Σελίδα 53 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 343484950515253545556575863 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 781 έως 795 από 1107

Θέμα: πιότητα φτουκατι

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    919, 929, 954, όλα θεωρούνται 900 :P Το πρώτο 1000 επίσημα βγήκε το 2004.
    Life begins at 45°.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Ενω panigale συναντας 5 σε καθε φαναρι..
    Δεν το ειπα με τετοια διαθεση..
    Θελω πραγματικα να ξερω αν κυκλοφορει κανενα ακομα διοτι δεν εχω δει ποτε. Σαπιλα και οι υπολοιποι που ασχολειστε με κλασσικα για πειτε...
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    δεν συναντας παπαγαλε τοσο συχνα σαν αυτο το χοντα δηλαδη για τον ιδιο λογο?οχι επειδη κανει 22000+...
    Γιατι;; Σε καλη και μαμα κατασταση ενα τετοιο ιστορικο μηχανακι ποσο νομιζεις θα κανει;;;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Δεν το ειπα με τετοια διαθεση..
    Θελω πραγματικα να ξερω αν κυκλοφορει κανενα ακομα διοτι δεν εχω δει ποτε. Σαπιλα και οι υπολοιποι που ασχολειστε με κλασσικα για πειτε...
    To 3mpourdelo που αναφέρεσαι, ήταν και τότε πολύ σπάνιο γιατί ήταν πανάκριβο και εξαφανίστηκε σύντομα λόγω των βλαβών. Αν καίγεσαι τόσο, να σου πω που το είδα να πας να προσκυνήσεις ρε Bob. Κάπου κοντά στο President νομίζω το είδα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shaolin Monk Προβολή μηνύματος
    Ειμαι 41 900ss δεν εχω δει.... Κυκλοφορουν καπου αυτα; Και μιλαω σοβαρα
    Το θεμα δεν ειναι αν εχεις δει εσυ, το θέμα είναι ποιο μηχανάκι από τα δυο ειναι πιο επιθυμητο, πόσα χρονια μετα την παρουσιαση του και ποιο πιανει περισσοτερα χρηματα στην αγορα μτχ... επειδη καποιες σελιδες πισω λεγαμε για την αξια των Ducati, οτι φθηνει πολυ γρηγορα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    To 3mpourdelo που αναφέρεσαι, ήταν και τότε πολύ σπάνιο γιατί ήταν πανάκριβο και εξαφανίστηκε σύντομα λόγω των βλαβών. Αν καίγεσαι τόσο, να σου πω που το είδα να πας να προσκυνήσεις ρε Bob. Κάπου κοντά στο President νομίζω το είδα.
    Ειναι σαν demo απο μεταγενεστερα πετυχημενη cult μπαντα!! Οι μεταλαδες και πανκηδες, πρωην και νυν, θα καταλαβουν τι εννοω..

Μολις κατεβω Αθηνα ξανα θα παω για προσκυνημα γονυπετης!
    MADE IN JAPAN 日本製

Μην προσκυνάτε μάρκες ρεεεεεεεεε..!!!!

Και σας το λέει ένας που κοιτάξτε τι nickname έχει.............
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Μην προσκυνάτε μάρκες ρεεεεεεεεε..!!!!

Και σας το λέει ένας που κοιτάξτε τι nickname έχει.............
    έχεις πάθει πλακα με το ζχ10ρ εεεε?
    πουτσ@@@@@@@@@

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Γιατι;; Σε καλη και μαμα κατασταση ενα τετοιο ιστορικο μηχανακι ποσο νομιζεις θα κανει;;;;
    Ίσα με κανένα 500άρικο θα σου δώσει για να το ξεφορτωθεί.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    ο ζευκας ειπε οτι αν ησαστε ευσομοι με κοιλια και μοιρους μην παρετε ducati, αγοραστε varkadero,κρανακι απο το πρακτικερ, μπουφανακι απο αγια βαρβαρα νταινιζ, μπαντανα επισης απο αγια μονο που πρεπει να περιμενεται το πανηγυρι εχει κατι φτηνες με φτερα.
    και εγω που θελω να παρω ενα 749 με 4-5χιλιαρικα ειμαι μεγαλη ψωναρα και χερας τρελος,
    ανταλαζω το sd με yamaha fazer 600 γιατι ειμαι και πολυ ξενερωτος που εχω ευρωπαικο μηχανακι

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ.....
    αρε ελληνα βγαζεις σε καθε φαση το κομπλεξ σου με καθε τροπο

του ζευκα ο γειτονας που εχει πιο ωραια γυναικα απο αυτον βαζω στοιχημα οτι ειναι κοντοχοντρος και η γκομενα εινα ξενερωτη στο κρεβατι
    οπως και ο λακαμας που εχει μ3 και δεν ξερει να το παει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Με τα ντουκάτι δνε έχω πρόβλημα απλά μερικές φορές οι κατοχοί τους την έχουν δει....εχμ κάπως.

