Σελίδα 53 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 343484950515253545556575863 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 781 έως 795 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

παραδειγμα ηταν...για να δεις οτι και εσεις την παρτυ σας κοιτατε....αναφορικα με τον περιορισμο-απαγορευση
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ΑΛΛΑ

εχετε παρατηρησει πως οταν παει να γινει κατι που μας αφορα, και για διαφορους λογους μας ενοχλει

δεν κανουμε ΠΟΤΕ παραχωρηση, αλλα αντιπροτεινουμε κιολας άλλα μετρα που ΠΡΟΦΑΝΩς δεν πρεπει ποτε να αφορουν την δικια μας κοινωνικη ομαδα(κοινωνικη ομαδα με μια γενικοτερη εννοια, πχ καπνιστες,ή συνταξιουχοι, ή οδηγοι νταλικων κλπ κλπ)

ε πως περιμενετε να γινει κατι ετσι ποτε..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    alres... ακριβώς αυτό είναι το νόημα όλου του νήματος φίλε...

Απο καπνό άμεσα όχι.. δεν πεθαίνεις... εκτός και αν είσαι σε καμιά πυρκαγιά δάσους.. Έμμεσα όμως;

Όσον αφορά το αν πείσω κάποιον.. δεν θα έπρεπε καν να μπαίνω στην διαδικασία φίλε. Εδώ είναι το ζητούμενο. Οτι δεν υπάρχει σεβασμός απο κάποιους ακόμα και όταν το υποδυκνείεις.. και οχι.. ούτε θα μπώ στο δίλημα να φύγω ή να μείνω. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ να σεβαστεί την υγεία μου και μετά την επιθυμία του για κάπνισμα. Είναι λογική προτεραιότητα.

Και αν οχι εμένα όπως είπα... το παιδί που είναι δίπλα του. Και το ξύλο πίστεψε με εκείνη την στιγμή που είναι τεταμένα τα νεύρα καθώς η αλαζονεία κάποιων περισσεύει , δεν είναι πολύ μακριά σαν επακόλουθο.. οπότε προτιμώ την νομική οδό και το 50αρικο που θα του σκάσει σαν καμπάνα.

Gandalf
    Έμμεσα;;;Τις 3-4 φόρες που θα βγεις τη βδομάδα;;; Να σου πω εγώ κάτι έμμεσα που σε στέλνουνε αδιάβαστο κάθε μέρα.....

Αυτή τη φάση με την υγεία σας ρε μάγκες.....την υγεία σας.....το φωνάζετε λες και όλοι όσοι καπνίζουμε πρέπει λόγω της ενοχής μας να πεθάνουμε αύριο.....και σεις να ζήσετε 300 χρόνια.....

Την υγεία σας ρε μάγκες δεν την πειράζουν 10-20 τσιγάρα. Αυτό που την πειράζει είναι τα κόμπλεξ που βγαίνουν στην επιφάνεια εξοπλισμένα με νομική ισχύ πλέον....Στα μαγαζιά καπνίζουμε, φωνάζουμε, πίνουμε, τις παίζουμε, κοιτάμε κορίτσια, κατουράμε στα γρήγορα, στραβώνουμε με τις φάτσες μας, χαλαρώνουμε, ζούμε....
    Η ζωή έχει και ρίσκα και κινδύνους, χαρές και στραβά, ανοχές και άλλα τέτοια.

Εσείς ρε μάγκες (γενικά) γιατί γαμιέστε στο δρόμο και πάτε μαλιοκούβαρα, πέφτετε επάνω σε μας που δεν πάμε έτσι, προκαλείται ατυχήματα (με όλες τις συνέπειες ε) αλλά εμείς συνεχίζουμε να γουστάρουμε να βλέπουμε μηχανές να πηγαίνουν γρήγορα, για παράδειγμα; Τι ανωμαλία είναι αυτή;;;
    εδιτ
    Αν δω σουζάκια στο φανάρι να του ρίξω τρεις γρήγορες έτσι για το έμμεσα ή να πάρω τηλ τους μπάτσους;;; Γιατί άπειρες φορές το έχω σώσει να μην πέσω πάνω σε επίδοξους pedrossa αλλά τι να κάνω, τα έχει και αυτά ο δρόμος.... Αναλογικά τα έχουν και αυτά οι έξοδοι και οι συναναστροφές με τους ανθρώπους...Αλλά που να νοιώσετε ρε.......

Δεν θα καταλάβετε ποτέ. Και έχετε πάρει αγκαλιά το κράτος λες και είναι ο μπαμπας σας. Θα περάσουμε όλοι πολύ καλά

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ρε Τζωρτζ....

Γίνεται παρτάκι στο σπίτι φίλου καπνιστή και σε καλεί....

Στο τηλέφωνιο σου λέει "Έλα Γιώργο κι έχω κανονίσει να έρθουν και 5-6 Ρωσσιδάκια σούπερ"

Ξέρω, εσύ θα τον ρωτήσεις αν θα καπνίζουν κι αν σου πει ναι, δεν θα πας....

Ασε μας ρε μλκ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    sf1n4k1... ενημερωτικά και εντελώς φιλικά.. μην κάνεις μαγκιές.. μέχρι και αναστολή άδειας λειτουργίας και αυτόφωρο πάει το θέμα. Και το πρόστιμο πάει εφορία.. .δεν το γλυτώνεις με τίποτα. Ειδικά τώρα.

Φιλικά πάντα...κρίμα είναι να το αρπάξεις έτσι χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει και λόγος.
    Ενημερωμένος, με την 3η αναστέλεται η άδεια (και αν)..και εγώ δε πιστεύω να πιάσω την 1η καν..είμαι στο χώρο μου, εγώ πλήρωσα για να στηθεί και συνεχίζω να νιώθω ελέυθερος να κάνω όσα τσιγάρα θέλω μέσα στο χώρο μου..

Τώρα τα δημοτικά στρουμφάκια θα ενημερωθούν ότι αν κλείσω το μαγαζί μου θα πεινάσω, αν πεινάσω θα γίνω κακοποιός..με το καλημέρα..άει λοιπόν να κόψεις καμια κλίση σε κανα παρκαρισμένο σε πεζοδρόμιο..για να μη γίνεις ο 1ος μου πελάτης..

Αυτόφορω δε μπορεί να με πάει καν, βασικά ούτε την ταυτότητά μου δεν είμαι υποχρεωμένος να του δείξω. Και την ώρα που θα μπει θα είμαι ΚΛΕΙΣΤΟΣ...γιατί το ωράριο είναι ελέυθερο και ΈΚΛΕΙΣΑ 3 δευτερόλεπτα πριν..α σιχτίρ που θα χάσουμε και παντός είδους δημοκρατικό ελέυθερο αίσθημα και μέσα στα μαγαζιά μας..
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    τοτε γιατι καποιοι ενοχλειστε με τους ναρκωμανείς ρε σεις?
    αυτοι δεν εχουν δικαιωμα να κανουν χρήση? ενοχλουν κανεναν?
    ασε που θα καθονται σε ενα τραπεζακι στην γωνια τους και δεν θα ενοχλουν...
    αυτοι δεν πρεπει να εχουν το δικαιωμα της επιλογής?

και γιατι δηλαδη να απαγορεύεται? αν θες κανεις χρήση...αν δεν θες επιλογη σου....

Οταν αρχισαν να μαζευονται καμμια 50αρια πρεζακια κατω απο το γραφειο μου καθε μερα και το κανανε στεκι , και τους εβλεπα απο κοντα καθε μερα , και ενω ειχα ακουσει για ενεσεις στα γεννητικα οργανα ξαφνικα το ειδα με τα ματια μου πανω απο 5 φορες , τη μια ειδικα την ειχε καρφωμενη στον λουτσο και περπαταγε , ΤΟΤΕ λοιπον ηταν που ειπα "ο γιος μου , καλυτερα πουστης παρα πρεζακιας"...
    Keep on rocking in a free world !!!

ειναι κυριολεκτικα βλακεια να λετε ρουφιανια την προσπαθεια να προστατεψει καποιος την υγεια του...το παιδι του....κλπ κλπ

τραγικα αστειο....
    Πλάκα έχεις.

δλδ θα κάνεις υποχρέωσή σου την δουλειά του άλλου???
    αντί να σηκωθείς να φύγεις από το κατάστημα του οποίου ο ιδιοκτήτης αδιαφορεί για τον νόμο και την υγεία σου?

Μήπως, αφού είσαι πρόθυμος να σηκώνεις τα βάρη των άλλων, να σου μεταφέρω και ένα δανειάκι που έχω, ετς για το καλό του τόπου?
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ρε Τζωρτζ....

Στο τηλέφωνιο σου λέει "Έλα Γιώργο κι έχω κανονίσει να έρθουν και 5-6 Ρωσσιδάκια σούπερ"

ekei exw to dikaiwma tis epilogis re file...einai diko mou to provlima.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    "ο γιος μου , καλυτερα πουστης παρα πρεζακιας"... [/B]
    Αυτό εννοείται ρε φίλε..το ένα είναι πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό που μπορεί να του στοιχίσει τη ζωή (του πρεζάκια)

Το άλλο είναι σεξουαλική προτίμιση που δε σου πέφτει καν λόγος για το τι θα διαλέξει ο γιος σου.

Αλλάζουμε την κουβέντα όμως..τι σχέση έχει η πρέζα με το τσιγάρο..είναι και τα 2 ναρκωτικά οκ..το ένα είναι νόμιμο όμως..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ρε Τζωρτζ....
    Toν βγάζεις τον φούστη να g@misei στο πεζοδρόμιο ή δεν τον βγάζεις; :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    Πλάκα έχεις.

δλδ θα κάνεις υποχρέωσή σου την δουλειά του άλλου???
    αντί να σηκωθείς να φύγεις από το κατάστημα του οποίου ο ιδιοκτήτης αδιαφορεί για τον νόμο και την υγεία σου?

Μήπως, αφού είσαι πρόθυμος να σηκώνεις τα βάρη των άλλων, να σου μεταφέρω και ένα δανειάκι που έχω, ετς για το καλό του τόπου?
    nai exw plaka apo mikros.....alla pio poly kanw plaka me diaforous pou grafoun oti tous katevei sto kefali

na sikwhtw kai na fugw apo tin kafeteria diladi epidi o allos kapnizei e??

pio logiko mou akougetai na fugei autos pou kapnizei....

en tw metaxu to geloio -asteio tis upothesis einai oti oloi eseis pou antidrate...tha eiste sto tsak na plakwtheite me auto pou tha fusaei iton kapno stin mouri tis kopelas sas..tou paidiou sas....klp klp .....

tote xafnika tha ta vlepete diaforetika ta pragmata..ee???

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

mlkkkk

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Έχει δίκιο όμως ρε Μακη....

Εκεί επιλέγει.....

Πεζοδρόμιο ή ταράτσα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Δε φυσάει κανείς καπνό στη μούρη του άλλου..όσο κι αν επιμένεις..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    [...]δημοκρατικό ελέυθερο αίσθημα [...]
    Το τσιγάρο στο δίνει αυτό; :rotflmao:

Ρε σεις, κριμα. Λιγη αξιοπρέπεια
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Δε φυσάει κανείς καπνό στη μούρη του άλλου..όσο κι αν επιμένεις..

χχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    ενταξει...μετα απο αυτο δεν εχω να πω κατι αλλο.

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF