:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι μλκας είναι αυτος ρε!!! Έλεος!
Παιδιά όλα καλά!![]()
![]()
Μπράβο στα παληκάρια για την βοήθεια που πρόσφαιραν.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι μλκας είναι αυτος ρε!!! Έλεος!
Παιδιά όλα καλά!![]()
![]()
Μπράβο στα παληκάρια για την βοήθεια που πρόσφαιραν.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
ποιος το χεζει ρε το μηχανακι... το αλλο μπορεις να μου πεις πως θα το φτιαξω??:rotflmao: :rotflmao:
Έχει στο Φαληράκι....καλό φαρμακειο![]()
![]()
σουπερ βολτα...ωραιο παρεακι...ομορφη διαδρομη...καλο φαγητο...
και του χρονου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τον παπαρα που ηταν σκουπα (και μας καθυστερησε 2 φορες γιατι αρχισε να προσπερναει για να μετρησει ποσα ατομα ειμαστε)να μην ειχαμε και ολα θα ηταν τελεια...![]()
![]()
![]()
μαλάκα Λάμπρο ζεσταίνω τον φούρνο για να τσεκάρω την πρότασή σου....
αν δεν πιάσει...την μάμησες...![]()
προσπαθεις να ''ψησεις'' κανα γκομενακι να σου κατσει???Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
μαλάκα Λάμπρο ζεσταίνω τον φούρνο για να τσεκάρω την πρότασή σου....
αν δεν πιάσει...την μάμησες...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με τι?Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
προσπαθεις να ''ψησεις'' κανα γκομενακι να σου κατσει???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αφού το "εργαλείο" της δουλειάς βραχυκύκλωσε...![]()
Tον πρόλαβα πριν τα διόδια της Ελευσίνας, συνεχίσαμε μαζί μέχρι την είσοδο της Α.Ο, του έκανα νόημα και μου είπε όλα ΟΚ, ταξίδέψαμε για λίγο μαζί και στην είσοδο Α.Ο. χωρίσαμε, ελπίζω να συνέχισε καλά....Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
bocarooooooooooooooos
φίλε γιωργο γυρισες ολα καλα με την αφρικανα???
Καλημερα σε ολους μολισ τωρα ξυπνησα μετα απο 11 ωρες υπνου (με 2 ωρες υπνο ηρθα στην εκδρομη) και διαβαζω ολα τα σχολια......mike giann περαστικα και αγυριστα........ευχαριστω ολα τα παιδια....περασα ομορφα αλλα το μονο που με χαλασε ηταν το οχι και τοσο καλο φαγητο,το ψωμι μπαγιατικο και οπως ειπε και ο castoras οι πατατες ακομη ερχονται.....
ενα μεγαλο μπραβο και ευχαριστω σε ολα τα παιδια που οργανωσαν αυτη την εκδρομη και χαρηκαμε μια υπεροχη Κυριακη που τα ειχε ολα.........
και μια ερωτηση στο παιδι που προεκυψε στο γκρουπ μας με το cagiva raptor.....φιλε δεν ξερω τι εγινε αλλα γιατι οταν σταματησες να με βλεπεις στον καθρεπτη της μηχανης σου δεν εκοψες να μας περιμενεις ωστε να μην χαλασει το group και συνεχισες?![]()
1992-1994 HONDA C50 6V
1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i
συγχαρητηρια στον καπτεν και το δαναο.εδωσαν μαθηματα μοτοσυκλετιστικης αλληλεγγυης σε ολους μας.ας γινουν παραδειγμα προς μιμηση.![]()
Ο chris_honda έχει γατροσόφια ρε....Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
ποιος το χεζει ρε το μηχανακι... το αλλο μπορεις να μου πεις πως θα το φτιαξω??:rotflmao: :rotflmao:![]()
Περαστικά ρε μλκ![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Καλημέρες κι από μένα.
Σχετικά με την πτώση του Μικε αλλά και το πρόβλημα του άλλου μοτοφίλου με το Άφρικα.
Με 100 και πλέον μηχανάκια στο δρόμο νομίζω ότι αυτά τα 2 μόνο περιστατικά ήταν το λιγότερο από στατιστικής άποψης κι ευτυχώς δεν είχαμε παρά μόνο υλικές ζημιές (και το εργαλείο του Μικε που δεν σηκώθηκε με αλλαγή φίλτρου και λαδιών θα ξαναδουλέψει).
Και στις δύο περιπτώσεις έγινε ότι έπρεπε να γίνει. Κατά τη δική μου λοιπόν άποψη χθες όλα κύλισαν άψογα. Πολλά μπράβο σε όλους όσους προσπάθησαν για το αποτέλεσμα αυτό. Και όπως ειπώθηκε το ΜΟτο είναι μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και όχι τουριστικό γραφείο. Όσο για το φαγητό..... τα είχαμε πει και την προηγούμενη εβδομάδα. Προφανώς η ταβέρνα αυτή δεν είχε την υποδομή να ταΐσει τόσο κόσμο αλλά από την άλλη είναι ίσως η πιο τίμια ταβέρνα που έχω φάει τα τελευταία χρόνια (ο λογαριασμός άψογος χωρίς "λαθάκια" που συνήθως γίνονται) και με τις καλύτερες τιμές.
Ο λόγος που γίνονται αυτές οι εκδρομές είναι να ξαναδούμε φίλους, να γνωρίσουμε καινούριους και να δούμε τις φάτσες ανθρώπων που ανταλλάσσουμε απόψεις. Το φαγητό δεν είναι αυτοσκοπός.
Στην τελική δεν μπορείς να τα έχεις όλα και μάλιστα σε περιοχές όπως η κατά τα άλλα υπέροχη ορεινή Αρκαδία. Τέλος ο καιρός δεν μας απογοήτευσε μας μούσκεψε πάλι για τα καλά όπως συνηθίζει.
Άντε λοιπόν και στην επόμενη
Υ.Γ.
Να πω και κάτι που είδα και δεν μου άρεσε καθόλου.
Στις βόλτες αυτές πηγαίνουμε με ρυθμούς βόλτας και όχι με ρυθμούς πίστας. Οπότε οι καθρέφτες στα μηχανάκια είναι επιβεβλημένοι για την ασφάλειά μας. Στην πλατεία που είχαμε παρκάρει τις μηχανές, είδα πολλές από αυτές χωρίς καθρέφτες.
Λέω λοιπόν καλό θα είναι να τους βάζουμε όταν πηγαίνουμε ομαδικές βόλτες και να τους βάζουμε πριν μπούμε πίστα (μη μας χαλάνε την αεροδυναμική).
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Φωτογραφίες από την ετήσια ΕΔΩ!
![]()
safety doesn't happen by accident
H ετήσια βόλτα του moto.gr έγινε και ήταν γενικά πετυχημένη. Βοήθησε ο καλός καιρός (τουλαχιστον μεχρι το Βαλτεσινίκο), η καλή παρέα, η καλη διαδρομή, η καλή διαθεση.
Βοήθησε επίσης:
Το οτι δε χάλασαν τα ΚΤΜ/Ducati/Aprilia (ενω τα honda...)
Το οτι δε χαθηκε ο Trooper
Tο οτι καποιοι ανθρωποι εκαναν τη διαδρομη 2-3 φορές με δικα τους εξοδα και προσωπικό χρονο ωστε μα βγει σωστά η βόλτα.
Το οτι καποιοι ανθρωποι στερηθηκαν μερος της απολαυσης για να καθοδηγούν η να "σκουπιζουν" το γκρουπ τους
Ενα μεγάλο ευχαριστω στα παιδια απο μενα
Leaders:
Trooper
Bikerted
Blackbusa
Roadspirit (συνδιοργανωτης και ουσιαστικός πλοηγός)
dimzab
Σκουπες:
Filippos
byron
andgeo
antsoar
nikolasfazerbusavstromsv
ceasarsk
thou-vou
Eνα μεγάλο μπραβο πρέπει να παρει ο VandaS που είχε το δυσκολο γκρουπ των ανένταχτων
Πιστευω οτι η διαδρομη ικανοποίησε όλο τον κοσμο και μας πηγε απο ομορφα μερη. Το φαγητο ήταν μαλλον μέτριο, η ταβερνα κλαταρε παρ' ολο που μας περίμενε, αλλα τι να κανουμε.
Εαν καποιους αδίκησα/δυσκόλεψα με τα γκρουπ, ζητω συγγνώμη παιδες, επηζα στα πμ (και έστελνε και 10 την ημέρα ο dimchios, o μονος ανθρωπος που σπαμαρει σε πμ)
Να 'στε καλα παίδες σας ευχαριστω και του χρονου*
![]()
![]()
![]()
*Επειδη πολύς κοσμος ζήτησε να γινεται η βόλτα καθε εξαμηνο, να πω οτι απο πλευράς μου ειναι αδυνατο. Και απο πλευράς χρόνου (δεν μπορώ να διαθετω 5-6 κυριακες το χρονο για δοκιμαστικες) και απο οικονομικής πλευράς, κατι που ισχύει γενικως. Καλυτερα να γινεται ετησια για να μαζευόμαστε πολλοι.
Απλα θα προσπαθήσουμε του χρονου να γινει κανονικά, δηλαδη μεσα στο Μάιο, ως συνήθως.
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Στα παραλειπόμενα...
Είχαμε δυο συμβάντα, ενα επιπόλαιο και ενα πιο σοβαρό και τα δυο ευτυχώς μονο με υλικές ζημιές (το μηχανάκι να 'ναι καλά κι ο mike.giann φτιαχνεται...)
Δυστυχώς τετοια πάντα συμβαινουν σε μεγάλες (απο πλευρας συμμετοχών) βόλτες, αλλα οταν δεν έχουμε τραυματισμους, απλά γελάμε. Το θέμα ειναι να κανεις σωστές επιλογές, πχ καποιοι εχουν οικοπεδάκι με πιατο την Ιτέα και τον Κορινθιακό, ενω του mike ειναι πανω στο δρομο και σε δασική εκταση... Τεσπα, ενα Ε9 να εχουμε μαζί μας, δεν ειναι κακό.
Στο συμβάν αυτο καθ' εαυτό (και σε όσα βιαστικά και εκ του μακρόθεν) γράφτηκαν.
Περίμενα τα παιδια (mike, errika, danaos κλπ) στη διασταύρωση, μετα τους περασα ωστε να ειμαι μπροστά τους. Εβρεχε πολύ. Αριστερα είχε γινει ενα αλλο τροχαιο με αυτοκίνητο, βλεπω πισω μου τον γιατρο να σταματάει, κανω αναστροφή και βλεπω κοσμο μαζεμένο πιο πανω, σε στροφή. Γμτ.
Προβλεπόμενες διαδικασίες, παρκαρω τη μηχανή πιο πανω, βαζω κρανος στο δρομο και φοραω και το φωσφοριζε γιλεκο (αμα εισαι οργανωμένος...).
Αφου ειδαμε τι έγινε, αφου δεν είχαμε τραυματισμο, είχα το νου μου στο οτι είχαμε καμια δεκαρια μηχανάκια με κόσμο διπλα πανω σε κατηφορική στροφή και σε δρομο με σχετική κίνηση λογω ημερας. Επρεπε να εχω και εκει το νου μου να κανω νοημα στα αυτοκίνητα να κοβουν, να κανω νοημα στους υπολοιπους που ερχοταν να προχωρανε ωστε να μην εχουμε συνωστισμο. Απο τη στιγμή που το μονο που μπορουσε να γίνει ηταν να περιμένουμε την οδική, είπα κι εγω στον κόσμο να φυγει - δεν ειχε νοημα ουτε να στεκομαστε στη στροφη 15 νοματαίοι ουτε να βρεχομαστε όλοι. Επίσης εδιωχνα και τους υπολοιπους που ερχοταν για τον ιδιο λόγο.
Εγω θα έμενα, ως συνδιοργανωτης, αναγκαστικα, εμεινε κι ο danaos που ειχε αναλαβει τις διαπραγματεύσεις.
Και περιμεναμε
Και εβρεχε
Και περιμέναμε.
Η οδική ήρθε απο τη Νεμέα![]()
Το μηχανάκι θα το πηγαινε Τριπολη αναγκαστικα. Στο φόρτωμα ο μλκς ο μικες ήθελε να το ανεβασει με τα χέρια - φαινεται δεν του εφτανε η ζημια που ειχε παθει και ηθελε να δει τι θα γινει αν πεσει απο την καρότσα. Πρέπει να χτυπησε και στο κεφάλι τελικα :rotflmao:
Στο θεμα της συνοδείας/δικαβαλου κλπ. Αφηνω στην ακρη το γεγονος οτι για καποιες ωρες δυο ατομα περιμεναμε με τον Μικε στη βροχή (ουτε ενα δεντρο δεν ειχε ρε πουστη μου). Το μηχανάκι έπρεπε να παει στον σταθμο της ΕΛΠΑ στην Τριπολη απ' οπου σημερα (λογικα) θα το στείλουν Αθηνα. Ο Μικες επρεπε να παει μαζι για τα χαρτια. Αντε και πηγαινε καποιος μαζί του.
Για ποιο λόγο ενας ανθρωπος που έχει φαει μια τουμπα, εχει ταλαιπωρηθει στη βροχη 2-3 ωρες, εχει μια ψυχολογία όχι καλή, θα έπρεπε να επιστρέψει συνεπιβάτης σε μηχανή, 2 ωρες βραδυ με κρυο και βροχη;
Θα βοηθουσε σε κατι; Δεν έκανε πιο ανετο ταξιδι έτσι. Καθησε σε καθισμα, ζεστη, στεγνος, γκομενισε (Κυριακή ανεβαινουν οι φοιτήτριες...)
Καναμε ο,τι μπορουσαμε και ο,τι χρειαζοταν. Απο τη στιγμή που δεν είχαμε τραυματισμο, όλα καλα.
Μια καινουρια κοιλια να βρουμε στο ebay να βαλει![]()
Και που 'σαι Μικε, ασε τις ευχαριστίες![]()
Ενα μεγάλο ευχαριστω στον danaos, παρ' ολα αυτα εισηγουμαι να φαει ΒΑΝ !
Ξερει αυτος γιατι, ας σας πει![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
...... Προφανώς η ταβέρνα αυτή δεν είχε την υποδομή να ταΐσει τόσο κόσμο αλλά από την άλλη είναι ίσως η πιο τίμια ταβέρνα που έχω φάει τα τελευταία χρόνια (ο λογαριασμός άψογος χωρίς "λαθάκια" που συνήθως γίνονται) και με τις καλύτερες τιμές.
![]()
να πω και κάτι άλλο επι τούτου
τις ταβέρνες που είναι πολυ οργανωμένες και είναι έτοιμες να φιλοξενούσουν 140 άτομα με μιας, εγώ τις φοβάμαι και για την ποιότητα του φαγητού που έχουν προετοιμάσει![]()