Σελίδα 51 από 53 ΠρώτοΠρώτο ... 414647484950515253 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 751 έως 765 από 792

Θέμα: Το Πειρατικό (ξανα)σαλπαρει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Τώρα για τον τελικό... σαν πολύ δεν βιάζεστε; Η Ρωσία πρέπει να περάσει πρώτα απο την Ισπανία που απο όσο θυμάμαι τουλάχιστον δεν την "είχε" εύκολα και στην πρώτη φάση. Βέβαια δεν έπαιζε ο Αρσάβιν, αλλά δεν νομίζω οτι αυτό αλλάζει πολύ τις ισορροπίες.

η διαφορα στον πρωτο γυρο δεν ηταν ο Αρσάβιν αλλα το κεντρικο αμυντικο διδυμο , οι οποιοι επαιζαν εκει κατ αναγκην καθως ηταν αμυντικοι μεσοι....
    ολες οι ευκαιριες και τα γκολ προηλθαν απο λαθος κινησεις των 2 αυτών αμυντικων ...
    αν θυμασαι η Ισπανια δεν ειχε παιξει καμια τρελη μπαλα...
    απο τότε η Ρωσια εχει φαει μονο ενα γκολ και αυτο απο την παραγωγικότατη Ολλανδια.... απο μια στημενη φαση αν θυμαμαι καλα....

αν η Ρωσια τρεξει οσο με την Ολλανδια δεν την βλεπω καλά την Ισπανια καθως ειναι πολύ στατική ομαδα....
    επισης αναπτυσεται πολύ απο τα πλάγια οπου η Ισπανια δεν εχει και τα πιο δυνατα ακραια μπακ του κοσμου....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Ενα πράγμα σημαντικό να θυμάστε... Η ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ... η Ισπανία κουβαλάει τεράστια ιστορία πίσω της και σίγουρα θα παίξει ρόλο και αυτό στο τέλος.
    Gandalf
    ε η φανέλα της Ισπανιας δεν ειναι και η πιο βαρια....(για πολλους και διαφορους λόγους) και η ιστορια που κουβαλάει δεν ειναι και γεμάτη τροπαια και επιτυχιες.....
    μάλλον το αντίθετο..... αν και συμπαθεστατη πάντα ομαδα....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

οι Ισπανοι ειναι ομαδα που εχει παρα πολυ μεγαλη κατοχη μπαλλα, οποτε οι Ρωσοι θα εχουν λιγοτερες ευκαιριες για γκολ..............και αν σουταρουν με τα ποσοστα που σουταραν σε αλλους αγωνες δεν τους βλεπω καλα!

ενα αλλο χαρακτηριστηκο ειναι οτι οι Ισπανοι αμυντικοι δεν ειναι οι ψηλοι και αργοι αμυντικοι των αλλων ομαδων...........οποτε το εργο των Ρωσσων δεν θα ειναι τοσο ευκολο!
    Με το σκυλο τον Πουγιολ δεν θα ειναι τοσο απλα τα πραγματα!

Βαρομετρο θα ειναι ο Αραγκονιες...........................
    θα επιλεξει να παιξει παλυ τους Ινιεστα και Τσαβι (που ειναι ντεφορμε)..............
    η Φαβρεγκας και Αλονσο κρατοντας επιτελους και τον Τορες βασικο και στα 90/120 λεπτα!???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τι ζευγαρι λαστιχα και μαλακιες ρε????παμε να βγαλωμε το καλοκαιρινο ταξιδι στην Πορτογαλλια....η κυριακη ειναι παιγμενη απο πολυ καιρο με πολυ καλη αποδοση και με λιγα λεφτα....

Όπως με τη γερμανία εχτές;;;
    Μεγάλε γνώστη!!!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

εμ... τα λέγαμε εμείς... και μας κορόϊδευαν κάποιοι.
    Ρε η Γερμανία αχώνευτη αντιπαθητική κλπ κλπ αλλά πολύ πάρα πολύ σκληρή για να πεθάνει!!! Απλά πράγματα. Μπράβο στην Τουρκία χίλια μπράβο που έβγαλε πρώτη γκολ που ισοφάρισε κιόλας αλλά... οι άλλοι... είναι Γερμανοί. Τέρμα! Δεν θέλει πολλές αναλύσεις. Απλώς και ο Τούρκος τελικά ήθελε το γερμανό του.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Μεγάλε γνώστη!!!

για καντο πιο λιανα μαστορα???ειπα εγω οτι θα περασει η Τουρκια???απλα εχω πει εδω και πολυ καιρο οτι βλεπω Ρωσσια για τελικο και οτι θα το σηκωσει....αρα μεχρι τωρα καλα τα παω.....ενω εσυ....μια με Ολλανδια (ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ) μια με Πορτογαλλια (ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΠΑΛΛΑ) ολο μεσα εχεις πεσει...

υ.γ.ειχα δηλωσει πριν τον χτεσινο αγωνα οτι δεν θα παιξω τιποτα....με το που αρχισε ο αγωνας,και βλεποντας τα χαλια της Γερμανιας τελικα εριξα ενα εικοσαρακι για προκριση της Τουρκιας με αποδοση 7....το χασαμε αλλα οι καβα ειναι ακομα στο πολυ συν.....προκριση Ρωσσιας και προκριση Ρωσσιας στην παραταση ηταν αυτο......3,2 και 13 αποδοσεις εδιναν.....

για καντο πιο λιανα μαστορα???ειπα εγω οτι θα περασει η Τουρκια???απλα εχω πει εδω και πολυ καιρο οτι βλεπω Ρωσσια για τελικο και οτι θα το σηκωσει....αρα μεχρι τωρα καλα τα παω.....ενω εσυ....μια με Ολλανδια (ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ) μια με Πορτογαλλια (ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΠΑΛΛΑ) ολο μεσα εχεις πεσει...

υ.γ.ειχα δηλωσει πριν τον χτεσινο αγωνα οτι δεν θα παιξω τιποτα....με το που αρχισε ο αγωνας,και βλεποντας τα χαλια της Γερμανιας τελικα εριξα ενα εικοσαρακι για προκριση της Τουρκιας με αποδοση 7....το χασαμε αλλα οι καβα ειναι ακομα στο πολυ συν.....προκριση Ρωσσιας και προκριση Ρωσσιας στην παραταση ηταν αυτο......3,2 και 13 αποδοσεις εδιναν.....

[/B]

Εξακολουθείς να είσαι απίστευτος!!! Αλλά... σε πάω που θα 'λεγε και κάποιος άλλος. ρε καμμένε χαλιαμπουσικέ! Δεν καταλαβαίνεις τελικά πότε και τι γράφω αλλά βαριέμαι τώρα... να γυρίζω στα παλιά. Κι α΄σε πια το εγώ. καταλάβαμε ότι τα έχεις πολύ καλά με τον εαυτό σου.
    Λοιπόν απλά πράγματα για να μην δυσκολεύεσαι. Πάρτο χαμπάρι. Τη χειρότερη ομάδα να έχουν οι αχώνευτοι-γερμανοί πάντα να τους φοβάσαι γιατί ξέρουν να τα βγάζουν πέρα και να καταφέρνουν αυτό που θέλουν. ¨ασε που πάντα μα πάντα είναι τρεχαντήρια και μηχανάκια. Κι ας είναι άμπαλοι!!! Κι ας κάνουν μόνο το φίλο μου Βαγγέλη να χαίρεται.

Μεγάλε γνώστη!!!
    τι εννοεις με αυτο????

τι εννοεις με αυτο????

Είσαι τελικά... τι εννοώ ρε; είδα που έλεγες για τα ευρώ και το στοίχημα και είπα να σε πειράξω. Τι εννοώ;;;;

Είσαι τελικά... τι εννοώ ρε; είδα που έλεγες για τα ευρώ και το στοίχημα και είπα να σε πειράξω. Τι εννοώ;;;;
    Στελακι μου....οταν παιζεις στοιχημα ο σκοπος ειναι να τους παρεις οσα πιο πολλα μπορεις με οσα μπορεις λιγοτερα....σιγουρα δεν κερδιζεις παντα....το αντιθετο θα ελεγα....αλλιως θα ειμουνα σε μια παραλια με ενα laptop.....

στο θεμα μας......εχτες το ποσο που επαιξα ηταν αμελητεο......που αν καθοτανε (δυσκολα μεν αλλα με αυτην την Γερμανια οχι αδυνατον) θα ειχα τρελλα πανυγηρια.....αυτο που εχω πει σχεδον εξαρχης,βλεποντας πως παιζουν οι ομαδες ειναι οτι....
    Γερμανια δεν μου γεμιζει το ματι...και φανηκε καπως χτες....
    Ολλανδια λουζερ....σπιτακι τους....
    Πορτογαλλια στον Μπαμπινιωτη συνονυμο Αρχιλουζερ....σπιτακι τους και αυτοι....
    Ρωσσια μου αρεσει πως παιζουν και τους βλεπω για πρωταθλητες.....ειμαι ακομα μεσα εως της 23.30 η τις 00.15 το πολυ....αμα αποκληστουνε θα δεχτω το αναλογο κραξιμο....απλα εχω πει για Ρωσσια απο της 15-6-2008.....

Στελακι μου....οταν παιζεις στοιχημα ο σκοπος ειναι να τους παρεις οσα πιο πολλα μπορεις με οσα μπορεις λιγοτερα....σιγουρα δεν κερδιζεις παντα....το αντιθετο θα ελεγα....αλλιως θα ειμουνα σε μια παραλια με ενα laptop.....

στο θεμα μας......εχτες το ποσο που επαιξα ηταν αμελητεο......που αν καθοτανε (δυσκολα μεν αλλα με αυτην την Γερμανια οχι αδυνατον) θα ειχα τρελλα πανυγηρια.....αυτο που εχω πει σχεδον εξαρχης,βλεποντας πως παιζουν οι ομαδες ειναι οτι....
    Γερμανια δεν μου γεμιζει το ματι...και φανηκε καπως χτες....
    Ολλανδια λουζερ....σπιτακι τους....
    Πορτογαλλια στον Μπαμπινιωτη συνονυμο Αρχιλουζερ....σπιτακι τους και αυτοι....
    Ρωσσια μου αρεσει πως παιζουν και τους βλεπω για πρωταθλητες.....ειμαι ακομα μεσα εως της 23.30 η τις 00.15 το πολυ....αμα αποκληστουνε θα δεχτω το αναλογο κραξιμο....απλα εχω πει για Ρωσσια απο της 15-6-2008.....

Να αλλάξω λίγο την εικόνα;
    Αντί δηλαδή να λες looser ο ένας αρχιlooser ο άλλος να δώσω κάτι άλλο;;;
    ΕΞΩ ΟΙ:

Ολλανδία
    Ιταλία
    Αγγλία (από την αρχή)
    Πορτογαλία
    Τσεχία
    Γαλλία
    Ποιος έμεινε;;; Ουσιαστικά μόνο η γερμανία και η ισπανία.
    Αν τώρα εσένα αυτό δεν σε βάζει να σκεφτείς λίγο περισσότερο για το ποδόσφαιρο εν έτει 2008...ε είσαι μυρωδιάς.

Να αλλάξω λίγο την εικόνα;
    Αντί δηλαδή να λες looser ο ένας αρχιlooser ο άλλος να δώσω κάτι άλλο;;;
    ΕΞΩ ΟΙ:

Ολλανδία
    Ιταλία
    Αγγλία (από την αρχή)
    Πορτογαλία
    Τσεχία
    Γαλλία
    Ποιος έμεινε;;; Ουσιαστικά μόνο η γερμανία και η ισπανία.
    Αν τώρα εσένα αυτό δεν σε βάζει να σκεφτείς λίγο περισσότερο για το ποδόσφαιρο εν έτει 2008...ε είσαι μυρωδιάς.
    τι να σκεφτω ειπαμε???εσυ ρε δεν ελεγες οτι εισαι με τους Ορανιε και οτι θα το σηκωσουν???και αν το πηγαιναμε βαση ομαδων....ουτε η Ελλαδα θα το επαιρνε το 04....ουτε η Δανια το 92....ουτε η Ολλανδια το 88....και βασικα ειναι και η Ρωσσια...για την ωρα.....

ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ;;

Η ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ;;;

Toσο φοβισμενο παιχνιδι απο του Ρωσσους δεν το περιμενα....με τιποτα ομως....μαλλον το σκορ του πρωτου αγωνα τους πειραξε παραπανω απο οσο δεν πιστευα....μπηκε και το πρωτο απο το πουθενα....και παπαλα....ουτε καν αντιδρασανε.....

ΚΡΑΧΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ....

Toσο φοβισμενο παιχνιδι απο του Ρωσσους δεν το περιμενα....με τιποτα ομως....μαλλον το σκορ του πρωτου αγωνα τους πειραξε παραπανω απο οσο δεν πιστευα....μπηκε και το πρωτο απο το πουθενα....και παπαλα....ουτε καν αντιδρασανε.....

ΚΡΑΧΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ....

Τι να κράξω ρε κακομοίρη τι να κράξω;;;;;;;;; Που θα είναι σαν να ασελγώ σε πτώμα!!! Το κακό με σένα είναι... ότι δεν βάζεις και μυαλό!!! Στα λένε στα ξαναλένε τίποτα εσύ.

Τεσπα σταματάω να πούμε λίγα πράγματα για το ματς.
    Δεν νομίζω ότι αντέχει σε κριτική. οι Ισπανοί τους πήραν και τα σόβρακα. έκαναν ότι γούσταραν στο γήπεδο. Μέχρι το 0-0 κάτι έκαναν οι Ρώσοι είχαν και μια δύο καλές... κάτι σαν ευκαιρίες μετά αυτό ήταν γονάτισαν. Ουσιαστικά η μεγαλύτερή τους ευκαιρία ήταν η κεφαλιά που έδιωξε ο Κασίγιας μετά όμως το 3-0.
    Καταπληκτική η αλλαγή του Φάμπρεγκας δεν ξέρω όμως αν ήταν επί τούτου ή λόγω τραυματισμού. Λόγω δουλειάς έβλεπα το ματς χωρίς ήχο και δεν κατάλαβα.
    Και να λοιπόν που ο τελικός θα είναι Ισπανία-Γερμανία. Η τεχνική κόντρα στη δύναμη. τα τρεχαντήρια της γερμανίας κόντρα στους πασαδόρους της Ισπανίας. Ίσως να είναι ένας πολύ ωραίος τελικός.

τι να σκεφτω ειπαμε???εσυ ρε δεν ελεγες οτι εισαι με τους Ορανιε και οτι θα το σηκωσουν???και αν το πηγαιναμε βαση ομαδων....ουτε η Ελλαδα θα το επαιρνε το 04....ουτε η Δανια το 92....ουτε η Ολλανδια το 88....και βασικα ειναι και η Ρωσσια...για την ωρα.....

Κι επειδή τα θέλει το κωλαράκι σου...
    ναι η Ελλάδα δεν θα το σήκωνε το 2004...
    η Δανία... γιατί όχι το 92;;; Από τις παραλίες τους μάζεψαν πήγαν όλα στα απαυτά τους χωρίς άγχος και ήθελαν μόνο λίγη τύχη. Και είχαν μπόλικη σε ένα παιχνίδι! Όταν οι αντίπαλοί τους στον ημιτελικό έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη και δεν μπορούσαν να σπρώξουν την μπαλα στο τέρμα. Θυμάσαι ποιοι ήταν μήπως;;;
    Το 88 δεν θα το σήκωνε η Ολλανδία;;;; Σοβαρά μιλάς;;;;; Τη θυμάσαι καθόλου εκείνη την ομάδα; θυμάσαι πίσω να μην περνά τίποτα; Θυμάσαι τον μεγάλο Φαν Μπρόκελεν στο τέρμα; Μήπως θυμάσαι τη μαγική τριπλέτα Ράικαρντ Χούλιτ (έτσι προφέρεται στα ολλανδικά όχι ΓΚ που τον λέμε εμείς) και Φαν Μπάστεν;;; Αν όχι... οκ αλλά κάνε μου μια χάρη. Ψάξε και βρες το πρώτο γκολ της Ολλανδίας στον τελικό και δες την κίνηση που κάνει ο Χούλιτ. Από που ξεκινά.

ΥΓ Το 92 οι αντίπαλοι της Δανίας στον ημιτελικό ήταν οι οράνιε. Καλό βράδυ.

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΤΕΝ ΤΖΙΜΙ
    από TATAR στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 19:03
  2. Nα το έβαζαν ξανά!!..
    από Respect στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2007, 19:12
  3. Το πειρατικό....
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