Οκ ΟΟΟΟΖΖΖΖΖΖΥΥΥΥΥΥΥΥ σε εχω πριν την βγαλω ακομα απο το γκαραζ ρεεεεεεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τωρα εσυ τσιμπας και χαλας τον χαβαλε![]()
![]()
:smilea: :smilea:
![]()
Οκ ΟΟΟΟΖΖΖΖΖΖΥΥΥΥΥΥΥΥ σε εχω πριν την βγαλω ακομα απο το γκαραζ ρεεεεεεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τωρα εσυ τσιμπας και χαλας τον χαβαλε![]()
![]()
:smilea: :smilea:
![]()
ξερεις κατι εγω θα πηγενα να κοντραρω τον οζζζζζυ,και με την πρωτη ξερογκαζια θα ξεβιδονοταν το μηχανακι του!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Οκ ΟΟΟΟΖΖΖΖΖΖΥΥΥΥΥΥΥΥ σε εχω πριν την βγαλω ακομα απο το γκαραζ ρεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προσεξε μη σκισεις το καλ(τ)σον σου![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
τα kawasaki ar 50 τα διχρονα τα ξερετε
αυτα ηταν must στην εποχη που πηγαινα λυκειο
και τα aprilia futura βεβαιως
τα ar πολυ περισσοτερο!!![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
mb50Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
τα kawasaki ar 50 τα διχρονα τα ξερετε
αυτα ηταν must στην εποχη που πηγαινα λυκειο
και τα aprilia futura βεβαιως
εμενα το πρωτο μηχανακι ηταν ενα ns50f![]()
Το Aprilia Futura ηταν κολασηΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τα ar πολυ περισσοτερο!!![]()
![]()
εγω βεβαια ειχα ενα Motobecane Solex 70cc με πενταλια ξεφτιλα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
mb50
εμενα το πρωτο μηχανακι ηταν ενα ns50f![]()
HONDAKIA![]()
![]()
![]()
και τo rd 350 αν το παμε ετσι![]()
![]()
![]()
![]()
τρελο μηχανημα δεν χαλαγε ΠΟΤΕ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
HONDAKIA![]()
![]()
![]()
συνεχιστε μονοι σας..
παω για νανακια![]()
σε ξεγελασα
οποιος φοβαται πεφτει κ κοιμαται![]()
![]()
![]()
τι μ@λ@κ@ς...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
σε ξεγελασα
οποιος φοβαται πεφτει κ κοιμαται![]()
![]()
![]()
![]()
ψοφα![]()
![]()