Σελίδα 53 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 343484950515253545556575863103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 781 έως 795 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Hey satan, payed my dues. Το avatar του/της petros1479
    Σε είδα με το αγροτικό στην εθνική πεταμένα ο,τι θέλεις στην καρότσα μέχρι και ένα ρατζο και φυσικά χωρίς ούτε ένα δέσιμο! Να χωνεσαι ξαφνικά μπροστά μου από τα δίπλα διόδια και να τρως όσα μπινελικια υπάρχουν.

Σε είδα με το 1200gs να διακοσαριζεις τριβαλιτσος και να κανείς τέτοιο συντονισμό που νόμιζα ότι θα απογειωθεί!! Ευτυχώς εκοψες και μαζευτηκες! Εσύ με τους motoraid σάκους πάνω από τις πλαϊνές!!! Σου είπα, πως πάει ,στο βενζινάδικο και με ψιλοεγραψες! Πρόσεχε!!!

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Σας είδα ένα cbr, ένα gsxr και ένα r1 κατά τις 10:30 προς Κόρινθο.
    Μόνο τα 2 πρώτα άνοιξαν.
    Καλούς δρόμους
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Σε είδα να μου τη λες στη διάβαση ότι που πάω με το σκύλο. Σου απάντησα ότι δν περάσαμε το δρόμο αλλά οκ μπορεί να τρόμαξες επειδή έκανε την κίνηση ο σκύλος. Τα μη κατέβω θα κάνω θα ράνω άστα ρε φίλε δε χρειάζονται... Κι αφού άκουσες τα γαλλικά σου γιατί δν κατέβηκες ?

Πολύ νεύρο τώρα τελευταία στους δρόμους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Σε είδα ρε θεία με το παπί και το

Σατέν ασπρο παπουτσάκι
    Σατέν πράσινο παντελόνι
    και τη
    Σατέν μοβ μπλούζα....

Πάντως κράνος είχες !
    :rotflmao:
    ανανήψαντας

οτι να'ναι μελος Το avatar του/της roukos_x
    σας ειδα κ μου φτιαξατε το βραδυ!
    δυο σκουτερακια σταματημενα στο φαναρι για να στριψουν κ εγω διπλα τους για να συνεχισω ευθεια!
    τσεκαρω.. μπλουζα pink floyd ο ενας... δικοι μου ειναι λεω!
    κοβω φατσες... 50+ κ οι δυο, με μουσια κ μαλλια..
    Καλα..πως κ δεν εχουν customιες???? (σκεφτομαι..)
    Γυρναει το πιτσιρικι του ενος κ λεει...
    "Κοιτα ενα ωραιο αμαξι μπαμπα!!!!!!!"
    παλι καλα που εισαι μικρος κ δεν ξερεις! (σκεφτομαι)
    γελαμε κ οι τεσσερις.
    Π@@λο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Σας βλέπω στα δυτικά προάστια να τρέχετε σε κάτι δρομάκια με χίλια και πραγματικά αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ;;;

τι θα αποδείξετε σε ποιόν ρε βλαμμένα;

παλιότερα r1 πήγαινε τάπα του πετάχτηκε αμάξι, νεκρό το παλικάρι

τη Κυριακή civic 20ετίας έχασε τον έλεγχο και παραλίγο να φιλήσει παρκαρισμένα.

απόψε ΚΤΜ βγήκε στο αντίθετο και στούκαρε σε αμάξι (δεν ξέρω τι έπαθε ο οδηγός, πραγματικά χέστηκα)

Αλλά ρε πούστη μου και ειδικά τώρα το καλοκαίρι βγαίνουν παιδάκια και παίζουν ΕΝΑ να πεταχτεί να πιάσει τη
    μπάλα ή μία φορά να φύγετε και να ανεβείτε πεζοδρόμιο μετά πως θα ζήσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας;

Τι σκατά έχετε μέσα στο κεφάλι σας;

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Σας βλέπω στα δυτικά προάστια να τρέχετε σε κάτι δρομάκια με χίλια και πραγματικά αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ;;;

απόψε ΚΤΜ βγήκε στο αντίθετο και στούκαρε σε αμάξι (δεν ξέρω τι έπαθε ο οδηγός, πραγματικά χέστηκα)

Αλλά ρε πούστη μου και ειδικά τώρα το καλοκαίρι βγαίνουν παιδάκια και παίζουν ΕΝΑ να πεταχτεί να πιάσει τη
    μπάλα ή μία φορά να φύγετε και να ανεβείτε πεζοδρόμιο μετά πως θα ζήσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας;

Aπαυτό το τελευταίο που έιπες σκατά..

Σε είδα ρε αθεόφοβε πάνω στο σκουτεράκι με τον νάρθηκα τον τούμπανο στο αριστερό ποδάρι και στο 1 χέρι να κρατάς τις πατερίτσες και με το άλλο να οδηγάς....Δλδ όσο πάει με ξεπερνάτε πιο πολύ εσείς οι ξαμολυμένοι ελεύθερα ελευθεροι σκοπευτές....

Σε είδα με το μπεβερλι και το λυτό τζετάκι να στρίβεις και να πηγαίνεις καρφί για το κράσπεδο... Το έγλειψες και εκεί που περιμένω να ακούσω το μπαμ χρρρρρρρρ κοιτάς στο δρόμο και κάπως το μαζεύεις.

Μετά είδα πανύβλακα την λάμψη της οθόνης στο αριστερό χέρι και την κίνηση να το χώσεις στο μαξιλαράκι του κράνους για να μιλήσεις, αφού ίσιωσε το μηχανάκι.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος

Το αυτο

επαψα να κανω παρατηρηση σε αυτους που τρεχουνε σε πεζοδρομο διπλα στο σπιτι μου διοτι βαρεθηκα να τσακωνομαι...
    "Γιατι-τι εκανα;"

εισαι σε ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ και παιζουν 5χρονα....
    "Μα δεν πατησα κανενα"...

Κοφτε τα κουμπια ρεεεεεε

Banned
    Σε είδα honda civic μαύρο Ε.Ο Αθηνών - Λαμίας πριν ολίγες μέρες να βγαίνεις από την λωρίδα σου και να πας δεξιά χωρίς φλας χωρίς τίποτα τέρμα το τιμόνι, ευτυχώς που σε κατάλαβα και έκανα ελιγμό προς τα δεξιά και δεν είχε κανέναν, σου έκανα νόημα φιλικό μου ζήτησες συγνώμη και τέλος ανθρώπινα και ωραία, χωρίς τσαμπουκάδες όπως μερικοί, λάθη γίνονται και θα γίνονται πάντα και παντού προσοχή όλοι.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Σε ειδα να καις το φαναρι του κατ στο κατεβα της κηφισιας με μπλε καζε ρρρρρρ, ξεκρανος, παντοφλινος και πουκαμισακι βαρουφακη style. Το audi που εβγαινε ουτε το ειδες. Ευτυχως εχουν φρενα τα ρημαδια αυτα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    σε ειδα να "φευγεις" μικρο...
    ευτυχως δεν πηγες μακρυα και θα σε βλεπουμε...
    εκανες αυτα που επρεπε και με το παραπανω...
    σ'ευχαριστουμε για ολα και οι δυο...
    Βικη να την προσεχεις...θα σε ανταμειψει...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σε ειδα με το sprint st να κανεις ανυπομονα διηθηση και να προσπαθεις να περασεις δυο μηχανακια σουβλακι για να βγεις μπροστά και μετα σε ειδα να φρεναρεις ατσαλα για να γλυτωσεις το στουκο με το suvoειδες που αλλαξε απροειδοποιητα λωριδα γλιτωνοντας στο τσακ. Εκραξες τον οδηγο αλλα πρωτιστως φταις εσυ καθως δεν προνοησες να εχεις ταχύτητα προσαρμοσμενη για ενα Κηφισο ο οποιος σημερα ηταν υπερβολικα "weird" και πηγμενος απο μπαμπανους. Επειδη σε μυριστηκα λεπτα πριν παλι οτι είσαι ακομα ποιο μπαμπανος καλα που εκοψα και περασες για να μη γινουμε ηχος και φως.

Υγ την επομενη φορα παρε μηχανακι με ABS γιατι δεν ειναι καθε μερα Κυριακή...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Σας ειδα παπαροβιοληδες, ο ενας παπακιας σκετος ο αλλος παπακιας ντελιβερας, ακρανωτοι και οι δυο, να μπλοκαρουν τα φρενα και να στριγγλιζουν τα λαστιχα του ενος για να μην καρφωθει πανω στο μπροστινο αυτοκινητο, καθως παλευατε ποιος θα προλαβει να μπει μπροστα να κανει τη διηθηση να γλιτωσει 3 αμαξια στο φαναρι.

Ευτυχως τη μαλακια τη μυριστηκα νωρις και αραξα στη λωριδα μου.

Υπαρχουν 1000 τροποι να φατε τα μουτρα σας εκει εξω.
    Για μια διηθηση?
    Πιτουρα εχετε στο κεφαλι σας ρε πστ μου.....

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα να περνας με το σκουτερ, ελεγχοντας το κοκκινο φαναρι, στη Σ.Λουη...(καμια μερα θα το φας το κεφαλι σου...)
    Σε ειδα και 'σενα μαζι με τον συνεπιβατη σου με το varadero & οι 2 χωρις κρανοι, να εχεις ορεξη για ανοιγματα... γμτ... καλα ημασταν ηρεμα... γυρισαν & οι υπολοιποι και δεν μας βλεπω καλα...........
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα