Παντως αυτό σήμερα που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τους πολίτες να απεργήσουν ως διαμαρτυρία στην κυβέρνηση θα ήταν τρελό ανέκδοτο αν δεν το ζούσαμε στ' αλήθεια... Ειλικρινά ο ερασιτεχνισμός, η άγνοια και η ανικανότητα αυτού του τσίρκου που παίζει την κυβέρνηση είναι από άλλο πλανήτη... Μόλις μάθουν και πως βάζουν "επαγγελματικά" το χέρι στο μέλι (που θα το μάθουν να είστε σίγουροι) θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές...
Αγορίνα, δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά ο Αντωνάκης είχε να ολοκληρώσει το 1/10 των προαπαιτούμενων που παρουσιάζει τώρα ως επιτυχία (!!) της διαπραγμάτευσης το καφενείο. Και υπ΄όψη πως δεν είμαι/ήμουν ψηφοφόρος τους ποτέ για να τους υποστηρίζω. Αλλά #natalemeafta...
Κατά τα άλλα, ο ατελείωτος εκφυλισμός κα η σχιΖοφρένεια που πάσχει η κυβέρνηση, έχει πάψει να μας εκπλήσει και μας φαίνονται όλα...νορμάλ ρπμ.!!
Αστα τα μέτρα και τους Ενφια/Ασφαλιστικό και τα βαριά. Όταν μια κυβέρνηση καλεί σε απεργία κατά των μέτρων της (επειδή μάλλον δεν βρήκε ισοδύναμα :a31
Όταν ένας βαρβάτος (λόγω χφ) Υπουργός βγαίνει και κατηγορεί με στοιχεία παρακολούθησης της ΕΥΠ (οπου προφανώς είχε πρόσβαση λόγω εμπλοκής του) πως μέλη της Πολιτικής Γραμματείας (νο 1 όργανο χάραξης πολιτικής και αποφάσεων του συνοθυλεύματος) συνεργάζονται (και διαπραγματεύονται τα νομοσχέδια) με στόχο την εξόντωση του...και η κυβέρνηση απαντά με αγωγές (!!) κατά της διαρροής των στοιχείων και καλύπτει τον τυπάκο που μοιάζει με πρεζάκι-νταβατζή της Πλ.Βάθης
Όταν ο καθε απίθανος περιφέρεται ασκόπως, και όλοι μαζί μπαμπαλίζουν μαλακίες, ανίκανοι να δώσουν οποιαδήποτε λύση στα προβληματα που δημιουργήθηκαν/δημιούργησαν/βρήκαν και καλύπτουμε (εμείς οι ίδιοι) αυτήν την αποθέωση του μαλάκα με καραμέλα μας το "γιατί οι άλλοι ήταν καλύτεροι?"
Μάγκα μου...τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Μιλάμε πως το βαρέλι δεν έχει πάτο.
Εχουνε περασει αυτο το σταδιο εδω και πολυ καιρο.Πλεον δεν ξερεις αν πρεπει να γελασεις μαζι τους,η να κανεις πραγματα πολυ χειροτερα.Καθε φορα που λεω οτι δεν ειναι δυνατον να ειναι τοσο ...........,(εδω ο καθενας βαζει οτι θελει),με εκπλισσουνε με κινησεις ακομη πιο ασυλληπτες,που δειχνουν οτι ειναι ακομη μεγαλυτεροι .........( και εδω ο καθενας βαζει οτι θελει).
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πάντως μόλις είδα τον πρόεδρο του ακτορα στο κανάλι του Μπόμπολα, να λεει ότι τα 2/3 των εργαζομένων της εταιρείας είναι σε έργα εκτός Ελλάδος, η δραστηριότητα είναι κατά πλειοψηφία στο εξωτερικό αλλά οι τζίροι εκτός και εντός για φέτος "θα ειναι περίπου ίδιοι". Το πάρτυ των δημοσίων έργων λοιπόν, κρατάει ακόμα... συν το γέλιο του "φτιαχνουμε την οδική σύνδεση με την Ευρώπη σε πδγμ, αλβανια κλπ κλπ κλπ" αλλά τα ημεδαπά εργα...![]()
Πως βγάζει τζίρο εντός και εκτός ιδιο;
Όταν στα εντος έχει θεωρητικά καταρρεύσει το σύμπαν και έξω δουλεύει φουλ;
Εντός είχαν ξεκολλήσει κάπως τα ώριμα (70% περίπου τελειωμενα) έργα (last year) και υπάρχουν τα έσοδα της Αττικής οδού επίσης. Έξω πάει καλά και κυρίως έξω δουλεύουν όλες οι κατασκευαστικές.
Προφανώς μιλάς για τα αποτελέσματα 9μηνού, δεν τα έχω δει ακόμα. Τα αποτελέσματα αφορούν και συγκρίνουν την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, δεν υπολογίζει ένα μεγάλο έργο που πήρε το 2013, εκτός και τρέχει κάποιο project που φέρνει λεφτά τμηματικα (όπως γίνεται συνήθως σε αυτούς τους κλάδους)
Δεν ξέρω τι εννοουσε... Τι να σε πω.
Μ'αρέσει που γράφετε οτι οι χαζομαρες της πρωτοδευτερης φορας θα ειναι κολυμπηθρα του Σιλωαμ για τους προηγουμενους.
Σορυ, αλλα ο Συριζα ειναι ηδη η κολυμβηθρα του παλιου πασοκ, εχει αναβαπτισει ενα σωρο εκει μεσα
Τιποτα μαγκες, δεν υπάρχει ουτε εξοδος ετσι ουτε σωτηρια. Παει για γερο και κανονικο φαλιμέντο αυτη η χωρα (ισως τελικα ειναι η μονη λυση...)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais