Σελίδα 52 από 61 ΠρώτοΠρώτο ... 2424748495051525354555657 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 766 έως 780 από 907

Θέμα: Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2010 - ΣΧΟΛΙΑ

Πολυ ωραια η εκδρομη και πολυ καλη οργανωση. Να ευχαριστησω τον λιντερ του Β1 (blackbusa) που βοηθησε πολυ και εκανε γενικα οτι περνουσε απτο χερι του για να πανε ολα ομαλα! (αντε.... και την σκουπα επειδη ηταν ομορφοπαιδο και ας ειχε bmw-sport μηχανακι). Χαρηκα που γνωρισα τοσο πολυ κοσμο και θα τα ξαναπουμε!

/Πανος μαυρο gsxr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ...... επηζα στα πμ (και έστελνε και 10 την ημέρα ο dimchios, o μονος ανθρωπος που σπαμαρει σε πμ)

δε μ αγαπας πια...

Και του χρονου μαγκες!

Ολα στο πρόγραμμα δυστυχως ειναι, παλι καλά που δεν εγινε τπτ πιο σοβαρο!

Μαλλον ο Μικε επεσε απο τη στεναχωρια του που δεν ηρθαν οι πατατες! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    παρ' ολα αυτα εισηγουμαι να φαει ΒΑΝ ! Ξερει αυτος γιατι, ας σας πει
    θα σχολιασω μονο το τελευταιο, τα υπολοιπα τα καλυψανε οι προλαλησαντες,

τι φταιω εγω που 2 φορες μονο ηρθα βολτα μαζι σας, και τις 2 επεσαν μπροστα μου μοτο,
    2005
    http://www.moto.gr/forums/showthread...9&pagenumber=7

χμχμ είμαι με κοντο μαλλι αλλα ειμουν 2ο μηχανακι πισω απο τον καπτεν.

2010

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled.jpg 
Προβολές:	384 
Μέγεθος:	53,6 KB 
ID:	212501
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    πάλι δευτερο μηχανακι πισω απο το ybr 250 του mike.giann

τους εβγαλα και φωτο

μου αρεσει να παιρνω μεμεντος απο τα θυματα μου....

ΒΑΝΤΑ εγραψες σαν λιντερ, γαμω τα γελια στο βενζιναδικο στην Βλαχερνα, και η ατακα
    της οταν εφτασε στο ατυχημα του mike ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΕΕΕΕ

Θου βου, χαρας την υπομονη σου φίλε σκετη hoover, μπραβο και σε gixxerpap που λαδωσανε το χερακι του με θουβου, για τον γιωργο (Bocaro), ετσι ωστε να συνεχισει για αθηνα αυτοκινουμενος.

Για Καπτεν και road και λοιπους διοργανωτες και λιντερ σκουπες απλα :a19:
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

veteran of the physic war Το avatar του/της bocaros
    κατ' αρχας ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παληκαρια που με εφτασαν στην ταβερνα και φυσικα σε αυτους που εβαλαν τη γριουλα μου μπροστα και συνεχισα τη βολτα μου.
    βεβαια "λαδωθηκαν" για να γινει η δουλεια , αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μιας και αναφέρθηκαν κάποια σχόλια σχετικά με τον Mike και για τις υποχρεώσεις της οργάνωσης (ή και των συνταξιδιωτών) να πω και εγώ την μλκία μου, αν και ο Κάπταιν νομίζω το κάλυψε τελείως.

Οι άνθρωποι που το οργάνωσαν, έκαναν ότι ήταν δυνατό θυσιάζοντας αρκετές Κυριακές (btw η Vanda έκανε την διαδρομή ΚΑΙ το Σάββατο) για να βρουν μέρη, διαδρομές, σημεία ανασυγκρότησης, φαγητού, καφε κλπ.
    Οι "υποχρεώσεις" όσων συμμετέχουν ως αρχηγόσκουπες (αν υπάρχουν, μιας και δεν είμαστε γραφείο ταξιδίων όπως ειπώθηκε) σταματούν μόλις φτάσουμε στο φαγητό, μιας και είναι κρίμα την ώρα που κάποιοι τρώνε κάποιοι άλλοι να ψάχνονται στα βουνά.

Ως group δεν μπορούμε να γυρίσουμε. Αλλοι θέλουν να κάτσουν στην ταβέρνα παραπάνω (απ΄ότι είδαμε κανείς δεν ξέχασε τίποτα), άλλοι να γυρίσουν γρήγορα πίσω, άλλοι να γυρίσουν αργά γιατί τους βάρυνε το φαϊ, άλλοι να πάνε για καφέ και άλλοι να μπουν στο δάσος να παίξουν τον γιατρό με το αμόρε τους.
    Αυτά περί αντίληψης της οργάνωσης που έχουν κάποιοι εκ του μακρόθεν....

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε Captain, Road Spirit και σε όσους έτρεξαν για να βγεί όμορφα.
    Respect στους τρελλοκρητικούς που έκαναν τέτοιο ταξίδι, μόνο και μόνο για να μας δουν για λίγες ώρες. Αρχαίος σ΄ωραίος....
    Χάρηκα που γνώρισα πολλά νέα παιδιά από κοντά και ιδιαίτερα τον 7gibernau που τον είχα τσακίσει στην πλάκα λόγω της προτίμησης του στον Sete

Πάντα τέτοια *

* ©rs-k
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    oxi re....eixe kai kabatza sto dasos gia ton na paiksoume ton giatro???

kai meis re vaska giati den phgame????
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    ξεκουνημα μετα απο κανα δυο...χρονια ,υπεροχη διαδρομη ,ενα χταποδι που δεν επιανε,ενα ωραιο γκρουπ με υποδειγματικο λιντερ,ενας καφες στον ηλιο,ενα ντεπον για το ...χανγκοβερ,βροχη ,παγωμενα χερια,βρεγμενο σωβρακο,ενα ταπερακι,μια...αφρικανικη αντλια!!!!!,ενα μπροσακι...μπαλαντερ,να κανεις τσιγαρο σε μια ακρη στο βουνο και να χαιρετας φιλους που περνανε με τις μηχανες μπροστα σου,ενα μπαμ πισω σου-ουφ- ,μια ...μυθικη μορφη -πλεον-με πορτοκαλι γιλεκο στην ακρη του δρομου να ...φυλαει τα μποσικα!!!!!,να περνας τα τελευταια διοδια σουρουπο κοματια...
    η φατσα του Φιλιππου το πρωι_ατιμε Σοφιανε!_,ενα γλυστριματακι της πισω ροδας,πανω στην δικυλινδρη Γερμανιδα με την...αναπαυτικη σελα,γαντια μουλιασμενα...

και κατα ενα περιεργο τροπο να πεφτεις για υπνο με χαμογελο...

thanx mates and especially Cap,Vandas,Thouvous,the guys -and girls -of my group,Pap-the...Bros edition!!-:smilea:

παμε γι αλλα

ΥΓ.ααααα για τον Τρουπη μια φωτο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10475.jpg 
Προβολές:	335 
Μέγεθος:	33,3 KB 
ID:	212528

Να πω κι εγω ενα :a19: στους συντεκνους που ηρθαν μαζι μας και είχαν και λιγο νερο που καίει

Μπράβο παίδες, χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα, στειλτε και μια πανω αυτον τον αχρηστο τον Εχετλαιο

Ενα μπραβο στο μιναρογκρουπ με τον λιντερ-ογκόλιθο Βασκα και τα παρταλια που εσερνε για μηχανακια

Μπυρες στο καγκουρογκρουπ Qspec & friends

Μπυρες στους νεοφώτιστους σε ετησια

Μπυρες σε όσους βοήθησαν τον Bocaros με την πληγωμένη βασίλισσα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Μπραβο ρε αλητες για την ετησια !
    Εμεις εδω στας κατω χωρας ειχαμε μια καταπληκτικη λιακαδα και ζεστουλα για μια μερα !!

Το χαρηκαμε που βραχηκατε και μεις μειναμε στεγνοι !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Και αφού επίτελους σοβάρεψαν τα πράγματα, ήρθε η ώρα μου να σχολιάσω

Πρωί, πρωί με το πρώτο φώς, σκάμε μύτη στο περίπτερο εγώ και ο filippos. Ραντεβού 8:00. Οι leader-σκουπες, λίγο νωρίτερα για ενημέρωση! Οταν λέμε 8:00 εννοούμε 8:00 captain και όχι 8:30

Το Gruppo C, παρόλο που απαρτιζόταν απο Αυστριακά παρτάλια, πήγε γενικά καλά. Οταν είδα πόσα ΚΤΜ είχα μαζί μου, πήρα ότι εργαλείο υπήρχε στην εργαλειοθήκη μου (κανονικό συνεργείο). Τελικά κατέληξα να φτιάχνω με το gixxerpap ενα Africa...ατιμωση

Καταφεραμε να είμαστε συνέχεια σε σχετική απόσταση απο το Cpt και έτσι ταξιδέψαμε με ήλιο. Στην επιστροφή βέβαια μας έφτασε ο γκαντεμόσαυρος και έτσι φάγαμε την σχετική βροχούλα (ψιχάλα ήταν, δεν ήταν βροχή).

Η οργάνωση χάλια. Ούτε το φαγητό δεν έφτανε για όλους, ευτυχώς όμως, εμείς φάγαμε...Σκασίλα μας για τους υπόλοιπους.

Για τον Cpt. βεβαία δεν θέλω κουβέντα ότι δεν βοηθάει, δεν μιλάει με αγνώστους. Μέχρι που έκατσε και τον "πηδήξαμε" κιόλας (φωτογραφικό ντοκουμέντο έχει ο VantaΣ...απαιτήστε το).

Αυτα τα ολίγα!

Αντε και του χρόνου περισσότεροι με περισσότερες γκρίνιες!
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μια χαρούλα ήταν η εκδρομή. Τα απρόοπτα δεν έλειψαν (είχαμε και εμείς μια μικροπτωσούλα), αλλά λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των συμμετεχόντων (και ότι όλοι γυρίσαμε όρθιοι) δεν αξίζουν καν αναφορά.

Η διαδρομή ήταν συμπαθητική και πιθανότατα θα γούσταρα περισσότερο αν έλειπαν οι 10 στάσεις ανά χιλιόμετρο (no judging, αυτά έχουν τα πλήθη) και οι χωματόδρομοι (ή είχα άλλο μηχανάκι :P). H επιστροφή, αν εξαιρέσουμε τη βροχή, ήταν υπέροχη και πραγματικά απόλαυσα οδήγηση.

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν γι'αυτό και σε όλους που το τίμησαν με την παρουσία τους. Χάρηκα που γνώρισα 10 άτομα ακόμα (από τα 3 που ήξερα :P), ήταν αδύνατο να μιλήσεις σε 150 άτομα φυσικά, αλλά το κλίμα ήταν ευχάριστο κι αυτό αρκεί.

Ντροπή και αίσχος σε όσους υποσχέθηκαν καφέ στο Λουτράκι και τελικά δεν πάτησαν ποτέ (ξέρετε εσείς). Δε συναντήσαμε σταγόνα βροχής μετά τα πρώτα χιλιόμετρα εθνικής. Έξτρα μπράβο στα 3 παιδιά που ήπιαν έναν επιπλέον καφέ μαζί μου, δίπλα στην παραλία, λοιπόν. Άντε και στην επόμενη...
    Life begins at 45°.

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk

Για τον Cpt. βεβαία δεν θέλω κουβέντα ότι δεν βοηθάει, δεν μιλάει με αγνώστους. Μέχρι που έκατσε και τον "πηδήξαμε" κιόλας (φωτογραφικό ντοκουμέντο έχει ο VantaΣ...απαιτήστε το).

!
    φιλαρακι εισαι λαθος !μην μπερδευεις αυτα που κανει για...προσωπικη ευχαριστηση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    φιλαρακι εισαι λαθος !μην μπερδευεις αυτα που κανει για...προσωπικη ευχαριστηση!
    που 'σαι εσυ π@παρα, οταν λεμε για ενα ποτο και νωρις το Σαββατο δεν εννοούμε 4 ποτα και δυο κανατες σφηνακια ως τις 2μιση
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2011 - ΣΧΟΛΙΑ
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 609
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2011, 06:21
  2. Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2010 - PHOTOS
    από sotos 8 στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 635
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2010, 22:31