Ακόμα με Αfrica ασχολείστε ρε???????
Πεθάναν αυτά.......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πεθάναν αυτά.......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χεχεχεχεχε θα ήθελες? εε?Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Πεθάναν αυτά.......
δεν ημαστε ολοι το ιδιο φιλε..............
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Ρε Τασουλη αντε πετα την παλιοκουρουτα σου και παρε κανενα βαραντερο που ειναι και πιο συγχρονο :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
χεχεχεχεχε θα ήθελες? εε?
δεν ημαστε ολοι το ιδιο φιλε..............
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Kάτι άκουσα πως οι φίλοι της BMW θα πάρουν μέρος στην συζήτηση,αλλά μέσω των δικηγόρων τους.Δεν θα μας μιλάνε οι ίδιοι![]()
Προεδρε thanks![]()
θα το googlaρω (οχι σημερα ομως δεν προλαβαινω με τιποτα) αν και παντα ημουν ακουστικος τυπος...
Ελπιζω να εχεις διαβασει ολο το θρεντακι και να καταλαβες γιατι δεν πηρα το τενερε που μου αρεσε... τωρα ειμαι σε αλλη κατηγορια και ειμαι μονιμος με αυτο το ηλιθιο χαμογελο της ευχαριστισης στο προσωπο μου...οπως και να εχει σημασια εχει να τα φχαριστιεσε τα μηχανακια...ο καθενας με τον τροπο του...
vale![]()
![]()
στην υγεια μας
καλο βραδυ μαγκες![]()
υ.γ. ακομα να παγωσει η σαμπανια σκατοφλωροι?![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
καλημερα...............
Φίλε LOUKILOUK προσπαθεις τόσες μέρες να αποδείξεις ότι το μηχανάκι σου είναι γαμάτο.
Δεν χρειαζεται ρε φίλε.Το ξέρουμε.Ενα μικρο παιδι το καταλαβαινει.Μονο οι Africanoi δεν μπορουν.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ Africanoi τα Varadero σας σκιζουν.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Φίλε LOUKILOUK προσπαθεις τόσες μέρες να αποδείξεις ότι το μηχανάκι σου είναι γαμάτο.
Δεν χρειαζεται ρε φίλε.Το ξέρουμε.Ενα μικρο παιδι το καταλαβαινει.Μονο οι Africanoi δεν μπορουν.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ Africanoi τα Varadero σας σκιζουν.....![]()
το μονο που σκίζουν και οι δυο τους και τα κτμ και η varadeos ειναι την τσεπη τους σε βενζίνες!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πες και ενα καλημερα ..............αλλα τη περιμένω απο εναν cbr!![]()
Το ξέχασα ρε φίλε...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Αγορια....
Τασουλη αληθεια το αφρικα ποσο σου καιει??Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
το μονο που σκίζουν και οι δυο τους και τα κτμ και η varadeos ειναι την τσεπη τους σε βενζίνες!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πες και ενα καλημερα ..............αλλα τη περιμένω απο εναν cbr!![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
φιλε δεν το πολυ σκεφτομαι σαν καπιους εδω μεσα,,,,να σου πω την αληθεια.....Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Τασουλη αληθεια το αφρικα ποσο σου καιει??
αλλα ταξιδια που εχω παει με τον φιλο μου που εχει το tenere....εχουμε κάψει τα ιδια ακρηβως.....αντε εγω μπορει 50 λεπτα παραπάνω!
σημερα το εβαλα στον μαστορα για να αλλαξω γραναζοαλυσηδες κτλ και για ενα γενικο τσεκ πριν την εκδρομή στην ευρωπη.........service τελικα θα το κανω οταν γυρίσω......
3300 χλμ,,,,,,,who will survive!?????
the alcohol????????
![]()
Ωραια εργαλεια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
φιλε δεν το πολυ σκεφτομαι σαν καπιους εδω μεσα,,,,να σου πω την αληθεια.....
αλλα ταξιδια που εχω παει με τον φιλο μου που εχει το tenere....εχουμε κάψει τα ιδια ακρηβως.....αντε εγω μπορει 50 λεπτα παραπάνω!
σημερα το εβαλα στον μαστορα για να αλλαξω γραναζοαλυσηδες κτλ και για ενα γενικο τσεκ πριν την εκδρομή στην ευρωπη.........service τελικα θα το κανω οταν γυρίσω......
3300 χλμ,,,,,,,who will survive!?????
the alcohol????????
Αυτα καινε μπυρα αντι για βενζινη???
Μονο 3300 χλμ με ολοκληρη AFRICA????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφου σου ειπε οτι δεν θα κανει σερβις τελικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι θες να κανει περισσοτερα και να μεινει σε τιποτα Αλπεις στ 5.000 μετρα υψομετρο και να μην βρισκει οδικη βοηθεια??
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κητα που σιγα σιγα μπαινουν και τα cbaria στην κουβεντα..........
εεε τραβα κανα μπραλο ρε σει.............:rotflmao: