Apo xtές πίνωΑρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Ελα βρε κουτο, μην μου εκνευριζεσαι...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξυδακι;;; :rotflmao:
Apo xtές πίνωΑρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Ελα βρε κουτο, μην μου εκνευριζεσαι...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξυδακι;;; :rotflmao:
Καλά μιλάμε σά τα άλογα και σύ...Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Που ρε συ????![]()
![]()
![]()
![]()
Στο τέλος της ευθείας των 15 χλμ και με ευνοηκό ΤΥΦΩΝΑ????![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ Και καμουτσίκι!
Δεν είδες την δυναμομέτρηση του φίλου σου?
Έχεις να πείς και κάτι???
Ε είστε και οι 2 πάρε τον ένα και χτυπα τον άλλο!
Ντιζέρτ να σε ρωτήσω κάτι...Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Ας ήταν και το Κ με αναρτήσεις, ζάντες, φρένα, σχεδιασμό, όργανα, εξατμήσεις top of the top και ας μην είχε τόσο... :rotflmao:
Καιρό το ήθελα...
Τί μηχανάκι έχεις?
Καλά βρε ούτε να διαβάσεις δεν μπορείς;;;;
Τόσο τυφλωμένος είσαι!!!
:rotflmao: :rotflmao:
Παίδες τα ΓΙΑΠΑΝ rules των Ευρωπαικών στο 20% του εύρους των στροφών του κινητήρα
γι' αυτό και είναι καλύτερα!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Μηχανάκι έχεισ εσύ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Ντιζέρτ να σε ρωτήσω κάτι...
Καιρό το ήθελα...
Τί μηχανάκι έχεις?
![]()
Θα βγει τωρα ο τιτανας και θα μας πει οριστε το τζαΜπαν ειναι πιο δυνατο...:rotflmao: (μετα τις 23000 σαλ)
Και οταν θα προσπαθει να ακολουθησει κανενα 1098 και θα του φευγει συνεχεια στην εξοδο της στροφης θα λεει μα πως γινεται αυτο, αφου εχω πιο δυνατο μηχανακι (ξερετε, εχω ενα ξαδελφο με Κ6 και εγω με το ρ1 τον περναω αρα ...)...
Τιτανακο, για μην εκτεθεις (παλι), δες οτι σε ολη την κλιμακα των στροφω το ιταλικο ειναι πιο δυνατο και ΚΥΡΙΩΣ πιο ΡΟΠΑΤΟ!!!
Ξερεις τι σημαινει αυτο; εστω οτι μπαινεις παραλληλα στην στροφη με ενα 1098, με το που βλεπεις το απεναντι κερμπ και παλευεις να ανοιξεις το γκαζακι, το 1098 σε εχει χαιρετησει...
![]()
![]()
![]()
Μην μου εκνευριστεις ΠΑΛΙ... περιμενω αλλα πραγματα απο εσενα...
![]()
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Εσυ αμα εισαι λεφτας αλλο θεμα αυτο φιλε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Ας ήταν και το Κ με αναρτήσεις, ζάντες, φρένα, σχεδιασμό, όργανα, εξατμήσεις top of the top και ας μην είχε τόσο... :rotflmao:
Μια χαρα φρενα και αναρτησεις εχει και το κ6 και σχεδιασμο και τα παντα...
Οπως και να εχει το μοτερ απο το κ6 ειναι πιο δυνατο απο το 1098 φαντασου το κ7 ποσο καλυτερο ουτε καν περσινα μοντελα δε φτανετε....
Κατι ασχετο το 1098ς μαζι με εξατμισεις δε παει πακετο?
Μόνο στην έκδοση Tricolore...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Κατι ασχετο το 1098ς μαζι με εξατμισεις δε παει πακετο?![]()
Τη κυριακή στο τρακ ντέι πέρασα ένα 1098 σαν σταματημένο 2 φορές και ξανα βγήκα στα πίτς να περάσει μπροστά για να το ξαναπεράσω!Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Θα βγει τωρα ο τιτανας και θα μας πει οριστε το τζαΜπαν ειναι πιο δυνατο...:rotflmao: (μετα τις 23000 σαλ)
Και οταν θα προσπαθει να ακολουθησει κανενα 1098 και θα του φευγει συνεχεια στην εξοδο της στροφης θα λεει μα πως γινεται αυτο, αφου εχω πιο δυνατο μηχανακι (ξερετε, εχω ενα ξαδελφο με Κ6 και εγω με το ρ1 τον περναω αρα ...)...
Τιτανακο, για μην εκτεθεις (παλι), δες οτι σε ολη την κλιμακα των στροφω το ιταλικο ειναι πιο δυνατο και ΚΥΡΙΩΣ πιο ΡΟΠΑΤΟ!!!
Ξερεις τι σημαινει αυτο; εστω οτι μπαινεις παραλληλα στην στροφη με ενα 1098, με το που βλεπεις το απεναντι κερμπ και παλευεις να ανοιξεις το γκαζακι, το 1098 σε εχει χαιρετησει...
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγά το μπ^^ρδέλο!
Μη μπερδευεσε.... επειδη ο αλλος εχει 1098 τι παει να πει αυτο οτι στριβει μονο του?Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
![]()
![]()
![]()
![]()
Αμα ο αλλος ειναι πιλοτος σε περναει και με cbr600 και μετα θα αναρωτιεσε εσυ πως σε περασε με μηχανακι 7.000 ευρω
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Τη κυριακή στο τρακ ντέι πέρασα ένα 1098 σαν σταματημένο 2 φορές και ξανα βγήκα στα πίτς να περάσει μπροστά για να το ξαναπεράσω!
Σιγά το μπ^^ρδέλο!
Φανταζομαι οτι εκτος απο χερας, εισαι και ο καλυτερος (σε ολα) και με το μεγαλυτερο πουλι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Εγώ έχω και μηχανή και σκούτερ και μηχανάκι και ποδηλατο και playstation και 3 αυγά στο ψυγείο!Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Μηχανάκι έχεισ εσύ!!!!
![]()
Εσύ τι έχεις?
Μη του το χαλας και εσυ...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Μη μπερδευεσε.... επειδη ο αλλος εχει 1098 τι παει να πει αυτο οτι στριβει μονο του?
Αμα ο αλλος ειναι πιλοτος σε περναει και με cbr600 και μετα θα αναρωτιεσε εσυ πως σε περασε με μηχανακι 7.000 ευρω
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
To έχεις δεί και τρόμαξες ε...?Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Φανταζομαι οτι εκτος απο χερας, εισαι και ο καλυτερος (σε ολα) και με το μεγαλυτερο πουλι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα ήταν επιδή Η Τ Α Ν σταματημένο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Τη κυριακή στο τρακ ντέι πέρασα ένα 1098 σαν σταματημένο 2 φορές και ξανα βγήκα στα πίτς να περάσει μπροστά για να το ξαναπεράσω!
Σιγά το μπ^^ρδέλο!![]()
![]()