Σελίδα 51 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 41464748495051525354555661 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 751 έως 765 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re sy plaka mou kaneis?
    kathesai se enatrapezi....oloi gurw sou kapnizoyn..

tha peis se oloys na allaxoun stasi sto tsigaro na min erxetai panw sou??

asto sto sugkekrimeno paradeigma mono xamenos vgainei o mi kapnistis

Τώρα που θα κάθεσαι σ ένα τραπέζι και κανείς δε θα ναι γύρω σου, θα πηγαίνεις ακόμα στην ίδια καφετέρια άραγε?Η θα κάθεσαι έξω με κάποιους απ τους καπνιστές?
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    re sy plaka mou kaneis?
    kathesai se enatrapezi....oloi gurw sou kapnizoyn..

tha peis se oloys na allaxoun stasi sto tsigaro na min erxetai panw sou??

asto sto sugkekrimeno paradeigma mono xamenos vgainei o mi kapnistis

Κακώς... θα έπρεπε να απαιτήσεις να αδειάσει το μαγαζί.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Ρε σεις....

Μπας κι έχει απαγορευθεί πληρως το καπνισμα και η πώληση καπνου;

Τόσα νεύρα που βλέπω εδώ απο τους καπνιστές, δε δικαιολογούνται παρα μονο απο χαρμάνιασμα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε σεις....

Μπας κι έχει απαγορευθεί πληρως το καπνισμα και η πώληση καπνου;

Τόσα νεύρα που βλέπω εδώ απο τους καπνιστές, δε δικαιολογούνται παρα μονο απο χαρμάνιασμα
    Ε δε μπορείς να το καταλάβεις γιατί δε καπνίζεις..εγώ έχω κατάστημα εμπορικό..μου έφυγε ο κώλος να το στήσω..και θα μου απαγορέψουν να καπνίζω μέσα επειδή δε θες εσύ να αναπνέεις τον καπνό μου ρε συ?Μη μπεις ποτέ..να με υποχρεώσουν να βάλω μια ταμπέλα οτι ο Καπετάνιος να μείνει απ έξω γιατί δε καπνίζει..Τι πιο απλο δλδ?

Υ.Γ καπνίζω κανονικά ε..κ περιμένω τους 1ους της δημοτικής να περάσουν αλλά μάταια..είναι πολλές οι καταγγελίες Άρρρηηη

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon

Έτσι λοιπόν, αν σας βρωμάει η καφετέρια ΜΗΝ ΠΑΤΕ!!!!
    Αν σαν βρωμάνε τα μπουζούκια ΜΗΝ ΠΑΤΕ!!!!
    Προσαρμόστε το όπου σας κάθεται στο λαιμό και ΜΗΝ ΠΑΤΕ!!!!

Οχι ρε φιλε

Αν γουσταρεις να καπνιζεις μεσα στην καφετερια ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ!!!
    Αν γουσταρεις να καπνιζεις μεσα στα μπουζουκια ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ!!!
    Προσαρμοσε το οπου σου καθεται στο λαιμο και ΜΗΝ ΠΑΣ!!!

και οσο για τον φιλο που εγραψε οτι οι καπνιστες εχουν τακτ , πηγαινε σε οικογενειακη ταβερνα κυριακη μεσημερι με παιδακια μεσα και δες....πηγα με το μωρο και του φυσαγανε στη μουρη τον καπνο....

ΤΑΚΤ ΜΑΙ ΑΣ....

Γιαννης - Καπνιστης
    Keep on rocking in a free world !!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Cpt... όπως είπες.. το μέτρο ισχύει και η κουβέντα πλέον δεν έχει νόημα. Όποιος θέλει πράττει και αναλαμβάνει και ευθύνες μετά. Τόσο απλά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    alres.. απο όσο ξέρω τουλάχιστον στο μπαλκόνι εφόσον δεν μιλάμε για ημι-υπαίθριο χώρο κλειστό με βιτρίνες, επιτρέπεται... τουλάχιστον αυτό γνωρίζω.

