Σε είδα σήμερα τα ξημερώματα με κοντομάνικο και βερμούδα στον κεντρικό δρόμο του Λουτρακίου και σαλτάρισα....
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Ε, ρε ξύλο που θέλετε μερικοί...
Δεν έχω γράψει ποτέ στο "σε είδα", αλλά αυτό μου έδωσε τροφή για πολύωρη σκέψη...
Σε είδα, Σάββατο βράδυ, στο αμάξι σου, με άλλους τρεις. Μποτιλιαρισμένος στην Ιερά Οδό, στο ύψος του γκαζιού. Ακινητοποιημένα όλα τα κουτιά, και έχεις μια απόσταση κάπου δύο μέτρα από τον μπροστινό σου. Διασχίζω παρέα με το φιλαράκι μου την Ιερά (πεζοί), και την ώρα που ο φίλος πάει να περάσει μπροστά από το κωλάμαξό σου, τον κοιτάς, και πατάς απότομα γκάζι και του κλείνεις το δρόμο! Τόσο απότομα, που άμα δεν είχε σταματήσει να περπατάει, μάλλον θα βγάζαμε σε κάναν ευαγγελισμό τη βραδιά... Σε κοιτάξαμε με απορία... Δεν δώσαμε κάποια συνέχεια στο θέμα...
Και ερωτώ: Γιατί, ρε καριόλη; Επειδή το φιλαράκι είναι Νιγηριανός, έτσι;
Πάω στοίχημα πως αν ήμουν εγώ στη θέση του δεν θα υπήρχε περιστατικό...
Όπως επίσης πάω στοίχημα ότι αν ήσουν μόνος, και δεν είχες τα άλλα τρία βόιδια στον κουβά σου δεν θα τόλμαγες να κάνεις κιχ...
Και όπως επίσης πάω στοίχημα ότι το φιλαράκι μου μιλάει 100 φορές καλύτερα αυτή την έρμη ελληνική γλώσσα, απ' ότι εσύ, ο Ελληναράς, που βλέπεις μαύρο με dreadlocks και σκιάζεσαι...
Ούστ! Στον Καιάδα, να μην υποφέρετε! Χαϊβάνια...
σας είδα αρκετούς σήμερα να πηγαίνετε σαν κότες,ξεκινάτε απο το φανάρι με το πάσο σας και μετά πηγαίνετε με 30-40 και δεν κοιτάτε την ουρά πίσω σας..τι νομίσατε ότι το αμάξι δεν καίει όταν πάς με 2α και 40 χλμ. ; άρε ζώα..
σε είδα κι εσένα παπόβιε,μάλλον σε άκουσα καθώς δεν είχες φώτα και ήσουν και μαύρο(το μηχανάκι μην παρεξηγηθούμε) ,από κράνος να μην το σχολιάσω καλύτερα..
Σε είδα χθες γύρω στις 7.30 το βράδυ ξαπλωμένο στην Δουκίσσης Πλακεντίας, απέναντι από τον σταθμό Μετρό Βριλησσίων. Ήσουν αναίσθητος, δύο αυτοκίνητα είχαν σταματήσει και οι οδηγοί τους τηλεφωνούσαν από τα κινητά τους για ασθενοφόρο. Καλοστεκούμενος ηλικιωμένος κύριος και μια τσάντα του Σκλαβενίτη πεταμένη στην άσφαλτο. Γιατί δεν πηγαίνετε στις διαβάσεις των πεζών στα φανάρια αλλά διασχίζετε την άσφαλτο μέσα στο σκοτάδι χωρίς αύριο; Εύχομαι και ελπίζω να την βγάλεις καθαρή αν και το αίμα που είχε τρέξει είναι κακό σημάδι...
Σε είδα το Σάββατο στα μετέωρα με ένα μπλε yamahακι fz να με προσπερνάς στις στροφές και να πλαγιάζεις ζηλευτά.. Δεν είχες όμως κράνος και σκέφτηκα "πώς την παλεύεις με το κρύο;"
σε είδα παπί στην Τούμπα με αυτοσχέδιες χειμερινές χούφτες απο κομμένα μανίκια fly! 80's - 90's σε 2 ρόδες!
Σε είδα να βλέπεις να προσπαθούν να ανεβάσουν το μηχανάκι σου (GS 1150) στην ράμπα του ΚΤΕΟ, να μην μπορεί το παιδί να την κρατήσει και να φεύγει από κάτω...Πόνεσε η ψυχή μου, είδα να παίρνει τη μηχανή οδική. Ελπίζω να τα βρεις με τον ιδιοκτήτη του ΚΤΕΟ και να μην έχεις προβλήματα.
Λυπήθηκα και για το παλικάρι που την "έκανε" τη βλακεία, γιατί τον είδα πόσο συγχίστηκε χριστουγεννιάτικα. Πάλι καλά που πρόλαβε και πήδηξε και δεν του'σπασε η μηχανή τα πόδια από κει πάνω που έπεσε...
σας είδα αγριογούρουνα, περνάτε τον σκοτεινό δρόμο πριν απο το χάνι Πλατανιά!!!
σε είδα κι εσένα τουρίστα προφανώς να μας πηγαίνεις σημειωτόν,λες και είχε χιόνι-πάγο μόνο και μόνο επειδή είχε ομίχλη και δεν ήξερες τον δρόμο..αν είχε όντως χιόνι, θα μας πήγαινες με τα πόδια;
σε είδα κι εσένα,μάλλον σε μύρισα αιθαλομίχλη και οδηγώ μονίμως με κλειστό τον αεραγωγό...
σε είδα SONONE στο barel haus στην Αργυρούπολη
κράτα το το KLE φιλαράκι![]()
![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Σε ειδα μπαρμπα με το Ford Transit να σφαζεις το ΣΤΟΠ και να το περνεις ευθεια μεσα απο τον κεντρικο, και οχι μονο αυτο αλλα ο δρομος που βγηκες ηταν διπλης κατευθυνσης και βγηκες τελειως αναποδα (αντιθετη λωριδα κυκλοφοριας πηγαινες) απο εκει που ημουν ετοιμος να στριψω, ενα δευτερολεπτο πιο πριν να ειχα φτασει εκει θα ειχαμε ερθει μουρη με μουρη, αν πηγαινα ευθεια θα με ειχες μαζεψει. Στο ενα δευτερολεπτο που προλαβα να σε δω εριχνες και στραγαλια ή κατι τετοιο στο στομα σου ενω εσφαζες το ΣΤΟΠ. Ρε δεν παμε καθολου καλα...
σε γνώρισα nktr και τα παμε λίγο....
χάρηκα πολύ, καλή χρονιά και πάλι![]()
σε είδα σήμερα το πρωϊ σκουπιδιάρα, να πηγαίνεις με 100+ χλμ. σε κατοικημένη περιοχή..πολύ γκαζιάρης ρε παιδί μου...
Σε είδα τυπα με την μπέμπα την τριαρα να έρχεσαι να πάρεις καφέ με ύφος χιλίων καρδιναλίων και να φεύγεις με παντιλίκια.. σιγά ρε μην σκίσεις το καλσόν..
Τελευταία τροποποίηση από KostRider; 02/01/2014 στις 15:31.
Φιλε με το πορτοκαλι SV1000 ( ; ) σημερα στο Ροσινιολ, σου ανταποδιδω το χαιρετισμο.
Shit happens