Σελίδα 51 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 41464748495051525354555661101 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 751 έως 765 από 2002

Θέμα: Παμε παλι....

Καλά ε πήδηξα χτες ένα γκομενάκι απ τη δουλειά φοβερό 
    -Ναι ρε, τρίψτο μας και στη μούρη πως έχεις δουλειά και μεις είμαστε άνεργοι!!!!!!!

Κούκλα θα μου δώσεις το τηλέφωνο σου;
    -Ναι γράφεις; 693.
    -Wind;
    -Ναι
    -Καλά γάμησε το! Δεν ταιριάζουμε...

Άσε, στη δουλειά έχουμε γίνει Big Brother!
    - Τι; Σας έβαλαν κάμερες;
    - Όχι, αλλά κάθε βδομάδα έχουμε και μια αποχώρηση!

- Τι είπε ο γυμνοσάλιαγκας στο σαλιγκάρι..;;

- Πλήρωνε τώρα χαράτσι μαλάκα...!!!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ziggΥ Προβολή μηνύματος
    Έχει χαλάσει το pc του Τάκη, κι επειδή δεν είναι και πολύ γνώστης του θέματος καλεί τον φίλο του τον Σάκη, που είναι και πολύ αλάνι και κομπιουτεράκιας, να τον βοηθήσει..
    Πάει λοιπόν ο Σάκης και ανοίγει το ιντερνετ και βλέπει κάτι πολύ περίεργο.. φωτογραφίες του Νότη Σφακιανάκη, του Σταμάτη Κόκοτα, του Καρλ Μαρξ και διάφορων άλλων που δεν τους ήξερε..

-Τι βλακείες είναι αυτές ρε Τάκη..? τι τους έχεις όλους αυτούς στα αγαπημένα, ρε μπας και είσαι γκέι..?

-Ποιά αγαπημένα ρε Σάκη τι λές? Εγώ τους έβαλα εκεί που έλεγε "Φαβορίτες"
    γ@μ@το!!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

μεγαλη Ελληνιδα τραγουδιστρια που συνηθιζε να κανει endo

Σοφια Brembo...!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Μετά από δύο μήνες έβαλα 50 ευρώ βενζίνη στο αυτοκίνητο και μετά δεν έπαιρνε μπρος. Μάλλον έπαθε εγκεφαλικό απο τη συγκίνηση...
    ---
    Τη δικιά μου την κορμάρα την έχτισα με καρμπονάρα...
    ---
    Σε λίγο θα πηγαίνουμε Σούπερ Μάρκετ και δε θα αγοράζουμε τίποτα, θα κάνουμε μόνο Like.
    ---
    Οι μουσικά ψαγμένοι ξέρουν ότι το "Set fire to the rain" της Adele είναι βασισμένο στο "Βρέχει φωτιά στη στράτα μου"!
    ---
    Σβήσε το Facebook και αν θυμηθεί κανείς άλλος εκτός από τη μάνα σου τα γενέθλια σου, θα κάτσω να με χέσεις...
    ---
    Ο κόκορας του γείτονα μπήκε στην αυλή μου. Ας είναι ελαφρύ το μακαρόνι που θα τον σκεπάσει...
    ---
    Δε διαβάζω άλλα μαθηματικά. Είδα αστέρι να πέφτει κι έκανα μία f(x).
    ---
    Όταν ψάχνω κάτι: Google
    Όταν ψάχνω κάποιον: Facebook
    Όταν δεν βρίσκω κάτι: Μάναααααα......!
    ---
    Ας κάνω την καρδιά μου πέτρα αφού η κοιλιά μου δε γίνεται με τίποτα.

Στη γειτονιά του Σάκη ζούσαν κάποιοι μετανάστες από διάφορες χώρες ( Βουλγαρία , Ουκρανία κτλ) , σε άθλιες συνθήκες , πείνα , εξαθλίωση , φτώχεια κτλ.
    Ένα ζευγάρι από την Ουκρανία λοιπόν βαρέθηκε αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να ανοίξει ένα ψιλικτζίδικο για να βγάζει τα προς το ζην. Μαζεύουν λοιπόν το κατάλληλο κεφάλαιο , φτιάχνουν και το μαγαζί και κανονίζουν τα εγκαίνια μια εβδομάδα μετά.
    Φωνάζει λοιπόν ο Σάκης τον Τάκη για να πάνε μαζί στα εγκαίνια. Η μέρα εν τω μεταξύ ήταν χαρά Θεού , ηλιόλουστη , χωρίς ούτε ίχνος σύννεφου στον ορίζοντα. Πολύς κόσμος είχε μαζευτεί , εύχονταν καλή επιτυχία στο ζευγάρι , καλά κέρδη κτλ.
    Με τα πολλά , κι αφού είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος , αποφασίζει το ζευγάρι να ανοίξει το μαγαζί. Με το που βάζει ο άντρας το κλειδί στην πόρτα και το γυρνάει , από το πουθενά σε κλάσματα δευτερολέπτου μαζεύονται τεράστια σύννεφα και αρχίζει μια τρομερή καταρρακτώδης βροχή.
    Χαμός στον κόσμο , γίνανε όλοι παπί , τρέχανε από εδώ και από εκεί να προστατευτούν από την ξαφνική νεροποντή. Αφού βρήκανε ένα ασφαλές μέρος , γυρνάει ο Τάκης και λέει με ένα έκπληκτο ύφος στον Σάκη :

- Ε δεν είδες ; Ανοίξανε οι Ουκρανοί !

Ο Τσακ Νόρις ήρθε σε επαφή με την θηλυκή πλευρά του.............και την άφησε έγγυο.

Η καλαμάτα σταμάτησε από το καλοκαίρι να βγάζει παρθένο ελαιόλαδο. Έκανε εκεί τις διακοπές του ο Τσακ.......ε, κι ένα βράδυ που τα 'χε πιει.......

Όσο χάλια κι αν είσαι, όσα περίεργα κι αν σου συμβαίνουν, όσα στραβά κι αν έρχονται, να θυμάσαι πως το Παν........ είναι το επίθετο του Πήτερ...

προσοχη....ΥΠΕΡκαμμενο.....

Ο Σουπερμαν με τον Φλας Γκορντον εχουν παει για μπάνιο...
    Αραχτοί στην παραλία, φραπεδάκι, ηλιοθεραπεία κλπ. Σε κάποια φάση τους παίρνει ο ύπνος και μετά από καμιά ώρα ξυπνάει ο Σούπερμαν:
    - Ρε μαλάκα Φλας μας πήρε ο υπνος ξύπνα, καήκαμε απ' τον ήλιο, γίναμε σκατά...
    - Πωπω ρε πούστη μου χάλια γίναμε, δεν γυρνάμε σπίτι? με ποιον θα φύγουμε, με σένα ή με μένα?
    - Πάμε με σένα, βαριέμαι να πετάω λεει ο Σουπερμαν.
    - Οκ ανέβα στην πλάτη μου να φύγουμε, προσεκτικά όμως γιατί πονάω από το κάψιμο, λεει ο Φλας.

Ανεβαίνει ο Σούπερμαν και φευγουν... Εκει που πετούσαν βλέπουν από μακρυά τον εναέριο τροχονόμο να τους κάνει νοημα να σταματήσουν...

- Σταματήστε, άδεια δίπλωμα...
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    - 100€ πρόστιμο......................για καμένο φλας...

-έχεις στυλό?
    -έχω
    -μπλε?
    -κόκκινο
    -δεν έχεις μπλε?
    -γιατί δεν σου αρέσει το κόκκινο?
    -μου αρέσει, αλλά όταν γράφεις με κόκκινο είναι λίγο σαν να μην βρήκες μπλε......

Σε ένα δημοτικό σχολείο κάπου στην Αθήνα, την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς η δασκάλα παίρνει παρουσίες…
    >Χακίμ καζάλ αλ νταρουί;
    >Παρών.
    >Χασάν ντομάν ντα σαρουί;
    >Παρών.
    >Γιόν κιμ λι γκόνγκ;
    >Παρων.
    >Σουλεϊμάν αλη ζαουάχρι;
    >Παρών.
    >Χατζή λαζά ρούμιχ αλής;
    Τίποτα…
    >Χατζή λαζά ρούμιχ αλής; επαναλαμβάνει η δασκάλα…
    Πάλι τίποτα.
    Εκεί που ετοιμάζεται να σημειώσει απουσία η δασκάλα βλέπει δειλά-δειλά ένα παιδάκι να σηκώνει το χέρι του από την τελευταία σειρά…
    >Κυρία, μάλλον εγώ είμαι αυτός, αλλά το όνομά μου δεν διαβάζεται έτσι…
    Χατζηλαζάρου Μιχάλη με λένε…!

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Τι διαφορά έχει ένας drummer από μια πίτσα;
    Η πίτσα μπορεί να ταΐσει μια οικογένεια 4 ατόμων.

Τι κάνεις άμα δεις ένα drummer να κρατάει μια πίτσα;
    Τον πληρώνεις για να φύγει.
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

-Γιατρέ μου, κάθε βράδυ βλέπω τον ίδιο τρομαχτικό εφιάλτη.
    Κάποιος με κυνηγά να με σκοτώσει.
    Τρέχω, τρέχω, τρέχω και φτάνω μπροστά σε μια μεγάλη πόρτα με τεράστια κόκκινη επιγραφή.
    Σπρώχνω για να ανοίξω την πόρτα, σπρώχνω, ξανασπρώχνω αλλά δεν ανοίγει η ρημάδα!
    Ο τύπος που με κυνηγά πλησιάζει συνεχώς με το μαχαίρι στο χέρι και με σκοτώνει.
    Ουρλιάζω στον ύπνο μου και ξυπνώ ιδρωμένος και κατατρομαγμένος.
    -Μμμμ, ενδιαφέρον.
    Και δεν μου λέτε, σας παρακαλώ, μήπως θυμάστε τι γράφει η επιγραφή πάνω στην πόρτα;
    .
    .
    .
    .

-ΕΛΞΑΤΕ

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    -Γιατρέ μου, κάθε βράδυ βλέπω τον ίδιο τρομαχτικό εφιάλτη.
    Κάποιος με κυνηγά να με σκοτώσει.
    Τρέχω, τρέχω, τρέχω και φτάνω μπροστά σε μια μεγάλη πόρτα με τεράστια κόκκινη επιγραφή.
    Σπρώχνω για να ανοίξω την πόρτα, σπρώχνω, ξανασπρώχνω αλλά δεν ανοίγει η ρημάδα!
    Ο τύπος που με κυνηγά πλησιάζει συνεχώς με το μαχαίρι στο χέρι και με σκοτώνει.
    Ουρλιάζω στον ύπνο μου και ξυπνώ ιδρωμένος και κατατρομαγμένος.
    -Μμμμ, ενδιαφέρον.
    Και δεν μου λέτε, σας παρακαλώ, μήπως θυμάστε τι γράφει η επιγραφή πάνω στην πόρτα;
    .
    .
    .
    .

-ΕΛΞΑΤΕ
    Ε τι να σού πω τώρα....:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παρόμοια θέματα

1. ...και παμε παλι απο την αρχη!!!
    από gixxerpap στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2007, 07:30
  2. Πάμε πάλι...
    από dodos 900 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 20:29