Σελίδα 53 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 343484950515253545556575863 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 781 έως 795 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

σημερα στις 5.30 περιπου στην παραλιακη της καλαματας...λευκος τιγρης οδηγος με ασπρο κρανος συνοδηγος ξεκρανωτος...επιστρεφατε απο μπανιο...καποιος?
    εγω ετρωγα στα goodys

Σε ειδα το Σαββατο στην Εθνικη Πατρων-Αθηνων με CBR SS, ολοσωμη μπλε και κρανος ARAI να μας περνας και μετα απο καποια χλμ ρε παληκαρι σε ξαναειδα να πατας τερμα φρενα μπροστα απο το διπλα αυτοκινητο (για τσαμπουκα ? γνωστος ?) και να θες να τον κλεισεις και 2 αυτοκινητα απο πισω να παταμε τερμα φρενα για να μην σε παρουμε παραμαζωμα...

σε ειδα και μετα προς Τριπολη που πηγαινες χαλαρα... 180+
    καλους δρομους ψηλε, αλλα μην ξεχνας οτι πανω στην μηχανη για τα αυτοκινητα εισαι μυγα!

Μέλος, σκέτο
    Σας είδα, λίγους αλλά εξοπλισμένους για ταξίδι, σόλο και ζευγάρια με τριβάλιτσα και σας ζήλεψα. Εύχομαι να φτάσατε μακριά και να γυρίσατε σόοι. Εκτός από αυτό, είδα το πανηγύρι της βλακείας απ' όπου πέρασα πάλι φέτος: μπλε φώτα και προβολείς ομίχλης μονίμως αναμμένα, παπάκια XT και TDM με «xenon», παντιλίκια και ξερογκαζιές σε ευθείες των 100 μέτρων, τυφλές προσπεράσεις καβάλα στη διπλή διαχωριστική με τσαμπουκά και να φρενάρει ευτυχώς ο απένταντι να γλυτώσουμε την καραμπόλα, τάπα γκάζι στις εθνικές χωρίς πινακίδες μην και βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να πληρώσετε τις (όποιες) συνέπειες, νεοελληνική τσάμπα μαγκιά και μερικοί ακόμα αναρωτιούνται τι δεν πάει καλά σε αυτή την χώρα. Και του χρόνου!

Παλαιό μέλος
    σε είδα να βγαίνεις μπροστά απο αυτοκίνητο χωρίς καν να δείς ,δεξιά σου γιατί δεν είχες και καθρεπτες, σε κεντρικό δρόμο και ερχόμουν με περίπου 60χλμ /ωρα και σε πέρασα στο ΤΣΑΚ ! Μετα σε ειδα απο τον καθρεπτη μου να κοιτας πισω... τι κοιτουσες ψηλε ?Εμενα σε Slow Motion ?

Να βαλεις κρανος,να προσεχεις καλους δρομους , και .... τα 2 χερια στο τιμονι και βαλε και κανενα καθρεπτη .

Να'σε καλα.

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    σας ειδα ολους μοτοσυκλετιστες απο ολη την ευρωπη,στον καταπληκτικο δρομο ss222 απο φλωρεντια προς σιενα και σαν τζιμινιανο...κ@λοφαρδοι ιταλοι..πως θα γυρισω πισω στο μπ@υρδελ@ την αλλη εβδομαδα;

aprilia tuono στην κουταλα,καβουρι σε εκλεισε παπους με προσπεραση slow motion στο σταματημενο αυτοκινητο απο το περιπτερο και πηγε να πεσει και πανω μου(αυτοκινητο) .

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Στα διόδια της Νεστάνης,που σταμάτησα για τσιγάρο, με χαιρέτησε ένα ζευγάρι με κόκκινο αυτοκίνητο.Κανείς από εδώ????

Σε είδα ξύλινο καφάσι στη μεσαία λωρίδα της Α.Ο. λίγο πριν την έξοδο Μεταμόρφωσης. Ευτυχώς δεν είχε πολλή κίνηση και είδα από μακριά τις σπασμένες σανίδες τριγύρω και το απέφυγα. Να πηγαίνεις με 120 και να πατήσεις καφάσι ......μπρρρρ!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrval
    Σε είδα ξύλινο καφάσι στη μεσαία λωρίδα της Α.Ο. λίγο πριν την έξοδο Μεταμόρφωσης. Ευτυχώς δεν είχε πολλή κίνηση και είδα από μακριά τις σπασμένες σανίδες τριγύρω και το απέφυγα. Να πηγαίνεις με 120 και να πατήσεις καφάσι ......μπρρρρ!
    Και το καφασι παραμεινε εκει αραχτο,περιμενοντας το επομενο θυμα.

Παλαιό μέλος
    Λοιπον σημερα ειδα ωραιο κοσμο ...

Περιφερειακος 3 παρα 15, Ducati 848 ασπρο με αναβατη με φουλ στολη δερματινη με τσαντα να κατευθυνετε προς χαλκιδικη και να στριβει στο πρακτικερ ( περιεργο ε ? τον κυνηγουσα!! χαχα ) μαζι ειχε και ενα ακομα ατομο σε 2η μηχανη την οποια δεν προσεξα μονο ss ειδα.

Σε ειδα και εσενα μετα με to Z750 ασπρο του κουτιου αλλα με ξενες πινακιδες να εισαι στα πρακτικερ μαζι μου αλλα να πηγαινεις πολυ αργα... αρα κατι εψαχνες.

Σε ειδα και τελος εσενα gsxr k8 με gp evo slip on να βαρας κοφτες και να νομιζω οτι μου εσβησε η μηχανη....

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.

Σε ειδα χθες κατα τις 4 τα ξημερωματα περιπου στη θηβων.Εγω με πορτοκαλι στρογγυλοφαναρο σπεεντ τριπλ εσυ μ ενα καινουργιο μικρο μαυρο κουτι ισως φορντ. Μου κορναρες και με χαιρετησες χαμογελαστος!Δε σε ηξερα αλλα σε χαιρετησα κι εγω.

Πάλι Mercedes μου την έκανε
    Εγώ με 90 στη δεξιά πάνω στη γέφυρα πριν την έξοδο για Ρέντη. Αυτός με 160+ και βάλε με μία
    500αρα Mercedes με πέρασε δεξιά στη ΛΕΑ. Σκόνες σηκώθηκαν λέμε :P Λίγο πριν την έξοδο είχε σταματήσει αμάξι
    με σκασμένο λάστιχο. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ τυχερός. Τους πέρασε ξυστά το καθίκι του κερατά και βγήκε για Ρέντη.
    Τον πέτυχα μετά στο φανάρι με το μπουρδέλο του. Είχα τσιτώσει τόσο πολύ που δεν βρήκα το κουράγιο
    να του πω τίποτα. Το γράφω εδώ να το βγάλω από μέσα μου για να μην με τρώει. Καλύτερα που δεν του είπα τίποτα
    γιατί μάλλον μπουνιές θα παίζαμε. Παλιοκάθαρμα

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Σε ειδα φιλε με το TDM σου παρκαρισμενο εξω απο το T.G.I. Fridays στην Karl Johan στο κεντρο του Οσλο.

Κατι με εκανε να κοιταξω πινακιδες και ως προς την εκπληξη μου ηταν ελληνικες.
    Φορτωμενος και με αυτοκολλητα στο fairing Ιταλια και Ελβετια.

Φωναξα μια δυο φορες Πατριδα?Πατριδα?
    δεν ειδα κανενα αλητη μαλλια να κοιταω και επειδη βιαζομουν εφυγα.

Ειναι ωραια να βλεπεις Ελληνες κατα τυχη στο εξωτερικο.

Να΄σαι καλα παντα ορθιος και καλους δρομους να εχεις

You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Ο κόσμος όλος 1000 κυβικά
    Σας είσα μεσα στο μποτιλιάρισμα....Από τα Μουδανιά που ξεκίνησε ο χαμός μέχρι και μετά την Καρδία...σημειωτόν...και το ελεγα ο κατσικοπόδαρος γκαντέμης μεσα απ το παλιό IBIZA "θα φαν το κεφάλι τους...δε πας ξεσκούφωτος με 100 ενω η αυτοκινητοπομπή σε 2 λωρίδες είναι με 40, από τέρμα δεξιά στη λωρίδα εκτακτης ανάγκης...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΛΠ πήγαινε αναμεσα απ την πομπή με 60 τόσο πολύ βιάζεσαι μετά το μπανιο??... το είπα το γκαντεμόσκυλο, να χέσω τη στιγμή που το σκέφτηκα......και 15 χλμ μετά τα Μουδανιά σκασμένοι και οι 2 χωρίς κράνη πάνω σε ενα παλιό πεζώ που είχε αλάρμ και βλάβη....ο γέρος του πεζω τραβούσε τα βυζιά του( μαλλιά δεν είχε ) και η γυναικα του σα φαντασμα ασπρη.και πήρες ρε πιτσιρικά και την κοπελα μαζί σου...ξεσκούφωτοι κι οι 2....αλλα τι κρανος, αν σκασεις με 90 σε σταματημένη λαμαρίνα?? και μάλιστα σηκωμένη με γρύλο μέχρι τον θεό...σας είδα και πέρασα στο μέτρο απ το πόδι της κοπέλας που σφάδαζε, και οι σειρήνες του ασθενοφόρου από μακριά.σας είδα και σφίχτηκε η ψυχή μου και θύμωσα με τους υπόλοιπους που καναν το ίδιο....95% των μηχανών απ την λωρίδα έκτακτης ανάγκης με σχεδόν τη διπλασια ταχύτητα απ την πομπή..Και γω οδηγώ μοτό αλλά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι απ το θυμό και απ τη σκηνή που είδα..γιαυτό το γράφω 5 μέρες μετά..σας είδα και ήταν Κυριακή 9 το βράδυ

Σε είδα γυαλιστερο παιδί, που σου αρέσει να πειράζεις αυτιά και να ρεύεσαι, χθες στον Βύρωνα να Ζμπρώχνεις/τσουλάς μια Αφρικάνα προς το βενζινάδικο.

Ήθελα να σταματήσω [κουτάκιας ήμανε] και να σε "λιώσω" στο δούλεμα, μα δεν με άφησε η κόρη [αχ, βρε παλιομισοφόρια....]
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