Σελίδα 51 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 41464748495051525354555661101 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 751 έως 765 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

ΟΛΟΙ οι ολυμπιακοι...

γνωστός παίζει μπαλιτσα στα 5χ5 του παχατουριδη..
    του λεει..

κυριε παχατουριδη (τονλεει και κυριο παναθεμα τον) τι γινεται με αυτα πυακουγονται? ποια η γνωμη σας?? καλα τα λεγαμε τοσα χρονια??
    - τι λες αγορι μου, μην ακους οτι βλακια σου πασαρουν......

λιγες μερες μετα...

επιμενετε σε αυτο που μου λεγατε πρινμερες? ακουω οτι μου πασαρουν?? βγηκαν όλα στην φορα...
    παχ: ενταξει αγορι μου, λες και δεν τα ξεραμε? τι θες να μου πεις τωρα??
    γνωστ: θελω να σας πω οτι θα ειναι ωραια τωρα εκει στην Β εθνικη
    παχ : πλακα κανεις μικρε? ο ολυμπιακός είναι κράτος.....δνε του κανουν τιποτα..

μαρτυρανε χωρίς ξύλο λεμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αρα... Αφου εβλεπε ολη η ελλαδα αποδηξεις αυτος γιατι ηταν ο τρελος του χωριου.....???

ρε αγόρι τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που σου λένε ?

τοτε ΔΕΝ ειχε βοήθεια....απο κανεναν...θα τον ετρωγαν ζωντανο...
    τωρα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που τρεχουν την υποθεση, οποτε αυτος θα είναι απλα ενας απο αυτους

Αρα... Αφου εβλεπε ολη η ελλαδα αποδηξεις αυτος γιατι ηταν ο τρελος του χωριου.....???

Μαζι ισως με τον γαυρο και αλλες Ντιζελομαδες η ομαδες που πηραν πρωταθληματα πριν το 96.....

Σε αοριστες -- ανυποστατες κατηγοριες ...??? Το παιζουμε τρελλοι..??

Ε.. Αμα τωρα ΝΑΙ !!!

Εχει αποδηξεις και δεν παει στον εισαγγελεα.....

Εσεις συνεχιστε να τον εχετε ψηλα.....

Οι υπολοιποι μονο συνενοχο ( με το οποιο οφελος ειχε ) στην καλυψη που παρειχε στην παραγκα ( εαν αυτη υπηρξε ) μπορουμε να τον θεωρουμε μονο...!!!

1956-1992 Kυπελλο πρωταθλητριων...λιγες ομαδες...λιγοι αγωνες..καθολου εσοδα απο τηλεοπτικα δικαιωματα κλπ...μονο νεους οπαδους κερδιζες αν πηγαινες καλα...που θα σου εφερναν λεφτα στα ταμεια...κλπ κλπ...οπως και βεβαια η αισθηση του νικητη...
    1992-1993 δοκιμαστικο CL...περισσοτεροι αγωνες...αρχισουν να μπαινουν τα τηλεοπτικα...αρα και περισσοτερα εσοδα...συνα τα υπολοιπα...
    1993-σημερα...κανονικο CL...ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΕΣΟΔΑ με την συμμετοχη στους ομιλους...αν εξαιρεσουμε 3-4 ευρωπαικες ομαδες μεγαθηρια ολες οι υπολοιπες κανουν τον προυπολογισμο της χρονιας βασει των χρηματων που θα λαβουν απο την συμμετοχη στην Ευρωπη...αν χωσουν πολλα λεφτα και δεν βγουνε ευρωπη ερχετε η καταστροφη...

στο ελλειπεστατο ελληνικο πρωταθλημα το 90% των εσοδων των μικρων ομαδων ειναι απο τα τηλεοπτικα...για τις 3 μεγαλες ειναι τα λεφτα του CL...αν καθε χρονο ξεκινας με ΣΙΓΟΥΡΑ 15.000.000 (το λιγοτερο) κανεις πιο ανετα τις αγορες σου...για τις 2 λιγο μικροτερες (η απο περισυ ισαξιες και ισως και ανωτερες απο την ΑΕΚ) ειναι τα λεφτα του Εuropa...

τι δεν καταλαβαινεις???

υ.γ. ολη η Ελλαδα εβλεπε τις ενδειξεις...καποια στιγμη βγηκαν στην φορα αποδηξεις...οχι απο τον Ντεμη...κουκουλοθηκαν...
    υ.γ.2 αρα ουτε η ομαδα του βαζελου το 71 πηγε στον τελικο χαρη στην Χουντα...το ειπε καποια χωρις αποδηξεις αλλα εσεις το εχετε κανει σημαια....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    :STOUBI τώρα έχει "πλάτες",λίγο η πολιτεία,λίγο η UEFA όπως και να το κάνεις δεν είναι το ίδιο απο το να τα βάζεις με ολη τη διαφθορά,απο την ΕΠΟ μέχρι την ΚΕΔ,μέχρι τους συλλόγους..
    .Εκτός αν θέλεις να αναφέρεις απο την ομάδα σου(που δεν ξέρω κ ποια είναι,που όμως είναι καλύτερη υποθέτω)αν βγήκε κάποιος ολα αυτά τα χρόνια να καταδικάσει,να κυνηγήσει και τελως πάντων να πολεμήσει ολη αυτή τη σαπίλα που υπάρχει και που όλοι ξέρουμε.Για πες...

υ.γ.Να σημειώσω πως δεν είμαι με καμία ομάδα,γιατί τις θεωρώ εταιρείες...Καμιά φορά λεω πως είμαι με την καλύτερη

Εγω ξερω οτι αμα δεν εχεις αποδηξεις δεν εχεις τιποτα....!!!

Οχι... Δεν βγηκε κανεις απο την ομαδα μου να καταδικασει ( αληθεια πια...?? τα πρωταθληματα που επαιρνε η ομαδα μου..??) και να κυνηγησει ...
    Οπως δεν βγηκε και κανεις αλλος απο καμμια ομαδα του ελληνικου πρωταθληματος να κυνηγησει κατι .....

Ολα αυτα τα χρονια μιλαμε για δυο κασσετες απο δυο δημοσιογραφους και μονο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    α) πρωταθλήτισμό σε τί?

β) η βρωμιά δεν ξεκινά απο τον πρωταθλήτισμό.....τα χειρότερα είναι στο ξεκίνημα του κάθε αθλητη....μέχρι να πάρει φόρα δηλαδη...

γ) δεν ειναι εθισμος με την εννοια που το λες εσυ...υπάρχουν ανθρωποι που ασχολουνται λιγο παραπανω...και χαλανε τις καρδιες τους...τα βραδια τους, τα λεφτα τους κλπ κλπ και ΔΕΝ θελουν να τους πιανει κοροιδο ο καθε κλεφτης ή να τους καταστρεφει μια απο τις ψυχαγωγιες του....
    δ) αν δεν ηταν η ουεφα....θα ειχε πεσει κουκουλωμα κια εδω οπως την πρωτη φορα απο τους υπουργους...τι να λεμε τωρα...και καποιοι αναρωτιουνται ακομα ΠΟΙΑ παραγκα??
    ε) το καταλαβαμε, εισαι παναθηναικος
    α) Μπάσκετ

β)Η βρωμια υπάρχει παντού δυστυχώς.Δεν ξεκινά απο κάπου και ακόμα χειρότερα δεν τελειωνει πουθενά.Στο υψηλότερο επίπεδο που χτίζουν καριέρες οι αθλητές είναι περισσότερο διεφθαρμένοι άνθρωποι εξουσίας κ οχι ποδοσφαιριστές/μπασκετμπολίστες κτλ.Εκείνοι απλά ντοπάρονται...

γ)Το χαρακτηρίζω εθισμό γιατί με το τόσο κακό επίπεδο και το τόσο κακό θέαμα,μόνο μαστουρωμένος πρέπει να είσαι για να το παρακολουθείς φανατικά .Καταλαβαίνω πως το λες,όταν όμως κάποιος πραγματικά βλέπει κάτι σαν ψυχαγωγία,σαν μια οποιαδήποτε ενασχόληση και μάθει τα αίσχη που γίνονται,που στην ουσία τον κοροιδεύουν αν δεν είναι εθισμός,απλά θα το αφήσει για κάτι καλύτερο ή θα γίνει Μπαρτσελόνα

δ)έχεις απόλυτο δίκιο!

ε) είμαι Παναθηναικός στο μπάσκετ,Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και στο Πόλο,ΑΕΚ....στο πινγκ πονγκ κ Ολυμπιακός Βόλου στο τζόγο.

τι δεν καταλαβαινεις???

ρε συ....πες το πιο απλα....να το καταλαβαινει μεχρι και ο σαιρους

15 χρονια πρωταθλητης....

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ εως σπανιοι παικτες βασικοι στην εθνικης της χωρας τους....

ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΝΙΚΗ-ΠΟΡΕΙΑ-ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους αγωνες ευρωπης

ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΝΙΚΗ με τα τιποτενια καφενεια και με ομαδες οπου διαιτητευαν ΞΕΝΟΙ.

του κλωτσου και του μπατσου στας ευρωπας..

ΣΚΑΝΔΑΛΑ για στησιματα με αγωνα μακαμπι...
    κλπ κλπ κλπ..

και παρολαυτα....ΔΕΝ ΠΟΝΗΡΕΥΟΝΤΑΙ .......
    ε τι αλλο να κανεις?

ρε αγόρι τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που σου λένε ?

τοτε ΔΕΝ ειχε βοήθεια....απο κανεναν...θα τον ετρωγαν ζωντανο...
    τωρα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που τρεχουν την υποθεση, οποτε αυτος θα είναι απλα ενας απο αυτους
    Αρα... Απο σημερα το βραδυ μετα την συνεντευξη του θα εχουμε εξελιξεις.....

Σωστα Γιωργο...????

εισαι μικρος και δεν τα θυμασε καλα...ο Μακης εκανε καποιες εκπομπες και ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ οτι τα καλυτερα ερχονται...μαλλον προλαβε να ερθει το τσεκ...

ρε συ....πες το πιο απλα....να το καταλαβαινει μεχρι και ο σαιρους

15 χρονια πρωταθλητης....

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ εως σπανιοι παικτες βασικοι στην εθνικης της χωρας τους....

ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΝΙΚΗ-ΠΟΡΕΙΑ-ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους αγωνες ευρωπης

ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΝΙΚΗ με τα τιποτενια καφενεια και με ομαδες οπου διαιτητευαν ΞΕΝΟΙ.

του κλωτσου και του μπατσου στας ευρωπας..

ΣΚΑΝΔΑΛΑ για στησιματα με αγωνα μακαμπι...
    κλπ κλπ κλπ..

και παρολαυτα....ΔΕΝ ΠΟΝΗΡΕΥΟΝΤΑΙ .......
    ε τι αλλο να κανεις?

Ωραια τα λες !!!!

Στειλε μου διευθυνση να σου στειλω γουνες και λουλουδια.....!!!!

αααααααα...ωραια...αρχισαμε παλι τα γαυρικα επιχηρηματα...γεια σας...

εισαι μικρος και δεν τα θυμασε καλα...ο Μακης εκανε καποιες εκπομπες και ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ οτι τα καλυτερα ερχονται...μαλλον προλαβε να ερθει το τσεκ...
    Τι λεμε διαφορετικο και δεν τα θυμαμαι πεσ μου......

Ο Μακης δημοσιογραφος δεν ειναι...??? :uplate

Ο μακης ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ για να κατσεις εσυ... Ο μεγαλος να βλεπεις τις επομενες 40 εκπομπες του ( μπας και πει τιποτα για το φλεγον θεμα ) και να ανεβαζεις την τηλεθεαση του !!!

:

Για τσεκ δεν ξερω τιποτα....

Αν ξερεις εσυ κατι ποιο ουσιαστικο.... Παρακαλω...!

αααααααα...ωραια...αρχισαμε παλι τα γαυρικα επιχηρηματα...γεια σας...

Δεν σου αρεσε ε..... ???

Εγω ξερω οτι αμα δεν εχεις αποδηξεις δεν εχεις τιποτα....!!!

Οχι... Δεν βγηκε κανεις απο την ομαδα μου να καταδικασει ( αληθεια πια...?? τα πρωταθληματα που επαιρνε η ομαδα μου..??) και να κυνηγησει ...
    Οπως δεν βγηκε και κανεις αλλος απο καμμια ομαδα του ελληνικου πρωταθληματος να κυνηγησει κατι .....

Ααααα σορυ,πες το έτσι!Με τον άφθαρτο Ολυμπιακό είσαι?
    Φαίνεται οτι δεν θέλεις να σου χαλάσουν το όνειρο,δεν έχω και αποδείξεις οπότε νομίζω η κουβέντα μαζί μου είναι εξαρχής καταδικασμένη.Σε χαιρετώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    Ααααα σορυ,πες το έτσι!Με τον άφθαρτο Ολυμπιακό είσαι?
    Φαίνεται οτι δεν θέλεις να σου χαλάσουν το όνειρο,δεν έχω και αποδείξεις οπότε νομίζω η κουβέντα μαζί μου είναι εξαρχής καταδικασμένη.Σε χαιρετώ

Α..... Πεστο ετσι ντε........

Σε οποια κουβεντα δεν συμφωνει ο απεναντι μαζι σου ....

Ειναι καταδικασμενη !

Σε χαιρετω.

Αρα... Απο σημερα το βραδυ μετα την συνεντευξη του θα εχουμε εξελιξεις.....

Σωστα Γιωργο...????
    οχι ρε αγορινα....γιατι δεν ξερουμε τι διαθεση-προθεση έχει ο καθενας να φερει στο φως οσα γινονται...

απλα τωρα είναι πολλοι πλεον αυτοι που τα λενε...ειναι η ουεφα που πιεζει..υπαρχουν κασσετες. καταγγελιες κλπ κλπ κλπ
    τοτε θα ηταν απλα ενας μονος του

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα