Θα έρθεις με το Picasso?Ε δε κράτας εσύ τότε όλες τις βενζίνες & κανά 50κιλο ρακί που θα κρατάω?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Θα έρθεις με το Picasso?Ε δε κράτας εσύ τότε όλες τις βενζίνες & κανά 50κιλο ρακί που θα κρατάω?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Δεν λέω ακόμα να με κάνετε bold γιατί θέλω να το σιγουρέψω 100% μέσα στην εβδομάδα και το έχω για γρουσουζιά.
Τον dimchios τον έχει ενημερώσει κανείς???
---Dum spiro, spero---
Λέω να κουβαλάω μαζί μου κανά 5κιλο με 10κιλο ρακί μέχρι το meeting point. Από εκεί και μετά υπάρχει η πιθανότητα να τη μοιράσουμε & να κουβαλάμε διάφοροι ή να την αφήσουμε κάπου ώστε να το έχουμε το βράδυ? Αν & παίζει να τη πιούμε από το πρώτο βράδυ θα μου πείτε...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Λέω να κουβαλάω μαζί μου κανά 5κιλο με 10κιλο ρακί μέχρι το meeting point. Από εκεί και μετά υπάρχει η πιθανότητα να τη μοιράσουμε & να κουβαλάμε διάφοροι ή να την αφήσουμε κάπου ώστε να το έχουμε το βράδυ? Αν & παίζει να τη πιούμε από το πρώτο βράδυ θα μου πείτε...![]()
![]()
![]()
Το πρωτο βραδυ (Παρασκευη στο Σμόκοβο) θα ειναι μονο για ξεκουραση...
Το δευτερο βραδυ (Σαββατο στα Πιγγιανά), τα σκηνακια θαμεινουν στημενα και τα πραγματα εκει, μιας κι εκει θα καταληξουμε και το επομενο βραδυ (συμφωνα με το ΝΕΟ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ προγραμμα)...![]()
Τωρα εσυ ποτε ακριβως θα ερθεις (Παρασκευη βραδυ μαζι μας ή Σαββατο πρωι)?![]()
Παρασκευή βράδυ.Βασικά από Παρασκευή ξημερώματα θα είμαι και θα κοπροσκιλιάζω Αθήνα αφού θα φύγω με το καράβι Πέμπτη βράδυ από Κρήτη.Να δω πως θα τα βρω και αυτά τα MacDonalds:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τωρα εσυ ποτε ακριβως θα ερθεις (Παρασκευη βραδυ μαζι μας ή Σαββατο πρωι)?[/B]
![]()
![]()
Παρασκευή βράδυ.Βασικά από Παρασκευή ξημερώματα θα είμαι και θα κοπροσκιλιάζω Αθήνα αφού θα φύγω με το καράβι Πέμπτη βράδυ από Κρήτη.Να δω πως θα τα βρω και αυτά τα MacDonalds:hypnotize![]()
![]()
Θα δωσουμε καπου ραντεβου, να σε παω εγω... :smilea:
Μενω Αγ. Αναργυρους και θα φυγω νωριτερα απ' την δουλεια, να παω σπιτι να ντυθω, να φορτωσω και να φυγω...![]()
15:30 με 15:45 το αργοτερο, θα ξεκιναω για τα ΜακΝτοναλντς!
Πες μΕ αν ξερεις για ποια περιοχη μιλαω, για να δωσουμε ενα ραντεβουδακι εκεινη την ωρα...![]()
Κάτσε να ψάξω για κανά χάρτη της Αθήνας να δω που πέφτουν οι Αγ. Ανάργυροι![]()
.
Κάτσε να ψάξω για κανά χάρτη της Αθήνας να δω που πέφτουν οι Αγ. Ανάργυροι![]()
.
Αστο τοτε!
Πιο πολυ θα μπλεχτεις...![]()
Τα πραματα ειναι απλα!
Παιρνεις την Εθνικη Οδο Αθηνων-Λαμιας (οπως πας για Θεσσαλλλονικη ενα πραμα...) ...
Μολις περασεις τα πρωτα διοδια (στα Κιούρκα) σε ακριβως 2χλμ ειναι τα ΜακΝτοναλντς, οπου μπορεις να εχεις παει και νωριτερα αν θες, για να πιεις κανα καφεδακι ή να τσιμπησεις τιποτα...![]()
Υπολογιζε πως με την κινηση (εξοδουχοι ΣΚ) θα χρειαστεις κανα μισαωρο για να φτασεις (απ' την ωρα που θα πιασεις την Εθνικη)...![]()
Mike στείλε μου το τηλ σου σε pm γιατί και εγώ θα κωλοβαράω στην Αθήνα από Παρασκευή πρωί, οπότε πάμε μαζί.
Να βάλουμε μία ακόμα αβέβαιη συμμετοχούλα?
Λάστιχα της μάνας του (σχεδόν απάτητα)
Έχω βέβαια κάποια προβλήματα...
Δεν έχω σκηνή...
Δεν έχω υπνόσακο....![]()
Τουλάχιστον δεν είμαι κρυουλιάρης![]()
![]()
Ίδωμεν
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Δεν έχω σκηνή...
Δεν έχω υπνόσακο....![]()
τωρα θα πεσουν προσκλησεις ποια θα σε "κοιμησει" στη σκηνη της!!!
ε ρε μπουρδελο θα α κα νουμε τ'αγραφα!!!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H