ισχύει...
απλά προσπαθώ να σκεφτώ ένα σενάριο που ο Ρόσσι θα μπορούσε να βγει κερδισμένος και δεν υπάρχει. Ο Μαρκ του κάνε πλάκα και του χάλαγε τις γραμμές όποτε ήθελε. Κυριολεκτικά γύρναγε γύρω γύρω του. Αντί να κάνει τον αγώνα του αποφάσισε να το παίξει δικαστής για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό το πράγμα ΔΕΝ έχει ξαναγίνει.
Ή θα καθόταν 4ος στα αυγά του, ή θα έπαιζε ξύλο όλο τον αγώνα ρισκάροντας μια πτώση.. που για τον Μαρκ δεν σήμαινει τίποτα αλλά γι αυτόν σήμαινε ότι το 10ο θα κάνε φτερά. Για να μην μιλήσω για πιθανότητες τραυματισμού στα 36 και στα 20... Ή θα έκανε αυτό που έκανε που εμένα μου φάνηκε περισσότερο σαν προσπάθεια να τον βγάλει προς τα έξω και να τον "τρομάξει" και καλά, σε φάση "ξεκόλλα με τις μαλακίες" παρά να τον ρίξει. Βέβαια, το αν έπεσε η όχι εφόσον η κίνηση είναι εξ-ορισμού αντιαθλητική μικρή σημασία έχει... Το θέμα είναι ειλικρινά ΤΙ σκατά θα μπορούσε να κάνει για να έχει το ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στην πιο "πούστικη" συμπεριφορά έχω εγώ προσωπικά δει έβερ σε μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Καλά τώρα σίριουσλυ σιγά τους κομψούς χειρισμούς που θέλει για να σπρώξεις κάποιον εκτός γραμμής![]()