Ήμουν τρελά άσχημο μωρό… Τα πρώτα λόγια του μαιευτήρα που άκουσα ...!!!!!
''Μ@λάκες δε ξέρω, τ' αφήνω…
αν πέσει είναι ποντίκι, αν πετάξει νυχτερίδα…''
![]()
Ήμουν τρελά άσχημο μωρό… Τα πρώτα λόγια του μαιευτήρα που άκουσα ...!!!!!
''Μ@λάκες δε ξέρω, τ' αφήνω…
αν πέσει είναι ποντίκι, αν πετάξει νυχτερίδα…''
![]()
Μην πατάς εκεί έχω σφουγγαρίσει και εκεί έχω σφουγγαρίσει και εκεί, είπε η ελληνίδα μάνα.
Και κάπως έτσι γεννήθηκε το τριπλούν...
Πως λέγεται το τσιμπουκι - παύση -τσιμπουκι;
Στοματικό διάλυμα.
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
prosoxi uperkameno
Γιατρέ, είναι ένας τύπος που σας περιμένει έξω και όλη την ώρα κάνει κύκλους.
-Έχει σχιζοφρένεια;
-Όχι,έχει διαβήτη.
![]()
-Η δικιά μου με είπε ανώριμο και μπήκε να κάνει μπάνιο.
-Και εσύ τι έκανες;
-Ανοιγόκλεινα την βρύση της κουζίνας για να καίγεται
--------------------------------------------------------------------------------------------
- Με είπε βίαo και επικίνδυνo.!
- Απίστευτο ... Και συ τι έκανες ;
- Με το πτώμα εννοείς ;
YPERKAMENO
Ο Τάκης καθυστερημένος στο ραντεβού του κατά 20 λεπτά, φτάνει στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή και εκεί αντικρίζει το εξής θέαμα:
Η γκόμενα του να έχει αράξει σε μια ξαπλώστρα απολαμβάνοντας την μπύρα της και διαβάζοντας εφημερίδα. Δίπλα της έχει ένα τεράστιο αντίσκηνο σε αποχρώσεις του κόκκινου και του μπλε.
Ελαφρά ενοχλημένος και απορημμένος την ρωτάει:
"Καλά! 20 λεπτά άργησα και μου κάνεις τέτοια σκηνή;"
![]()
Στη συνέλευση της πολυκατοικίας, για το αν θα βάλουμε πετρέλαιο ή όχι, μερικοί ψήφισαν "παρών". Τους κούφαναν όλους.
Σε όλες τις γυναίκες, μόλις γεννηθούν, γίνεται μια εμφύτευση ενός ειδικού
μίκρο-τσιπ, που τις κάνει ρομαντικές, μονογαμικές κι αφοσιωμένες στον σύντροφό τους.
Κάποιες όμως, καταφέρνουν να βρουν σε ποιο σημείο του κορμιού τους
είναι το τσιπ και το αφαιρούν. Έτσι απολαμβάνουν πλέον τον έρωτα και το σεξ με πολλαπλούς εραστές,
χωρίς να νιώθουν τύψεις ή ενδοιασμούς. Είναι οι λεγόμενες «Ξε-τσίπωτες»!
![]()
To talk without thinking is to shoot without aiming...
![]()
Μια μέρα ξυπνάει ο Σάκης και βλέπει το αυτοκίνητό του με σπασμένο το παρμπριζ. Αμέσως παίρνει τηλέφωνο την ασφαλιστική του για να έρθει ο αρμόδιος να βγάλει φωτογραφίες για να πάρει την αποζημίωση.Ε έρχεται ο άνθρωπος, με μια Amstel στο χέρι, βλέπει το αμάξι, την κατεβάζει όλη με την μια. Πιάνει την μηχανή, βγάζει μια Heineken, βγάζει μια φωτογραφία, γλουπ όλη η Heineken κάτω. Πάει να βγάλει κι άλλη φωτογραφία, βγάζει από την τσέπη μια Fix, γλουπ την κατεβάζει και αυτή.
Ε δεν άντεξε ο Σάκης, του λέει:
-Καλά ρε φίλε, πας καλά, τι κάνεις;
-Τι κάνω ρε φίλε, την δουλειά μου κάνω...
-Ποια δουλειά σου μωρέ;;;
-Αφού είμαι... εμπυρογνώμονας
Είναι ο Σάκης και ο Τάκης συμφοιτητές στη σχολή Μαγειρικής. Τελειώνουν, λοιπόν, το πρώτο 6μηνο και ήρθε η ώρα για τις εξετάσεις, οπότε αφήνουν τα ποτά και τα ξενύχτια και στρώνονται στο διάβασμα. Εκεί που ξεκινάνε, κάνεις ο Σάκης στον Τάκη
- Ρε συ Τάκη, εγώ λέω να δώσουμε μεγάλη βάση στο διάβασμά μας στο κεφάλαιο με τις σάλτσες.
- Τι λες ρε Σάκη?! Εδώ έχουμε στην ύλη τόσα φαγητά και συνταγές μεγάλων και διάσημων σεφ, έχουμε την μεσογειακή διατροφή, και εσύ μου λες για τις σάλτσες??!!
- Ε ναι ρε Τάκη! Αφού είναι σος!
![]()
klaiwwwwwwwww
Παίρνει τηλέφωνο μια ξανθιά στον κτηνίατρο..
- Η γάτα μου ήπιε 50 ml βενζίνη και άρχισε να τρέχει πανικόβλητη στο σπίτι, γύρω γύρω, τώρα είναι στον καναπέ και δεν κουνιέται καθόλου, τι νομίζετε ότι έπαθε ?
.
.
- Έμεινε από βενζίνη
![]()