Αρκετοί (όλοι όλοι) νομίζουν ότι επειδή έχουν ακριβό μηχανάκι ανήκουν σε κάποια ανώτερη κάστα μοτοσυκλετιστών.
    Πιο εξκλούσιβ φάση, με περισσότερο πρεστίζ κι έτσι. σαν τα apple fanboys ή τους κατόχους bmw.

Πέτυχα χθες στο φάναρι ένα θεόχοντρο πατσοκοιλιά πάνω σε ένα multistrada 620 και είχε:
    -Arai ducati corse.
    -Δερμάτινο μπουφάν ducati corse.
    -Μπανάνα ducati.
    (μα την παναγία άμα έβλεπα καλύτερα ίσως και το μπρελόκ να ήταν ducati corse)

Ρε τιτανοτεράστιοι ηρεμήστε, ποιοί την είδατε; Troy Bayliss;;;
    κοιτα,αυτος ο φαντασμενος με το 620 που μπορει και να το πηρε μετεχειρο σχεδον τσαμπα ειναι οντως μια ιδιαζουσα περιπτωση,αλλα ειναι απλα αστειο να μην θεωρεις πραγματικα πιο premium ενα καλο ντουκατι η ενα καλο mv απο τα τζαπαν του κιλου.
    δεν συζητω για αξιοπιστια(γτ θα διαφωνισουμε οποτε αδικος κοπος)αλλα απο αποψη ποιοτητας,ντιζαιν και μοναδικοτητας τα ιαπωνικα ειναι χρονια πισω.το ιταλικο σου δινει αυτην την αισθηση οτι καποιος πραγματικα ασχοληθηκε για σενα,για να σου δωσει κατι που θα σε καυλωνει και δεν θα σε μεταφερει απο το α στο β αοσμα,αχρωμα αλλα αξιοπιστα(ειπαμε υπο συζητηση και αυτο).βαλε απλα μπρος και μαρσαρε ενα μουλτι και μετα κανε το ιδιο με το τρεισερ η με το βαραντερο...χαοτικη διαφορα...
    οποτε ενα mv φ4ρρ που κανει τους ιδιους χρονους με ενα r1m και μπορει να χαλαει πιο συχνα και να ειναι και πιο ακριβο δεν αξιζει καστανο...
    οποιος εχει τα μπικικινια θα παρει ιταλικο η γερμανικο μηχανακι...και εννοω να εχει τα μπικικινια και για τα ακριβα σερβις τους και για πιθανες ζημιες...ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε...οπως και στα κουτια...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος
    να πω για το gsxr που ειχα και ειχα αλλαξει δυο φορες πηνεια ανορθωτη?και μια φορα φουρκετα και γραναζι στο σασμαν,750 κ2(το ειχα παρει καινουργιο στοκ)
    το κ8 1000 μια ασφαλεια μου ειχε καψει το καημενο στις 25000χλμ που ειχα

Μαλιστα,αν ειχαμε ολοι φραγκα θα παιρναμε γερμανικο()η ιταλικο..
    Και τωρα ξεπεσαμε στον σχιστοματη.
    Φοβερη θεωρια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    .........βαλε απλα μπρος και μαρσαρε ενα μουλτι και μετα σβήσε και πάρε τα εργαλεία να βιδώσεις ό,τι έχει ξεβιδωθεί......
    μην πείτε μαλακία.... στα πρώτα μουλτιμίξερ το έχω δει να είναι όλα λάσκα

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Μαλιστα,αν ειχαμε ολοι φραγκα θα παιρναμε γερμανικο()η ιταλικο..
    Και τωρα ξεπεσαμε στον σχιστοματη.
    Φοβερη θεωρια.
    ναι ρε το ρ1 το δινουν τσαμπα για το φτωχο λαο και εχει και φτηνα σερβις

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF