Σελίδα 51 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 41464748495051525354555661101151 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 751 έως 765 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

παιδες αν εχουμε φτασει στο σημειο να αμφισβητουμε και τον Κουπερ....περαστικα μας....

καλα κανουμε και πορευομαστε με βαγγελη βλαχο, κωστενογλου κλπ κλπ κλπ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Όσον αφορά παλμαρέ ιστορικού βιογραφικού ο Cooper είναι μακράν απο τους καλύτερους προπονητές που έχουν έρθει στην Ελλάδα και να μην ακούω βλακείες περί looser και άλλα τραγελαφικά.

Θυμηθείτε οτι τις ίδιες βλακείες έλεγαν και για τον Μπενίτεθ, τον Μουρίνιο κοκ. Και πως τους βγήκε το looser;... Επειδή έχαναν σε ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ-ΤΕΛΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ..

Αν καταφέρει αυτός ο προπονητής και φέρει τον ΑΡΗ σε τέτοιο επίπεδο , τότε να δώ ποιοί θα λένε looser πάλι! Μην ξεχνιέστε... εδώ είναι Ελλάδα ... οχι Ευρώπη. Αν εγκληματιστεί στις εδώ συνθήκες και καταφέρει να ξεπεράσει τον χρόνο παραμονής, θα κάνει σωστά πράγματα τουλάχιστον.

Και σίγουρα είναι πολύ καλύτερος απο πάρα πολλούς προπονητές εδώ .. Ξένους και Έλληνες.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

τι απο πολλούς καλύτερους

αν ερθει αυτήν την στιγμη είναι ο καλύτερος προπονητης που θα βρίσκεται στην ελλάδα...

για τον Εκτορ Κούπερ μιλάμε...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    για τον Κούπερ όλα αυτά???
    σιγά τις πιέτες μαν!
    το μόνο που του μένει είναι να χτυπήσει ένα μεγάλο L, ταττού στο μέτωπο.
    Σιγά τον προπονητή μωρέ....
    Μαγιόρκα, Βαλένθια, Ιντερ, Μπέτις, Πάρμα, εθνική Γεωργίας. Σιγά τις ομάδες.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Οκ στις 2 τελευταίες δεν έκανε και πολλά πράγματα, αλλά αν θεωρείται λούζερ κάποιος που χάνει τον τελικό του τσάμπιονς λιγκ από Ρεάλ και Μπάγερν τότε είμαστε για κλάματα...

Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ότι ο Κούπερ είναι ένας προπονητής που δουλεύει καλά τηνάμυνα, ενώ ο Αρης έχει επιθετικογενείς παίκτες και δεν ξέρω αν θα ταιριάξουν.
    Αν θέλουν πάντως τους δίνουμε τον ΤενΚάτε που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και παίρνουμε εμείς τον άμπαλο.

καλά ...οι, και καλά, μεγάλες ομαδες δεν μπορούσαν να "χτυπήσουν" αυτον τον προπονητη????

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    καλά ...οι, και καλά, μεγάλες ομαδες δεν μπορούσαν να "χτυπήσουν" αυτον τον προπονητη????
    Όχι βέβαια. Πως θα τον διώξεις μετά όταν δε σου πάρει πρωτάθλημα; Πως θα μετατρέψεις τις δικές σου τσιγκουνιές στις μεταγραφές σε δικά του λάθη, με τέτοιο τρόπο ωστε να τα χάψει το ποίμνιο;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

είναι και αυτό....

θα θέλει και αποζημίωση ο αλήτης μετα...

Ενώ στον Άρη τα πράγματα είναι αλλιώς. Ο κόσμος ξέρει οτι το πρωτάθλημα ειναι μια δύσκολη υπόθεση όταν υπάρχει ο ΠΟΚ (αλλο εαν έχει μείνει με δύο ομάδες πλέον :rotflmao: ), αλλα με μια 3η-4η θέση στη Λιγκα και μια καλή πορεία στο ουέφα θα είναι ευχαριστημένος.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ενώ στον Άρη τα πράγματα είναι αλλιώς. Ο κόσμος ξέρει οτι το πρωτάθλημα ειναι μια δύσκολη υπόθεση όταν υπάρχει ο ΠΟΚ (αλλο εαν έχει μείνει με δύο ομάδες πλέον :rotflmao: ), αλλα με μια 3η-4η θέση στη Λιγκα και μια καλή πορεία στο ουέφα θα είναι ευχαριστημένος.

οτι και στην αεκ δηλαδη :rotflmao: :rotflmao:

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Παιδία, μην μπερδεύεστε! Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλός προπονητής.

Για την Ελλάδα δεν κάνει, γιατί απλά ο άνθρωπος έχει συνηθίσει να δουλεύει με επαγγελματίες.

Όταν μου βρείτε ελληνική ομάδα που να αποτελείται από τέτοιους σε όλα τα επίπεδα, τότε να το δεχτώ.

Όταν όμως όλοι μας γνωρίζουμε τί μπουρδέλα είναι από την κορφή ως τα νύχια, επιτρέψτε μου να αμφιβάλω πολύ για το αν ο Κούπερ ή ο κάθε Κούπερ θα κάνει κάτι σοβαρό.

Έχουμε διώξει νύχτα κόσμο και κοσμάκη, ο Κούπερ γιατί να διαφέρει;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    να τα βλέπουμε όλα πορφαβορ
    δεν τον είπα άμπαλο
    αλλά μήπως διαφωνεί κανείς ότι είναι απο τους μεγαλύτερους λούζερ όλων των εποχών???
    πάντα έφτανε...αλλά δεν έπινε.
    συγνώμη αλλά πως αλλιώς θα τον λέγατε με τόσες χαμένες ευκαιρίες?
    πήρε την Ιντερ που ήταν αήττητη για 33 αγωνιστικές και κατάφερε να χάσει το πρωτάθλημα!
    κάποιος λέει εχασε τον τελικό απο τη Ρεάλ.το 2000 νομίζω δεν έγινε αυτό?τοτε που η Βαλένθια έσπερνε στο χορτάρι (και αν παλι δε με απατά η μνήμη μου είχε πάρει και το πρωτάθλημα)!!!
    και γύρισε και έριξε και ΤΗΝ ατάκα μετά το χαμένο τελικό του Μιλάνου από την Μπάγερν "έχω αποκτήσει εξειδίκευση στο να χάνω με οποιονδήποτε τρόπο"
    η προπονητάρα μετά πήρε τη Μαγιόρκα,σχεδόν τελευταία βγήκε.14-15η ξερω γω
    καπάκια Μπέτις,το μπούλο στο 6μηνο επάνω.
    καμπιονάτο και πάλι και προσπάθεια να κρατήσει την Πάρμα στην κατηγορία και ω τι θαύμα,έχασε στο τέλος απο τη Ναπολι και επεσαν!
    με τους Γεωργιανούς λέει ούτε μια φορά δε νίκησαν.ντάξει,επειδή δεν ξέρω αν και κατά πόσο είναι μυρωδιάδες οι γεωργιανοί,ας μη του το χρεώσω αυτό.
    Νταξει για τον Αρη ίσως και να φτάνει,αν και συμφωνώ με το φίλο που αναφέρει το ενδεχομενο μη δεσιμο με τους επιθετικογενείς παίχτες του Αρη.

πάρτονα στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου λέμε!
    και μουλέτε ότι δεν είναι λούζερ? δηλαδή πως ορίζεται ο λούζερ ρε μάγκες? με "προπονητές" τύπου Μπάεβιτς???εδώ κι αν θέλει χο χο χο

λούζερ ο Μπενίτεθ ε?χο χο χο...τo κατσαρολικό του τσαμπιο ληκ το 04-05 μάλλον ήταν κακή παρένθεση τότε.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Έχουμε διώξει νύχτα κόσμο και κοσμάκη, ο Κούπερ γιατί να διαφέρει;
    κύριου κύριου... να πω να πω?

Συμφωνώ φυσικά.
    επίσης θεωρώ ότι ο γαυρουά είναι επίτιμος διδάκτωρ στο θέμα!

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn

επίσης θεωρώ ότι ο γαυρουά είναι επίτιμος διδάκτωρ στο θέμα!
    Διαφωνώ πλήρως!

Στη μαλακία όλες οι ελληνικές ομάδες είναι ίσες, καθεμία στο δικό της επίπεδο! Πανεπιστήμονες σΕ λέω!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Διαφωνώ πλήρως!

Στη μαλακία όλες οι ελληνικές ομάδες είναι ίσες, καθεμία στο δικό της επίπεδο! Πανεπιστήμονες σΕ λέω!
    δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όλοι οι λοιποί στο θέμα είστε λιμά και λίγα λέω εν συγκρίση με μας.
    με όλο το σεβασμό που τρέφω για τον τρισμέγιστο, όταν έχω φέρει στην ομάδα (και μάλιστα 2 φορές) για προπονητή τον Νικόλα,τότε πιστεύω παίζω εκτός συναγωνισμού!
    και επειδή είμαι μαζόχας και ψοφάω να βλέπω κυρ Νικο:
    Κοκκαλη Κοκκαλη σε παρακαλώ
    πάρε τον κυρ Νικο στον Ολυμπιακό

:rotflmao:

για προπονητή τον Νικόλα,τότε πιστεύω παίζω εκτός συναγωνισμού!

:rotflmao:
    παρενθεση....
    ο κυρ νικος ξερει περι ποδοσφαιρου οσα ξερουν καμμια 10αρια απο τους ελληνες προπονητες ΜΑΖΙ.

απλα ειναι.....χαζος πειτε το....οπως θελετε πειτε το.

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607