Τώρα όσον αφορά την επίκληση νομων και ελεγκτικών μηχανισμών... ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

Το είπα και πριν.. έχω ενα μαλάκα που παρά τις παρακλήσεις σε εστιατόριο δεν το σβύνει και δίπλα του ακριβώς είναι το παιδί μου (ετών 10 τότε)... άσε με εμένα... τι πρέπει να κάνω εκεί;... να του σπάσω την κεφάλα με καμιά καρέκλα ή να καταφύγω στην λύση του ελεγκτικού μηχανισμού εφόσον δεν καταλαβαίνει αλλιώς;

Τι σας έρχεται πιο σωστό δηλαδή;

Gandalf
    και όμως...και όμως θεωρούνται χώροι του κτηρίου. Το "εντός" με μια λογική και νομική υπέρβαση, θεωρείται από την πόρτα του όποιου χώρου και μετά....Δεν συζητάμε για τους μικρούς χώρους που εθιμικώ δικαίω ήταν καπνηστήρια και όλοι ήταν κομπλέ με αυτό.

[ Πάντως, αν υπήρχε σε αυτή την κωλοχώρα μεταξύ των εργαζομένων αυτή η στοιχειώδης επιθυμία για μικρές μάχες στη δουλειά, άνετα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν "αποδίδει" επειδή δεν μπορεί να καπνίσει. Άσε που είναι αλήθεια. Όπως επίσης και με τη μουσική και με πολλά ακόμα τέτοια.

Κάτι προχώ αφεντικά στο Αμέρικα και αλλού σε ρωτάνε (ή μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον) "πως θες να δουλέψεις, πως σου αρέσει το ένα, πως το άλλο," στα είχανε και μετά σου ζητάγανε κάτι τρομακτικές αποδόσεις...Άλλη πουστιά ]

Με τον καπνό δεν πέθανε κανείς. Αν κάποιος είναι υπερβολικές και δεν νοιώθει τη στοιχειώδη κοινωνική συμπεριφορά, του μιλάς και τον πείθεις ή όχι. Και φέυγεις ή μένεις.

Ξύλο για το τσιγάρο μου κάνει μια υπερβολή από εδώ μέχρι την Άγια Κούβα.

Ξύλο για τη ρουφιανιά ευχαρίστως

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    το αλλο κορυφαιο

εγραφα η νταμεν κιτιν

αν θελουν να μας κανουν ευρωπαιους ας φτιαξουν τα σχολεια
    τους δρομους κλπ κλπ

πολυ σωστο

ΑΛΛΑ

εχετε παρατηρησει πως οταν παει να γινει κατι που μας αφορα, και για διαφορους λογους μας ενοχλει

δεν κανουμε ΠΟΤΕ παραχωρηση, αλλα αντιπροτεινουμε κιολας άλλα μετρα που ΠΡΟΦΑΝΩς δεν πρεπει ποτε να αφορουν την δικια μας κοινωνικη ομαδα(κοινωνικη ομαδα με μια γενικοτερη εννοια, πχ καπνιστες,ή συνταξιουχοι, ή οδηγοι νταλικων κλπ κλπ)

ε πως περιμενετε να γινει κατι ετσι ποτε..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Εγώ πάλι σαν χαζός και 'ξέχειλος' μπερδεύτηκα...

αυτός_ο_ιδιος άνοιξε ένα θρεντ, στο οποίο κατακρίνει το δόσιμο, το οποίο τελικά θα έπρεπε να είναι υποχρέωση του καταστηματάρχη -αν με δει να καπνίζω, να μου την πει ή και να με πετάξει έξω εάν κάνω το βαρύ πεπόνι- και όχι δική μου στο να πάρω τηλέφωνο.

Πως φτάσαμε στο να αναλύουμε ένα ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ μέτρο/νόμο, ο οποίος απαγορεύει το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους?

Αλήθεια, ποιός θυμάται τους πρώτους μήνες λειτουργίας των ΜακΝτι στο Σύνταγμα? Αν άναβες τσιγάρο, σου ερχόταν το προσωπικό με ένα τασάκι, σε παρακαλούσε να το σβήσεις ή να περάσεις έξω για να το τελειώσεις. Μια χαρά θεμιτό και λογικό, μου φαίνεται.

Στη Γερμιανία επί παραδείγματι, έχουν θαλάμους όπου χώνεσαι (με εξαιρετικό μηχανισμό απορρόφησης) και καπνίζεις το τσιγαράκι σου, όντας σαν έκθεμα σε βιτρίνα. Με έκανε να νοιώθω πολύ άσχημα και επέλεγα να μην καπνίζω.

Αλλά η ευθύνη ήταν του καταστηματάρχη/υπεύθυνου του χώρου. Όχι του πελάτη.

Προσωπικά αυτό με ενοχοχλεί.
    Όχι περισσότερο όμως από την ανευθυνότητα του καπνίζοντος, να μην σέβεται τους γύρω του.
    Θέμα συνείδησης είναι.
    Ας είμαστε συνειδητοί(ποιημένοι) και οχι ρουφιάνοι.

Και αυτό, νομίζω, πως ήταν το πνεύμα αυτού_του_ιδίου.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Κακώς... θα έπρεπε να απαιτήσεις να αδειάσει το μαγαζί.

Μπαααααααααα...., σηκωνεσαι πανω δειχνωντας το ακουστικο και λες: Τωρα θα δειτε τι θα σας κανω αλητες, δεν ειμαι κα'νας τυχαιος εγω...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Τώρα που θα κάθεσαι σ ένα τραπέζι και κανείς δε θα ναι γύρω σου, θα πηγαίνεις ακόμα στην ίδια καφετέρια άραγε?Η θα κάθεσαι έξω με κάποιους απ τους καπνιστές?
    και παρεα θα εχω (τους καπνιστες φιλους μου ) και κοσμο γεματο θα ειναι....

αν θελεις....θα σου λεω που ειναι να ερχεσαι και εσυ

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    εχει πλακα παντως το ολο θεμα

ειναι σαν να εισαι προβατο
    και να σε σφαζουν

και να επαναστατεις επειδη το μαχαιρι εχει σκουρια και θα παθεις τετανο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    [...]..εγώ έχω κατάστημα εμπορικό..[...]Υ.Γ καπνίζω κανονικά ε..[...]
    Συγγνώμη, δηλαδή για ενα τσιγάρο θες να ρισκάρεις προστιμο ενώ μπορείς να βγεις έξω; Εισαι σοβαρός;

Τι να πω....

Δε χρειάζεται ταμπέλα... Δε θα μπω και μονος μου. Ηθελα να παω σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών της γειτονιας να το ενισχύσω και να μην παω σε μεγάλες αλυσίδες.

Μπήκα και ο τυπος ήταν με το τσιγάρο στο χέρι.

Εφυγα και δε με ξαναείδε

Καλές δουλειές!

Υπόψιν οτι καπνιζα για χρονια, όχι πολύ, αλλα καπνιζα. Μια μέρα το 'κοψα μαχαίρι (άνετα) και έκτοτε ειμαι τελείως περιστασιακός ( = τρακαδόρος )

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    [...]Με τον καπνό δεν πέθανε κανείς[...]
    Ναι γιατρέ μου. Πες κι άλλα :wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    και παρεα θα εχω (τους καπνιστες φιλους μου ) και κοσμο γεματο θα ειναι....

αν θελεις....θα σου λεω που ειναι να ερχεσαι και εσυ

Θα καπνίζω έξω σου λέω με τη σόμπα..πίνοντας nes γλυκό με γάλα μου μάθατε όλοι τους capuccino ναουμ..κοίτα μην σε πετύχω έξω κ εσένα με τους φίλους..

Ποιος είπε στη Γερμανία οτι ο καπνιστής έχει δικαίομα να καπνίσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο..ε δε ζητάμε κάτι άλλο..έστω αυτό. Αλλα είπαμε στο Ελλάντα πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εχει πλακα παντως το ολο θεμα

ειναι σαν να εισαι προβατο
    και να σε σφαζουν

και να επαναστατεις επειδη το μαχαιρι εχει σκουρια και θα παθεις τετανο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ξερεις τι εχει πιο πολυ πλακα; Οτι το Avatar σου και το Νικ σου κολλανε φοβερα με τη συζητηση...

Μην παρεξηγηθεις, ε: πλακα κανω... :rotflmao: :rotflmao:

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF