Διχόνοια στα πάντα έχουμε απο το πιο σοβαρό μέχρι το πιο γελοίο θέμα που αφορά ενα κοινωνικό
σύνολο..και όταν έρθει και η ημιμάθεια σε συνδιασμό με την ''παιδεία'' που έχουμε δένει το γλυκό.
Αλλα και όποιος πάει απέναντι και στους δυο θα τον φάνε και οι δυο για να φαγωθούν στο τέλος μεταξύ τους..
Αναρωτιεμαι τι θα λεγατε αν το οχημα που καψανε χτες ηταν δικο σας.....
πουτσ@@@@@@@@@
Ένα λεωφορείο και μια αναποδογυρισμένη καινούργια μερσεντές είδα στην tv. Προσωπικά θα έλεγα στην ασφάλεια πότε θα μου δώκει τα λεφτά!
Έχεις κάλυψη για κακόβουλες ενέργειες και βανδαλισμό, εγώ τουλάχιστον έχω![]()
Δίνω το μπου..εχμ!αμαξι μου σε οργισμένο νέο με φαντασία.........
Τουλάχιστον απο κάποιον θα πάρω λεφτά, γιατί να αγοράσουν διλιτρο.....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
αν κρινουμε απο τις αποψεις μερικων εδω μεσα,σιγουρα....
μια χαρα το συστημα.
που εχει μεινει τοσος κοσμος ανεργος.
που δεν παιρνεις φραγκο αλλα θελουν να πληρωσεις τον ενφια,για τα λεφτα που αλλοι φαγανε.
που σου χρωστανε καποια λιγα χρηματα(το δημοσιο λεω)εδω και 6 μηνες και ακομα δεν ξερεις αν και ποτε θα τα παρεις.
που για να πας σε μια δημοσια υπηρεσια πρεπει να παρεις 3 μερες αδεια απτην δουλεια σου..
Τελευταία τροποποίηση από akis_trevor; 03/12/2014 στις 14:12.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Εσεις που τους αγαπάτε και δεν τους τσουβαλιάζετε.. με τις υγείες σας..
ΤΩΡΑ: Τα ΜΑΤ δέρνουν ΑΜΕΑ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών!!!
του George Pittas
[FONT=Comic Sans MS]Αυτές τις μέρες με αφορμή τον Νίκο Ρωμανό έχω δει μερικά από τα χυδαιότερα "κείμενα" που έχουν γραφτεί ποτέ.
Είπα έχω δει και όχι "διαβάσει" γιατί κανένας κανονικός άνθρωπος δεν μπορεί να προχωρήσει σε ανάγνωση χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του.
Έχουμε γεμίσει με καθάρματα που παριστάνουν τους εισαγγελείς, με "ανθρώπους" που έχουν σκοτώσει την ψυχή τους-αν είχαν ποτέ- με εκείνη την αλητεία που ηδονίστηκε με την δημόσια διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών, με τάχα μου γνώστες, που αγνοούν πλήρως το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε. για ανάλογες υποθέσεις.
Και όλα αυτά, σε μία χώρα που όσοι εξόντωσαν την Ελλάδα με καταχρήσεις και αρπαxτές δισεκατομμυρίων κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι με χαμόγελα Colgate. Καταραμένη χώρα καταραμένων γερόντων (στα μυαλά) μια «κοινωνία» που ανέβασε τον εμετό της Χρυσής Αυγής στα ύψη ζητά τα ρέστα της από έναν νεαρό που η ίδια φρόντισε να τον κάνει εχθρό της.[/FONT]
ανανήψαντας