Σελίδα 53 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 343484950515253545556575863103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 781 έως 795 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Κολημμένος με το παιδικό πρόγραμμα εσύ φιλαράκ'...?

Δεν θυμάμαι πώς το έγραφε. Ποιά από τις δύο έχει 600rr ασπρόμαυρο..?

Meyaleleth

ΡΕ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    maya ή meya???
    meya

σε ειδα μετα την αναβυσο την κυριακη τριβλακα με το ΤDM αλλα σε ειδα τελευταια στιγμη να με γλυφεις απο δεξια για να μου κανεις μοστρα ενω πηγαινα ρολαριστος
    κριμα που δεν προλαβα να σου χωσω κλοτσο να αγκαλιασεις κανα παρκαρισμενο τριμαλαΚ@

την επομενη θα στη χωσω

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Σας είδα σήμερα το μεσημέρι στη Λεωφόρο Κνωσού, ένα σκούτερ και μία μηχανή ( Άφρικα; ) πεσμένα στο δρόμο και ένα αγροτικό να προσπαθεί να παρκάρει στην άκρη. Δεν έβλεπα καλά, ήταν στη μέση μια σκουπιδιάρα, αλλά δεν είδα κανέναν ξαπλωμένο οπότε όλα καλά ελπίζω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Δεν θυμάμαι πώς το έγραφε. Ποιά από τις δύο έχει 600rr ασπρόμαυρο..?
    η μεγιαλελεθ

ακομα με αυτο ασχολειστε?ελεος ρε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alcapone09
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakistrs
    ερωτηση!υπαρχει περιπτωση με κρανος να δεις γυριζοντας το κεφαλι οσο ωλεπεις απο τουσ καθρεφτες?????οσο και να προσπαθω δεν μπορω να το πετυχω!και οταν ξαφνικα γυρισουμε και εχει φρεναρει το μπροστινο κουτι ποια μεθοδο χρησημοποιουμε???
    Εδώ έχω πείρα.. με 40 km πήγαινα πανεπιστήμιο πριν 1μισι χρόνο με το ΣΙ ΜΠΙ ΑΡ το 125.. 3η μερα που φόραγα τα michellin, και γυρνάω πίσω και μετα ξανα μπροστά και τα αμάξια είχαν σταματήσει...ΤΟΝ ΕΙΔΑ (για να μη βγω και γω οφ τοπικ) το χάρο με τα μάτια μου. Η απόσταση δεν έφτανε για να φρενάρω.. και κοκκάλωσα τα φρένα με τη σκέψη οτι θα βρεθώ από κάτω απ το σκοντα μπροστά μου άλλα δεν είχα συνηθίσει τα michellin.. Τι ακολούθησε?? Το καλύτερό (πρώτο και τελευταίο μου) έντο.. χωρίς να το θέλω... Επειδή δεν το περίμενα πήγα να γλιστρήσω κιόλας απ τή σέλα πάνω στο ντεπόζιτο. Τελικά άφησα λίγο το φρένο και έπεσε η μηχανή.. Όλα αυτά σε απόσταση αναπνοής από τον προφυλακτήρα του σκοντα... Τεσπα.. Άμα σου τύχει αυτό να κάνεις ...θα σε σώσει ( άμα πετύχει)

ΜΑ τι λες..Τσαρουχωσες τα φρενα κ μεσα στην κωλοφαρδια σου εκανες εντο,επειδη ειχες καινουργια λαστιχα. Δοκιμασε το αλλες 1000 φορες κ πες μου τα αποτελεσματα :P

non serviam Το avatar του/της kachius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    κ πες μου
    αυτό που λες σου λέει

Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
    ( άμα πετύχει)
    Ξέρω από βέσπα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alcapone09
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    ΜΑ τι λες..Τσαρουχωσες τα φρενα κ μεσα στην κωλοφαρδια σου εκανες εντο,επειδη ειχες καινουργια λαστιχα. Δοκιμασε το αλλες 1000 φορες κ πες μου τα αποτελεσματα :P
    Τις ~994ρεις θα πάρω αγκαλίτσα τον προφυλακτήρα ... Εκεί άλλη λύση δεν υπήρχε.Ήμουνα όντως πολύ τυχερός. Γι αυτό από τότε προσέχω διπλά στην κίνηση..Πιστεύω οτι οι πιο πολλοί έχουν να πουν μια ιστορία που τη γλίτωσαν απίστευτα..(λες να κάνουμε θρεντ?)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
    Τις ~994ρεις θα πάρω αγκαλίτσα τον προφυλακτήρα ... Εκεί άλλη λύση δεν υπήρχε.Ήμουνα όντως πολύ τυχερός. Γι αυτό από τότε προσέχω διπλά στην κίνηση..Πιστεύω οτι οι πιο πολλοί έχουν να πουν μια ιστορία που τη γλίτωσαν απίστευτα..(λες να κάνουμε θρεντ?)
    Aσε φιλε την εχω γλιτωσει και εγω στο παρατσακ και ακομα κανω τον σταυρο μου οταν το σκεφτομαι...:hypnotize :hypnotize :hypnotize

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    σε ειδα Ζητά στην Γεωργιου...με ειδες κι εσυ...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σας είδα όλους εσάς πρώην κουτάκιδες ανεβασμένους τώρα σε λογιών λογιών σκουτεροειδή και χρέπια μεταχειρισμένα να κάθεστε ανάμεσα στα αμάξια και να μην κάνετε διήθηση φτιάχνοντας κομβόϊ μηχανών προκαλώντας ταυτόχρονα ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ στους γύρω σας από τον τρόπο που οδηγούσατε. :hypnotize

Είχα πολλούς μήνες να βγω στο κέντρο 10μμ το πρωί για δουλειές και τα δα όλα. Έχουν γίνει τρομακτικά πολλοί.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Σας είδα όλους εσάς πρώην κουτάκιδες ανεβασμένους τώρα σε λογιών λογιών σκουτεροειδή και χρέπια μεταχειρισμένα να κάθεστε ανάμεσα στα αμάξια και να μην κάνετε διήθηση φτιάχνοντας κομβόϊ μηχανών προκαλώντας ταυτόχρονα ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ στους γύρω σας από τον τρόπο που οδηγούσατε. :hypnotize

Είχα πολλούς μήνες να βγω στο κέντρο 10μμ το πρωί για δουλειές και τα δα όλα. Έχουν γίνει τρομακτικά πολλοί.
    + απειρα....

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ειδα!

ουυυυυυυ!!!!

και ιντι ειδα και εστειλα κωλοδαχτυλακι
    και τζιξερακια ειδα στα σεα στα μεγαρα για σταση κυριακη βραδυ στον χαμο της επιστροφης
    και ντιμζαμπ ειδα με το δαχτυλακι χωρις νυχακι (τι παιδι εισαι εσυ ρε!!!)
    και τους ΜΑΝΚΕΣ τσι διας ειδα που αφοτου παραβιασανε τσογλανοι το κοκκινο στο λιμανι με κατευθυνση προς μανιατικα επιδωθηκατε σε σουζες-εντο με τον δευτερο να κλανειμεντες!!αληταρια με στολες δυστυχως ημουνα με αμαξι και δε σας προλαβα...
    και παλικαρι με τζιξερ 1000 ειδα στην πειραιως σημερις και πηγαμε μαζι μεχρι πετραλωνα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    3 bmw 1200 φορτωμενα μπαγκαζια, βαλιτσες κ ολα... κατεβαιναν την θησεως πιθανως για λιμανι...
    ακουγοντουσαν τελεια κ φαινοντουσαν ακομα πιο ομορφα.. καλο ταξιδι κ καλα χλμ...
    στριβω, αρα υπαρχω..

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF