Σελίδα 53 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 343484950515253545556575863103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 781 έως 795 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    straight.το φοραω και σε eau de toilet για να μου το θυμιζει :wacko:
    Μην ξεχαστεις μονο και δεν το φορεσεις καμμια μερα και μετα ψαχνεις για chanell 5.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της solman
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ,ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ!!!ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ!!!

KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!

SYROS!!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
    SOLMAN

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
    Εγώ μετά από χθες δεν νομίζω να ξανακατέβω. Αηδίασα πραγματικά με την όλη ιστορία με τους "Πάνω" και τους "Κάτω" και τους ηλίθιους τσαμπουκάδες. Δεν περίμενα οτι το όλο πράγμα θα φτάσει να παρουσιάζει τόσο μεγάλη εσωτερική τριβή. Περίμενα είτε διάλυση λόγω αδιαφορίας με το πέρασμα του χρόνου είτε διάλυση μέσω καταστολής όταν και εάν η όλη φάση "δυνάμωνε". Τελικά μπορούμε να το γαμήσουμε και μόνοι μας.

Συνελεύσεις δεν έχω παρακολουθήσει πολύ αλλά χθες άκουγα συνέχεια κάτι για "Αμεσοδημοκρατία". Αν αυτό αναφέρεται στην διαδικασία λήψης αποφάσεων στο πλαίσιο της συνέλευσης, πάω πάσο.

Επειδή όμως έχω την, πιθανόν λανθασμένη, εντύπωση πως μιλάνε για αλλαγή πολιτεύματος, έχω συμπληρωματική πρόταση για την έξοδο από την κρίση.

Να κρατικοποιήσουμε το θυσαυροφυλάκιο του Σκρουτζ Μακ Ντακ στην Λιμνούπολη, να ξεχρεώσουμε τους δανειστές μας και να επενδύσουμε την τυχερή του δεκάρα στην δημιουργία Οργανισμού Εντοπισμου και Καταστροφής Ουράνιων Τόξων μέσω της Αφαίρεσης της Χύτρας με τα Χρυσά Νομίσματα στην Βάση τους (ΟΕΚΟΤΑΧΧΝΒ).
    τι ακριβως εγινε χθες γιατι το εχω χασει?

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taskon
    τι ακριβως εγινε χθες γιατι το εχω χασει?
    Xθες μιλησαν οικονομολογοι και εβαλαν στην πραγματικη τους βαση καποια πραγματα

Εχουμε χρεωκοπησει απ το 2008 , οταν ο πακτωλος του ιδιωτικου "ψευτικου" χρηματος κατερευσε στην Αμερικη

Επισης ειπαν οτι η σταση πληρωμων αφορα την στάση προς τους δανειστες και όχι προς τον κόσμο
    σε αντίθεση με την προπαγανδα mega,skai και φυσικα του ΥΠ.ΟΙ.

Διατυπωσαν την α΄ποψη τους πολλοί πολίτες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για κάθε μερα

+ οτι για πρώτη φορά χθές επισυμάνθηκε το πόσο σημαντικο έιναι να μην περάσει το μεσοπρόθεσμο προγραμμα.

Αυτά ήταν τα σημαντικότερα + ότι αποκλείστηκε και η Νταλάρα στην ομι΄λια της στου Ζωγράφου

ΣΥνεχίζουμε
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Εγώ μετά από χθες δεν νομίζω να ξανακατέβω. Αηδίασα πραγματικά με την όλη ιστορία με τους "Πάνω" και τους "Κάτω" και τους ηλίθιους τσαμπουκάδες. Δεν περίμενα οτι το όλο πράγμα θα φτάσει να παρουσιάζει τόσο μεγάλη εσωτερική τριβή. Περίμενα είτε διάλυση λόγω αδιαφορίας με το πέρασμα του χρόνου είτε διάλυση μέσω καταστολής όταν και εάν η όλη φάση "δυνάμωνε". Τελικά μπορούμε να το γαμήσουμε και μόνοι μας.

Συνελεύσεις δεν έχω παρακολουθήσει πολύ αλλά χθες άκουγα συνέχεια κάτι για "Αμεσοδημοκρατία". Αν αυτό αναφέρεται στην διαδικασία λήψης αποφάσεων στο πλαίσιο της συνέλευσης, πάω πάσο.

Επειδή όμως έχω την, πιθανόν λανθασμένη, εντύπωση πως μιλάνε για αλλαγή πολιτεύματος, έχω συμπληρωματική πρόταση για την έξοδο από την κρίση.

Να κρατικοποιήσουμε το θυσαυροφυλάκιο του Σκρουτζ Μακ Ντακ στην Λιμνούπολη, να ξεχρεώσουμε τους δανειστές μας και να επενδύσουμε την τυχερή του δεκάρα στην δημιουργία Οργανισμού Εντοπισμου και Καταστροφής Ουράνιων Τόξων μέσω της Αφαίρεσης της Χύτρας με τα Χρυσά Νομίσματα στην Βάση τους (ΟΕΚΟΤΑΧΧΝΒ).

Μην τρελαίνεσαι Q !!! Έλα το απόγευμα να τα συζητήσουμε απο κοντά .....

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    taskon, εχθές κατά τις 12+ οι συγκεντρωμένοι μπροστά από την βουλή (οι "Πάνω") κατέβηκαν προς την συνέλευση/ομιλίες (οι "Κάτω") και υπήρχε ένταση. Σπρωξίματα κτλ.

Άκουγα σχόλια του στυλ "Όλο κάθονται και μιλάνε", "Και ποιος είναι αυτός με χέρια άσπρα σαν το γάλα, εμείς ήμαστε εδώ όλη μέρα", "Παιδιά δεν πρέπει να τους αφήσουμε έτσι", "ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το κάναμε εδώ" κλπ κλπ. Ε κάπου εκεί αηδίασα και έφυγα.

Μου ήρθε στο μυαλό και η πορεία που έμαθα πως κάνανε οι αντίστοιχοι "Πάνω" της Θεσ/νικης με ντουντούκες, κόρνες, σφυρίχτρες κτλ φωνάζωντας "ΞΥΠΝΗΣΤΕ" στο κέντρο της πόλης στις 3 το πρωί...

Να μας χαιρόμαστε.

Κώστα, θα είμαι στα πέριξ για να βάλω λάστιχα οπότε ίσως περάσω για καφεδάκι. Δεν ξέρω όμως αν θα με αντέξεις, είμαι πιο κυνικός από ποτέ.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    taskon, εχθές κατά τις 12+ οι συγκεντρωμένοι μπροστά από την βουλή (οι "Πάνω") κατέβηκαν προς την συνέλευση/ομιλίες (οι "Κάτω") και υπήρχε ένταση. Σπρωξίματα κτλ.

Άκουγα σχόλια του στυλ "Όλο κάθονται και μιλάνε", "Και ποιος είναι αυτός με χέρια άσπρα σαν το γάλα, εμείς ήμαστε εδώ όλη μέρα", "Παιδιά δεν πρέπει να τους αφήσουμε έτσι", "ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το κάναμε εδώ" κλπ κλπ. Ε κάπου εκεί αηδίασα και έφυγα.

Μου ήρθε στο μυαλό και η πορεία που έμαθα πως κάνανε οι αντίστοιχοι "Πάνω" της Θεσ/νικης με ντουντούκες, κόρνες, σφυρίχτρες κτλ φωνάζωντας "ΞΥΠΝΗΣΤΕ" στο κέντρο της πόλης στις 3 το πρωί...

Να μας χαιρόμαστε.

Κώστα, θα είμαι στα πέριξ για να βάλω λάστιχα οπότε ίσως περάσω για καφεδάκι. Δεν ξέρω όμως αν θα με αντέξεις, είμαι πιο κυνικός από ποτέ.
    Μένιππε εσύ;
    Ίσως ο κυνισμός να ήταν μια απάντηση στην απληστία...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

[]

Ε μα τι περιμενες δηλαδη? Ακου φιλε η αφελεια κι η αθωοτητα ειναι απαραίτητη για να κινητοποιηθει κανεις. σορρυ κιολας. Το θεμα ειναι να μπορεις να συμμετεχεις χωρις ελπιδα κ με γνωση πως θα αποτυχεις. Δε παμε για να πετυχουμε κατι, αυτα ειναι για τους αφελείς. Παμε για να ζουμε οπως επιθυμουμε.
    Η προταση σου ομως ειναι πολυ καλη και πολυ ρεαλιστικοτερη απο οτι αλλο εχω ακουσει
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Λιγο χιουμορ χρειαζεται,

Ο πιο αγανακτισμενος παππους στην Λαρισα

http://www.youtube.com/watch?v=MGBD5...layer_embedded

Ε οριστε τα παιδια που ολο τα βριζετε ,εστειλαν επιστολη...
    http://3.bp.blogspot.com/-G6bSFr1F8A...larinoujpg.bmp

Παιδες μην γραφεται σεντονια
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Τεσπα περασα απο Συνταγμα πριν απο λιγο.Ψιλονεκρα.
    Στην Πειραιως η οποια ειχει κλεισει στο υψος του ΙΚΑ περιπου ειδα πληθος κοσμου και κατι σημαιες ΚΚΕ να ανεμιζουν (εκτος και αν δεν ειδα καλα) .
    Μια χαρα.
    Προσωπικα ελπιδες για επανασταση,αμεσοδημοκρατια (wtf is that anyway) καταργηση μνημονιου κτλ δεν ειχα ποτε.
    Μας θεωρω ολους τοσο αποπροσανατολισμενους και κορεσμενους σε ολα τα επιπεδα (για να μην πω βαθεια διεφθαρμενους) που δεν περιμενω να αλλαξει κατι σε αυτη την κοινωνια,και κατ'επεκταση και στα πολιτικα δρωμενα.
    Τουλαχιστον οχι συντομα και οχι χωρις τρομερες κοινωνικες ζυμωσεις που διαφαινονται στον οριζοντα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Τι να σου πω ρε φιλε... τον Ορίζοντα τον είδα τελευταία, έχει μακρυνει η μαλλούρα του και δε διαφαινόταν τίποτα.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Ε μα τι περιμενες δηλαδη? Ακου φιλε η αφελεια κι η αθωοτητα ειναι απαραίτητη για να κινητοποιηθει κανεις. σορρυ κιολας. Το θεμα ειναι να μπορεις να συμμετεχεις χωρις ελπιδα κ με γνωση πως θα αποτυχεις. Δε παμε για να πετυχουμε κατι, αυτα ειναι για τους αφελείς. Παμε για να ζουμε οπως επιθυμουμε.
    Η προταση σου ομως ειναι πολυ καλη και πολυ ρεαλιστικοτερη απο οτι αλλο εχω ακουσει
    +ολα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas

Ωραιος ...

Ακριβως...οι πλατειες και οι καθε πλατειες δεν ειναι ποδοσφαιρικος αγωνας να ξερεις τι θα δεις
    και να το ευχαριστηθεις.

Ειναι δυσκολη ζυμωση απαιτει θυσιες προσωπικου χρονου , ( λιγοτερους καφεδες δηλαδη )

και ιστορικη μνημη.

Τα 250 ατομα πχ χθες στο mega στην Μεσογειων ηταν μια καλη αρχη για παραδειγμα ...
    οπως και τα συνθηματα κατα του Μπομπολα !!!

Ακολουθει ο Σκαι την Πεμπτη ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Γράφω τι περίμενα, να ξεχαστεί ή να το διαλύσουν. Όχι να πλακωνόμαστε μεταξύ μας για το ποιος είναι μεγαλύτερος επαναστάτης.

Συμφωνώ μαζί σου 100% και δεν μπορώ να δω πως συμπέρανες τα παραπάνω από αυτό που έγραψα.

ΥΓ: Η πρόταση μου είναι εξαιρετική γιατί χτυπάει το πρόβλημα σε 2 σημεία. Το κεφάλαιο (Μακ Ντακ) και τους βρώμικους συνδικαλιστές (ξωτικά χυτρών ουράνιων τόξων, Λέπρικονς).

ΥΓ2: Λούκι, σβήσε κάνα πι εμ.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Προσωπικά τις συγκεντρώσεις έξω από τα κανάλια τις βρίσκω επιεικώς ανόητες και ατελέσφορες.

Αν ήμουν ιδιοκτήτης των καναλιών ή καναλάρχης, θα γούσταρα πάρα πολύ! Γιατί; Γιατί αυτού του είδους οι διαμαρτυρίες (όπως και το τρομερό πλήγμα του να ρίξουν τις σελίδες των καναλιών στο facebook, μιλάμε τους γ@μησανε... κλαίνε με μάυρο δάκρυ) σημαίνουν ότι έχουμε ανάγει τη τηλεόραση στο άγιο δισκοπότηρο της ενημέρωσης και της διασκέδασης! Ότι την θέλουμε "καλύτερη" γιατί δεν μπορουμε να ζήσουμε χωρίς αυτήν! Ότι έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη να μας δείξουν τα κανάλια και να συστρατευθούν μαζί μας για να αποκτήσει επισημότητα η όλη ιστορία και να επιβεβαιωθούμε για το όρθον της αντίδρασης μας!

WTF ρε πούστη μου; Πόση περισσότερη αξία θα τους αναγνωρίσουμε;

Αντί όλων αυτών, υπάρχει πάντα το μαμημένο κουμπάκι OFF! Με μια απλή κίνηση ενός δαχτύλου, καταφέρνεις το πιο καίριο πλήγμα στην τηλεόραση και σε όλους όσους λειτουργεί ως φερέφωνο τους.

Δηλαδή sorry κιόλας, είχατε ποτέ την εντύπωση ότι κάτι τόσο τζάμπα και τόσο illustration όσο η ιδιωτική τηλεόραση θα ήταν για το καλό μας;

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF