Σελίδα 52 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 242474849505152535455565762102152 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 766 έως 780 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    πικρα βλεπω :hypnotize

παντος honda και kawa ειναι απο Ιαπωνα δεν ειναι απο τα Ευρωπας
    απλη διαπιστωση οχι πικρα.δες και μονος σου
    http://www.youtube.com/watch?v=RgA0p84aqu4
    http://www.youtube.com/watch?v=fMEzdsrhC3w&NR=1
    αλλωστε ειναι γνωστο πως οι ιαπωνες επηρεαζονται σχεδιαστικα απο τους ευρωπαιους
    (λαμβανοντας υπ'οψιν πως η ευρωπαικη αγορα ειναι μεγαλη)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    ...

ε τι αδικο εχω ρε... τι καθρεπτες ειναι αυτοι... βαλε κανα suzuki καθρεπτη που εχει και τα φλασακια πανω....

να ομορφενει το μηχανακι σου κιολας
    Νομιζα οτι οι τζαΜπαν ειχαν σταματησει να αντιγραφουν...

μπαααα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	multi 3.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	87,9 KB 
ID:	106571
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Απο αυτή την οπτική γωνία...κούκλα!!!

Όνομα:	koukla.jpg 
Προβολές:	85 
Μέγεθος:	34,9 KB 
ID:	106572
    Chris

Από αυτή ΑΙΣΧΟΣ!!!:a14:

Όνομα:	skata.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	21,4 KB 
ID:	106573
    Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Από αυτή ΑΙΣΧΟΣ!!!:a14:
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ???

Όνομα:	multi moto.jpg 
Προβολές:	81 
Μέγεθος:	73,6 KB 
ID:	106574
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos

Re: Re: Re: παιδιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Άστον άνθρωπο να πεί την κουβέντα του φίλε μου...αφού έτσι κι αλλιώς ΑΚΥΡΗ θα είναι...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    +1

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Ρε συντεκνε, τραβα καβαλα κανα γιδι που κατεβηκες απο τα βουνα και θα μου μιλησεις κιολας...

Τσομπανο!!!

Το νου σου στο πλαισιο σου ΒΛΑΚΑ!!!
    ΧΑΧΑΧΑ έτσι έτσι εμείς που μόλις κατεβηκαμε από το βουνό είμαστε βλάκες και παίρνουμε Κ7 ενώ εσύ που είσαι πρωτευουσιάνος έξυπνος και γνώστης των πραγμάτων παίρνεις ΜΟΥΛΤΙ Καλό μεγάλε

Τι άλλο θα ακούσω :hypnotize σήμερα όσο ζει κανείς μαθαίνει αφού αύριο που θα τρέξω στον αγώνα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω ένα μουλτι αντί το Κ7 που είναι όμορφο στριφτερο και προπάντων δεν κόβει ο σκελετός να σε καλά stradas που μου άνοιξες τα μάτια :rotflmao: :rotflmao:

Καλά αυτό το παιδί έχει πολύ πλάκα πας σε καλό σου
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Καλού κακού, πάενε να σκουπίσεις την Κυριακή, μην έχουμε ντράβαλα και τσέκαρε μην μίκρυνε η ευθεία και έχει και τίποτα στροφές και όταν αποφασίσεις, πάρε τη σκούπα και σφύρα μου...

:rotflmao: :rotflmao:
    Καλά ε? διακρύνω ένα μεγάλο '' 'ερωτα '' μεταξύ σας ή............λανθάνω??????????

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Καλά ε? διακρύνω ένα μεγάλο '' 'ερωτα '' μεταξύ σας ή............λανθάνω??????????
    :o ...Χρόνια τώρα...

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ???

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δεν φτάνει που έβαλες φώτο από μπροστά, έχεις και το τιμόνι γυρισμένο!!!! τί ωραία τί καλά!!!!!

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!
    :a14: :a37:
    Chris

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ???

Ναι από όπου και αν το δει κανείς είναι για το πέος :a14: :a14:

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    :o ...Χρόνια τώρα...

Χμμμμμμμμμ!
    Είχα μια υποψία!

Δε με λέτε θα αλληλοκεραστείτε τσάι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    ΧΑΧΑΧΑ έτσι έτσι εμείς που μόλις κατεβηκαμε από το βουνό είμαστε βλάκες και παίρνουμε Κ7 ενώ εσύ που είσαι πρωτευουσιάνος έξυπνος και γνώστης των πραγμάτων παίρνεις ΜΟΥΛΤΙ Καλό μεγάλε

Τι άλλο θα ακούσω :hypnotize σήμερα όσο ζει κανείς μαθαίνει αφού αύριο που θα τρέξω στον αγώνα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω ένα μουλτι αντί το Κ7 που είναι όμορφο στριφτερο και προπάντων δεν κόβει ο σκελετός να σε καλά stradas που μου άνοιξες τα μάτια :rotflmao: :rotflmao:
    Καλά αυτό το παιδί έχει πολύ πλάκα πας σε καλό σου
    Jim επειδη κατανταμε γραφικοι κοβω την αντιπαραθεση και ζηταω συγνωμη για οτι ειπα.

Εσυ εαν θελεις συνεχισε.

Καλη επιτυχια στον αγωνα σου.

Αν θελεις και μια σοβαρη απαντηση, θα σου πω οτι δεν συγκρινω το μουλτι με το Κ7 ή με αλλο σσ μηχανακι σε πιστα κλπ.

Το καθε μηχανημα εχει τον σκοπο που φτιαχτηκε και εκει πιστευω και τα δυο ειναι απο τα καλυτερα στην κατηγορια τους (εαν μαλιστα θελεις μπορουμε να συγκρινουμε το μουλτι με οποιοδηποτε της κατηγοριας του).

Αν λες για αγωνα και ειρωνευεσαι το μουλτι, θα σου πω και εγω να παρεις το Κ και να πας κεντρο αθηνα δικαβαλος για δουλειες ή να πας διακαβαλος και φορτωμενος εκδρομη και να μπορεις (σε λογικα ορια) να στριψεις και να ευχαριστηθεις την βολτα σου... μαλλον ομως ουτε θα το σκεφτεις να κανεις τετοια πραγματα με το Κ...
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Jim επειδη κατανταμε γραφικοι κοβω την αντιπαραθεση και ζηταω συγνωμη για οτι ειπα.

Εσυ εαν θελεις συνεχισε.

Καλη επιτυχια στον αγωνα σου.

Αν θελεις και μια σοβαρη απαντηση, θα σου πω οτι δεν συγκρινω το μουλτι με το Κ7 ή με αλλο σσ μηχανακι σε πιστα κλπ.

Το καθε μηχανημα εχει τον σκοπο που φτιαχτηκε και εκει πιστευω και τα δυο ειναι απο τα καλυτερα στην κατηγορια τους (εαν μαλιστα θελεις μπορουμε να συγκρινουμε το μουλτι με οποιοδηποτε της κατηγοριας του).

Αν λες για αγωνα και ειρωνευεσαι το μουλτι, θα σου πω και εγω να παρεις το Κ και να πας κεντρο αθηνα δικαβαλος για δουλειες ή να πας διακαβαλος και φορτωμενος εκδρομη και να μπορεις (σε λογικα ορια) να στριψεις και να ευχαριστηθεις την βολτα σου... μαλλον ομως ουτε θα το σκεφτεις να κανεις τετοια πραγματα με το Κ...

ΟΧΙ ρε φίλε απλά κάνω πλάκα χωρίς παρεξήγηση έτσι, το ξέρω καμιά φορά το παρατραβώ το σχοινί αλλά πιστεύω ότι όλοι εδώ κάνουμε χαβαλέ η σχεδόν όλοι , αλοστε τη στα κομμάτια διαμάχες θα ήτανε και για τη πόλη να ξέρεις έχω πάρει ένα 690 ΚΤΜ

Όνομα:	dsc01437.jpg 
Προβολές:	69 
Μέγεθος:	99,1 KB 
ID:	106584

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    ΟΧΙ ρε φίλε απλά κάνω πλάκα χωρίς παρεξήγηση έτσι, το ξέρω καμιά φορά το παρατραβώ το σχοινί αλλά πιστεύω ότι όλοι εδώ κάνουμε χαβαλέ η σχεδόν όλοι , αλοστε τη στα κομμάτια διαμάχες θα ήτανε και για τη πόλη να ξέρεις έχω πάρει ένα 690 ΚΤΜ
    Τι ειναι ομως πιο ασχημο, η μουρη του μουλτι ή οι εξατμισεις του ΚΤΜ ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

"WOW...WHAT A RIDE!!!"

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα