φιλε μου η ομαδα μου εκανε φασεις.....φασεις που αν εμπαινε εστω μια απο αυτες, θα βγαινατε σαν κλαμενες γκομενες οπως κανετε εδω και αρκετο καιρο και θα λεγατε ""ε ενταξει τα ξεραμε, δνε περιμεναμε κατι παραπανω...αυτοι ειμαστε κλπ κπλ"" και τωρα ξαφνικα βρηκατε θρασος να λετε οτι σας αδικησε και σας κρατησε πισω η διαιτησια.....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
σου ξαναλεω...το γηπεδο απο την τηλεοραση ειναι αλλο πραγμα...οατν δεις της φασεις θα μου πεις...αρκει να τις δειξουν ολες...![]()
και εχουμε και λεμε...
α)εγω φταιω που ειναι κουλος???
β)πεστου να ξαναξυρισει το σκουπακι στην γκεφαλα του γιατι τα ξαναχανει...δεν λες καλα που την εστειλε πανω στον Αραμπατζη και οχι σε καναν καημενο πακιστανο στην Ομονοια???![]()
γ)υπαρχει ενα πραγμα που λεγετε τερματοφυλακας και αποκρουει...να τον βγαλουμε???
δ)Καντε μονος του κεφαλια στο πλαγιο αουτ....εσυ δεν ελεγε οτι αυτος ειναι κρυαρι???
ε)επειδη δεν ειδες καλα...περναει η μπαλλα απο κοντρα...ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ο φυσκουλας και μετα διωχνουμε...ειναι οτι εκανε και στο γ)
αρα ας πουμε οτι ειμασταν τυχεροι...αλλα και εσεις ειστε κουλατζες....![]()
αν διαβασες τι εγραψα ειπα οτι παιξαμε αμυντικα με αντεπιθεσεις...οπως επαιξες και εσυ στο Καραισκακη και ρουφηξες 2...το οτι ειχες την μπαλλα γυρω γυρω και την εκανες φραππε (και ας εχουμε μονο εμεις Καφε) δεν μου λεει κατι...να φανταστεις οι 2 πιο σοβαρες φασεις να κανεις το 2-1 ηταν απο τσαφ του Μαιστοροβιτς...
μολις δεις τις φασεις που σου λεω να δουμε πως θα επαιζες και πιεζες οπως λες...με 10 ειναι πιο δυσκολο...και βεβαια δεν θα δεις ποτε τις 7-8 φασεις που μολις περναγε η Αεκ το κεντρο κερδιζες την μπαλλα με φαουλ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ο κορακας...ξερεις εεεεεε...στο φαουλ ανεβαινει γενικα ολη η ομαδα...και πατας περιοχη...
η ΑΕΚ φετος ΔΕΝ ειναι μεγαλη ομαδα (παικτηκα) αφου δεν εχει καθολου ροστερ...αρα δεν μπορεις να περιμενεις να παιζει φουλ επιθεση με ανωτερες σε ροστερ ομαδες...εδω δεν παιζει με τις πιο μικρες...οσο κανει ο σκουπακιας ειναι ολο το μπατζετ της ΑΕΚ???βεβαια αυτο δεν παιζει μπαλλα (το μπατζετ βρε) γιατι αλλιως δεν θα γινοντουσαν καν αγωνες...αλλα το σπρωξιματακι σας ΚΑΙ σημερα το πηρατε...και δεν μειλαμε για καποια αμφισβητουμενη φαση...αλλα για καθαρη εφαρμογη του κονονισμου...και απο αυτο ξερεις αν ξερω....αν επαιζες με 10 τοτε να μου μιλαγες...τωρα βλεπε τον Καραμπελα (ημαρτον) και τον Λαγο (ημαρτον) να πανυγηριζουν....![]()
![]()
![]()
και ΝΤΡΟΠΗ θα επρεπε να αισθανετε το τσιρκο σου που με τοση προστασια απο την διατησια (ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΛΕΩ) με μια τοσο μικρη ΑΕΚ δεν καταφερες να την κερδισεις...και οχι γιατι εκανε καθυστερηση να κρατησει τον 1 βαθμο η γιατι εκανε ο Blanco το κορνερ...και ας ειναι καλα ο Τζιμπουρ επι 2 και ο Λαγος...
![]()
τι να πω.....
για το καραισκακης που λες, εγω βγηκα πρωτος και ειαπ οτι δεν παιξαμε τιποτα....δεν αναφερθηκα ουτε σε διατιησιες ουτε σε τιποτα...
εσας ακομα και σημερα με την ντροπιαστικη σας εμφανιση μιλατε....και μιλατε πολυ...
εκτιθεστε.....
ο σισε φιλε μου δεν πηρε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΣΑ.......το αστειο σου για τον τερματοφυλακα αστοχο τελειως.....
δεν περιμενα απο το σημερινο παιχνιδι να μου πειτε τιποτα περισσοτερο απο το οτι ντρεποσαστε για την εμφανιση σας..
αλλα δεν πειραζει...εδω ειμαστε και θα ειμαστε.
υγ.. βαγγελη καλα λες...μεγαλη παικτουρα ο κατσουρανης...![]()