Σελίδα 53 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 343484950515253545556575863103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 781 έως 795 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Prisoner Of The Road Το avatar του/της rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ειδα πολλους σημερις θεσ/νικη μερια
    Λευκο gixxer(εμοιαζε με του τιμου)RIZLA-gixxer στην λ.νικης ΤΑ650 εκει κοντα-χαιρετησες που εκανα στην ακρη να περασεις μολις κοντεψες
    Και πολλους αλλους που με κοιτουσαν καποιοι περιεργα οταν εκανα σινιαλο
    Το ποιο απιστευτο θεαμα ηταν δυο τυπισες πανω σε κοκκινο daelim-τσοπερ-ναι εκεινο το ανεκδιηγητο με μποτα καουμποικη υφος 1000 καρδιναλιων με μουσικη στην διαπασων(στην ντισκοτεκ την παλια-ημισκουμπρια)να εισαι μπροστα μου,να πιανεις χωρο κουτιου,να μην κανεις ελιγμους και να εισαι τριαλαλι τριαλαλο
    Τουλαχιστον εγω ξεπατωθηκα στα γελια

ΥΓ-αρε σσλονικα μου ελειψες

δεν ειναι απίθανο να με πετυχες... ολη μέρα γυρνουσα με τη μηχανη. χτυπα κι εσυ ενα τηλ! ακομα χρωσταω εκεινο το τσιπουρακι
    Never ride faster than your guardian angel can fly...

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Σε είδα σήμερα τα ξημερώματα με κοντομάνικο και βερμούδα στον κεντρικό δρόμο του Λουτρακίου και σαλτάρισα....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

ο αμελής Το avatar του/της muppet
    Ε, ρε ξύλο που θέλετε μερικοί...

Δεν έχω γράψει ποτέ στο "σε είδα", αλλά αυτό μου έδωσε τροφή για πολύωρη σκέψη...

Σε είδα, Σάββατο βράδυ, στο αμάξι σου, με άλλους τρεις. Μποτιλιαρισμένος στην Ιερά Οδό, στο ύψος του γκαζιού. Ακινητοποιημένα όλα τα κουτιά, και έχεις μια απόσταση κάπου δύο μέτρα από τον μπροστινό σου. Διασχίζω παρέα με το φιλαράκι μου την Ιερά (πεζοί), και την ώρα που ο φίλος πάει να περάσει μπροστά από το κωλάμαξό σου, τον κοιτάς, και πατάς απότομα γκάζι και του κλείνεις το δρόμο! Τόσο απότομα, που άμα δεν είχε σταματήσει να περπατάει, μάλλον θα βγάζαμε σε κάναν ευαγγελισμό τη βραδιά... Σε κοιτάξαμε με απορία... Δεν δώσαμε κάποια συνέχεια στο θέμα...

Και ερωτώ: Γιατί, ρε καριόλη; Επειδή το φιλαράκι είναι Νιγηριανός, έτσι;

Πάω στοίχημα πως αν ήμουν εγώ στη θέση του δεν θα υπήρχε περιστατικό...
    Όπως επίσης πάω στοίχημα ότι αν ήσουν μόνος, και δεν είχες τα άλλα τρία βόιδια στον κουβά σου δεν θα τόλμαγες να κάνεις κιχ...
    Και όπως επίσης πάω στοίχημα ότι το φιλαράκι μου μιλάει 100 φορές καλύτερα αυτή την έρμη ελληνική γλώσσα, απ' ότι εσύ, ο Ελληναράς, που βλέπεις μαύρο με dreadlocks και σκιάζεσαι...

Ούστ! Στον Καιάδα, να μην υποφέρετε! Χαϊβάνια...

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σας είδα αρκετούς σήμερα να πηγαίνετε σαν κότες,ξεκινάτε απο το φανάρι με το πάσο σας και μετά πηγαίνετε με 30-40 και δεν κοιτάτε την ουρά πίσω σας..τι νομίσατε ότι το αμάξι δεν καίει όταν πάς με 2α και 40 χλμ. ; άρε ζώα..
    σε είδα κι εσένα παπόβιε,μάλλον σε άκουσα καθώς δεν είχες φώτα και ήσουν και μαύρο(το μηχανάκι μην παρεξηγηθούμε) ,από κράνος να μην το σχολιάσω καλύτερα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από muppet Προβολή μηνύματος
    Ε, ρε ξύλο που θέλετε μερικοί...

Δεν έχω γράψει ποτέ στο "σε είδα", αλλά αυτό μου έδωσε τροφή για πολύωρη σκέψη...

Σε είδα, Σάββατο βράδυ, στο αμάξι σου, με άλλους τρεις. Μποτιλιαρισμένος στην Ιερά Οδό, στο ύψος του γκαζιού. Ακινητοποιημένα όλα τα κουτιά, και έχεις μια απόσταση κάπου δύο μέτρα από τον μπροστινό σου. Διασχίζω παρέα με το φιλαράκι μου την Ιερά (πεζοί), και την ώρα που ο φίλος πάει να περάσει μπροστά από το κωλάμαξό σου, τον κοιτάς, και πατάς απότομα γκάζι και του κλείνεις το δρόμο! Τόσο απότομα, που άμα δεν είχε σταματήσει να περπατάει, μάλλον θα βγάζαμε σε κάναν ευαγγελισμό τη βραδιά... Σε κοιτάξαμε με απορία... Δεν δώσαμε κάποια συνέχεια στο θέμα...

Και ερωτώ: Γιατί, ρε καριόλη; Επειδή το φιλαράκι είναι Νιγηριανός, έτσι;

Πάω στοίχημα πως αν ήμουν εγώ στη θέση του δεν θα υπήρχε περιστατικό...
    Όπως επίσης πάω στοίχημα ότι αν ήσουν μόνος, και δεν είχες τα άλλα τρία βόιδια στον κουβά σου δεν θα τόλμαγες να κάνεις κιχ...
    Και όπως επίσης πάω στοίχημα ότι το φιλαράκι μου μιλάει 100 φορές καλύτερα αυτή την έρμη ελληνική γλώσσα, απ' ότι εσύ, ο Ελληναράς, που βλέπεις μαύρο με dreadlocks και σκιάζεσαι...

Ούστ! Στον Καιάδα, να μην υποφέρετε! Χαϊβάνια...
    Πού να δεις να το κάνει αυτό υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα σε κοριτσάκι σχολείου μελαμψό, στις διαβάσεις σε κόκκινο φανάρι... Ο αστυνομικός ένα παιδάκι αμούστακο "καουμπόης" που έριξε και 2-3 σούζες φεύγοντας από το φανάρι εκεί κάπου στη Μιχαλακοπούλου με Μεσογείων.

Σε είδα χθες γύρω στις 7.30 το βράδυ ξαπλωμένο στην Δουκίσσης Πλακεντίας, απέναντι από τον σταθμό Μετρό Βριλησσίων. Ήσουν αναίσθητος, δύο αυτοκίνητα είχαν σταματήσει και οι οδηγοί τους τηλεφωνούσαν από τα κινητά τους για ασθενοφόρο. Καλοστεκούμενος ηλικιωμένος κύριος και μια τσάντα του Σκλαβενίτη πεταμένη στην άσφαλτο. Γιατί δεν πηγαίνετε στις διαβάσεις των πεζών στα φανάρια αλλά διασχίζετε την άσφαλτο μέσα στο σκοτάδι χωρίς αύριο; Εύχομαι και ελπίζω να την βγάλεις καθαρή αν και το αίμα που είχε τρέξει είναι κακό σημάδι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Babis@
    Σε είδα το Σάββατο στα μετέωρα με ένα μπλε yamahακι fz να με προσπερνάς στις στροφές και να πλαγιάζεις ζηλευτά.. Δεν είχες όμως κράνος και σκέφτηκα "πώς την παλεύεις με το κρύο;"

Νέο μέλος Το avatar του/της elvisjedi
    σε είδα παπί στην Τούμπα με αυτοσχέδιες χειμερινές χούφτες απο κομμένα μανίκια fly! 80's - 90's σε 2 ρόδες!

Σε είδα να βλέπεις να προσπαθούν να ανεβάσουν το μηχανάκι σου (GS 1150) στην ράμπα του ΚΤΕΟ, να μην μπορεί το παιδί να την κρατήσει και να φεύγει από κάτω...Πόνεσε η ψυχή μου, είδα να παίρνει τη μηχανή οδική. Ελπίζω να τα βρεις με τον ιδιοκτήτη του ΚΤΕΟ και να μην έχεις προβλήματα.
    Λυπήθηκα και για το παλικάρι που την "έκανε" τη βλακεία, γιατί τον είδα πόσο συγχίστηκε χριστουγεννιάτικα. Πάλι καλά που πρόλαβε και πήδηξε και δεν του'σπασε η μηχανή τα πόδια από κει πάνω που έπεσε...

σας είδα αγριογούρουνα, περνάτε τον σκοτεινό δρόμο πριν απο το χάνι Πλατανιά!!!
    σε είδα κι εσένα τουρίστα προφανώς να μας πηγαίνεις σημειωτόν,λες και είχε χιόνι-πάγο μόνο και μόνο επειδή είχε ομίχλη και δεν ήξερες τον δρόμο..αν είχε όντως χιόνι, θα μας πήγαινες με τα πόδια;
    σε είδα κι εσένα,μάλλον σε μύρισα αιθαλομίχλη και οδηγώ μονίμως με κλειστό τον αεραγωγό...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    σε είδα SONONE στο barel haus στην Αργυρούπολη
    κράτα το το KLE φιλαράκι

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jezuz
    Σε ειδα μπαρμπα με το Ford Transit να σφαζεις το ΣΤΟΠ και να το περνεις ευθεια μεσα απο τον κεντρικο, και οχι μονο αυτο αλλα ο δρομος που βγηκες ηταν διπλης κατευθυνσης και βγηκες τελειως αναποδα (αντιθετη λωριδα κυκλοφοριας πηγαινες) απο εκει που ημουν ετοιμος να στριψω, ενα δευτερολεπτο πιο πριν να ειχα φτασει εκει θα ειχαμε ερθει μουρη με μουρη, αν πηγαινα ευθεια θα με ειχες μαζεψει. Στο ενα δευτερολεπτο που προλαβα να σε δω εριχνες και στραγαλια ή κατι τετοιο στο στομα σου ενω εσφαζες το ΣΤΟΠ. Ρε δεν παμε καθολου καλα...

σε γνώρισα nktr και τα παμε λίγο....

χάρηκα πολύ, καλή χρονιά και πάλι

σε είδα σήμερα το πρωϊ σκουπιδιάρα, να πηγαίνεις με 100+ χλμ. σε κατοικημένη περιοχή..πολύ γκαζιάρης ρε παιδί μου...

Σε είδα τυπα με την μπέμπα την τριαρα να έρχεσαι να πάρεις καφέ με ύφος χιλίων καρδιναλίων και να φεύγεις με παντιλίκια.. σιγά ρε μην σκίσεις το καλσόν..
    Τελευταία τροποποίηση από KostRider; 02/01/2014 στις 15:31.

Σαλταρισμενο μελος Το avatar του/της MILT1964
    Φιλε με το πορτοκαλι SV1000 ( ; ) σημερα στο Ροσινιολ, σου ανταποδιδω το χαιρετισμο.
    Shit happens

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα