Σε είδα μικρούλα με το ποδήλατο, που πήγες να πεταχτείς και σταμάτησες στο τσακ, από τις κόρνες μου και τις φωνές της γιαγιάς σου..
Σας είδα/άκουσα σήμερα, άνθρωποι (sic) αυτής της χώρας να μου επιβεβαιώνετε με τη συμπεριφορά σας γιατί βρεθήκαμε εδώ και γιατί δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξουμε ως χώρα. Ένα γενικόσε όλους σας να μη γίνομαι βαρετός να αναλύω. Ντροπή σας θα έλεγα, αλλά δεν έχετε ίχνος από δαύτην!
Καλή υπομονή σε μας τους υπόλοιπους (μέχρι να μας στρίψει...)
Φύγαμε...
Σε είδα χθες βράδυ 50χρονο (και βάλε) Μερσεντικό σε κατάσταση πένα. Γυαλοκοπούσες και ο περήφανος ιδιοκτήτης σου μόλις του είπα "πένα το εργαλείο" έφτιαξε ένα χαμόγελο από το ένα αφτί μέχρι το άλλο και είπε "Ευχαριστώ".
Πινακίδες κλασικού και όμορφο όσο δεν πάει. Αλλά μέσα στην κίνηση ρε γμτ με τους παπαροκάγκουρες τριγύρω να μ@λ@κίζονται ασύστολα??![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Είδα τα ποστ σου Βάσκα και ξέχασα ότι γεράσες κι άλλο και δε σου έγραψα στο κατάλληλο θρεντ.
Να ζήσεις φιλαράκο.
Σε είδα να έχεις 2 πιτσιρίκια σε αγροτικό, μπροστά φυσικά με τα κεφαλάκια λίγους πόντους από το παρμπρίζ αφού δεν είχε πίσω θέσεις, χωρίς ζώνη εννοείται. Τα ντουμάνιαζες και με τον καπνό σου και βγήκες στη Μαραθώνος βέβαιος ότι η ζωή είναι όμορφη.
Σε άκουσα πίσω μου μέσα σε γνωστό παιχνιδάδικο που είχα πάει με την κόρη μου να λες "σταμάτα πια ρε παλιομ@λ@κα, τί κάνεις". Γύρισα και σε είδα κυρία 45άρα, με το όμορφο μαλλί και τα προσεγμένα ρούχα να απευθύνεσαι στο 10-11 χρονών αγοράκι σου. Ο σύζυγος δίπλα να ασχολείται με το μικρότερο, ούτε γύρισε να κοιτάξει. Όσο περνάν τα χρόνια τόσο αμφιβάλλω αν αυτά με τα οποία διαπαιδαγωγώ - μεγαλώνω την κόρη μου θα της χρησιμεύσουν σε αυτή τη ζούγκλα που θα ήδη έχει αρχίσει να μπαίνει....
Σε ειδα chr1_86 στο φαναρι... θελω να πιστευω, πως θα προλαβω να σε δω και για καμια μπυρα![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
σας βλέπω κάθε λίγο και λιγάκι παλικάρια άνεργα που φοράτε κάτι
ψευτοπάπουτσα των 10ε και έχετε κινητάρες των 400 και 500 ευρώ.
δεν θα βάλουμε ποτέ μυαλό![]()
Σας ειδα ζωαδια να εχετε επιστρέψει πρωτη μερα απο διακοπες, να έχει τιγκαρει ο Κηφισος και σε αποσταση 200μ τουλαχιστον 2 τρακαρισματα με μονο υλικες ζημιες. Αι στα διαλα καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Σε είδα δικάβαλο και φορτωμένο KTM (990 μάλλον) το Σάββατο να περνάς μαζί μου τα διόδια και να μ' ευχαριστεί η κοπελιά από πίσω..
Όλα τα υπόλοιπα καλά αλλά χωρίς πινακίδα, με αθλητικά παπούτσια και κολάν στην εθνική ταξίδι;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε είδα άσπρο σύννεφο στην Αχαρνών και πλησιάζοντας είδα να ξεπροβάλλει ένα Fiat που είχε πάρει από κάτω ένα μηχανάκι. Το σύννεφο ήταν τελικά από πυροσβεστήρα. Ο οδηγός όρθιος ευτυχώς, αλλά το μηχανάκι κολλημένο κάτω από το αμάξι.
Είδα να γυρνάτε από διακοπές αλλά το μυαλό σας όχι. Το νου μας παιδιά
Σε ειδα να μπαινεις στο φερυ απο Καβαλα για Θασο, φουλ προβλεπε πανω στο ΤΔΜ σου. Εκτος απο το κρανος, φυσικα. Γγκριζαριστο μαλλι, επιμελημενα ατημελητο γκριζο μουσι με μαυρες ανταυγειες, και μιλουσες για ΤΣΜΕΔΕ και τα πακετα που τρωτε εσεις οι πολιτικοι μηχανικοι. Και το τσιγαρο στη θαλασσα, ενω το τασακι ηταν σε αποσταση μικροτερη απο το τεντωμα του χεριου σου.
Αρκουδογυφτε.
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.