Σελίδα 52 από 61 ΠρώτοΠρώτο ... 2424748495051525354555657 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 766 έως 780 από 908

Θέμα: ΧΤ 660 Ζ Part II

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Αν βάλετε οτιδήποτε πιο βαρύ θα σπάει το πλαστικό της ουράς ανάμεσα στα φλασάκια. Μη βάλετε πιο χοντρή πλάκα, δεν χρειάζεται.
    Done.
    Thank you Daz

Παλαιό μέλος
    Εγω έβαλα σαμπρέλα ποδηλάτου, που την έκοψα ροδέλα. έχει 1 χρόνο τώρα, οι κραδασμοί στην πινακίδα μειώθηκαν αρκετά, στο ρελαντί έχει πολύ λίγους ακόμη,

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris_a
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Μου επεσε και μενα η πινακιδα απο το ΧΤ. Εκοψα ενα κομματι αλουμινιου και με πριτσινια το ενωσα με τη πινακιδα. Ειναι πολυ ελαφρυ και δεν καταλαβαινει τιποτα τωρα. Θα βαλω photos το απογευματακι.
    Τον πειρτσιναδορο τον πηρα απο το λιροι Μερλιν 4€ και το αλουμινιο το βρηκα πεταμενο. Παντως και το πλαστικο ειναι πολυ καλη ιδεα.
    Το ίδιο έκανα κι εγώ.
    Εδώ και τρία χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα.

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος
    Χθες κατά την μεταφορά κούτας στην πίσω σχάρα μου λύνεται / χαλαρώνει ο ιμάντας και μπερδεύεται ανάμεσα σε πίσω τροχό και παίρνει σβάρνα το πίσω πλαστικό ξεριζώνοντας τα φλασάκια και δυστυχώς έσπασε το ενα (δεν βγήκε όπως το άλλο) με αποτέλεσμα να είμαι με μονωτική για να μην σκορπίσει όλο. Το πίσω πλαστικό / βάση φαντάζομαι πως δεν είναι ακριβό για αντικατάσταση αλλά ο χρόνος και το σπασοπούτσι να το μοντάρω δεν παλεύεται. Θα μετακινηθώ σε λύση κόλλας αλλά το φοβάμαι. Καμιά ιδέα;
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	FullSizeRender.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	37,3 KB 
ID:	335239

ΥΓ. Ο ιμάντας κόπηκε και το κατάλαβα με ενα δυνατό ΜΠΑΜ! - Ευτυχώς δεν τσακίστηκα και έστριβα στις στροφές τις Βραυρώνας σφυρίζοντας αδιάφορα... Προσοχή στα δεσίματα παιδιά!

Έβαλα κόλλα στιγμής. Εντυπωσιακό σε ακινησία. Με το που έβαλα μπροστά ξεριζώθηκε απο τους κραδασμούς του ρελαντί.
    Τελικά έκανα μαιμοδουλειά με τρυπανάκι και δεματικά...πόσο να αντέξει άραγε;
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	FullSizeRender (1).jpg 
Προβολές:	127 
Μέγεθος:	80,5 KB 
ID:	335246

Νομιζω οτι θα το ψαχνεις..
    Ποσο εχει καινουργιο;;

Παλαιό μέλος
    Αν φτιάξεις μεταλλικό λαμάκι που θα βιδωθεί στο γερό πλαστικό, δεν γίνεται δουλειά;

(Αν έχω καταλάβει σωστά από τις φωτογραφίες).

Καινούριο θα έχει 30-50€ και βάλε σίγουρα. Η φασαρία του μπες-βγες με πανικοβάλλει.
    Θα μείνουν τα δεματικά και βλέπουμε (κλασσικά μέχρι να κοπεί).

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Με κόλλα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει δουλειά. Με καμία κόλλα, μη σου πούνε παρε αυτή κάνει θαύματα. Θαύματα μπορεί να κάνει αλλά το φλασάκι δεν θα το συγκρατήσει. Άστο έτσι με τα δεματικά ή βάλε λαμάκι όπως είπε ο λυκουργί, με 4 βιδούλες m4 στις οποίες θα βάλεις και λίγο λοκτιτε.

Και όσο αντέξει!

Το φλασάκι δε θα το χάσεις γιατί και να σπάσει θα το συγκρατήσει το καλώδιο.

Το πλαστικό καινούριο έχει κοντά στο 30αρι και είναι λίγο μανούρα να το βάλεις.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Με κόλλα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει δουλειά. Με καμία κόλλα, μη σου πούνε παρε αυτή κάνει θαύματα. Θαύματα μπορεί να κάνει αλλά το φλασάκι δεν θα το συγκρατήσει. Άστο έτσι με τα δεματικά ή βάλε λαμάκι όπως είπε ο λυκουργί, με 4 βιδούλες m4 στις οποίες θα βάλεις και λίγο λοκτιτε.

Και όσο αντέξει!

Το φλασάκι δε θα το χάσεις γιατί και να σπάσει θα το συγκρατήσει το καλώδιο.

Το πλαστικό καινούριο έχει κοντά στο 30αρι και είναι λίγο μανούρα να το βάλεις.
    Καλά το βλέπω σε λίγο καιρό θα είναι γεμάτο δεματικά το Tenere.
    Μετράω εως τώρα: Αντίβαρο (έφυγε, αντικαταστάθηκε απο Daz), πλαστικό bumber διπλού σταντ (το έπιασα και αυτό με δεματικό), βίδα αλουμινένιας ποδιάς, πλαστικό εμπρός γραναζιού, βίδες πινακίδας και ποιος ξέρει τι άλλο θα λείπει...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Αμφίσημος Προβολή μηνύματος
    Καινούριο θα έχει 30-50€ και βάλε σίγουρα. Η φασαρία του μπες-βγες με πανικοβάλλει.
    Θα μείνουν τα δεματικά και βλέπουμε (κλασσικά μέχρι να κοπεί).
    Όχι 50, είναι πολλά. Κοντά στο 30αρι έχει.

Ναι είναι μανούρα και σε ξεγελά γιατί βγαίνει μαζί με μια μεταλλική πλάκα ενώ αρχικά σε κάνει να νομίζεις ότι πρέπει να το ξεβιδώσεις απ' αυτή όσο είναι επάνω στη μηχανή.

Αφαιρείς σέλα, αφαιρείς προστατευτικές ταπες στα χερούλια και τα χερούλια, αφαιρείς πλαστικό σχάρας.
    Κόβεις τα δεματικά των καλωδίων και ξεκουμπώνεις τις φίσες τους, ξεβιδώνεις από κάτω την μεταλλική βάση (βίδες από πάνω) και την αφαιρείς μαζί με το πλαστικό της ουράς.

Το παίρνεις όλο στο χέρι μαζί με μισό μέτρο καλώδια να κρέμονται.

Ξεβιδώνεις ότι έχει το παλιό και το βάζεις στο καινούριο αφού πρώτα ζυγίσεις και φωτογραφίσεις την μεταλλική βάση και ποστάρεις εδώ.

Για το ανακλαστικό θα χρειαστείς καρυδάκι 7mm 1/4 με προέκταση ή σωληνωτό.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Αμφίσημος Προβολή μηνύματος
    Καλά το βλέπω σε λίγο καιρό θα είναι γεμάτο δεματικά το Tenere.
    Μετράω εως τώρα: Αντίβαρο (έφυγε, αντικαταστάθηκε απο Daz), πλαστικό bumber διπλού σταντ (το έπιασα και αυτό με δεματικό), βίδα αλουμινένιας ποδιάς, πλαστικό εμπρός γραναζιού, βίδες πινακίδας και ποιος ξέρει τι άλλο θα λείπει...
    Γιατί δεν τους βάζεις βίδες ρε συ? Οι βίδες τους πλαστικού εμπρός γραναζιού συγκρατούν και το μεταλλικό έλασμα από μέσα το οποίο θα οδηγήει μια κομμένη αλυσίδα στον δρόμο. Με δεματικό ίσως το γρανάζι την μαζέψει και σου σπάσει τα κάρτερ. (μακριά από μας)

Αν βάζεις λίγο λοκτιτε που προορίζεται για βίδες έως Μ5-6 δεν θα ξαναχάσεις βίδα.

Το bumber είναι αυτό το ελαστικό τακούνι που σταματάει το διπλό σταντ όταν το κλείνεις? Αυτό δεν έχει βίδα! Τι σκατά σου έφυγε απ' το σταντ?

Αν εξαιρέσουμε μια βίδα που έχω χάσει απ' το πλαστικό του δοχείου υπερχείλισης δεν μου έχει φύγει τίποτε άλλο. Και αυτή μάλλον από δικό μου λάθος θα την έχασα γιατί αρχικά τις σφίγγω μέχρι να ακουμπίσουν και μετά ρυθμίζω το χέρι μου στην κατάλληλη ροπή και τις περνάω πάλι όλες.

Ότι έφυγε απο το μηχανάκι εννοείται πως αντικαταστάθηκε (απο βίδα) το πλαστικό τακούνι κόπηκε / σάπισε σχεδόν και το είδα στο πλύσιμο, δεν παίρνει βίδα, δεματικό και τέλος. Τώρα μόνο διαβάζοντας τι πρέπει να γίνει για να αντικαταστήσω την ουρά μου κοπήκανε τα πόδια. Εδώ κουράστηκα να το διαβάζω. Θα παίξει αλυσοπρίονο με πινακίδα στην ουρά, το βλέπω...

ΥΓ. Ότι γίνει θα φωτογραφηθεί - promise

Εγω τσεκαροντας ολες τις βιδες μετα απο 11.000 χλμ,μονο αυτη του διπλου σταντ ηταν λυμενη.
    Μπηκε ασφαλειας και τελος.
    Γενικα ολες ηταν σφιγμενες,και κανενα προβλημα.
    Μην κοψεις την ουρα,κριμα ειναι..
    Αντικατεστησε την

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Μην κοψεις την ουρα,κριμα ειναι..Αντικατεστησε την
    Ο χρόνος και πιο πολύ η διάθεση δεν υπάρχει για αντικατάσταση, μήτε αλυσοπρίονο έχω.
    Σκέφτομαι να τρυπήσω πιο πάνω και να βάλω τα φλας σε άλλη θέση. Δεν βολεύουν οι κλίσεις αλλά κάτι θα γίνει.
    Σήμερα μετά απο 120χλμ και αρκετή λακούβα τα δεματικά δείχνουν να αντέχουν...

Παρόμοια θέματα

1. βοηθεια για ΧΤ 660
    από kawasaki ZX-12 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2005, 10:01
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 15:16
  3. περί βελτιώσεων ο λόγος - ΧΤ 660
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2004, 12:45
  4. Χτ 660
    από dep στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 12:49