Τεό το είχα δοκιμάσει όταν ήταν να αλλάξω μόντ αλλα για κάποιο λόγο προτίμησα το VTC mini,ήταν κ ακριβό τότες στην αρχή.Απ ότι διάβαζα πολυ αξιόπιστο αν κ κόσμος είχε θέμα με τα ρευματα του σε φλόρουμς που διάβαζα.Για κοίτα το λίγο....Αν θες την άποψη μου πάρει Pico και καθάρισες...
Πηρα pico για την κυρα.
Θελω κατι για εμενα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οι lipo μπαταριες που εχει.....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Clupor-αρα; No? Ω πανμέγιστε 7τΡόλη; που είσαι όταν σε χρειάζεται το θρέντ;
Νομίζω έχει βαρδια, μάλλον τον είδα κέντρο.
Αυτός ο cubis atomizer λέει τίποτα; Μοιάζει πολύ με το AIO σαν μορφή/λειτουργία.
To pico τα σπάει! Το πήρα καινούριο μαζί με έναν γκριφιν 60 ευρώ (ο γκριφιν μτχ μιας εβδομάδας).
Αυτή τη στιγμή θεωρώ το vtc mini ένα απ' τα καλύτερα της αγοράς και το pico το καλύτερο vfm.
Για το vtc δεν έχουν ακουστεί αρνητικά όσο αφορά την αντοχή του στο χρόνο. Το pico είναι καινουριο αλλά μάλλον παίζει στην ίδια κατηγορία με τα υπόλοιπα της eleaf.
O γκρίφιν είναι για δράκοντες.
Με διπλή αντίσταση έχει φοβερή απόδοση, χτύπημα, τοπ φιλ, δε στάζει, μεγάλο χώρο για αντιστάσεις, αρκετά καλή κατασκευή.
Έκανα το λάθος και τον έστησα με διπλή κλάπτον 24GA και μου βγήκε στο 0,25. Τον χτύπησα μέχρι το όριο, 75W. Με τζούρα μισού δευτερολέπτου και υγρό 70% pg ασπρίζει ο τόπος. Φυσικά στη δευτερη τζούρα τον άνοιξα πάλι και μπήκε απλό κάνθαλ στο 0,55 όπου στα 3,7V χτυπάει μια χαρά. Πιο ελεύθερος απ' τον κάνγκερ που είχα αλλά παρόλα αυτά δεν υστερεί σε γεύση και χτύπημα.
Sent from me using a computer.
Οχι δεν τρολλαρω.
Προσεξε....το pico της κυρας, τελος παει αυτο,το vflask το δουλευω και το kbox στο ραφι καθ'οτι εχει γινει νιμου εμφανισιακα(εχει φουσκωσει ολο το χρωμα και ξεφλουδιζει).
Θελω ενα ακομα σε περιπτωση που καποιο απο τα 2 που δουλευουν ,χαλασει.
Δεν μπορω να καταλαβω ποιο το κακο. Εδω υπαρχουν ανθρωποι που αγοραζουν χοντα.....
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Το φτιάχνω εγώ. Έβαζα 50% - 50% και μετά αύξησα λίγο το pg. Δε με ενδιαφέρει να βγάζει ντουμάνια όσο το να βγάζει γεύση και να έχει χτύπημα. Νικοτίνη βάζω ελάχιστη, σίγουρα κάτω από 3%. Μερικές φορές είναι τόσο λίγη που δε μπορώ να το υπολογίσω.
Και για ένα τέτοιο υγρό το χτύπημα είναι πολύ καλό και η απόδοση δεν είναι απαγορευτική για δημόσιους χώρους.
Αυτή τη στιγμή είναι με απλό κανθαλ 26GA, διπλή, 2μμ διάμετρο, ανοιχτές σπείρες, στα 0,35Ω. Χτυπάω στα 3,4 έως 3,7V με το ίδιο υγρό και έχω φουλ γευση και χτύπημα με ελάχιστη νικοτίνη. Διάρκεια τζούρας μικρή, απόδοση ίδια με του κανγκερ με την διπλάσια τριπλάσια διάρκεια τζούρας.
Why not?
Sent from me using a computer.