Σελίδα 51 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 41464748495051525354555661101 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 751 έως 765 από 2021

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Βλέπεις πού ειναι το κοινό προβλημα;
    Συμφωνοι,το ανεφερα στο προηγουμενο ποστ οτι οι κυβερνησεις τα εκαναν κωλος.
    Το ερωτημα μου ειναι πως παιρνοντας εξοντωτικα μετρα θα ανακαμψει ο τοπος;
    Θα φτιαξεις τα δημοσιονομικα,οπως ελεγαν οτι θα τα φτιαξουν ολοι μεχρι τωρα,και θα δουμε φως στο τουνελ
    και αλλες τετοιες βλακειες.
    Ειδαμε τα αποτελεσματα.
    Αυτη τη στιγμη πανω απο 3.000.000 ελληνες χρωστουν στην εφορια,πως θα πληρωθουν αυτα αν τον
    πατας στο λαιμο και του παιρνεις μεχρι το τελευταιο ευρω;;;
    Μιλαμε για χρεη υψους 20 Δις +
    Οταν η φορολογικη λαιλαπα διωχνει τις επιχειρησεις,και οσοι μενουν χαροπαλευουν πως στον πεο θα
    φτιαξεις κρατος;;
    Δεν ξερω,μπορει και να τα βλεπω στραβα μιας και οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες,αλλα ετσι αναπτυξη δεν...
    Μαλλον πρεπει να φυγουμε ολοι και να μεινει.....το Κρατος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Εμένα μου φαντάζει εξωπραγματικό το ότι υπάρχουν άνθρωποι το 2016 που ακόμα πιστεύουν στις αυτορυθμιζόμενες αγορές. Μου φαντάζει απίστευτο το ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι δεν έφταιγαν οι τράπεζες όταν ανοιχτά οι "ίδιες" οι τράπεζες λένε πως για χρόνια δάνειζαν αλόγιστα με μεγάλο ρίσκο (σε άτομα που δε θα έπρεπε να είχαν δανειστεί) μπορεί κανείς να δει τα νούμερα της φούσκας τους. Με τρελαίνει να ακούω πως δε φταίνε οι κυβερνήσεις όταν αποτέλεσμα πολιτικών επιλογών ήταν η όποια δημοσιονομική πολιτική και φυσικά η εμμονή με την "αυτορύθμιση". Με βγάζει εκτός εαυτού να λέμε ότι δε φταίει η ΕΕ όταν επιλογή της ήταν να μη μπορούμε να δανειστούμε κατευθείαν από την ΕΚΤ με αποτέλεσμα να πάνε τα επιτόκια στο διάολο και φυσικά δεκάδες άλλα όμορφα που μπορούμε να γράφουμε για ώρες. Το πιο τραγικό είναι πως από τους υπεύθυνους δεν άνοιξε ρουθούνι και έστειλαν στο απόσπασμα τον κόσμο που δεν έφταιγε.

Αυτό το μάθημα που υπήρχε κάποτε ξεχωριστά στις οικονομικές σχολές και λεγόταν (πάνω κάτω) κρατική κεντρική οικονομική πολιτική, έχει τυχαία(?) απομακρυνθεί από όλες τις οικονομικές σχολές και η μόνη εικόνα που μπορεί να έχει κάποιος είναι μέσα από κάποια πασαλείμματα του μαθήματος πολιτικής οικονομίας. Ναι αυτό το παλαιολιθικό πράγμα που έλεγε πως ένα κράτος χτίζει οικονομικές πολιτικές που ήταν και λίγο για άτομα με σχετική νοητική καθυστέρηση ή πυροβολημένους που είχαν μείνει ακόμα στην τρίτη διεθνή ΑΛΛΑ ρε γαμώτο έστω για τα μάτια ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Μάθε τέχνη κι άστηνε...
    http://www.huffingtonpost.gr/2016/03...=24MediaWidget

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    σε εμάς στα S/M πάντως τελευταία σκάνε πάνω από 20 διαφορετικοί με 500ευρα κάθε μέρα για να τους τα χαλάσουμε (και τρωνε πορτα). ένας μου είπε σήμερα ότι οι τράπεζα πλέον ζητάει 5% προμήθεια (σιγά που θα αφήναν την ευκαιρία)
    Για τους ενδιαφερομενους το αναφέρω, να ξερετε πως μπορείτε άνετα να χαλάσετε 500ευρω στην Αλβανία ή τα Σκόπια. Και να πάρετε πίσω ευρώ όχι λεκ. Η προμήθεια είναι 2% και αυτά μόνο αν πας με δεσμιδα. Εννοείται πως κανένας δεν ρωτάει οτιδήποτε.

Παλαιό μέλος
    Προσφυγικός καταυλισμός στο Θησείο το 1922.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	refuggee_tents_at_thisseion_1922-1250x893.jpg 
Προβολές:	131 
Μέγεθος:	102,6 KB 
ID:	354999

Απο εδώ μαζί με πολλά άλλα για όσους θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα την Αθήνα του τότε και του σήμερα

http://athensopenmuseum.com/

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    skylaros, το καράβι πλέει ακυβέρνητο εδώ και χρόνια, ξέρεις....

Τώρα δεν μένει πια παρά να ρίξουμε τον κλήρο, να δούμε... ποιός, ποιός, ποιός θα φαγωθεί, οεοεεεεοεοε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Μάθε τέχνη κι άστηνε...
    http://www.huffingtonpost.gr/2016/03...=24MediaWidget
    Ε, θα άκουσαν οι άνθρωποι για τη έξοδο του Μεσολογγίου...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Με βγάζει εκτός εαυτού να λέμε ότι δε φταίει η ΕΕ όταν επιλογή της ήταν να μη μπορούμε να δανειστούμε κατευθείαν από την ΕΚΤ με αποτέλεσμα να πάνε τα επιτόκια στο διάολο και φυσικά δεκάδες άλλα όμορφα που μπορούμε να γράφουμε για ώρες.

Αυτό το μάθημα που υπήρχε κάποτε ξεχωριστά στις οικονομικές σχολές και λεγόταν (πάνω κάτω) κρατική κεντρική οικονομική πολιτική, έχει τυχαία(?) απομακρυνθεί από όλες τις οικονομικές σχολές και η μόνη εικόνα που μπορεί να έχει κάποιος είναι μέσα από κάποια πασαλείμματα του μαθήματος πολιτικής οικονομίας. Ναι αυτό το παλαιολιθικό πράγμα που έλεγε πως ένα κράτος χτίζει οικονομικές πολιτικές που ήταν και λίγο για άτομα με σχετική νοητική καθυστέρηση ή πυροβολημένους που είχαν μείνει ακόμα στην τρίτη διεθνή ΑΛΛΑ ρε γαμώτο έστω για τα μάτια ...
    Εμένα πάλι, με τρελλαίνει να είναι κάποιος από οικονομική κατεύθυνση και να αναμασά τις δικαιολογίες του Βαρουφάκη. Χωρίς να έχω καμμία διάθεση να εμπλακώ για ώρες σε κουβέντες και στοιχεία, απλά τσίμπησα (πολύ) στο συγκεκριμένο, μιας και μου φαίνεται ακατανόητο το πως κάποιος που έχει σπουδάσει οικονομικά, θεωρεί πως το τύπωμα χρήματος και ο (ακατ)αλόγιστος δανεισμός για την κάλυψη ελλειμάτων μιας μικρής και μη ανταγωνιστικής οικονομίας, μπορεί να συνεχίζεται στο διηνεκές χωρίς συνέπειες. Όπως και επίσης, να θεωρεί πως τα επιτόκια πήγαν εκεί που πήγαν...επειδή δεν μας δάνειζε η ΕΚΤ. Εκτός και τρολλάρεις, οπότε παρεξήγησα. Διαφορετικά σηκώνω τα χέρια ψηλά.

ΥΓ. Πραγματικά, δεν ξέρω πόσοι έχετε κάτσει να διαβάσετε τα post που γράφει ο Captain. Ανεξήγητο, το οτι "διαβάζετε" τα ακριβώς αντίθετα απ΄όσα γράφει.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Συμφωνοι,το ανεφερα στο προηγουμενο ποστ οτι οι κυβερνησεις τα εκαναν κωλος.
    Το ερωτημα μου ειναι πως παιρνοντας εξοντωτικα μετρα θα ανακαμψει ο τοπος;
    Θα φτιαξεις τα δημοσιονομικα,οπως ελεγαν οτι θα τα φτιαξουν ολοι μεχρι τωρα,και θα δουμε φως στο τουνελ
    και αλλες τετοιες βλακειες.
    Ειδαμε τα αποτελεσματα.
    Αυτη τη στιγμη πανω απο 3.000.000 ελληνες χρωστουν στην εφορια,πως θα πληρωθουν αυτα αν τον
    πατας στο λαιμο και του παιρνεις μεχρι το τελευταιο ευρω;;;
    Μιλαμε για χρεη υψους 20 Δις +
    Οταν η φορολογικη λαιλαπα διωχνει τις επιχειρησεις,και οσοι μενουν χαροπαλευουν πως στον πεο θα
    φτιαξεις κρατος;;
    Δεν ξερω,μπορει και να τα βλεπω στραβα μιας και οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες,αλλα ετσι αναπτυξη δεν...
    Μαλλον πρεπει να φυγουμε ολοι και να μεινει.....το Κρατος
    Θυμάσαι να έχω πει/γραψει ποτέ οτι η λυση ειναι η φορολογική λαίλαπα; Το αντιθετο λεω και υποστηρίζω γι' αυτο και θεωρω οτι ολες οι κυβερνησεις που κληθηκαν να διαχειριστουν την οικονομική κριση τα σκατωσαν ακολουθώντας την ίδια πεπατημένη των επιπλέον φόρων. Κανενας δεν προσπάθησε ειλικρινα να διορθωσει τα δημοσιονομικα με προοπτική βαθους χρονου. Κοινώς να μερμνησει ωστε αυτο το κράτος που κοστιζει πολλά, παράγει λιγα (και κακής ποιότητας) και βασιζεται για έσοδα σε μια όλο και μικρότερη φορολογική βαση, να αλλαξει λογική και διαχειριση. Αντιθετως, δεν το πειράζουμε, απλά απομυζούμε οτι εχει μεινει (με κυριο στόχο τους μισθωτους που ειναι παντα η ευκολη λεια).

Κι επειδη, οπως λεει ο Βυρωνας, δεν ξερω αν με διαβαζετε καθόλου, δειτε τουλάχιστον τον παρακάτω πινακα. Δε χρειάζεται ουτε σχολια, ουτε επεξηγηση, παρα μονο οτι ο χοντρος της Ραφηνας που, παρεα με τον αλογοσκουφη και τον ανεκδιηγητο παπαθανασίου, τα εστειλαν ολα στο διαολο, τυγχανει της εκτιμησης του Τσιπρα (ο οποιος αρχιζει και του μοιαζει κιολας στα κιλα και στην αδρανεια).

Γιατι ακομα υπάρχει κοσμος που πιστευει οτι τα μνημονια εφεραν την κριση

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12813993_10153969235875489_3709010566142666529_n.jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	88,1 KB 
ID:	355009
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    ... τις δικαιολογίες του Βαρουφάκη.
    Ποιές δικαιολογίες του Βαρουφάκη;
    Ο Βαρουφάκης τα δάνεισε αυτά που λέει ο skylaros;

Ή μήπως ο Βαρουφάκης είναι που θα πληρώσει την νύφη;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Ποιές δικαιολογίες του Βαρουφάκη;
    Ο Βαρουφάκης τα δάνεισε αυτά που λέει ο skylaros;

Ή μήπως ο Βαρουφάκης είναι που θα πληρώσει την νύφη;
    Διαβασε το παρακάτω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Με βγάζει εκτός εαυτού να λέμε ότι δε φταίει η ΕΕ όταν επιλογή της ήταν να μη μπορούμε να δανειστούμε κατευθείαν από την ΕΚΤ με αποτέλεσμα να πάνε τα επιτόκια στο διάολο
    Διάβασε το παρακάτω.
    Βαρουφάκης : "Οι τράπεζες έκλεισαν γιατί έκοψε την ρευστότητα η ΕΚΤ." - " Η τρόικα έκλεισε τις τράπεζες στο πλαίσιο πραξικοπήματος. Η αγωνία των τροϊκανών (εξ&εσ) να μου χρεώσουν το κλείσιμο τους με τιμά ιδιαίτερα."

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι "Πως δάνεισαν αυτά που λέει ο skylaros". Αυτά που λέει ο skylaros δεν λένε και πολλά πράγματα. Αν θεωρείς τις ελληνικές τράπεζες υπερδανεισμένες όταν ξεκίνησε η κρίση, προφανώς δεν έχει ελέγξει τίποτα στοιχεία. http://ec.europa.eu/eurostat/tgm/tab...spd20&plugin=1
    Και το παραπάνω, αφορά δανεισμό νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Αν τσεκάρεις στη χώρα που ζεις, όπως και στην Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία...ακόμα και στην Ουγγαρία, υπάρχουν κάτι όμορφοι δείκτες επί του ΑΕΠ που τρίβεις τα μάτια σου.
    Το γιατί έσκασαν, προφανώς έχει να κάνει με την ποιότητα των δανειοληπτών (που ήταν προβλεπόμενη υπό φυσιολογικές συνθήκες), αλλά κυρίως από την πτώση του ΑΕΠ κατά 25% και την ανεργία που προκλήθηκε.

Και αν θυμάμαι καλά, την πτώση του ΑΕΠ και την χρεωκοπία της χώρας...δεν την προκάλεσε ο δανεισμός των τραπεζών (σε αντίθεση με τις άλλες χώρες), αλλά ο δανεισμός του κράτους που ξόδευε τα κέρατα του, για να συντηρεί το τίποτα. Εκτός και τα ξέρεις διαφορετικά εσύ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

never hold back Το avatar του/της Ohm
    εγώ με τα λίγα που βλέπω και τα λιγότερα που ξέρω είναι ότι 1) ο έλληνας είναι, γενικά, αλλεργικός στην οικονομία 2) χώρα που δεν παράγει τίποτα αλλα εισάγει μέχρι και σπίρτα δεν έχει μέλλον και 3) δημόσιοι υπάλληλοι να πληρώνονται περισσοτερό μηχανικούς είναι να βαράς το κεφάλι σου σε όποια γωνία βρεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Για κάποιον λόγο τον οποίον δεν ξέρουμε (έστω εγώ τουλάχιστον) δεν θέλουν παραγωγή. Δεν θέλουν ανάπτυξη. Πάνω που πάνε να στρώσουν κάτι, δίνουν μια και το γκρεμίζουν.
    Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα ικανοτήτων της κυβέρνησης.
    Δεν θεωρώ Ράμα και γκρουεφσκι πως τον λένε εξυπνοτερους από τους δικούς μας.
    κάποιον λακο έχει η φάβα. Δεν μπορεί. ...
    Κάποια στιγμή θα το μάθουμε όταν πετύχουν τον στόχο τους, αλλά για εμας θα είναι αργά.

Οχι, δεν ειναι θεμα ικανοτήτων, ειναι θεμα ιδεοληψιών. Η αναπτυξη και η παραγωγη, προϋποθετουν ιδιωτικό τομέα, μικρο κράτος, λιγα περιθώρια μιζας και διαφθοράς.

Κοινώς, λιγη πελατεία ψήφων. Κατι που σκοτώνει τα κρατικιστικά κομματα οπως το πασοκ, τη νδ και τον συριζα.

Μην ψαχνετε για αόρατους εχθρους και σκοτεινά κέντρα. The fault is not in our stars but in ourselves που ειπε κι ο βαρδος πριν απο 5 αιώνες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Για κάποιον λόγο τον οποίον δεν ξέρουμε (έστω εγώ τουλάχιστον) δεν θέλουν παραγωγή. Δεν θέλουν ανάπτυξη. Πάνω που πάνε να στρώσουν κάτι, δίνουν μια και το γκρεμίζουν.
    Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα ικανοτήτων της κυβέρνησης.
    Δεν θεωρώ Ράμα και γκρουεφσκι πως τον λένε εξυπνοτερους από τους δικούς μας.
    κάποιον λακο έχει η φάβα. Δεν μπορεί. ...
    Κάποια στιγμή θα το μάθουμε όταν πετύχουν τον στόχο τους, αλλά για εμας θα είναι αργά.

Φυσικά και δεν θέλουν ανάπτυξη. Ανάπτυξη σημαίνει (ανάμεσα στα άλλα) δουλειές, παραγωγή πλούτου και εισοδήματος που δεν μπορούν να το ελέγξουν και να το διοχετεύσουν όπως θέλουν αυτοί.

Αυτοί θέλουν να ελέγχουν πλήρως την οικονομία, ώστε όσο γίνεται περισσότεροι έλληνες πολίτες να τους έχουν ανάγκη για να επιβιώσουν, είτε με διορισμό στο δημόσιο, είτε με διευκολύνσεις όσο αφορά τις επιχειρήσεις τους (οι οποίες αναγκαστικά θα γίνονται εν μέρει τουλάχιστον, κρατικοδίαιτες).
    Αυτό που γινόταν πάντα δηλαδή, απλά καλυπτόταν κάτω από πακτωλούς (δανεικών) χρημάτων...

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  4. 666
    από WWW στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 15:11
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF