Σελίδα 53 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 343484950515253545556575863103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 781 έως 795 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Σε ειδα να βγαζεις τη μουρη σου,σου κορναρα κιολας,αλλα με εγραψες στα π@π@ρι@ σου και βγηκες και στο αντιθετο ρευμα για να ξεπαρκαρεις,μιας και δε χωρουσε το seicento.
    Ηρθα διπλα σου και σε στραβοκοιταζα,αλλα ειχες και τη γκομενα διπλα και το επαιζες κυρια.
    2 φορες ακομα σε εχω δει να κανεις μ@λ@κι@.
    Η αλλη μ@λ@κι@με την Καλαματα ειναι οτι σας ξερω και ξερω και που μενετε.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα μαλ@κισμένη να περιμένεις να περάσουν τα κουτιά και αμέσως μετά να διασχίζεις το δρόμο,παρόλο που με ειδες...τι νομίζετε ότι οι μοτοσυκλέτες σταματάνε ακαριαία;;;

Αδειούχος Το avatar του/της aircop
    Σε είδα κοπελιά με το Φίατ Πούντο να βγαίνεις από στενάκι με ΣΤΟΠ και μετά να θες να στρίψεις στο αμέσως επόμενο αριστερά. Κι επειδή όπως είπες δεν με είδες θα είμαι για 30 μέρες με γύψο στο κρεβάτι με σπασμένα τα 2 τελευταία δάχτυλα του δεξιού ποδιού μου. Όπως λέει και ο Dream_Z750 νομίζετε πως δεν ισχύουν οι νόμοι της φυσικής για τις μηχανές και σταματάν ακαριαία;
    "Νόμοις έπεσθαι καλόν"

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σε είδα θωρηκτό X5 να έχεις βουλιάξει το peugeot στη Λ. Σουνίου κ Καραμανλή . Σας βλέπω κι όλους εσάς γαμ@κουτάκιδες που ενώ με βλέπετε ότι κινούμαι σε λεωφόρο με ταχύτητα, πετάγεστε από τα στενά για να μη σας πιάσει η επερχόμενη κίνηση κι εγώ να δουλέυω υπερωρίες το ABS ξεχνώντας φυσικά πως δεν έχετε τη δυνατότητα να έχετε 300 άλογα τουλάχιστον ώστε να καταφέρετε να επιταχύνετε αντίστοιχα το ίδιο με εμένα!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Νέο μέλος Το avatar του/της asimaki
    ΔΕΝ σε είδα, αλλά άκουσα ότι έχασες τον έλεγχο της μηχανής σου κι έπεσες πάνω στις μπάρες της Αμφιθέας στις 5 το πρωί... Καλό ταξίδι...
    Γραμμένα στα παλιά μας παπούτσια του κόσμου τα πρέπει, τα θέλω, τα μη...

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis

Στους 2 Βήξα που πέρασαν το κόκκινο αέρα πατέρα κοράκι βγες να πάρεις μέτρα... Ο ένας στη Μεσογείων κι ενώ είχαμε ξεκινήσει αποφάσισε να περάσει κι όταν του κορνάραμε σταμάτησε μέσα στη μέση και κοιτούσε σαν χάνος του στυλ τι έγινε ρε παιδιά;; και ο άλλος στη Μαραθώνος που ενώ ήταν όλοι σταματημένοι αυτός ούτε καν έκοψε... Ευτυχώς δεν είχαμε ξεκινήσει!!!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε είδα εχθές κατά τις 23:45 να σε παίρνει με φορείο το ασθενοφόρο στον Κηφισσό.Είχαν σταματήσει και αμάξια και 2-3 μηχανές,ελπίζω όλα να πήγαν καλά......

Σε είδα και σένα φίλε να έχεις όρεξη πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι να κάνεις πάντες με ένα TIGER 2000 στην Ν.Φιλαδέλφεια.Χ@στηκές λιγάκι σε κάποια φάση....
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος
    Σας βλεπω, Roufianos και John the Son ,να φευγετε απο τα Βαλκανια για το Μοναχο

Καλο δρομο παιδια και με προσοχη!!!
    J.T.R

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    γυρνωντας σημερα με το παπι σπιτι,σταματαω στο φαναρι,διπλα μου,οτι εχει παρκαρει ενα αυτοκινητο.κατεβαινει ενας τυπος,ανοιγει την πισω πορτα και κατεβαζει ενα πιτσιρικο 3-4 χρονων.μολις κατεβαινει ο μικρος με κοιταει εμενα και το παπι,απο πανω μεχρι κατω.του λεει ο μπαμπας:βλεπεις που το παιδακι φοραει κρανος;ετσι πρεπει,να φοραμε παντα κρανος!και εσυ με το ποδηλατο και το πατινι σου,να φορας το κρανος σου.του εγνεψα καταφατικα και του ειπα,σωστος!!!ειλικρινα μου εφτιαξες την μερα,μακαρι να ηταν ολοι οι γονεις σαν και εσενα.να δινουν το καλο παραδειγμα και να διδασκουν την ζωη ετσι,απο αυτην την ηλικια. και οχι οταν φτανουν 16-18.να σαι καλα και να χαιρεσαι τον πιτσιρικα σου!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    Σε είδα Αθήνα χθες. Άδεια, μόνη, θλιβερή.
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Είδα σήμερα στο μηχανουργείο της γειτονιάς μου μια παλιά βέσπα, ένα Zündapp και ένα παλιό παπί σε φάση "θέλω αναπαλαίωση", να κάθονται δίπλα-δίπλα πίσω από το τζάμι... Ετοιμάζει κανείς εδώ μέσα υπερπαραγωγή;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Δεν σε ειδα δεν με ειδες και τρακαραμε στον αερα...
    Αστρονομικη ταχυτητα 60κμ περιστερι καπου δεξια σηκωνετε για πτηση το περνει ο αερα και τρακαρη στη ζελατινα του κρανος
    μου πηγε το σκατο στην καλτσα αφου δεν επεσα...Ο περιστερης εφυγε σαν ξεπουπουλιασμενη κοτα.
    Τελος καλο ολα καλα και η ζελατινα αντεξε!!!
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

ειδα πολλους την κυριακη 13/05 σε μια ωραια βολτα με παρεα αλλα 13 μηχανακια >>> http://www.greektube.org/content/view/175771/2/
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
    >>> click here for my youtube channel <<<

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα μπατσικό να έρχεσαι απο το αντίθετο στη σήραγγα,ενώ τη διέσχιζα με 200+ κοίταξα λίγο στον καθρέπτη,μην κάνεις αναστροφή και ανάψεις το μπλέ φάρο...
    σε είδα πιο κάτω TDM να μου κάνεις σινιάλο και ανταπέδωσα,καλούς δρόμους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Πειραια κεντρο σημερα κατα τις 20.00 CBF 600 μαυρο με εξατμιση,ασημι κρανος και αυτοκολλητο moto.gr πανω του.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF