Σελίδα 52 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 242474849505152535455565762102152 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 766 έως 780 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    σου ξαναλεω...το γηπεδο απο την τηλεοραση ειναι αλλο πραγμα...οατν δεις της φασεις θα μου πεις...αρκει να τις δειξουν ολες...

και εχουμε και λεμε...

α)εγω φταιω που ειναι κουλος???
    β)πεστου να ξαναξυρισει το σκουπακι στην γκεφαλα του γιατι τα ξαναχανει...δεν λες καλα που την εστειλε πανω στον Αραμπατζη και οχι σε καναν καημενο πακιστανο στην Ομονοια???
    γ)υπαρχει ενα πραγμα που λεγετε τερματοφυλακας και αποκρουει...να τον βγαλουμε???
    δ)Καντε μονος του κεφαλια στο πλαγιο αουτ.... εσυ δεν ελεγε οτι αυτος ειναι κρυαρι???
    ε)επειδη δεν ειδες καλα...περναει η μπαλλα απο κοντρα...ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ο φυσκουλας και μετα διωχνουμε...ειναι οτι εκανε και στο γ)

αρα ας πουμε οτι ειμασταν τυχεροι...αλλα και εσεις ειστε κουλατζες....

αν διαβασες τι εγραψα ειπα οτι παιξαμε αμυντικα με αντεπιθεσεις...οπως επαιξες και εσυ στο Καραισκακη και ρουφηξες 2... το οτι ειχες την μπαλλα γυρω γυρω και την εκανες φραππε (και ας εχουμε μονο εμεις Καφε) δεν μου λεει κατι...να φανταστεις οι 2 πιο σοβαρες φασεις να κανεις το 2-1 ηταν απο τσαφ του Μαιστοροβιτς...

μολις δεις τις φασεις που σου λεω να δουμε πως θα επαιζες και πιεζες οπως λες...με 10 ειναι πιο δυσκολο... και βεβαια δεν θα δεις ποτε τις 7-8 φασεις που μολις περναγε η Αεκ το κεντρο κερδιζες την μπαλλα με φαουλ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ο κορακας...ξερεις εεεεεε...στο φαουλ ανεβαινει γενικα ολη η ομαδα...και πατας περιοχη...

η ΑΕΚ φετος ΔΕΝ ειναι μεγαλη ομαδα (παικτηκα) αφου δεν εχει καθολου ροστερ...αρα δεν μπορεις να περιμενεις να παιζει φουλ επιθεση με ανωτερες σε ροστερ ομαδες...εδω δεν παιζει με τις πιο μικρες...οσο κανει ο σκουπακιας ειναι ολο το μπατζετ της ΑΕΚ???βεβαια αυτο δεν παιζει μπαλλα (το μπατζετ βρε) γιατι αλλιως δεν θα γινοντουσαν καν αγωνες...αλλα το σπρωξιματακι σας ΚΑΙ σημερα το πηρατε...και δεν μειλαμε για καποια αμφισβητουμενη φαση...αλλα για καθαρη εφαρμογη του κονονισμου...και απο αυτο ξερεις αν ξερω....αν επαιζες με 10 τοτε να μου μιλαγες...τωρα βλεπε τον Καραμπελα (ημαρτον) και τον Λαγο (ημαρτον) να πανυγηριζουν....

και ΝΤΡΟΠΗ θα επρεπε να αισθανετε το τσιρκο σου που με τοση προστασια απο την διατησια (ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΛΕΩ) με μια τοσο μικρη ΑΕΚ δεν καταφερες να την κερδισεις...και οχι γιατι εκανε καθυστερηση να κρατησει τον 1 βαθμο η γιατι εκανε ο Blanco το κορνερ...και ας ειναι καλα ο Τζιμπουρ επι 2 και ο Λαγος...

φιλε μου η ομαδα μου εκανε φασεις.....φασεις που αν εμπαινε εστω μια απο αυτες, θα βγαινατε σαν κλαμενες γκομενες οπως κανετε εδω και αρκετο καιρο και θα λεγατε ""ε ενταξει τα ξεραμε, δνε περιμεναμε κατι παραπανω...αυτοι ειμαστε κλπ κπλ"" και τωρα ξαφνικα βρηκατε θρασος να λετε οτι σας αδικησε και σας κρατησε πισω η διαιτησια.....
    τι να πω.....

για το καραισκακης που λες, εγω βγηκα πρωτος και ειαπ οτι δεν παιξαμε τιποτα....δεν αναφερθηκα ουτε σε διατιησιες ουτε σε τιποτα...

εσας ακομα και σημερα με την ντροπιαστικη σας εμφανιση μιλατε....και μιλατε πολυ...
    εκτιθεστε.....

ο σισε φιλε μου δεν πηρε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΣΑ.......το αστειο σου για τον τερματοφυλακα αστοχο τελειως.....

δεν περιμενα απο το σημερινο παιχνιδι να μου πειτε τιποτα περισσοτερο απο το οτι ντρεποσαστε για την εμφανιση σας..
    αλλα δεν πειραζει...εδω ειμαστε και θα ειμαστε.

υγ.. βαγγελη καλα λες...μεγαλη παικτουρα ο κατσουρανης...

α ναι ξεχασα....ΤΟ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΓΙΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ...ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

συμφωνουμε καλ, σε ολα, εχω αλλωστε γραψει πανω κατω τα ιδια με σενα πριν μπεις..

δεν ακουσα ομως την αποψη σου για τον καραγκουνη
    για πες μας
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    συμφωνουμε καλ, σε ολα, εχω αλλωστε γραψει πανω κατω τα ιδια με σενα πριν μπεις..

δεν ακουσα ομως την αποψη σου για τον καραγκουνη
    για πες μας
    ΑΧΡΗΣΤΟΣ.......η μονη φορα μετα απο καιρο που βγαινει αλλαγη και δεν χειροκροτησε κανεις...

γαμισε απειρες επιθεσεις.

το τι πουστριλικι ακουγε απο την εξεδρα ειδικα στις βουτιες του δνε λεγεται

ΑΧΡΗΣΤΟΣ.......η μονη φορα μετα απο καιρο που βγαινει αλλαγη και δεν χειροκροτησε κανεις...

γαμισε απειρες επιθεσεις.

το τι πουστριλικι ακουγε απο την εξεδρα ειδικα στις βουτιες του δνε λεγεται
    ε εδω εντοπιζω μια διασταση αποψεων:rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ε εδω εντοπιζω μια διασταση αποψεων:rotflmao:
    οπως και συνεχιζω να πιστευω αυτο που ειχα ποσταρει πριν μερες....

με νιοπλια δεν θα παμε πολυ ακομα....εννοω σαν εξελιξη.

ειδικα σημερα το παιχνιδι το διαχειρηστηκε πολυ ασχημα

ΚΑΛΑ..........ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Π*****

Λίγη τσίπα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεέεεεεεεε......

50000 κ΅λαράκια.....................κάνανε βάκ-βάκ

ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......................ΣΚΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟ

οπως και συνεχιζω να πιστευω αυτο που ειχα ποσταρει πριν μερες....

με νιοπλια δεν θα παμε πολυ ακομα....εννοω σαν εξελιξη.

ειδικα σημερα το παιχνιδι το διαχειρηστηκε πολυ ασχημα

αυτο το ποστ σου δεν το χα δει

ειχα μεινει με την στηριξη σου σε νιοπλια

η αληθεια παντως ειναι πως και με αρη και και σημερα γινανε καποια λαθη
    και τακτικα και οσων αφορα τις αλλαγες

η αλλαγη παντως του λετο οφειλοταν σε τραυματισμο συμφωνα με τον ιδιο.

τα τακτικα θα τα πουμε μεσα στη βδομαδα
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

και που σαι....παναγιώτη.....

συνεχώς ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ για κατι που ειχα γραψει....

η διαφορα μας ειναι οτι.

εμεις στενοχωριομαστε και αντιμετωπιζουμε σαν ατυχες αποτελεσμα μια ισοπαλια με την αεκ.

εσεις στηνετε παρτυ...

το στηθος η κοιλια και γενικα οτιδηποτε εκτος απο τα ποδια, αν ειναι ποιο μπροστα δεν ειναι οφ σαιντ,

και για τετοια περιπτωση μιλαμε εδω..

ΟΛΑ είναι offside

αν μου εξηγήσεις πως θα γινόταν να είναι τα πόδια μπροστά και στήθος πίσω θα σε παραδεχτώ....

ΟΛΑ ακομα και κεφάλι αν είναι μπροστα ΕΙΝΑΙ offside....(Βαρούχας)

υ.γ την νίκη μας στο ΟΑΚΑ την θεωρώ σίγουρη....αλλά πόσο πίσω θα ήμαστε δεν ξέρω...πιστεύω αν δουλέψουμε θα δουλέψουμε για τον παοκ....εμείς φετος πάπαλα...
    του χρόνου να ήμαστε καλα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ΑΛΕΞΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ..............ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ.............ΜΠΑΝΑΝΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αυτο το ποστ σου δεν το χα δει

ειχα μεινει με την στηριξη σου σε νιοπλια

η αληθεια παντως ειναι πως και με αρη και και σημερα γινανε καποια λαθη
    και τακτικα και οσων αφορα τις αλλαγες

η αλλαγη παντως του λετο οφειλοταν σε τραυματισμο συμφωνα με τον ιδιο.

τα τακτικα θα τα πουμε μεσα στη βδομαδα
    τον νιοπλια τον πιστευω για αυτην την χρονια....οχι για κατι παραπανω.

σημερα του καταλογιζω :
    - την αντικατασταση του καραγκουνη με αμυντικο χαφ.........
    - το να ειναι παλι ΜΟΝΟΣ του ο σισε
    - το να τρεχιε ο σισε να βγαζει σεντρα και οι υπολοιποι ολοι να εχουν μεινει στην σεντρα και ουτε καν ειχαν ξεκινησει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

γραφε ρε τσιρκο να γελαμε λιγακι.....

το χρειαζομαστε μετα το σημερινο

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

αν μου εξηγήσεις πως θα γινόταν να είναι τα πόδια μπροστά και στήθος πίσω θα σε παραδεχτώ....

(Βαρούχας)
    δεν την παλευεις

το αναποδο λεω ρε

ποδια πισω κορμι μπροστα,

κορμι εννοω στηθος χερια κεφαλι

αυτο δεν ειναι οφσαιντ
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

φιλε μου η ομαδα μου εκανε φασεις.....φασεις που αν εμπαινε εστω μια απο αυτες, θα βγαινατε σαν κλαμενες γκομενες οπως κανετε εδω και αρκετο καιρο και θα λεγατε ""ε ενταξει τα ξεραμε, δνε περιμεναμε κατι παραπανω...αυτοι ειμαστε κλπ κπλ"" και τωρα ξαφνικα βρηκατε θρασος να λετε οτι σας αδικησε και σας κρατησε πισω η διαιτησια.....
    τι να πω.....

για το καραισκακης που λες, εγω βγηκα πρωτος και ειαπ οτι δεν παιξαμε τιποτα....δεν αναφερθηκα ουτε σε διατιησιες ουτε σε τιποτα...

εσας ακομα και σημερα με την ντροπιαστικη σας εμφανιση μιλατε....και μιλατε πολυ...
    εκτιθεστε.....

ο σισε φιλε μου δεν πηρε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΣΑ.......το αστειο σου για τον τερματοφυλακα αστοχο τελειως.....

δεν περιμενα απο το σημερινο παιχνιδι να μου πειτε τιποτα περισσοτερο απο το οτι ντρεποσαστε για την εμφανιση σας..
    αλλα δεν πειραζει...εδω ειμαστε και θα ειμαστε.

υγ.. βαγγελη καλα λες...μεγαλη παικτουρα ο κατσουρανης...
    το εχεις χασει λεμε και διαβαζεις οτι θες...δεν αδικησε την Αεκ η διαιτησια...ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΕΥΝΟΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...δεν εκανα πχ φαση και δεν μου εδωσε πεναλντυ...εσυ επρεπε να παιζεις το λιγοτερο με 10 παιχτες και δεν εγινε...καταλαβαινεις την διαφορα...και επειδη οπως λες εχεις παιξει μπαλλα ξερεις ποσο σημαντικο ειναι να εχεις και το καρπουζι και το μαχαιρι...

δεν ειπα οτι μας κρατησε πισω...ξαναδιαβασε...αν εδινε τα φαουλακια δεν θα φαινοτανε οτι νομιζεις...οτι δεν μπορουσαμε να περασουμε το κεντρο...που για να σας το καρφωσε ο Σκοκκο μια φορα το περασαμε....

για το Καραισκακη δεν μπορεις να πεις τιποτα γιατι δεν σε αδικησε πουθενα...αν ομως ο μεγας Αβρααμ εκοβε κανα ποδι και συνεχιζε να παιζει παλι τουμπεκι θα εκανες???η μηπως θυμασε που βλεπαμε μαζι εναν αγωνα του βαζελου νομιζω και μολις εδειξε 5 λεπτα καθυστερησεων γελαγαμε παρεα....

απο ποτε το Χ ειναι ντροπιαστικο???και εγω μειλαω γιατι μου αρεσει που εχεις συφιλλιαστει και σου κανω πλακα...στον Βασιλακη δεν μπορω αλλο...

βασικα ΜΙΑ ΠΑΣΑ την πηρε ο σκουπακιας...και την εχασε...ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...δεν ηταν ατυχος...ηταν τυχερος λεμε ο πακιστανος στην Ομονοια...

εγω ξερεις να θα ειμαι εδω...και βασικα και πριν τον αγωνα που μιλισαμε σου ειχα πει...στα @@ μου χασει κερδισει η ΑΕΚ...να δω μπαλλιτσα θελω...ξερω τι θα μου πεις και δεν θα απαντησω... βασικα ελπιζω να εισαι και εσυ εδω αν γινει καμμια μαλακια και χασετε και το φετινο...γιατι ετσι οπως το πατε θα εχουμε τρελλα γελια....

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3864