Με ειδα να βγαινω επιτελους μια μικρη βολτα 60-70 χλμ στο Πηλιο. Απιστευτο τοπιο με τα χιονια.
Πολυ ζεστη μερα και αψογη βολτα. Η μπαταρια εκανε κολπα αλλα ενταξει...ας πουμε...
Με είδα σήμερα να περνάω με τη μηχανή έξω απο τη δουλειά μου και να κοιτάζω μήπως είναι κανένας μέσα. Δουλεύω εποχιακός... Ξεκινάω σε 10 μέρες... Μου έλειψε, όχι η δουλειά, μου έλειψε να είμαι παραγωγικός, να ξυπνάω το πρωί και να έχω κάτι να κάνω. Εδώ και ένα μήνα με συντηρεί η γυναίκα μου... Πως μας καταντήσανε ρε πστ μου...
Reggae will save us...
με ειδά ενω οδηγούσα με 40-50 χλμ να κοιτάω το άσπρο κοντό κολλητό σορτσακι που περπατούσε στο πεζοδρομιο και να σταματάω στην πισω πόρτα από το φορτηγάκι που προπορευόταν και ξαφνικά σταμάφησε για παραδοση
με ειδα να κανω μια γρηγορη των 100χλμ με 1000rr ειμαι και αδειουχος
και το παπι δεν παει πολυ
και το ΥΖ το δωσα
ωραιο γκαζι το 1000
οχι οτι περισευει
οι δρομοι δεν φτανουν
Με ειδα να μενω απο ντιζα συμπλεκτη στις 11 το πρωι, στη Βουλιαγμενης και να παιρνω την οδικη και αντι να παω το ΧΤ στο σπιτι του λεω να με παει Πορτο Ραφτη για να μη χασσω το φαγοποτι.... Αυριο πρωι - πρωι τηλεφωνα και ψαξιμο μετα δουλεια και μετα ταξιδακι με τον προιστιακο για να ερθω Πορτο Ραφτη και να την αλλαξω.. Και ολα αυτα για μερικα τσιπουρα και ψαρακι.
![]()
με ειδα να σηκωνω σουζιδι αθελα μου σε κατηφορικο δρομο!Ναι γινονται και αυτα!!![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Με είδα να σηκώνω σούζα μπροστά στον ακατανόμαστο και να ζώ αλώβητος!!!!!![]()
Με ειδα με τετοιο καιρο να μενω μεσα και να μην πηγαινω πουθενα με την μηχανουλα μου....Ατιμη κριση
με ειδα να ανανεωνω το κρυπτονακι μου.10 χρονια στα χερια μου,55.000 χλμ,ειχε αρχισει και εκαιγε λαδια κλπ..καινουργιο κυλινδρο,πιστονια,καρμπς,βαλβιδες,κλπ κλπ..και τωρα βολτα α λα παλαια!!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
με είδα σήμερα να ξυπνάω χωρίς διάθεση και με νεύρα.... κατέβηκα στο γκαράζ, περιποιήθηκα, γύαλισα τη μηχανή και καθόμουν και την χάζευα με τα ολοκαίνουρια παπουτσάκια της (τελικά φορεσα τα Dunlop GP Racer) απάτητα ακόμα... χμ... κρίμα είναι! Ανέβηκα σπίτι φόρεσα φόρμα, μποτες γάντια και κράνος και την πήγα μια βόλτα μεχρι Πολύγυρο και πίσω... Μόλις μπήκα σπίτι γεμάτος, με καλυτερη διάθεση...
Το καλύτερο αγχολυτικό:
![]()
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Με είδα να παίρνω τη καλή μου μετά από τη χειμερινή της ακινησία και να μου παίρνει 5-10 λεπτά να ξανασυστηθούμε.
Αλλά μετά τα πρώτα 2-3 km λύθηκε η γλώσσα μας και τα είπαμε πολύ ωραία![]()
με είδα να αλλάζω τακάκια, να ξεχνάω ότι δεν πιάνουν τα φρένα στην αρχή και μετά να κάνω την κότα... ευτυχώς άλλαξα μόνο τα εμπρός, από βαρεμάρα... bawl:
Με είδα να βγαίνουμε με την γυναίκα βόλτα όπως παλιά..
.οι τρείς μας.![]()
Keep spamming!!!:a13: