το μπλε ειναι πολυ καλο...
![]()
το μπλε ειναι πολυ καλο...
![]()
Ειδικα αυτο το μπλε μου θυμιζει το μπλε που εχει το δικυλινδρο 650αρι (800) της βαυαρικης προπελοφορου εταιρειας..![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Καφετέριας, κρεβατιού, ή άλλο, ΠΟΛΥ όμορφη η μπλε!!
Μην ξεχνάμε ότι το μπλε είναι το επίσημο αγωνιστικό χρώμα της Yamaha...
Ε, στην Τενερέ το έχουν αλλάξει λίγο προς το σκούρο...
Δεν είναι το Yamaha Racing Blue που είναι βαμμένη η μπλέ καλλονή μου![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Θα το ήθελα στους ιδιους χρωματικους τονους με το μπλε του 750...![]()
Ναι εσυ μην ξεχασεις να μας ξανααναφερεις το χρωμα του ποδηλατου σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Καφετέριας, κρεβατιού, ή άλλο, ΠΟΛΥ όμορφη η μπλε!!
Μην ξεχνάμε ότι το μπλε είναι το επίσημο αγωνιστικό χρώμα της Yamaha...
Ε, στην Τενερέ το έχουν αλλάξει λίγο προς το σκούρο...
Δεν είναι το Yamaha Racing Blue που είναι βαμμένη η μπλέ καλλονή μου![]()
![]()
![]()
Παλιοσαλιγκαρε.![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αν και θα ηθελα να το δω και στον επετειακο χρωμαισμο με το κιτρινο ασπρο...
θα του πηγαινε πολυ...
Εγω βασικα θα ηθελα να το δω με 20 κιλα λιγοτερα και 4-5 αλογακια παραπανω.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Αν και θα ηθελα να το δω και στον επετειακο χρωμαισμο με το κιτρινο ασπρο...
θα του πηγαινε πολυ...![]()
Κάτι μου λέει ότι δεν είσαι ο μοναδικός!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Εγω βασικα θα ηθελα να το δω με 20 κιλα λιγοτερα και 4-5 αλογακια παραπανω.![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
να ρωήσω τους κατόχους?
απο κραδασμούς τι λέει? τα κλασικά του μονοκύλίνδρου ή καμια σχέση? ειδικότερα οσων αφορά των συνεπιβάτη και για μεγάλες διαδρομές....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αδερφε το εχουμε ξαναγραψει οτι απο κραδασμους, τους ξεχνας.Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
να ρωήσω τους κατόχους?
απο κραδασμούς τι λέει? τα κλασικά του μονοκύλίνδρου ή καμια σχέση? ειδικότερα οσων αφορά των συνεπιβάτη και για μεγάλες διαδρομές....
Ο συνεπιβατης θα εχει προβλημα με την ζεστη η οποια ακριβως στο σημειο πισω απο την σελα ουτε το χερι δεν μπορεις να ακουμπησεις και τα χερακια αν πιανεται απο τις χειρολαβες κοβουν λιγο.
Και μια και λεμε για κραδασμους εχθες στην παραλιακη σε ενα φαναρι σταματησε ενα ΚΤΜ διπλα μου και ο τυπος επανω χορευε καρσιλαμα.
Μου θυμισε κακορυθμισμενο XR 500...![]()
Το οποίο XR500, να απαντήσω σαν πρώην κάτοχος ότι ΣΚΟΤΩΝΕ απο κραδασμούς. Σε διαδρομή 50χλμ δεν αισθανόσουν τα άκρα σου. Παρόλα αυτά είχε άνετη και μαλακή σέλα (καμία σχέση με τα σημερινά), και ήταν 110 κιλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αδερφε το εχουμε ξαναγραψει οτι απο κραδασμους, τους ξεχνας.
Ο συνεπιβατης θα εχει προβλημα με την ζεστη η οποια ακριβως στο σημειο πισω απο την σελα ουτε το χερι δεν μπορεις να ακουμπησεις και τα χερακια αν πιανεται απο τις χειρολαβες κοβουν λιγο.
Και μια και λεμε για κραδασμους εχθες στην παραλιακη σε ενα φαναρι σταματησε ενα ΚΤΜ διπλα μου και ο τυπος επανω χορευε καρσιλαμα.
Μου θυμισε κακορυθμισμενο XR 500...![]()
Δεν μπορώ να πω πως δεν μου λείπει το XRάκι μου...![]()
Αυτό που δεν μου λείπει απο το XR είναι οι ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ κραδασμοί και οι προσευχές να πάρει μπροστά με τη μανιβέλα...
ΚΑΜΙΑ σχεση με κραδασμούς με τη σειρά των ΧΤ-ΧΤΖ 660. Σε πολλές περιπτώσεις αν σε έβαζαν επάνω και δεν ήξερες τι οδηγούσες θα νόμιζες ότι είναι δικύλινδρο...
XR
XTR
XJR
Τα κιλα του ομως σου λειπουνε..Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Το οποίο XR500, να απαντήσω σαν πρώην κάτοχος ότι ΣΚΟΤΩΝΕ απο κραδασμούς. Σε διαδρομή 50χλμ δεν αισθανόσουν τα άκρα σου. Παρόλα αυτά είχε άνετη και μαλακή σέλα (καμία σχέση με τα σημερινά), και ήταν 110 κιλά...
Δεν μπορώ να πω πως δεν μου λείπει το XRάκι μου...![]()
![]()
Έτσι είναι. Όπως μου λείπει και η διαβολική ομορφιά του (πορτοκαλί με μπλε σέλα)...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Τα κιλα του ομως σου λειπουνε..![]()
Τι να κάνεις... γούστα είναι αυτά. Και πόρωση...
Εγώ το 1985, 15 χρονών: "Πατέρα θα μου πάρεις XR?"
Ο συγχωρεμένος ο μπαμπάς μου: "Σιγά μην σου πάρω οχτάρ.."
![]()
XR
XTR
XJR
Εγω αν ημουν ο πατερας σου (απαπαπαπα φτου και μακρυα απο μας) θα σου ελεγα αει σιχτηρ που θες και XR.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Έτσι είναι. Όπως μου λείπει και η διαβολική ομορφιά του (πορτοκαλί με μπλε σέλα)...
Τι να κάνεις... γούστα είναι αυτά. Και πόρωση...
Εγώ το 1985, 15 χρονών: "Πατέρα θα μου πάρεις XR?"
Ο συγχωρεμένος ο μπαμπάς μου: "Σιγά μην σου πάρω οχτάρ.."
![]()
![]()
Γιατί, τι νομίζεις ότι μου έλεγε?Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Εγω αν ημουν ο πατερας σου (απαπαπαπα φτου και μακρυα απο μας) θα σου ελεγα αει σιχτηρ που θες και XR.![]()
![]()
XR
XTR
XJR