919, 929, 954, όλα θεωρούνται 900 :P Το πρώτο 1000 επίσημα βγήκε το 2004.
919, 929, 954, όλα θεωρούνται 900 :P Το πρώτο 1000 επίσημα βγήκε το 2004.
Life begins at 45°.
Το θεμα δεν ειναι αν εχεις δει εσυ, το θέμα είναι ποιο μηχανάκι από τα δυο ειναι πιο επιθυμητο, πόσα χρονια μετα την παρουσιαση του και ποιο πιανει περισσοτερα χρηματα στην αγορα μτχ... επειδη καποιες σελιδες πισω λεγαμε για την αξια των Ducati, οτι φθηνει πολυ γρηγορα...
Μην προσκυνάτε μάρκες ρεεεεεεεεε..!!!!
Και σας το λέει ένας που κοιτάξτε τι nickname έχει.............![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
ο ζευκας ειπε οτι αν ησαστε ευσομοι με κοιλια και μοιρους μην παρετε ducati, αγοραστε varkadero,κρανακι απο το πρακτικερ, μπουφανακι απο αγια βαρβαρα νταινιζ, μπαντανα επισης απο αγια μονο που πρεπει να περιμενεται το πανηγυρι εχει κατι φτηνες με φτερα.
και εγω που θελω να παρω ενα 749 με 4-5χιλιαρικα ειμαι μεγαλη ψωναρα και χερας τρελος,
ανταλαζω το sd με yamaha fazer 600 γιατι ειμαι και πολυ ξενερωτος που εχω ευρωπαικο μηχανακι
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ.....
αρε ελληνα βγαζεις σε καθε φαση το κομπλεξ σου με καθε τροπο
του ζευκα ο γειτονας που εχει πιο ωραια γυναικα απο αυτον βαζω στοιχημα οτι ειναι κοντοχοντρος και η γκομενα εινα ξενερωτη στο κρεβατι
οπως και ο λακαμας που εχει μ3 και δεν ξερει να το παει
κοιτα,αυτος ο φαντασμενος με το 620 που μπορει και να το πηρε μετεχειρο σχεδον τσαμπα ειναι οντως μια ιδιαζουσα περιπτωση,αλλα ειναι απλα αστειο να μην θεωρεις πραγματικα πιο premium ενα καλο ντουκατι η ενα καλο mv απο τα τζαπαν του κιλου.
δεν συζητω για αξιοπιστια(γτ θα διαφωνισουμε οποτε αδικος κοπος)αλλα απο αποψη ποιοτητας,ντιζαιν και μοναδικοτητας τα ιαπωνικα ειναι χρονια πισω.το ιταλικο σου δινει αυτην την αισθηση οτι καποιος πραγματικα ασχοληθηκε για σενα,για να σου δωσει κατι που θα σε καυλωνει και δεν θα σε μεταφερει απο το α στο β αοσμα,αχρωμα αλλα αξιοπιστα(ειπαμε υπο συζητηση και αυτο).βαλε απλα μπρος και μαρσαρε ενα μουλτι και μετα κανε το ιδιο με το τρεισερ η με το βαραντερο...χαοτικη διαφορα...
οποτε ενα mv φ4ρρ που κανει τους ιδιους χρονους με ενα r1m και μπορει να χαλαει πιο συχνα και να ειναι και πιο ακριβο δεν αξιζει καστανο...
οποιος εχει τα μπικικινια θα παρει ιταλικο η γερμανικο μηχανακι...και εννοω να εχει τα μπικικινια και για τα ακριβα σερβις τους και για πιθανες ζημιες...ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε...οπως και στα κουτια...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
να πω για το gsxr που ειχα και ειχα αλλαξει δυο φορες πηνεια ανορθωτη?και μια φορα φουρκετα και γραναζι στο σασμαν,750 κ2(το ειχα παρει καινουργιο στοκ)
το κ8 1000 μια ασφαλεια μου ειχε καψει το καημενο στις 25000χλμ που ειχα
Μαλιστα,αν ειχαμε ολοι φραγκα θα παιρναμε γερμανικο()η ιταλικο..
Και τωρα ξεπεσαμε στον σχιστοματη.
Φοβερη θεωρια.