Σελίδα 51 από 55 ΠρώτοΠρώτο ... 4146474849505152535455 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 751 έως 765 από 821

Θέμα: ενδείκτης ταχυτητας

Thumbs up

πολυ καλο φιλε μπραβο!!
    Το αυτοκίνητο ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ το σώμα
    η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ την ΨΥΧΗ

παίδες μία ερώτηση.
    το καλώδιο που βγάζει τα 5V που συνδέεται;

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgek
    καλημερα σε ολους,
    Υπαρχουν τελευταία 3 κομμάτια για όποιον ενδιαφέρεται.
    Φιλε georgek υπαρχει κανενα που σου περισευει θελει ενας φιλος. Εχει το κ9 ελπιζω να ειναι το ιδιο. ευχαριστω.
    Ακης v-strom

Εχω εγω ενα απο την τελευταια παρτιδα και δεν θα το βαλω γιατι εχω παραγγειλει το GIPRO...
    Αν το θες παρε με τηλ. 6975883143 Δημητρης
    BEVERLY 300 TOURER

καλημερα,
    ναι εχω ακομη μερικα.

Αν υπαρχει θελω κι εγω ενα

dimitris σου εχω στείλει πμ.

Εγώ έχω το εξής πρόβλημα. Όταν έχω κουμπωμένη 1η & αρχίζω να ανεβάζω στροφές, τρεμοπαίζει & ένδειξη για 2η χωρίς να σβήνει η ένδειξη της 1ης. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν τέλεια!!!
    Ακριβώς το ίδιο παρουσιάζεται & στου ξαδέρφου μου, που το σύνδεσα & αυτό εγώ.
    Σήμα πήρα από το ροζ χωρίς να το κόψω-ξεγυμνώσω. ξεκούμπωσα το βύσμα & πήρα από το λαμαρινάκι που καταλήγει το καλώδιο!!! Γείωση στην μπαταρία. Ρεύμα πήρα από τον θετικό πόλο του φλασέρ (καφέ καλώδιο)

[IMG=http://img158.imageshack.us/img158/977/flasher.th.jpg][/IMG]

Καμιά ιδέα για το τι φταίει, ή έτσι κάνει σε όλους???
    Georgek ξέρεις μήπως τι φταίει?
    V-baby

Νέο μέλος
    Emena den to kani doulevi mia xara

το κανει και σε μενα ΑΛΛΑ οταν παταω το λεβιε....Δηλαδη εχω κουμπωμενη 1 και οπως πηγαινω απλα τυχαινει να παταω τον λεβιε των ταχυτητων και βλεπω οτι το καντραν τρεμοπαιζει μεταξυ 1-2....Για δες το μηπως κανεις και εσυ το ιδιο...
    Ευχαριστώ και Συγνώμη... Λέξεις ζωής. Πρέπει να έχεις δύναμη καρδιάς για να τις πεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από suzukimaniac
    το κανει και σε μενα ΑΛΛΑ οταν παταω το λεβιε....Δηλαδη εχω κουμπωμενη 1 και οπως πηγαινω απλα τυχαινει να παταω τον λεβιε των ταχυτητων και βλεπω οτι το καντραν τρεμοπαιζει μεταξυ 1-2....Για δες το μηπως κανεις και εσυ το ιδιο...
    Το κάνει & έτσι όπως λές αλλά & χωρίς να ακουμπάω τον λεβγέ!!!

gkedp, μπορείς να μας πεις πως το έχεις συνδέσει, μήπως κάτι δεν έχω κάνει σωστά?
    V-baby

Νέο μέλος
    Kalhmera se olous. Katarxhn na se rothso an sto ekane apo thn arxh pou to evales h egine sthn poria. Mou mhrizete ek ton nisteron vraxikikloma.

Loipon ego evala to kalodio mesa sth fisa opos eixe diksi se foto kai kapios filos.

http://img223.imageshack.us/img223/5750/dsc00362cxn.jpg

Revma phra apo thn mprostini aristeri psira kai thn giosh sthn mpataria.

To kako einai oti gia na exeis xoro na doulepsis me thn fisa tou roz prepi na lisis oli thn aristeri meria ths mhxanis toulaxiston etsi egine sthn dikia mou periptosh

Tora oso gia to tremopeksimo emena DEN trmopezh se kamia taxitita para mono otan exo koumpomenh thn 1 kai prospatho na thn ksanakoumposo, dhladi sinexizo na piezo to levie pros ta kato.

Kali monosi sta kalodia pedia giati h mhxani den exei pola shmia na krifti apo to nero pou paei pantou

Epi ths efkerias na efxaristiso gia mia fora akoma to filo pou mas eftiakse to kit se afti thn timh, giati oti kiklofori sthn agora theli to idio pedema sthn sindesmologia kai kostizi apo 120 euro kai pano.

Y.G. Revma ipes oti pernis apo to flasher gia dokimase apo alou, gia na to tsekaris sindese apefthias to revma sthn mpataria kai dokimase an doulevi. An nai pare revma apo allou.

Μου το έκανε & στα δύο από την πρώτη στιγμή & υπέθεσα ότι έχω κάνει κάποιο λάθος στην σύνδεση ή ότι θα έχει κάποιο ελάττωμα η 3η παρτίδα... Οπότε μάλλον εγώ έχω κάνει την λαλακία... θα δοκιμάσω & από την μπαταρία & μετά βλέπουμε!!! υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα?

Georgrk -Γιώργο εσύ τι λες?
    V-baby

Γειωσετο καλα και θα εισαι οκ! Απο μπαταρια.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 15:08
  2. Κούμπωμα ταχύτητας
    από xtzanos στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2005, 16:21
  3. τα όρια ταχύτητας ...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2005, 15:01
  4. νεο ρεκόρ γκίνες ταχύτητας...