αγορι, να χτυπιεσαι στην ασφαλτο (του ιδιου δρομου), οταν εφτασα με το ασθενοφορο.Χωθηκες κατω απο ενα φορτηγο , χωρις κρανος, με μαγιο-φανελα-στριγκοπαντοφλο-πετσετα.Ησουν τυχερος που το κεφαλι σου δεν ειχε ουτε γρατσουνια, αλλα οταν τσιμπουσα τα ποδια σου -επιμονα- με βελονα , εσυ δεν καταβαινες τιποτα.
    Ελπιζω να σε ξαναδω ορθιο, γιατι ειμαστε και απο το ιδιο χωριο ρε πστ μου.

Το νου μας ολοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    [...]Ησουν τυχερος που το κεφαλι σου δεν ειχε ουτε γρατσουνια, αλλα οταν τσιμπουσα τα ποδια σου -επιμονα- με βελονα , εσυ δεν καταβαινες τιποτα.[...]
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Τοσο "κακος" ειμαι τελικα που ΔΕΝ λυπαμαι ουτε κατα διάνοια για αυτους ?

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

[/QUOTE

Πώς το καταφέρνεις??

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Γιατι ρε συ φιλε portis? αμα φοραγε κρανος θα ηταν οκ? ή ανθρωπια αξιζουν μονο οσοι ειναι αρματωμενοι??

ναι ενταξει μαλακια του, αλλα απο την αλλη δεν ειναι σωστη αντιληψη αυτη.
    τελος παντων δεν εχει σημασια, τουλαχιστον υπαρχουν σωστοι επαγγελματιες...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Γιατι ρε συ φιλε portis? αμα φοραγε κρανος θα ηταν οκ? ή ανθρωπια αξιζουν μονο οσοι ειναι αρματωμενοι??

ναι ενταξει μαλακια του, αλλα απο την αλλη δεν ειναι σωστη αντιληψη αυτη.
    τελος παντων δεν εχει σημασια, τουλαχιστον υπαρχουν σωστοι επαγγελματιες...
    Μεγαλη κουβεντα....κιαμα αρχισουμε....θα ερθει ο Μιχαλης ο "G" και θα τα ξυρισει ολα...οποτε...δωρον - αδωρον.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Cool...

Σάββατο απόγευμα στον δρόμο μου προς Χαλκιδική σε είδα με το μαύρο SS (νομίζω) και full προβλεπόμενο εξοπλισμό, λογικά γυρνούσες Σαλονίκη να μου παίζεις τα φώτα για χαιρετούρα αλλα εκείνη τη στιγμή ξεμούδιαζα το χέρι μου και δε σε πρόλαβα.

Καλούς δρόμους να έχεις φιλαράκι!

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Σε ειδα μπορντώ XX , να απορείς όταν σε πέρασε με + όσα πάνω στο Δέλτα στην παραλιακή το φουμουξου....σε ακούσαμε και όταν κορναρες για χαιρετούρα...

Σωραίος....

Σε ειδα μωρη γιδα,που φρεναρες οριακα στο κοκκινο και μετα εβαλες και οπισθεν για να πας στη θεση σου. Σε εκραξα μεσα απο το κρανος,κουνησες το κεφαλι σου κ εφυγες.
    Σας βλεπω καγκουρια με τα SS να το παιζετε γρηγοροι και πιλοταρες σε καθε βεσποειδες που οδηγαει γκομενα.

ΕΛΕΟΣ!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Οχι, αλλα εχεις θεμα,κοιταξε το.

Αν θελεις ανοιξε καινουριο thread και συζητησετο να δεις που εισαι fault ,αλλιως κοιτα να το λυσεις με καποιο τροπο.

σας βλεπω καθημερινα ειδικα τωρα που καλοκαιριασε εσας τους υπερπαγκοσμιους αναβατες χωρις καθρεπτες που νομιζετε οτι ειστε οι κυριαρχοι της ασφαλτου και δεν ριχνετε μια ματια διπλα σας,πισω σας.τσουρεκια μας τα εχετε κανει!!!:a39:

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulamaras750
    σας βλεπω καθημερινα ειδικα τωρα που καλοκαιριασε εσας τους υπερπαγκοσμιους αναβατες χωρις καθρεπτες που νομιζετε οτι ειστε οι κυριαρχοι της ασφαλτου και δεν ριχνετε μια ματια διπλα σας,πισω σας.τσουρεκια μας τα εχετε κανει!!!:a39:
    χαααα συμφωνω...σκεψου ομως και αυτους που εχουν καθρεφτες και δεν ριχνουν ουτε βλεφαρο??? ουτε καν τον κοπο για το γαμωτο??ουτε γω εχω βασικα καθρεφτες γτ με βολευει περισσοτερο να γυρναω κεφαλι... :rotflmao: :rotflmao:

οι καθρεπτες σε βοηθουν γενικως να αντιλαμβανεσαι τι γινεται γυρω σου σε κλασματα,δεν ειναι μονο για να κοιταξεις πριν στριψεις. παπι οδηγας?

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF