Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Κολημμένος με το παιδικό πρόγραμμα εσύ φιλαράκ'...?![]()
![]()
Δεν θυμάμαι πώς το έγραφε. Ποιά από τις δύο έχει 600rr ασπρόμαυρο..?![]()
Meyaleleth
ΡΕ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Κολημμένος με το παιδικό πρόγραμμα εσύ φιλαράκ'...?![]()
![]()
Meyaleleth
ΡΕ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
meyaΑρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
maya ή meya???
σε ειδα μετα την αναβυσο την κυριακη τριβλακα με το ΤDM αλλα σε ειδα τελευταια στιγμη να με γλυφεις απο δεξια για να μου κανεις μοστρα ενω πηγαινα ρολαριστος
κριμα που δεν προλαβα να σου χωσω κλοτσο να αγκαλιασεις κανα παρκαρισμενο τριμαλαΚ@
την επομενη θα στη χωσω![]()
Σας είδα σήμερα το μεσημέρι στη Λεωφόρο Κνωσού, ένα σκούτερ και μία μηχανή ( Άφρικα; ) πεσμένα στο δρόμο και ένα αγροτικό να προσπαθεί να παρκάρει στην άκρη. Δεν έβλεπα καλά, ήταν στη μέση μια σκουπιδιάρα, αλλά δεν είδα κανέναν ξαπλωμένο οπότε όλα καλά ελπίζω.
η μεγιαλελεθΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
Εδώ έχω πείρα.. με 40 km πήγαινα πανεπιστήμιο πριν 1μισι χρόνο με το ΣΙ ΜΠΙ ΑΡ το 125.. 3η μερα που φόραγα τα michellin, και γυρνάω πίσω και μετα ξανα μπροστά και τα αμάξια είχαν σταματήσει...ΤΟΝ ΕΙΔΑ (για να μη βγω και γω οφ τοπικ) το χάρο με τα μάτια μου. Η απόσταση δεν έφτανε για να φρενάρω.. και κοκκάλωσα τα φρένα με τη σκέψη οτι θα βρεθώ από κάτω απ το σκοντα μπροστά μου άλλα δεν είχα συνηθίσει τα michellin.. Τι ακολούθησε?? Το καλύτερό (πρώτο και τελευταίο μου) έντο.. χωρίς να το θέλω... Επειδή δεν το περίμενα πήγα να γλιστρήσω κιόλας απ τή σέλα πάνω στο ντεπόζιτο. Τελικά άφησα λίγο το φρένο και έπεσε η μηχανή.. Όλα αυτά σε απόσταση αναπνοής από τον προφυλακτήρα του σκοντα... Τεσπα.. Άμα σου τύχει αυτό να κάνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από sakistrs
ερωτηση!υπαρχει περιπτωση με κρανος να δεις γυριζοντας το κεφαλι οσο ωλεπεις απο τουσ καθρεφτες?????οσο και να προσπαθω δεν μπορω να το πετυχω!και οταν ξαφνικα γυρισουμε και εχει φρεναρει το μπροστινο κουτι ποια μεθοδο χρησημοποιουμε???![]()
...θα σε σώσει ( άμα πετύχει)
![]()
ΜΑ τι λες..Τσαρουχωσες τα φρενα κ μεσα στην κωλοφαρδια σου εκανες εντο,επειδη ειχες καινουργια λαστιχα. Δοκιμασε το αλλες 1000 φορες κ πες μου τα αποτελεσματα :P
αυτό που λες σου λέειΑρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
κ πες μου
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
( άμα πετύχει)
Ξέρω από βέσπα!
Τις ~994ρεις θα πάρω αγκαλίτσα τον προφυλακτήραΑρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
ΜΑ τι λες..Τσαρουχωσες τα φρενα κ μεσα στην κωλοφαρδια σου εκανες εντο,επειδη ειχες καινουργια λαστιχα. Δοκιμασε το αλλες 1000 φορες κ πες μου τα αποτελεσματα :P... Εκεί άλλη λύση δεν υπήρχε.Ήμουνα όντως πολύ τυχερός. Γι αυτό από τότε προσέχω διπλά στην κίνηση..
Πιστεύω οτι οι πιο πολλοί έχουν να πουν μια ιστορία που τη γλίτωσαν απίστευτα..(λες να κάνουμε θρεντ?)
Aσε φιλε την εχω γλιτωσει και εγω στο παρατσακ και ακομα κανω τον σταυρο μου οταν το σκεφτομαι...:hypnotize :hypnotize :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Τις ~994ρεις θα πάρω αγκαλίτσα τον προφυλακτήρα... Εκεί άλλη λύση δεν υπήρχε.Ήμουνα όντως πολύ τυχερός. Γι αυτό από τότε προσέχω διπλά στην κίνηση..
Πιστεύω οτι οι πιο πολλοί έχουν να πουν μια ιστορία που τη γλίτωσαν απίστευτα..(λες να κάνουμε θρεντ?)
σε ειδα Ζητά στην Γεωργιου...με ειδες κι εσυ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Σας είδα όλους εσάς πρώην κουτάκιδες ανεβασμένους τώρα σε λογιών λογιών σκουτεροειδή και χρέπια μεταχειρισμένα να κάθεστε ανάμεσα στα αμάξια και να μην κάνετε διήθηση φτιάχνοντας κομβόϊ μηχανών προκαλώντας ταυτόχρονα ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ στους γύρω σας από τον τρόπο που οδηγούσατε.:hypnotize
Είχα πολλούς μήνες να βγω στο κέντρο 10μμ το πρωί για δουλειές και τα δα όλα. Έχουν γίνει τρομακτικά πολλοί.![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
+ απειρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Σας είδα όλους εσάς πρώην κουτάκιδες ανεβασμένους τώρα σε λογιών λογιών σκουτεροειδή και χρέπια μεταχειρισμένα να κάθεστε ανάμεσα στα αμάξια και να μην κάνετε διήθηση φτιάχνοντας κομβόϊ μηχανών προκαλώντας ταυτόχρονα ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ στους γύρω σας από τον τρόπο που οδηγούσατε.:hypnotize
Είχα πολλούς μήνες να βγω στο κέντρο 10μμ το πρωί για δουλειές και τα δα όλα. Έχουν γίνει τρομακτικά πολλοί.![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
ειδα!
ουυυυυυυ!!!!
και ιντι ειδα και εστειλα κωλοδαχτυλακι
και τζιξερακια ειδα στα σεα στα μεγαρα για σταση κυριακη βραδυ στον χαμο της επιστροφης
και ντιμζαμπ ειδα με το δαχτυλακι χωρις νυχακι![]()
(τι παιδι εισαι εσυ ρε!!!)
και τους ΜΑΝΚΕΣ τσι διας ειδα που αφοτου παραβιασανε τσογλανοι το κοκκινο στο λιμανι με κατευθυνση προς μανιατικα επιδωθηκατε σε σουζες-εντο με τον δευτερο να κλανειμεντες!!αληταρια με στολες![]()
δυστυχως ημουνα με αμαξι και δε σας προλαβα...
και παλικαρι με τζιξερ 1000 ειδα στην πειραιως σημερις και πηγαμε μαζι μεχρι πετραλωνα![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
3 bmw 1200 φορτωμενα μπαγκαζια, βαλιτσες κ ολα... κατεβαιναν την θησεως πιθανως για λιμανι...
ακουγοντουσαν τελεια κ φαινοντουσαν ακομα πιο ομορφα.. καλο ταξιδι κ καλα χλμ...![]()
στριβω, αρα υπαρχω..