Την γκαζιερα την πηρα απο εδω. Δεν ξερω αν ο Blitzer βρηκε καλυτερη τιμη.
Για μανετες εχω δωσει ηδη link. Τα σωληνακια τα παρηγγειλε ο μηχανικος μου, δεν ασχοληθηκα προσωπικα.
Την γκαζιερα την πηρα απο εδω. Δεν ξερω αν ο Blitzer βρηκε καλυτερη τιμη.
Για μανετες εχω δωσει ηδη link. Τα σωληνακια τα παρηγγειλε ο μηχανικος μου, δεν ασχοληθηκα προσωπικα.
22€ μου είπαν στην αντιπροσωπεία, για τη γκαζιέρα.
Life begins at 45°.
@Blitzer
Αυτό το έχεις υπόψιν;
Πρακτικά πάντως θα είναι η καλύτερη λύση ως προστασία.
Εμένα εμφανισιακά δε με χαλάει, αλλά λογικά θα βρίσκει κάτω πολύ εύκολα στη σούζα.
Βάλε ροδακια αλά whelie bar .
Και το φτερακι ελεύθερο στην άνοδο.
Και σταθερότητα στην Σούζα, και δεν θα σπάει το φτεράκι...![]()
Δεν αμφιβάλλω ότι είναι εξαιρετικά πρακτικό, αλλά αν αγόραζα με βάση την πρακτικότητα, δε θα είχα ΜΤ.Απλά θα βάλω ένα μακρύτερο φτερό μπροστά από τον τροχό. Κάποτε.
Life begins at 45°.
Ρε πουτς, μόνος σου την έβαλες τη γκαζιέρα; Έχω δοκιμάσει 500 φορές και δεν επιστρέφει, κολλάει.
Μμ το έφτιαξα. Ήθελε ρύθμιση η ντίζα από κάτω. Από πάνω δεν αρκούσε, όσο κι αν πάλευα...
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 20/11/2016 στις 16:24.
Τουλάχιστον +10 άλογα.Την πρώτη φορά, όντως φαίνεται μεγάλη διαφορά. Είδα 150 στο κοντέρ πριν καν το καταλάβω. Απλά δεν έχω καθόλου slack πλέον και θέλω να το ρυθμίσω καλύτερα, να έχει έστω 1 mm. Θα ασχοληθώ όταν βρω χρόνο.
Life begins at 45°.
Είναι σαν να έχεις αλλάξει γρανάζωμα. Νιώθεις πιο γρήγορο το μηχανάκι χωρίς να είναι όντως. Και οι σούζες έρχονται ακόμα πιο αβίαστα πλέον.
Για το slack θα σου πρότεινα να του δώσεις δύο τρεις μέρες. Εγώ το συνήθισα έτσι τώρα και δε θα το άλλαζα.
Γενικά ευχαριστημένος; Θα το πρότεινες και σε άλλους;
Είναι θέμα ασφάλειας... Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι το γκάζι είναι τελείως κλειστό όταν το αφήνω ελεύθερο. Επίσης δεν είμαι σίγουρος ότι δεν τραβιέται η ντίζα στρίβοντας το τιμόνι τέρμα δεξιά-αριστερά. Είχα εκνευριστεί χτες και δεν έλεγξα τα πάντα. Θα τα τσεκάρω όλα αυτά και αν είναι οκ, ίσως το αφήσω με 0 slack.
Για πείτε οι γνώστες, με γκαζιέρα μεγαλύτερης διαμέτρου, χρειάζεται να ρυθμίσω και τις 2 ντίζες ή αρκεί η μία; Τη 2η δεν την πείραξα καθόλου.
Life begins at 45°.
Απο τις 2 ντίζες η μια ανοίγει το slide του καρμπ η τον ψεκασμό και η δεύτερη το κλείνει.
Το σωστό είναι να ρυθμίσεις και τις 2 ετσι ώστε να έχουν και οι 2 τον ελάχιστο τζόγο που χρειάζεται.
Επίσης όπως ίσως παρατήρησες οταν γυρίζεις το τιμόνι δεξια αριστερά μπορεί να ανοίγει λίγο το γκάζι αν είναι χωρίς καθόλου τζόγο, θα πρέπει να τις ρυθμίσεις έτσι που να μην συμβαίνει αυτό.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εγώ είχα κι άλλα πράγματα να κάνω στη μηχανή και τα έδωσα στο μηχανικό. Δεν έχω καθόλου νεκρό σημείο στο γκάζι αλλά προφανώς σε ηρεμία είναι εντελώς κλειστό και δεν επηρεάζεται από το τιμόνι.