Σελίδα 52 από 109 ΠρώτοΠρώτο ... 242474849505152535455565762102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 766 έως 780 από 1626

Θέμα: Gsr600...!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stef_26
    Καλημερα σε ολους,

Θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξης:
    Πηγα πριν 2 μερες πηγα στην αντιπροσωπια της Suzuki στην Καρδιτσα για να δω το GSR600, να ρωτησω τιμη και τέτοια. Μου ειπε ο τυπος εκει οτι εχει ενα μεταχειρισμενο GSR, ενος χρονου, με 2500km και τα εξης εξτα: 2 ζελατινες (τη μεγαλη και τη μικρη που βγαζει η suzuki), τα φτερα στο ψυγειο και το καλυμα της πισω σελας.
    Η τιμη που ειπε για ολα αυτά (και τη μηχανη μαζι ) , είναι 6.000€

Ειναι καλη περιπτωση η να δωσω αλλα 1.500€ να την παρω του κουτιου?
    κοίταξε. καθαρά προσωπική γνώμη. τα extra δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο (να πείς πως είχε καμιά σούπερ ανάρτηση κλπ κάτι λέει). από εκεί και πέρα δε ξέρω αν αξίζει να πάρεις μοτοσυκλέτα δεύτερο χέρι ειδικά όταν μιλάμε για τόσο μικρή διαφορά(εγώ τουλάχιστον δε θα έπαιρνα). άν ψαχτείς παίζει να βρείς σούπερ τιμούλα σε καινούρια ή να σου δίνουν αρκετά extra. Η απόφαση πάντως δική σου. καλές αγορές!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από B-King
    Δείτε και αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=3J6tw...elated&search=

Άντε και στα δικά μας!

σούπερ!!!!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stef_26
    Καλημερα σε ολους,

Θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξης:
    Πηγα πριν 2 μερες πηγα στην αντιπροσωπια της Suzuki στην Καρδιτσα για να δω το GSR600, να ρωτησω τιμη και τέτοια. Μου ειπε ο τυπος εκει οτι εχει ενα μεταχειρισμενο GSR, ενος χρονου, με 2500km και τα εξης εξτα: 2 ζελατινες (τη μεγαλη και τη μικρη που βγαζει η suzuki), τα φτερα στο ψυγειο και το καλυμα της πισω σελας.
    Η τιμη που ειπε για ολα αυτά (και τη μηχανη μαζι ) , είναι 6.000€

Ειναι καλη περιπτωση η να δωσω αλλα 1.500€ να την παρω του κουτιου?
    Τσέκαρε το με ένα μηχανικό που να εμπιστεύεσαι και οδήγησε το, μην έχει φάει καμιά στούκα. Είδα τις προάλλες σε συνεργείο ενα που είχε φάει χοντρό πέσιμο. Αυτό θα φτιαχτεί και θα πουληθεί καπου που δεν το ξέρουν. Πρόσεχε μην την πάτησεις. Η τιμή ειναι καλή αν είναι άθικτο αλλά γνώμη μου, πάρε καινούριο με ABS, κάπου μπορεί να σου χρειαστεί. Μακάρι να μπορούσα να κάνω και εγώ υπομονή και να περιμένω να έρθει η έκδοση με το ABS. Τσέκαρε αν φέρνουν και την έκδοση S η οποία έχει την μεγάλη ζελατίνα και το κάλλυμα του ψυγείου δωρεάν.
    B-King will rule!

Νέο μέλος
    ΦΙΛΕ STEF ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΚΑΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ(ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ).
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΧΕΡΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ 1500 ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

Νέο μέλος
    ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ADVISE. ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

http://www.motorcyclenews.com/MCN/ad...?N=342%2520397

ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Περασα απο ενα μαγαζι στην Κ.Καραμανλη στην Θεσ/κη για να τσεκαρω ενα ARAI και παραλιγο να παθω εγκεφαλικο!!!! 869ε ??!!!!!!!!!!!!!!

Το ιδιο απο το γνωστο Site του γιαπωνεζου ερχεται με 460ε. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

Λοιπον μολις συμπληρωσα 900χλμ και λεω να το παω για service πρεπει να προσεξω κατι?
    Παλικαρια απο Θεσ/κη ο Τερζης ποσο αξιοπιστος ειναι στα Service ξερει κανενας?

Νέο μέλος
    πανε στον Ρακκά απεναντι απο το σταθμο Φιντιου 24&Αισώπου

εξουσιωδοτημενος
    πολυ καλος μηχανικος
    και φαινεται γαματος τυπος

SUZUKI GSR600 K6 Το avatar του/της 618RR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
    Λοιπον μολις συμπληρωσα 900χλμ και λεω να το παω για service πρεπει να προσεξω κατι?
    Παλικαρια απο Θεσ/κη ο Τερζης ποσο αξιοπιστος ειναι στα Service ξερει κανενας?

+1000 στο Ρακκά
    25 χρόνια στα Suzuki, γνωστός στην πιάτσα ως "ο καθηγητής"

Σοβαρός και σωστός...

Φχαριστω ρε παιδια.

Στο πρωτο service θα παω στον τερζη αλλα στα υπολοιπα χλωμο τον κοβω.
    Μη σας πω και ασπρο. Ψιλο-τσεκουρι τον εκοψα τον μαστορα εκει και δεν λεει να μας περνουν το σκαλπ.

Νέο μέλος
    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΑΩ ΡΑΚΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΝΟΜΠ(ΜΗ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ...)ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΑΚΑ ΤΟΥΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ??

Τακα τουκα εγω τουλαχιστον απο το μοτερ δεν εχω. Ενα ψιλοθορυβο που δεν τον εκανε απο την αρχη αλλα τον κανει απο τα 400χλμ και μετα τον εχω απο τα φρενα μου.

Αυτο που επισης θα ηθελα να ρωτησω τους πιο αρχαιους ειναι για το κουμπωμα της πρωτης και το ποσο θορυβο κανει. Μου φενεται οτι κανει αρκετο θορυβο κουμπωνοντας ειναι φυσιολογικο αυτο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
    Τακα τουκα εγω τουλαχιστον απο το μοτερ δεν εχω. Ενα ψιλοθορυβο που δεν τον εκανε απο την αρχη αλλα τον κανει απο τα 400χλμ και μετα τον εχω απο τα φρενα μου.

Αυτο που επισης θα ηθελα να ρωτησω τους πιο αρχαιους ειναι για το κουμπωμα της πρωτης και το ποσο θορυβο κανει. Μου φενεται οτι κανει αρκετο θορυβο κουμπωνοντας ειναι φυσιολογικο αυτο?
    Προσωπικα δεν μου κανει πιο πολυ θορυβο απο ο,τι κανουν τα υπολοιπα μηχανακια που συναντω σε φαναρια πχ.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Γεια χαρά παιδιά..
    Έχει έρθει η ώρα να αναίβω κατηγορία και έχω ψηθεί άσχημα για το GSRακι! Μόλις τώρα τελείωσα την ανάγνωση όλων των προηγουμένων μνμτων στο συγκεκριμένο post/theat (όπως το λενε τεςπα αυτο που γραφουμε εδω και έχει θέμα το gsr!! ):smilea:

Που λέτε παιδιά είμαι μεταξύ του Ζ750 και του GSR. Πλέον εχω καταλήξει 97% στο gsr (βοήθησατε κι εσείς, ετσι?!!). Αν και όλοι οι φιλοι μου λενε το αντίθετο εγώ επιμένω πως η μουρη του Ζ δε μ αρέσει και γενικά μου κάθεται πιο καλά το gsr στο μάτι παρόλο που έχει πιο ήπιες γραμμές.

Τις έχω οδηγήσει και τις 2 μηχανες, η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι οτι η θεση οδήγησης στο Ζ είναι πιο καλή, κουμπώνεις πιο καλά. Για να μη μακρυλογώ όμως για τους δικούς μου λόγους προτειμώ το gsr.

Παρ' όλα αυτα με προβληματίζουν 2 πράγματα:
    Α) Η ζελατίνα το χαλάει πολύ. Το Ζ με ζελατίνα δε χανει τοσο σε ομορφιά.
    Β) Στις 52 προηγούμενες σελίδες ηταν αρκετοι αυτοί που εγραψαν οτι παρουσιάστικάν μικροπροβλήματα στο Gsr. O ένας με τη ντιζα του συμπλέχτη, του αλλουνού του κάηκαν τα φώτα, ο άλλος ακούει περίεργους θορυβους... και πάει λέγοντας. Ρε παιδια είναι λογικά όλα αυτά? Μου έχουν κλονίσει λίγο την εμπιστοσύνη ή μαλλον με έχουν φοβήσει.

Και κάτι ακόμα. Στον Stef_26 πιο πάνω του προτείνατε να το πάρει καινούριο γιατι 1500€ έιναι σχετικά λίγα... Το θέμα έιναι πως για π.χ έγω που διαθέτω λίγο σχετικά μετρητο θα αναγκαστώ να πάρω ενα μικρό δάνειο με μια δόση της ταξης των 100-130€. Τα 1500€ που φαινομενικά είναι λίγα, στην πράξη είναι ένας - ενάμιση χρόνος παραπάνω δόσεις. Άρα δεν έιναι και τόσο "λίγα" τα 1500€ αν το σκευτείς έτσι!! Αμε τον εξοπλησμό που τον πας??? Αστα ρε φίλε..... ακριβο χόμπι......

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigris
    Αστα ρε φίλε..... ακριβο χόμπι......

Πανακριβο ........Αλλα απο την αλλη ....

Οσο για τα αλλα που λες για προβληματα φιλε μακαρι αυτα να ηταν τα μονα προβληματα σε καινουργιες μηχανες

Φιλε grigri καλως ηρθες!

Τωρα στα λεγομενα σου....μην ξεχνας οτι το GSR ειναι μια μοτοσυκλετα που βγηκε μολις το 2006.Ετσι ειναι λογικο να εχει διαφορες "παιδικες ασθενειες".Προσωπικα περα απο την ντιζα του συμπλεκτη (σιγα το προβλημα δηλαδη..) δεν μου εχει παρουσιασει κατι αλλο και πιστευω οτι ημουν απο τους πρωτους που το ειχαν αγορασει
    Αν διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες λιγο καλυτερα,θα δεις οτι τα διαφορα μικροπροβληματα εμφανιστηκαν κυριως σε παιδια που ηταν απο τους πρωτους που το αγορασαν.Το μηχανακι εχει πια κυκλοφορησει και λογικα,εσυ θα παρεις ενα μοντελο του 2007 που σημαινει οτι θα ειναι βελτιωμενο στα σημεια για αυτον ακριβοσ τον λογο!Δεν νομιζω οτι πρεπει να σε φοβηζει κατι γυρω απο την αξιοπιστια (και μην ξεχνας...φοραει τον κινητηρα του GSXR 600k6 που ειναι διαμαντι )
    Τωρα γυρω απο το θεμα Ζ η GSR.Και γω στο ιδιο δηλλημα ημουν και φαινεται ποια επιλογη εκανα.Προσωπικα,κουμπωσα καλυτερα πανω στη σελα του GSR αλλα κατα ποσο βολευει καποιον μια θεση οδηγησης ειναι ενα θεμα καθαρα υποκειμενικο.Τα φιλαρακια σου πιστευω οτι σου λενε οτι να παρεις το Ζ μονο και μονο επειδη εχει παραπανω γκαζι...ε?Μην νομιζεις οτι το GSR ειναι τοοσο πισω...(αν το διαβασουν αυτο oι Ζαδες θα πεσουν να με φανε αλλα who gives a fuck).Σκεψου και το αλλο....με τα ιδια λεφτα αγοραζεις κατι που εχει πιο πολλα αλογα...οποτε βγαλε συμπερασμα για πλαισιο-αναρτησεις-φρενα.... . Επειδη εχω οδηγησει και το Ζ πιστευω οτι το GSR ειναι καλυτερο απο αποψη στησιματος...Προς Θεου δεν λεω οτι ειναι τελειο (αν θες τελειο στησιμο χωνεις ενα 5οχιλιαρο παραπαω και αγοραζεις ενα ss 600),o zanzibar παραπανω πχ εγραωε οτι δεν κανει για πιστα αλλα πριν οδηγουσε ενα tuono οποτε πιστευω οτι ειναι λιγικο να του φανηκε πολυ λιγο!Για εναν οδηγο ομως σχετικα απειρο,που θελει να κανει τα πρωτα βηματα στο να μαθει πως να στριβει,το GSR πιστευω οτι ειναι καλαπληκτικο.
    Ωραια..αφου τα ειπα οοολα αυτα να και το ρεζουμε....Αγοραζεις αυτο που σε φτιαχνει,αυτο που γουσταρεις να το βλεπεις καθε μερα,αυτο που το καβαλας και σου φτιαχνει την διαθεση!

Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Παρόμοια θέματα

1. z750 vs gsr600
    από cbf600sa στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2006, 02:02
  2. Που είναι το Gsr600 Oeeeoooo!!!!
    από sakattaq στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 16:01
  3. Suzuki GSR600 - Τα σχολια σας
    από oulas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 01:50
  4. GSR600 wanna be Z750
    από AFTER στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 16:41
  5. Test Drive GSR600 με... πτωση
    από oti-na-iz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα