Σελίδα 52 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 242474849505152535455565762102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 766 έως 780 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Έλα, τώρα, μεταξύ μας...
    Δεν μπορεί να το λες αυτό τόσο συχνά έτσι τυχαία, πουλάς πράμα και διαμορφώνεις κλίμα για να ξεπουλήσεις, έτσι δεν είναι;
    Σαν τί να πουλάει δηλαδή?

Κι οποιος έχει αντίθετη άποψη απο τη δική του, τί πουλάει αντίστοιχα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Βίβλους.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Απορώ γιατί αυτό το θέμα δεν έχει κλειδωθεί ακόμα? Σε άλλα θέματα με την παραμικρή παρεκτροπή το στέλνουν στο καιάδα.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Τα άλλα θέματα δεν είναι τόσο σοβαρά όσο οι πληροφορίες που παίρνουμε εδώ μέσα.
    Μην βάζεις ιδέες!

Οσο δεν ξεφευγουμε δεν υπαρχει λογος για κλειδωμα.

Απαντηση δεν πηραμε ομως στο φλεγον ζητημα,τι εμπορευεται ο Μπομπ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Και καλύτερα να παραμείνει έτσι θα συμπληρώσω

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Οσο δεν ξεφευγουμε δεν υπαρχει λογος για κλειδωμα.
    Γνώμη μου είναι οτι σε σχέση με άλλα που κλειδώθηκαν όχι απλά έχει ξεφύγει αλλά έχει εκτροχιαστεί. Αλλά δεν διεκδικώ και το αλάθητο.
    Θα παραμείνω απλός θεατής λοιπόν...
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Προς επίρρωση των λεγομένων μου, αρκεί να λάβει υπόψιν του κανείς το πρόσφατο μπαρουφάκειο ψέμα της ημέρας, ότι η μάνα του ήταν λέει μέλος μυστικής ακροδεξιάς οργάνωσης....
    Τελικά είσαι fan

Εγώ ασχολιόμουν μαζί του όταν ήταν Υπουργός. Τον έχω για ένα απλό τυπάκι, γνωρίζω άτομα πολύ πιο «τυπάδες» ας πούμε από αυτόν, για να τον χαρακτηρίσω «Μπρους Γουίλις». Τελικά μου φαίνεται ότι κάποιοι χλεχλέδες απλά τον ζηλεύουν, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους και κόμπλεξ. Αλλά το λένε και δημοσίως. Μια επιστημονική διαφωνία, για κάτι συγκεκριμένο έστω πάνω στο αντικείμενό του, μια ανάλυση έστω συναδελφική δεν έχω δει παρά ελάχιστες. Μόνο κατινιές από fans και αντι-fans σαν αυτές που αράδιασες.
    Που είναι ανάξιες λόγου, όπως ίσως και ο κάθε Βαρουφάκης, αλλά να έχουμε να λέμε, να γεμίζουμε text όλο το ιντερνέτ, να χαιρόμαστε και να κάνουμε χάι φάιβ. Γιούχου.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Τελικά είσαι fan

Εγώ ασχολιόμουν μαζί του όταν ήταν Υπουργός. Τον έχω για ένα απλό τυπάκι, γνωρίζω άτομα πολύ πιο «τυπάδες» ας πούμε από αυτόν, για να τον χαρακτηρίσω «Μπρους Γουίλις». Τελικά μου φαίνεται ότι κάποιοι χλεχλέδες απλά τον ζηλεύουν, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους και κόμπλεξ. Αλλά το λένε και δημοσίως. Μια επιστημονική διαφωνία, για κάτι συγκεκριμένο έστω πάνω στο αντικείμενό του, μια ανάλυση έστω συναδελφική δεν έχω δει παρά ελάχιστες. Μόνο κατινιές από fans και αντι-fans σαν αυτές που αράδιασες.
    Που είναι ανάξιες λόγου, όπως ίσως και ο κάθε Βαρουφάκης, αλλά να έχουμε να λέμε, να γεμίζουμε text όλο το ιντερνέτ, να χαιρόμαστε και να κάνουμε χάι φάιβ. Γιούχου.
    Για να διαφωνήσει κάποιος στο λεγόμενο επιστημονικό του αντικείμενο, θα πρέπει ο ομιλητής να παραθέσει επιστημονικές προτάσεις και όχι ευχολόγια.

Για τα ευχολόγια και παπαρίτσες για την αδικία στον κόσμο, την φτώχεια και την ανεργία, τα παιδιά που πεθαίνουν στην Αφρική, το αυτοκαταστροφικό μονοπάτι που βαδίζει η Ευρώπη της λιτότητας και των δύο ταχυτήτων, της Γερμανίας που ποτίζει τους λαούς το ίδιο λανθασμένο δηλητήριο, για το δίκιο του ισχυρού που καταπιέζει τους λαούς, για τα συμφέροντα που προσπαθούν να ακυρώσουν την βούληση του λαού που πάρθηκε στις 26ης Ιανουαρίου, για τους αστυνομικούς στις Βρυξέλλες που του έσφιγγαν το χέρι και του έλεγαν να συνεχίσει δυνατά να παλεύει για την αξιοπρέπεια των πολιτών, για την δημιουργική ασάφεια που επιβάλλαμε με την περήφανη νίκη μας στις 20 Φερβουαρίου, για τα λεφτά που δεν αγοράζουν αγάπη, για το οτι δεν θέλουμε λεφτά αλλά χρόνο, για το όχι στην Ευρώπη της υποτέλειας και των συμφερόντων, για το καλό κατευόδιο που έπρεπε να πει στην κορούλα του στην Αίγινα όταν ψηφιζόταν το νομοσχέδιο, για το σχέδιο που δεν υπήρχε περίπτωση να πουν όχι οι Ευρωπαίοι, για το WoW στον νταισεμπλουμ και τις φωτογραφίσεις στο Paris Match, για την αναξιοπρέπεια να σταθεί στην ουρά του ΑΤΜ, για το μυστικό σχέδιο Β΄που ήταν το σχέδιο του Σόιμπλε, για τα ΙΟU, για τους τουρίστες ελεγκτές του ΣΔΟΕ και το κλάμα στις καθαρίστριες και τα 50ΤΒ συνεντεύξεις μέχρι και στο "Κηπουρός και Κλάδεμα"....κλπ κλπ κλπ κλπ θέλεις επιστημονικό ΑΝΤΙΛΟΓΟ ????

Για το παραπάνω ζόμπυ που και ο ίδιος ο Τσίπρας τον έστειλε αδιάβαστο, η επιστήμη (η ψυχιατρική εννοώ), σηκώνει τα χέρια ψηλά. Oi groupies βαρουφίτσες και βαρουφίτσοi που εξακολουθούν να θεωρούν πως ο yanis "έκανε καλά τη δουλειά του για να μην τον θέλουν οι Ευρωπαίοι", μπορούν να τον βάλουν αφίσα στο δωμάτιο τους πλάι στον Πάνο Κιάμο, τους 300 του Λεωνίδα και την Κιμ Καρντάσιαν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Για να διαφωνήσει κάποιος στο λεγόμενο επιστημονικό του αντικείμενο, θα πρέπει ο ομιλητής να παραθέσει επιστημονικές προτάσεις και όχι ευχολόγια.

Για τα ευχολόγια και παπαρίτσες για την αδικία στον κόσμο, την φτώχεια και την ανεργία, τα παιδιά που πεθαίνουν στην Αφρική, το αυτοκαταστροφικό μονοπάτι που βαδίζει η Ευρώπη της λιτότητας και των δύο ταχυτήτων, της Γερμανίας που ποτίζει τους λαούς το ίδιο λανθασμένο δηλητήριο, για το δίκιο του ισχυρού που καταπιέζει τους λαούς, για τα συμφέροντα που προσπαθούν να ακυρώσουν την βούληση του λαού που πάρθηκε στις 26ης Ιανουαρίου, για τους αστυνομικούς στις Βρυξέλλες που του έσφιγγαν το χέρι και του έλεγαν να συνεχίσει δυνατά να παλεύει για την αξιοπρέπεια των πολιτών, για την δημιουργική ασάφεια που επιβάλλαμε με την περήφανη νίκη μας στις 20 Φερβουαρίου, για τα λεφτά που δεν αγοράζουν αγάπη, για το οτι δεν θέλουμε λεφτά αλλά χρόνο, για το όχι στην Ευρώπη της υποτέλειας και των συμφερόντων, για το καλό κατευόδιο που έπρεπε να πει στην κορούλα του στην Αίγινα όταν ψηφιζόταν το νομοσχέδιο, για το σχέδιο που δεν υπήρχε περίπτωση να πουν όχι οι Ευρωπαίοι, για το WoW στον νταισεμπλουμ και τις φωτογραφίσεις στο Paris Match, για την αναξιοπρέπεια να σταθεί στην ουρά του ΑΤΜ, για το μυστικό σχέδιο Β΄που ήταν το σχέδιο του Σόιμπλε, για τα ΙΟU, για τους τουρίστες ελεγκτές του ΣΔΟΕ και το κλάμα στις καθαρίστριες και τα 50ΤΒ συνεντεύξεις μέχρι και στο "Κηπουρός και Κλάδεμα"....κλπ κλπ κλπ κλπ θέλεις επιστημονικό ΑΝΤΙΛΟΓΟ ????

Για το παραπάνω ζόμπυ που και ο ίδιος ο Τσίπρας τον έστειλε αδιάβαστο, η επιστήμη (η ψυχιατρική εννοώ), σηκώνει τα χέρια ψηλά. Oi groupies βαρουφίτσες και βαρουφίτσοi που εξακολουθούν να θεωρούν πως ο yanis "έκανε καλά τη δουλειά του για να μην τον θέλουν οι Ευρωπαίοι", μπορούν να τον βάλουν αφίσα στο δωμάτιο τους πλάι στον Πάνο Κιάμο, τους 300 του Λεωνίδα και την Κιμ Καρντάσιαν.
    παρά τις επιστημονικές του γνώσεις οι οποίες όπως ήταν φυσικό εντός Ελλάδος δεν χαίρουν και μεγάλης εκτίμησης αντίθετα με το εξωτερικό, η επιχειρηματολιγία του ήταν απλή και κατανοητή ακόμα και για τον πιο μπούφο.
    1.Το χρέος ΔΕΝ είναι βιώσιμο.
    2.Γερμανία μας χρωστάς, έλα να συμψηφίσουμε τα χρέη.
    3.Η ύφεση γεννάει ύφεση.

Βεβαίως η επιχειρηματολογία από την άλλη ήταν του τύπου "εγώ κρατώ το καρπούζι, εγώ και το μαχαίρι". Συνεπώς δεν είχε κάτι άλλο να πει με τους "απέναντι". Και όπως ήταν αναμενόμενο οι εδώ δοσίλογοι φρόντισαν να τον φθείρουν επικοινωνιακά, ενώ έπρεπε να σταθούν πλάι του από την στιγμή που μίλαγε για την αδικία απέναντι στην πατρίδα μας. Είμαι της άποψης ότι αν είχε τον πλήρη έλεγχο, θα είχε εκπονήσει το plan B νωρίτερα, και ίσως να είχε δρομολογήσει άλλες εξελίξεις. Ο πολιτικός αρχηγός όμως πήρε άλλες αποφάσεις. Οι οποίες ήταν αλληλένδετες με την καθυστέρηση, την έλλειψη θάρρους, και την ευχολογία....
    Τελευταία τροποποίηση από stam2; 05/08/2015 στις 14:52.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Είμαι της άποψης ότι αν είχε τον πλήρη έλεγχο, θα είχε εκπονήσει το plan B νωρίτερα, και ίσως να είχε δρομολογήσει άλλες εξελίξεις. Ο πολιτικός αρχηγός όμως πήρε άλλες αποφάσεις. Οι οποίες ήταν αλληλένδετες με την καθυστέρηση, την έλλειψη θάρρους, και την ευχολογία....
    Θύμισε μου φίλε μου σε παρακαλώ το plan B του Βαρουφάκη με τα IOU ήταν ή δεν ήταν σύμφωνα με δηλώσεις του σχέδιο για παράλληλο νόμισμα με το ευρώ? Αρα και αυτό το σχέδιο δεν είχε πρόβλεψη για το πως θα κινηθεί η οικονομία μας εκτός ευρώ. Δεν το λέω εγώ ο Βαρουφάκης το λέει.

Σε παρακαλώ πες μου υπάρχει έστω και ένας σε αυτή την χώρα που να έχει εκπονήσει ένα σοβαρό πλάνο για το πως θα λειτουργεί η χώρα με δραχμή και ποιος είναι αυτός να τον μάθω και γω ο ανίδεος. Ο μόνος που έχει εκπονήσει πλάνο για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη είναι ο Σόιμπλε.

Αλλιώς να κάτσουμε να το διαβάσουμε ρε παιδί μου αυτό το σχέδιο και πλάνο που δεν το λέει κανένας ωστε να ξέρουμε να τον ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές αν είναι τόσο καλό και να στείλουμε τους άλλους στο διάολο με τα μνημόνια. Μήπως όμως δεν υπάρχει κανένα ρημάδι σχέδιο και εύκολα και χωρίς συνέπειες βγαίνει ο καθένας και μιλάει για έλλειψη θάρρους και υποταγή με μνημόνια? λέω εγώ τώρα..... μπορεί να είμαι και άσχετος, απλά να μου το πει κάποιος ρε παιδιά αυτό το μαμημένο το εκπονημένο σχέδιο να το διαβάσω εγώ ο Μαλάκας, ο άσχετος που δεν ξέρω που πάνε τα 4.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Και καλύτερα να παραμείνει έτσι θα συμπληρώσω
    Για μενα λετε ρε;;;
    Ρωταω επειδης δεν παρακολουθω το θεμα για να διατηρω την ψυχικη μου ισσοροπια και υγεια.
    MADE IN JAPAN 日本製

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Τωρα διαβασα την προηγουμενη σελιδα..

Λοιπον μαγκες, διαλεχτε, πειτε μου σε πμ και σας λεω τιμες..
    Με καθε τυφεκιο δωρο 2 γεμιστηρες και 1 αμυντικη χειροβομβιδα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	F97DH6FH0FLBKDT.LARGE.jpg 
Προβολές:	97 
Μέγεθος:	97,1 KB 
ID:	339259

Επισης υπαρχουν και βιβλια για τους πιο θεωρητικους.. Εχω βιβλους, κορανια, το Gautama Buddha, το Κεφαλαιο, το Κρατος και επανασταση, το Αγων μου, το Θεος και κρατος και τεραστια ακομα γκαμα πολιτικων και θρησκευτικων βιβλιων..

ΟΛΑ στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ τιμες της αγορας και με δωρεαν μεταφορικα! Προλαβετε!!!

MADE IN JAPAN 日本製

Λεωφορειολωριδάκιας
    Ορθή η απορία σου, δεν το είδαμε δεν το διαβάσαμε αλλα πιστεύω οτι εγω τουλάχιστον δεν θα είχα την δυνατότητα να το αξιολογήσω, καθώς δεν διαθέτω τις γνώσεις να το κάνω.
    Παρ'ολα αυτά γνωρίζω οτι΄το δημοψήφισμα έσκασε στα χέρια του Αλέκου και είχε την επιλογή να προχωρήσει με το σχέδιο του Βαρουφ ή να κάνει πίσω βαπτίζοντας το "οχι" σε "ναι μεν αλλά.. " (και όπως παρακολουθούμε τελευταία παει και το "αλλά" περίπατο...)
    Προτίμησε το δεύτερο και θα δούμε πως θα βγεί.

Αυτό που μου κάνει πολύ εντύπωση είναι πως ένας άνθρωπος με τέτοιο βιογραφικό, που χαίρει εκτίμησης στο εξωτερικό αντιμετωπίζεται κατα κόρον ως γραφικός/τσαρλατάνος κλπ απο μεγάλη μερίδα του κόσμου..

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19