Σελίδα 51 από 89 ΠρώτοΠρώτο ... 41464748495051525354555661 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 751 έως 765 από 1325

Θέμα: Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    χθες εβγαζε ματια η επιθεση σας
    και η δικια σας !!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

ΠΟΣΟ σε ποναει βαζελε πες μου.........

Να κρινεις τον Ολυμπιακο στα παιχνιδια του με την καθε Ρεαλ στο πρωταθλημα των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ......

Συνεχισε !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ε μην πειράζεις τα παιδιά...δεν τους βγηκε ο χειμώνας φέτος...γιατι πέρα απο τα αποτελέσματα είναι κ οι εμφανίσεις (μέχρι τώρα τουλάχιστον,ακόμα και με τα δεύτερα απέναντι στο μεγαθήριο Ρεαλ)

ρεεε έκρυβες τέτοια φοτο τόσο καιρό???
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και η δικια σας !!!!!!!!!!!

εμεις δουλευουμε στην αμυνα πολυ, οπως αλλωστε και καθε αλλη Ελληνικη ομαδα, καθοτι με τετοια επιθεση που εχετε ειναι δυσκολα τα πραγματα...

υγ. και η Λατσιο απο οτι ακουσα, μαθαινει σε ολη την εντεκαδα να κανει ανθρωπινο τειχος στην εστια, εν οψει του μεταξυ σας αγωνα ...εχετε σπειρει τον πανικο και τον τρομο!!! τι ειστε εσεις ρε παιδι μου; α παπαπαπα....φωτια και λαβρα!

εμεις δουλευουμε στην αμυνα πολυ, οπως αλλωστε και καθε αλλη Ελληνικη ομαδα, καθοτι με τετοια επιθεση που εχετε ειναι δυσκολα τα πραγματα...

υγ. και η Λατσιο απο οτι ακουσα, μαθαινει σε ολη την εντεκαδα να κανει ανθρωπινο τειχος στην εστια, εν οψει του μεταξυ σας αγωνα ...εχετε σπειρει τον πανικο και τον τρομο!!! τι ειστε εσεις ρε παιδι μου; α παπαπαπα....φωτια και λαβρα!

εσεις να τη δουλευετε για τα σ/κ

υ.γ.ασε τη λατσιο γιατι αυτη ετοιμαζεται για μερες που δεν παιζεις εσυ μπαλα.

βαζελάκια δεν σας πιανει ύπνος ε?
    τόσο πίκρα ε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αν και η διαμάχη ΠΑΟ-ΟΣΦΠ έχει πάντα ενδιαφέρον... προτείνω οι πράσινοι να έχουν και μια πισινή , μιας και σήμερα με Κοπεγχάγη , θα είναι η δική τους σειρά να δείξουν κάτι.

Αφήστε να περάσει η Ευρώπη ... και μετά να τα πούμε μεταξύ μας...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    [B]στελακι μου δεν καρδιοχτυπησα κατα τη διαρκεια του ματς παρα στα τελευταια 15 λεπτα και αυτο επειδη εχω μια κακη παραδοση.

για μενα μια φλυαρη ρεαλ χωρις ουσια στο παιχνιδι της.

Σωστος ο TROOPER.H REAL περα απο 2-3 καθαρες ευκαιριες ηταν ολο κλο κλο
    και απο αυγο τιποτα.Μια συντριπτικη κατοχη της μπαλας γυρω ομως και εξω απ την
    περιοχη μην εχοντας τον τροπο να μπει μεσα και προσπαθουσε μονο με ατομικες ενεργειες
    ο ROMPINIO.
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    βαζελάκια δεν σας πιανει ύπνος ε?
    τόσο πίκρα ε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Η αληθεια ειναι πως κανω πολυ ασχημο υπνο...ξυπναω καθιδρος 5 - 6 φορε την νυχτα...βλεπω εφιαλτες οτι ειμαι τερμα και μου επιτιθεται ολη η γραμμη του γαυρου...τι να λεμε τωρα!!

Η αληθεια ειναι πως κανω πολυ ασχημο υπνο...ξυπναω καθιδρος 5 - 6 φορε την νυχτα...βλεπω εφιαλτες οτι ειμαι τερμα και μου επιτιθεται ολη η γραμμη του γαυρου...τι να λεμε τωρα!!

ψυχολογος ερχεται στο χωρο σας αβαδιαστα, αβιαστα, αγαλμα κλπ κλπ κλπ....

υ.γ.ακομα κουνιεται το δοκαρι στη λεωφορο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    εγώ zzr βλέπω 6 ευκαιρίες απο τις οποίες 2 δοκάρια...
    κάτι σουτ της πλάκας που λέει δεν τα θεωρώ ευκαιρίες...με την λογική σου έχουμε και εμεις 6 ευκαιρίες...

2 απο τα τα σουτ της πλακας που λες που θυμάμαι τώρα καθαρά ειναι το σουτ του Ρομπίνιο μονος του μεσα στην περιοχή....και το σουτ που βγάζει με καταπληκτική επέμβαση ο Νικοπολίδης (του Σνάιντερ αν δεν κανω λάθος)...αν στρουθοκαμηλίζεις και δεν τα θεωρείς ευκαιρίες τι να πω...

απο εδώ και πέρα θα θεωρούνται ευκαιρίες μονο τα δοκάρια....που και απο αυτά οι αντιπαλοί σας έχουν μπόλικα...
    εξάλλου τα στοιχεία δεν ειναι δικά μου...ειναι copy paste απο το sport-fm....εκτος αν ο δημοσιογράφος που τα έγραψε θέλει το κακό του γαύρου...οπότε πάμε σε λιακοπουλικές θεωρίες συνωμοσίας...

εγώ αυτό που λέω και επιμενω ειναι οτι ο Ολυμπιακός στηρίζεται σε ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων με ταμπούρι στην άμυνα (δύο ζώνες άμυνας μολις έξω απο τη μεγάλη περιοχή και τα φορ πρεσαρουν κατω απο το κέντρο)....αυτό εφάρμοσε σε όλα τα δυσκολα παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου και του ντέρμπι με τον ΠΑΟ)....αν δεν το βλέπετε τι να πω...
    αν εσεις τωρα το βαφτίσατε θεαματικό ποδόσφαιρο ....έχετε πλάκα απλά...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    2 απο τα τα σουτ της πλακας που λες που θυμάμαι τώρα καθαρά ειναι το σουτ του Ρομπίνιο μονος του μεσα στην περιοχή....και το σουτ που βγάζει με καταπληκτική επέμβαση ο Νικοπολίδης (του Σνάιντερ αν δεν κανω λάθος)...αν στρουθοκαμηλίζεις και δεν τα θεωρείς ευκαιρίες τι να πω...

απο εδώ και πέρα θα θεωρούνται ευκαιρίες μονο τα δοκάρια....που και απο αυτά οι αντιπαλοί σας έχουν μπόλικα...
    εξάλλου τα στοιχεία δεν ειναι δικά μου...ειναι copy paste απο το sport-fm....εκτος αν ο δημοσιογράφος που τα έγραψε θέλει το κακό του γαύρου...οπότε πάμε σε λιακοπουλικές θεωρίες συνωμοσίας...

εγώ αυτό που λέω και επιμενω ειναι οτι ο Ολυμπιακός στηρίζεται σε ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων με ταμπούρι στην άμυνα (δύο ζώνες άμυνας μολις έξω απο τη μεγάλη περιοχή και τα φορ πρεσαρουν κατω απο το κέντρο)....αυτό εφάρμοσε σε όλα τα δυσκολα παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου και του ντέρμπι με τον ΠΑΟ)....αν δεν το βλέπετε τι να πω...

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ!!

ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ?

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΣΕΙ ΓΕΛΙΟ ΦΕΤΟΣ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ

ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ 11

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΡΕΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

Μα γιατί τα λες αυτά ...................
    Αφού το παιχνίδι με την REAL ήταν 50 - 50 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το ένα ημίχρονο παιζόταν στο ένα μισό του γηπέδου ........................................................

και το 2ο ημίχρονο στο άλλο μισό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρα 50 - 50 το παιχνίδι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατσε να σε προσθεσω και εσενα στην καβα...

αμυντικοι σας ελειπαν παντως, οχι επιθετικοι....και επιθεση μεσα στην εδρα σας δεν ειδαμε ουτε μια.

εσεις;;...η επιθετικογενης ομαδα;;;...που δεν ενδιαφερεστε για αγωνες τακτικης;;;....τσ, τσ, τσ....απογοητευσατε εκατομμυρια τηλεθεατων που αγωνιουσαν να δουν γκολ και επιθεσεις
    ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ
    ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ

ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΠΑΙΧΤΗ ΛΕΝΤΕΣΜΑ

ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ

Ο ΤΖΟΛΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 53 ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΡΟ

Ο ΣΕΖΑΡ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΧΗ ΜΕ ΑΝΤΖΑ .

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.

Δεησε ο μεγαλοδυναμος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ!!

ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ?

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΣΕΙ ΓΕΛΙΟ ΦΕΤΟΣ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ

ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ 11

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΡΕΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    πόσο γρήγορα ξεχασες πως κατεβήκατε στη Λεωφόρο φέτος απέναντι σε ένα μισό Παναθηναικό χωρίς επιθετικά ατού....μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος...
    4-5-1 κατεβήκατε και όλοι κάτω απο τη σέντρα....ΧΕΣΜΕΝΤΕΝ....
    τα ξεχάσαμε εεεε???
    ετσι θα κατεβείτε και στο επόμενο παιχνίδι....μονο που τότε θα παίζουν ολοι οι δικοι μας...εδώ δεν μας πείρατε οταν παίζαμε με τα δεύτερα ....θα μας πάρετε με ολοκληρη την ομάδα....??

εξάλλου εως τότε θα έχουν πάθει καμια 20αρια θλάσεις ο καθένας απο εσάς...

όσο για την ομαδάρα μου???
    της πλάκας ειναι ακόμα....και παρόλα αυτά ειναι μπροστά απο εσάς...κερδίζω το ντέρμπι και μπαίνω πρώτος...έχοντας ξεμπερδέψει με ντέρμπι για τον Α ΓΥΡΟ....
    και στην Ευρώπη ρίχνω 3αρες για πλάκα μέχρι τώρα (να δουμε μη φαμε καμια ήττα σήμερα)....

οσο για το απο πότε έχω να παίξω μπάλα αστο ....
    έχω να παίξω απο το 2000 επί Κυράστα....και εσύ εχεις να παίξεις απο την πρώτη περίοδο Μπάγεβιτς....που ειναι πιο παλιά....εποχή 97-98 να σου θυμίσω....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 12:28
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 16:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  4. Στην Κορυφη της Ευρωπης (Nordkapp)
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 07:33
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF