Σελίδα 52 από 113 ΠρώτοΠρώτο ... 242474849505152535455565762102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 766 έως 780 από 1693

Θέμα: Θεσσαλικό κλιμάκιο ΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    χαβαλε ξε χαβαλέ δεν με ενδιαφερει κ δεν μαρεσει!

τελος παντων το περνάμε καλα ειναι υποκειμενικό.....στον καθένα!

Εμείς Τάσο περνάμε καλά και γι'αυτό βρισκόμαστε κιόλας.Δεν αναγκάζεται κανείς να έρθει με το ζόρι.Εγώ με τα παιδιά βρίσκομαι τουλάχιστον 2 φορές την βδομάδα και το επιδιώκω γιατί βγάζουμε γέλιο και είμαστε καλή παρέα.Εσυ μάλλον δεν περνάς καλά και γι'αυτό δεν έρχεσαι και είναι μαγκιά σου και δικαίωμα σου,αλλά δεν μπορείς να κρίνεις αν μία παρέα περνάει καλά ή όχι από την στιγμή που συνειδητά επέλεξες να μην είσαι μέρος αυτής της παρέας.Το πρόεδρος,γραμματέας κτλ όπως είπε και ο Βασίλης τα λέμε για χαβαλέ,το αν σου αρέσει ή όχι είναι δικό σου θέμα.Δεν προσβάλουμε κανέναν και δεν αναγκάζουμε κανέναν να συμμετέχει στον χαβαλέ μας όπως και εσύ δεν μπορείς να μας αναγκάσεις να το σταματήσουμε
    Fortis Fortuna Adiuvat

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorlari
    Παίδες ευχαριστώ για το καλωσόρισμα...

Ο μονος προβληματισμος μου είναι ότι είμαι μάλλον λίγο "γέρος" κα8' ότι 35άρης πια...

Απ ότι είδα στα προφίλ σας,είστε νεαροί και όπως είπε ο παραπάνω, ΚΑΙ γρήγοροι...
    :
    συνονόματε αστειευόμουν για το γρήγοροι, άσε που γρήγοροι είμαστε στα παιδάκια και στις μπύρες (κοίτα μερικές σελίδες πίσω) , με τα vstrom,τα άφρικα και τα απρίλια δεν είμαστε και για css...(έχουμε και μερικά ψόφια 750 και 650 naked )
    επίσης και γω 32άρισα και δεν νιώθω παππούς ... με αυτή την παρέα έχεις φτεραααααά...

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ.....

ΜΗΤΣΕ : αν ρυθμίζαμε τις ώρες ξανά ή αν τις εμπλουτίζαμε , θα μαζευόταν περισσότεροι ίσως...και άν επεκτείναμε και τις τοποθεσίες ...
    BILLY : μετά το HEAVY METAL concert έχεις αγριέψει :a37: ...αφού σε άκουσα από το σπίτι μ' όταν περνούσες γαλήνη...
    ΤΑΣΕ : πιο πολύ δίκιο έχεις αλλά και μερικό άδικο, γιατί .....---->>>

--->>> η άποψη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει στέκι για τον καφέ ή την μπύρα, αλλά το πρόβλημα νομίζω ότι είναι ο τρόπος επιλογής (δηλ. δεν μαζευτήκαμε όλοι και να αποφασίσουμε) και επίσης, η ευελιξία (δηλ. μπορούμε να το αλλάζουμε πχ το καλοκαίρι ή το χειμώνα κτλ κτλ).Άλλωστε καλά είναι να επεκτείνουμε την παρουσία μας στη λάρισα.

Ψυχραιμία...Δώστε τα χέρια και πάμε για ....είναι κρίμα 10 νοματαίοι να μην μπορούμε να συννενοηθούμε....
    ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. Μόνο έτσι γίνομαστε ομάδα...
    (γ@μω το κέρατό μου , μπάσκετ ή μπάλα δεν παίξατε , μόνο τέννις που είναι ατομικό?)
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Απ'οτι βλεπω Ηρακλη μαλλον ο Τασος Θελει να κανει κουμαντο..γιαυτο και δεν του αρεσει....ο καθενας μπορει να λεει το μακρι και το κοντο του..εμεις κανουμε καλη παρεα και οποιοσ γουσταρει μπορει να ερθει μαζι μας..ποτε δεν ειπαμε σε κανεναν μην ερχεσαι..αντιθετως συνεχεια γραφουμε εδω μεσα για βολτες και για συναντησεις..αλλα οπως βλεπεις Ηρακλη μονο εμεις ειμαστε...ο Τασος βλεπεις εχει την αλλη Παρεα του και πηγενει μαζι τους...με εμας δεν γουσταρει να ερχεται..εμεις εχουμε ξεσκιστει στις βολτες..και οποιος θελει ας πει το αντιθετο...

Φιλικα Βασιλης...

Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
    συνονόματε αστειευόμουν για το γρήγοροι, άσε που γρήγοροι είμαστε στα παιδάκια και στις μπύρες (κοίτα μερικές σελίδες πίσω) , με τα vstrom,τα άφρικα και τα απρίλια δεν είμαστε και για css...(έχουμε και μερικά ψόφια 750 και 650 naked )
    επίσης και γω 32άρισα και δεν νιώθω παππούς ... με αυτή την παρέα έχεις φτεραααααά...

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ.....

ΜΗΤΣΕ : αν ρυθμίζαμε τις ώρες ξανά ή αν τις εμπλουτίζαμε , θα μαζευόταν περισσότεροι ίσως...και άν επεκτείναμε και τις τοποθεσίες ...
    BILLY : μετά το HEAVY METAL concert έχεις αγριέψει :a37: ...αφού σε άκουσα από το σπίτι μ' όταν περνούσες γαλήνη...
    ΤΑΣΕ : πιο πολύ δίκιο έχεις αλλά και μερικό άδικο, γιατί .....---->>>

--->>> η άποψη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει στέκι για τον καφέ ή την μπύρα, αλλά το πρόβλημα νομίζω ότι είναι ο τρόπος επιλογής (δηλ. δεν μαζευτήκαμε όλοι και να αποφασίσουμε) και επίσης, η ευελιξία (δηλ. μπορούμε να το αλλάζουμε πχ το καλοκαίρι ή το χειμώνα κτλ κτλ).Άλλωστε καλά είναι να επεκτείνουμε την παρουσία μας στη λάρισα.

Ψυχραιμία...Δώστε τα χέρια και πάμε για ....είναι κρίμα 10 νοματαίοι να μην μπορούμε να συννενοηθούμε....
    ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. Μόνο έτσι γίνομαστε ομάδα...
    (γ@μω το κέρατό μου , μπάσκετ ή μπάλα δεν παίξατε , μόνο τέννις που είναι ατομικό?)

Γιώργο,όταν κάθε φορά μαζευόμαστε 4-5 άτομα για καφέ ή μπύρα λογικό είναι να κανονίσουμε μεταξύ μας που θα πηγαίνουμε.Δεν μπορούμε να αλλάζουμε κάθε φορά το σημείο συνάντησης επειδή θυμήθηκε ο Τάσος μετά απο ένα εξάμηνο να μπει στο Θεσσαλικό Κλιμάκιο να μας πει ότι διαφωνεί με όλα και με όλους.Δεν έχουμε πρόβλημα να αλλάξουμε τον τόπο συνάντησης,άλλωστε δεν έχουμε συμφέροντα,πάμε όπου θέλετε,αρκεί όσοι προτείνουν αλλαγές να τις τιμάνε κιόλας και να εμφανίζονται που και που.Δεν είναι τυχαίο που κάθε φορά είμαστε οι ίδιοι και οι ίδιοι...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis

Εμενα με βολευει GIANNOULI Stop....

απο κει και περα οσες φορες καναμε καφε ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ για αυτους που Σαββατο δεν μπορουσαν... 1.Ηταν για μπανιο Αγιοκαμπο
    2. Ειχαν γαμο-βαφτιση
    3. Δεν ηθελαν να χαραμισουν την Κυριακη τους μαζι μας(μαγκια τους)
    4. Ειχαν ραντεβου με την γκομενα....

Δεν υπαρχει κανενα καλουπι η συστημα επιλογης ...

Το που θα κατσουμε το συζηταμε απο τηλεφωνου και η αποφαση παιρνεται απο ολους μαζι....
    Accipere quam facere praestat injuriam

ο καθενας περνάει καλα με την παρεα του λογικό ειναι......οπως και εγω ετσι κ εσυ !

εγω δεν έκανα την παρεα μου θεσσαλικο κλιμάκιο αυτην ειναι η διαφορα και το βρίσκω λάθος !

η παρεα σας μπορει να υπαρχει κ χωρίς τον συντονισμό απο το θεσσαλικο κλιμάκιο ετσι δεν είναι?

εγω ειπα κατι....απο εκει κ περα θα εχουμε συνέχεια.......το κλιμακιο δεν ειναι κανενός και κανένας δεν εχει το δικαίωμα να χτίζει επανω σε αυτό!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Εμενα με βολευει GIANNOULI Stop....

απο κει και περα οσες φορες καναμε καφε ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ για αυτους που Σαββατο δεν μπορουσαν... 1.Ηταν για μπανιο Αγιοκαμπο
    2. Ειχαν γαμο-βαφτιση
    3. Δεν ηθελαν να χαραμισουν την Κυριακη τους μαζι μας(μαγκια τους)
    4. Ειχαν ραντεβου με την γκομενα....

Δεν υπαρχει κανενα καλουπι η συστημα επιλογης ...

Το που θα κατσουμε το συζηταμε απο τηλεφωνου και η αποφαση παιρνεται απο ολους μαζι....

Πεστα ρε ΠΡΟΕΔΡΕ !!!! :rotflmao:
    I look'em in the eye

ο καθενας περνάει καλα με την παρεα του λογικό ειναι......οπως και εγω ετσι κ εσυ !

εγω δεν έκανα την παρεα μου θεσσαλικο κλιμάκιο αυτην ειναι η διαφορα και το βρίσκω λάθος !

η παρεα σας μπορει να υπαρχει κ χωρίς τον συντονισμό απο το θεσσαλικο κλιμάκιο ετσι δεν είναι?

εγω ειπα κατι....απο εκει κ περα θα εχουμε συνέχεια.......το κλιμακιο δεν ειναι κανενός και κανένας δεν εχει το δικαίωμα να χτίζει επανω σε αυτό!

Η πρότασή σου συνεπώς είναι για φαί αστροφεγγιά και για καφέ στο milk Τάσο;Για να καταλάβω κι εγώ δηλαδή...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Τασο αυτο λεμε ρε φιλε...εγω τα παιδια τα γνωρισα απο εδω μεσα...Τον Δημητρη , τον Ηρακλη , τον Γιωργο , τον Διονυση , τον Νικο , τον Δημητρη , Εσενα...ολους σασ γνωρισα απο εδω..δεν ηξερα κανεναν...χαρη στο Θεσσαλικο Κλιμακιο σας γνωρισα...δεν ηξερα κανεναν απο πριν..δεν εκανα την παλια μου παρεα Θεσσαλικο Κλιμακιο... εχει μεγαλη διαφορα...
    I look'em in the eye

οσο για τα κουμαντα βασιλη δεν ειναι κατι που θέλω ........και δεν το έκανα ποτέ!

και οσες φορές είπαμε για κάπου αλλου δεν ηρθε κανένας...... ενω στην προκημενη περίπτωση την δικια σας ήρθαμε !

αλλα μεχρι ποτε?

τελος παντων καντε οτι νομίζεται

οσο για τα κουμαντα βασιλη δεν ειναι κατι που θέλω ........και δεν το έκανα ποτέ!

και οσες φορές είπαμε για κάπου αλλου δεν ηρθε κανένας...... ενω στην προκημενη περίπτωση την δικια σας ήρθαμε !

αλλα μεχρι ποτε?

Τασο παντου πηγενουμε..απλα σου ειπα..να υπαρχει χωρος να βλεπουμε τα μηχανακια...δεν εχουμε προβλημα που θα παμε...οπου κατσει...
    I look'em in the eye

αλλα μεχρι ποτε?

Τάσο δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι.Όταν εξαφανίζεσαι για κανένα εξάμηνο κάνοντας βόλτες με το RM στον Κίσσαβο (μαγκιά σου και μπράβο σου κι εγώ γουστάρω) με άλλη παρέα,όταν σε όσες συναντήσεις κάναμε είτε για βόλτα,είτε για καφέ,είτε για φαί,είτε για μπύρα δεν εμφανίζεσαι δεν μπορείς να μπαίνεις ξαφνικά εδώ και να κάνεις παράπονα.Παραπονιέσαι για τί ρε Τάσο;Που δεν αλλάζουμε όλοι το πρόγραμμά μας ώστε να βολεύει εσένα;Ή επειδή δεν ερχόμαστε πάνω στην ταχυδρομείου στο milk να πιούμε καφέ επειδή έχεις εσύ δίπλα το μαγαζί;Το καταλαβαίνεις ότι είναι πολυ εγωιστικό να ζητάς τέτοια πράγματα;
    Fortis Fortuna Adiuvat

τελος παντων καντε οτι νομίζεται

Τασο δεν κανουμε οτι Νομιζουμε...γιαυτο μπαινουμε εδω μεσα και γραφουμε...για να μαζευτουμε ΟΛΟΙ..αλλιως τα τηλεφωνα τα εχουμε μεταξυ μας..θα περναμε ο ενας τον αλλον και εδω μεσα δεν θα γραφαμε τπτ..ειναι απλα τα πραμματα...
    I look'em in the eye

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Χμμ.... Δέν είναι λοιπόν απορίας άξιον που δέν καταφέραμε να βρεθούμε πρίν δύο εβδομάδες.......
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παρόμοια θέματα

1. Θεσσαλικό κλιμάκιο - Βόλτες
    από byron στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 513
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2010, 18:46
  2. Θεσσαλικό κλιμάκιο
    από Elle στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3776
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2009, 07:07
  3. προς ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ...over
    από ggs στο forum Συναντήσεις & βόλτες