Σελίδα 53 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 343484950515253545556575863103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 781 έως 795 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gia Προβολή μηνύματος
    Ορθή η απορία σου, δεν το είδαμε δεν το διαβάσαμε αλλα πιστεύω οτι εγω τουλάχιστον δεν θα είχα την δυνατότητα να το αξιολογήσω, καθώς δεν διαθέτω τις γνώσεις να το κάνω.
    Παρ'ολα αυτά γνωρίζω οτι΄το δημοψήφισμα έσκασε στα χέρια του Αλέκου και είχε την επιλογή να προχωρήσει με το σχέδιο του Βαρουφ ή να κάνει πίσω βαπτίζοντας το "οχι" σε "ναι μεν αλλά.. " (και όπως παρακολουθούμε τελευταία παει και το "αλλά" περίπατο...)
    Προτίμησε το δεύτερο και θα δούμε πως θα βγεί.

Αυτό που μου κάνει πολύ εντύπωση είναι πως ένας άνθρωπος με τέτοιο βιογραφικό, που χαίρει εκτίμησης στο εξωτερικό αντιμετωπίζεται κατα κόρον ως γραφικός/τσαρλατάνος κλπ απο μεγάλη μερίδα του κόσμου..
    Δεν υπάρχει για αυτό δεν το διαβάσαμε. Τι δεν έχεις δυνατότητα να αξιολογήσεις και έχουν οι 300 στη βουλή?? Μέχρι και ο Ανατολάκης ήταν στη Βουλή και ψήφιζε, για να το ξεπεράσεις αυτό πρέπει να έχεις μυαλό κατσαρίδας.

Για να μην κάνεις πίσω πρέπει να υπάρχει εναλακτικό σχέδιο. Ε μάντεψε δεν υπήρχε.

Σαν καθηγητής χαίρει ακόμα εκτίμησης, σαν υπουργός τα έκανε σκ@τ@.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχει για αυτό δεν το διαβάσαμε. Τι δεν έχεις δυνατότητα να αξιολογήσεις και έχουν οι 300 στη βουλή?? Μέχρι και ο Ανατολάκης ήταν στη Βουλή και ψήφιζε, για να το ξεπεράσεις αυτό πρέπει να έχεις μυαλό κατσαρίδας.

Για να μην κάνεις πίσω πρέπει να υπάρχει εναλακτικό σχέδιο. Ε μάντεψε δεν υπήρχε.

Και ενδυματολογικά είναι κατώτερος του Φλωρινιώτη !

Που δεν μας κοστίζει και τίποτα ο ανθρωπάκος..

Λεωφορειολωριδάκιας

Αναρωτιέμαι απο που αντλείς την σιγουριά σου οτι δεν υπήρχε. Εγω πάλι δεν είμαι σίγουρος, νομίζω όμως οτι δεν είναι τόσο βλάκες να πήγαιναν σε μία κόντρα 5 μηνών χωρίς να είχαν κάτι στα χέρια τους απο εναλλακτική. Όταν βέβαια κλήθηκαν να διαλέξουν πηραν την πεπάτημένη.

Αυτό με τον Ανατολάκη και τις κατσαρίδες δεν το σχολιάζω. Δεν χρειάζεται να υπονομεύεται η κουβέντα με τέτοια επιχειρήματα νομίζω. Αν σου πω εγώ να αξιολογήσεις τα πλεονεκτήματα του Switching regulator έναντι του linear εσυ μπορείς να το κάνεις, αν δεν γνωρίζεις το αντικείμενο; Αυτό εννοώ και νομίζω οτι είναι προφανές.

[...]
    Αυτό που μου κάνει πολύ εντύπωση είναι πως ένας άνθρωπος με τέτοιο βιογραφικό, που χαίρει εκτίμησης στο εξωτερικό αντιμετωπίζεται κατα κόρον ως γραφικός/τσαρλατάνος κλπ απο μεγάλη μερίδα του κόσμου..
    Που την ειδες την εκτιμηση στο εξωτερικο; Ακομα λεκτορας ειναι και εχει πατησει τα 54.

Ψαξτε λιγο με ποιανου συστατικη επιστολη σπούδασε στο πανεπιστημιο του Εσεξ;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ενας ειναι μαγκας και χαιρει εκτιμησης στο εξωτερικο: Γ.Α.Π.
    Ολοι οι αλλοι, ειναι απλα γατακια.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Που την ειδες την εκτιμηση στο εξωτερικο; Ακομα λεκτορας ειναι και εχει πατησει τα 54.

Ψαξτε λιγο με ποιανου συστατικη επιστολη σπούδασε στο πανεπιστημιο του Εσεξ;
    Τι κάθεσαι και τα σκαλίζεις...; άσε να πιστεύουν ότι χαίρει εκτίμησης στο εξωτερικό ο Yanis...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	a4avu3yt.jpg 
Προβολές:	286 
Μέγεθος:	38,5 KB 
ID:	339260

Καμιά εμπιστοσύνη πια !

Λεωφορειολωριδάκιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Τι κάθεσαι και τα σκαλίζεις...; άσε να πιστεύουν ότι χαίρει εκτίμησης στο εξωτερικό ο Yanis...
    ΟΚ με κάνατε να ψάχνω βιογραφικά βραδυατικο.. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να είναι πρύτανης για να χαίρει εκτίμησης πάντως δεν έχει κάνει και λίγα, στα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον.
    Εμένα δεν μου κάθεται το σενάριο να πήγαν χωρίς καμία εναλλακτική στο κεφάλι τους και νομίζω οτι η πρόταση αυτή ήταν το βαρουφάκειο παράλληλο νόμισμα. Αλλά απλά ελπίζανε οτι δεν θα έφταναν μέχρι εκεί. Όταν τους έσπρωξαν όμως οι Γερμανοί στο πραγματικό ερώτημα "μέσα ή έξω απ'το ευρώ και κομένες οι μλκίες" μάλλον ο Αλέκος συνειδητοποίησε οτι θα γίνει ακόμα πιο διάσημος απο τον Τρικούπη..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εμένα δεν μου κάθεται το σενάριο να πήγαν χωρίς καμία εναλλακτική στο κεφάλι τους και νομίζω
    Εμένα μου κάθετε το σενάριο πως το σχέδιο για μας προχωράει μια χαρά και δεν έχει ακολίνει πόντο από την ημέρα που ο κύριος πορθυπουργός μας έβαλε στο Ευρώ ως σήμερα....
    (και τους Εβραίους όταν τους πήγεναν για το φούρνο για ντουζάκι τους έλεγαν)

Κατά τ άλλα....
    ο λογαριασμός στους ΜΑΛΑΚΕΣ δηλαδή σ εμάς....
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	182031-eleytherioikonomia.jpg 
Προβολές:	244 
Μέγεθος:	26,9 KB 
ID:	339297
    ανανήψαντας

Αναρωτιέμαι απο που αντλείς την σιγουριά σου οτι δεν υπήρχε. Εγω πάλι δεν είμαι σίγουρος, νομίζω όμως οτι δεν είναι τόσο βλάκες να πήγαιναν σε μία κόντρα 5 μηνών χωρίς να είχαν κάτι στα χέρια τους απο εναλλακτική. Όταν βέβαια κλήθηκαν να διαλέξουν πηραν την πεπάτημένη.

Αυτό με τον Ανατολάκη και τις κατσαρίδες δεν το σχολιάζω. Δεν χρειάζεται να υπονομεύεται η κουβέντα με τέτοια επιχειρήματα νομίζω. Αν σου πω εγώ να αξιολογήσεις τα πλεονεκτήματα του Switching regulator έναντι του linear εσυ μπορείς να το κάνεις, αν δεν γνωρίζεις το αντικείμενο; Αυτό εννοώ και νομίζω οτι είναι προφανές.
    Ρε φιλε δεν σε προσβαλα κακως το πηρες ετσι, τον Ανατολακη προσβαλα και ειπα αν μπορει αυτος να αποφασιζει και να κρινει μπορουν ολοι, χαλαρωσε δεν προσπαθω να ανοιξω κοντρα την αποψη μου ειπα. Εγω φταιω που ασχετοι ανθρωποι μας εκπροσωπουν στην βουλη και οχι μονο, ο Χαικαλης αυτη τη στιγμη ειναι υφιπουργος, ο Αδωνης ηταν υπουργος υγειας. Μια χαρα ειπα λοιπον το παραδειγμα με την κατσαριδα, δεν υπονομευω καμια συζητηση.

Δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα αλλα θεωρω οτι σχεδιο δεν ειχαν, ναι πιστευω οτι ειναι τοσο χαζοι. Αν ειχαν και ηταν κρυφο θεωρω οτι θα το τυλιγε σε μια κορδελιτσα ο Λαφαζανης και θα το παρουσιαζε σαν σχεδιο του για ενναλακτικη λυση τωρα που θα φτιαξει κομμα. Ξαναλεω εγω μπορει να ειμαι χαζος και να μην καταλαβαινω ας βγαλει καποιος (οποιωσδηποτε) ενα σχεδιο και πλανο για το πως θα παει η χωρα με δραχμη με νουμερα και λεπτομερειες οχι γενικοτητες να το διαβασουμε. Εδω να σου επισημανω οτι για καποιο θεμα που δεν το γνωριζω μπορω να διαβασω και να μαθω. Δεν θα γινω expert αλλα μια χαρα θα καταλαβω οποτε διαφωνω μια χαρα μαζι σου. Και σου επισημαινω οτι κατι τετοιο απευθυνεται στη βουλη δεν τους λες και expert στα οικονομικα οποτε αν μπορουν να καταλαβουν αυτοι μππρουμε και εμεις

Ξαναλεω δεν σε προσβαλα αλλιως θα σου ζητουσα και συγνωμη
    Τελευταία τροποποίηση από CIRUS; 06/08/2015 στις 11:29.

Λεωφορειολωριδάκιας
    Ρε φιλε δεν σε προσβαλα κακως το πηρες ετσι, τον Ανατολακη προσβαλα και ειπα αν μπορει αυτος να αποφασιζει και να κρινει μπορουν ολοι, χαλαρωσε δεν προσπαθω να ανοιξω κοντρα την αποψη μου ειπα. Εγω φταιω που ασχετοι ανθρωποι μας εκπροσωπουν στην βουλη και οχι μονο, ο Χαικαλης αυτη τη στιγμη ειναι υφιπουργος, ο Αδωνης ηταν υπουργος υγειας. Μια χαρα ειπα λοιπον το παραδειγμα με την κατσαριδα, δεν υπονομευω καμια συζητηση.

Δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα αλλα θεωρω οτι σχεδιο δεν ειχαν, ναι πιστευω οτι ειναι τοσο χαζοι. Αν ειχαν και ηταν κρυφο θεωρω οτι θα το τυλιγε σε μια κορδελιτσα ο Λαφαζανης και θα το παρουσιαζε σαν σχεδιο του για ενναλακτικη λυση τωρα που θα φτιαξει κομμα. Ξαναλεω εγω μπορει να ειμαι χαζος και να μην καταλαβαινω ας βγαλει καποιος (οποιωσδηποτε) ενα σχεδιο και πλανο για το πως θα παει η χωρα με δραχμη με νουμερα και λεπτομερειες οχι γενικοτητες να το διαβασουμε. Εδω να σου επισημανω οτι για καποιο θεμα που δεν το γνωριζω μπορω να διαβασω και να μαθω. Δεν θα γινω expert αλλα μια χαρα θα καταλαβω οποτε διαφωνω μια χαρα μαζι σου. Και σου επισημαινω οτι κατι τετοιο απευθυνεται στη βουλη δεν τους λες και expert στα οικονομικα οποτε αν μπορουν να καταλαβουν αυτοι μππρουμε και εμεις

Ξαναλεω δεν σε προσβαλα αλλιως θα σου ζητουσα και συγνωμη

Ναι αδερφέ στραβή ώρα ήταν, όλα καλά.

Καλή συνέχεια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    όποιος νύχτα περπαταεί....
    μπούφλες και κλοτσές θα φάει!

http://tvxs.gr/news/ellada/rodos-pro...xo-se-panigyri
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    όποιος νύχτα περπαταεί....
    μπούφλες και κλοτσές θα φάει!

http://tvxs.gr/news/ellada/rodos-pro...xo-se-panigyri
    διότι ως γνωστόν οι μεγαλύτερες φορολογικές ρεμούλες γίνονται στα πανηγύρια, με εξωφρενικές "μαύρες" πωλήσεις πλαστικών μπάρμπι, κοκαλακιών για τα μαλιά, νεροπίστολων, και πρίτιμπρα πάγκου. Από κάπου έπρεπε να ξεκινήσει να εφαρμόζεται φορολογικός έλεγχος σε αυτή τη χώρα...

Αφού ως γνωστόν σε νυχτερινά μαγαζιά, μπαρ, πίστες κλπ πληρώνουν όλοι με πιστωτική....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Αυτό με τον Ανατολάκη και τις κατσαρίδες δεν το σχολιάζω.
    Χα! Ποιός Ανατολάκης, ποιός Πάντζας, ποιά Γερασιμίδου και ποιός Χαϊκάλης...

Εδώ εκλέγαμε και προφανώς πληρώνουμε και σύνταξη στον Σταθάκη επειδή κάποτε έμαθε και επαναλάμβανε το "φοράτε τις ζώνες ασφαλείας"! τπτ άλλο δεν θυμάμαι νάκανε...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Χα! Ποιός Ανατολάκης, ποιός Πάντζας, ποιά Γερασιμίδου και ποιός Χαϊκάλης...

Εδώ εκλέγαμε και προφανώς πληρώνουμε και σύνταξη στον Σταθάκη επειδή κάποτε έμαθε και επαναλάμβανε το "φοράτε τις ζώνες ασφαλείας"! τπτ άλλο δεν θυμάμαι νάκανε...

ΕΛΛΑΔΑ 14.06.2014
    Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών ο δημοσιογράφος Αρης Σταθάκης

http://www.kathimerini.gr/771511/art...-arhs-sta8akhs

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55