Σελίδα 53 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 343484950515253545556575863 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 781 έως 795 από 1340

Θέμα: MOTO GP ROUND 17 23/25-10 SHELL MALAYSIA MOTORCYCLE GRAND PRIX

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    Q2 του προηγούμενου αγώνα τα θυμάται κανείς...??
    Α ναι.... Θα θυμάται πολύ καλά τι έχει σώσει ο ΜΜ, εγώ προσωπικά το θεώρώ από τις καλύτερς στιγμές του πρωταθλήματος.... Απίστευτο!!!!

Και τώρα τι?? των έριξε μια απαγωνή γόνατου....?? και μάλιστα σε σχεδόν <<ακραία>> ανατομική θέση...??
    Η μηχανή είναι κοντά στα 155 κιλά βαλε και την ταχύτητα και έχεις την ορμή....
    Και όπως λεει και ο devils δεν σκέφτηκε να τον πατήσει από την εσωτερική...
    τι είναι άσχετος???
    ο τύπος χώνεται από όπου βρει... και τώρα τι??? το ξέχασε??

Πολύ περίεργα πράγματα...
    Όπως επίσης είναι περίεργος ο τρόπος που ο JL προσπερνάει τον ΜΜ... και μετά ξαφνικά ο ΜΜ ξυπνάει....
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7

Ή γνώμη ενός ασχετου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    epidei polloi klapsomounides to kanane gargara oti o Rossi tin glytwse epidei itan o Rossi...

[FONT=Helvetica]In terms of the actual punishment, Webb was asked to explain why Rossi received three Penalty Points - not more or less. [/FONT]

[FONT=Helvetica]"It's a precedent. The last time this happened where a rider deliberately made a manoeuvre that ended up in a crash was at Jerez this year [Hanika against Guevara]. In that case we awarded five Penalty Points because the rider [Hanika] admitted he did it deliberately and it was as a result of him being frustrated with the other rider.

[/FONT]
    [FONT=Helvetica]
    [/FONT]

Κι ο Ρόσσι το παραδέχτηκε ότι ήθελε να το βγάλει εκτός γραμμής.
    Εγώ moto gp δεν παρακολουθώ κι ούτε τον αγώνα είδα αλλά στη φάση αυτή που βλέπω είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι Ρόσσι ήθελε να το πετάξει έξω.
    Όλα τα υπόλοιπα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Κι εμενα ο Ζιντάν ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης αλλά με αυτό που έκανε τότε με την κουτουλια με ξενερωσε απίστευτα. Και δε με ξενερωσε γιατί τον κουτουλησε τον Ιταλό αλλά γιατί πήγε και κρύφτηκε και περίμενε τον τέταρτο να δει το βίντεο και να τον αποβάλλει,αντί να πάει αντρικια και να πει "Ναι μάγκες του την εριξα γιατί μου ζαλισε το παπαρι"

Χωρίς προφανώς να είμαι ούτε ροσσικος ούτε αντιροσσικος ούτε motogpικος για την ακρίβεια εχω την εντύπωση ότι αν ή φάση ήταν ανάποδα θα φευγανε παπακια δικαβαλα "φορτωμένα" για το σπίτι του Ισπανού

Over & out.
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Φίλε ξέρεις υπάρχουν και συμβόλαια και ρήτρες κτλ που μπορούν να σου πάρουν τα πάντα...
    Οπότε αν ήσουν εσύ και είχες συμβόλαιο που ίσως στα μικρά γράμματα αναφέρει θα σου πάρω και τα παιδιά με εκθέσεις, θα ήθελα να δω πόσο αντρίκια θα το έκανες το όλο το σκηνικό...
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝIKOLTSOS Προβολή μηνύματος
    Q2 του προηγούμενου αγώνα τα θυμάται κανείς...??
    Α ναι.... Θα θυμάται πολύ καλά τι έχει σώσει ο ΜΜ, εγώ προσωπικά το θεώρώ από τις καλύτερς στιγμές του πρωταθλήματος.... Απίστευτο!!!!

Και τώρα τι?? των έριξε μια απαγωνή γόνατου....?? και μάλιστα σε σχεδόν <<ακραία>> ανατομική θέση...??
    Η μηχανή είναι κοντά στα 155 κιλά βαλε και την ταχύτητα και έχεις την ορμή....
    Και όπως λεει και ο devils δεν σκέφτηκε να τον πατήσει από την εσωτερική...
    τι είναι άσχετος???
    ο τύπος χώνεται από όπου βρει... και τώρα τι??? το ξέχασε??

Πολύ περίεργα πράγματα...
    Όπως επίσης είναι περίεργος ο τρόπος που ο JL προσπερνάει τον ΜΜ... και μετά ξαφνικά ο ΜΜ ξυπνάει....

μην εισαι αφελης ρε συ Νικο...
    για το πεσιμο το εγραψα...99% πατηθηκε το φρενο του αφου δεν περιμενε το γονατο του rossi στο χερι του...
    για το περασμα απο την εσωτερικη και το ποσο ασχετος ειναι, εχει βγει απο τα συμφραζομενα...ηθελε να δει μεχρι που θα το τραβηξει ο vr...λειτουργησε ηλιθιωδως γιατι κατα 99% τον ειχε...

τωρα οσον αφορα την μαχητικοτητα του με τον lorenzo και την μαχητικοτητα του με τον rossi...επειδη το εγραψαν πολλοι, αρκει να σας πω οτι απο το ιδιο λαθος (στα φρενα) περασε και ο lorenzo και αργοτερα και ο rossi...
    συγκεκριμενα 18 laps to go και ενω εχει κανει new record ο lorenzo με 2:00,606 και εχει αφησει πισω τον rossi που εκεινη την στιγμη ειναι ο αργοτερος ολων με 2:01,268 και εχει πλησιασει τον mm, κανει το λαθος ο marquez (2:00,818) στα φρενα και περναει ο Lorenzo που εχει δαιμωνιωδη ρυθμο...

τωρα ειναι τρενακι lorenzo, marquez, rossi με τον pedrosa να εχει κανει μια μικρη διαφορα...

στον επομενο γυρο (17 laps to go) περναει και ο rossi τον marquez, χωρις καλα να εχει ξαμακρυνει ο lorenzo...o pedrosa ειναι σχεδον 1 δευτ μπροστα απο lorenzo...
    ο rossi απο lorenzo ειναι σκαρτο μισο...

1ο ερωτημα: γιατι δεν ανοιξε ο rossi για να αντεπιτεθει οταν τον περασε ο lorenzo?
    2ο ερωτημα: γιατι οταν περασε τον marquez δεν ανοιξε για να πλησιασει τον lorenzo?

απλουστατα γιατι ο rossi σε ρυθμους αγωνα ηταν πιο πισω και απο τον εναν και απο τον αλλον...και επειδη ειδε οτι προδιαγραφοταν παλι μια 4η οπως στην Αυστραλια, εκανε τον τσαμπουκα στον marquez ο οποιος ηταν πιο κοντα στο γυρολογιο του...

για οτι λεω εχω αποδeiξεις επειδη εχω κατεβασμενο τον αγωνα σε hd και μπορω να κανω screenshots οποτε μου ζητηθει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Κι ο Ρόσσι το παραδέχτηκε ότι ήθελε να το βγάλει εκτός γραμμής.

Over & out.
    sorry filaraki alla an den eides ton agwna (kai tis proigoumenes faseis) thes apla na trollareis....filika...

kai as valoume kai ena wraio kouiz....poios ekane tin sygkekrimeni dilwsi???

elpizw ayto to episodio na teleiwsei edw alla den pistevw oti tha einai etsi....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    μην εισαι αφελης ρε συ Νικο...
    για το πεσιμο το εγραψα...99% πατηθηκε το φρενο του αφου δεν περιμενε το γονατο του rossi στο χερι του...
    για το περασμα απο την εσωτερικη και το ποσο ασχετος ειναι, εχει βγει απο τα συμφραζομενα...ηθελε να δει μεχρι που θα το τραβηξει ο vr...λειτουργησε ηλιθιωδως γιατι κατα 99% τον ειχε...

τωρα οσον αφορα την μαχητικοτητα του με τον lorenzo και την μαχητικοτητα του με τον rossi...επειδη το εγραψαν πολλοι, αρκει να σας πω οτι απο το ιδιο λαθος (στα φρενα) περασε και ο lorenzo και αργοτερα και ο rossi...
    συγκεκριμενα 18 laps to go και ενω εχει κανει new record ο lorenzo με 2:00,606 και εχει αφησει πισω τον rossi που εκεινη την στιγμη ειναι ο αργοτερος ολων με 2:01,268 και εχει πλησιασει τον mm, κανει το λαθος ο marquez (2:00,818) στα φρενα και περναει ο Lorenzo που εχει δαιμωνιωδη ρυθμο...

τωρα ειναι τρενακι lorenzo, marquez, rossi με τον pedrosa να εχει κανει μια μικρη διαφορα...

στον επομενο γυρο (17 laps to go) περναει και ο rossi τον marquez, χωρις καλα να εχει ξαμακρυνει ο lorenzo...o pedrosa ειναι σχεδον 1 δευτ μπροστα απο lorenzo...
    ο rossi απο lorenzo ειναι σκαρτο μισο...

1ο ερωτημα: γιατι δεν ανοιξε ο rossi για να αντεπιτεθει οταν τον περασε ο lorenzo?
    2ο ερωτημα: γιατι οταν περασε τον marquez δεν ανοιξε για να πλησιασει τον lorenzo?

απλουστατα γιατι ο rossi σε ρυθμους αγωνα ηταν πιο πισω και απο τον εναν και απο τον αλλον...και επειδη ειδε οτι προδιαγραφοταν παλι μια 4η οπως στην Αυστραλια, εκανε τον τσαμπουκα στον marquez ο οποιος ηταν πιο κοντα στο γυρολογιο του...

για οτι λεω εχω αποδeiξεις επειδη εχω κατεβασμενο τον αγωνα σε hd και μπορω να κανω screenshots οποτε μου ζητηθει...
    Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι αφελής....

Επίσης όλα αυτά που γράφεις δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχουν με τις ερωτήσεις μου...
    ίσως κάτι για την μαχητικότητα θες να πεις, αλλά και πάλι μπορεί να κάνει ότι θέλει με το μηχανάκι του και τους χρόνους... το απέδειξε στον προηγούμενο αγώνα...
    Ναι είναι γεγονότα όλα αυτά αλλά τι...??

Ο μικρός είνα σε τρομερή φόρμα.... τα honda είναι και πάλι δυνατά...
    Άρα όλα αυτά που γράφεις δεν μου λένε κάτι εκτός από μια αφήγηση αγώνα...

Για το μόνο που θεωρώ ότι δεν έχει γίνει είναι για το φρένο ο ΜΜ έχει κάτι σαν χόυφτες... από μέτααλο.... γόνατο δεν χώνεται εκεί... βέβαια δεν ήμουν και μπροστά....
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    Σήμερα όλη μέρα την έβγαλα διαβάζοντας και βλέποντας βιντεάκια. Τι αγώνας ήταν αυτός τέλος πάντων?

Έχοντας διαβάσει όλα μηνύματα είδαν πολλά μαργαριτάρια τα μάτια μου και απο τις δύο πλευρές. Το θέμα όμως είναι οτι με τόσο τσουβάλιασμα, ο,τι και να πεις θα φανείς φανατικός (με την άσχημη έννοια).

Προσωπικά το βλέπω πολύ πιο απλά το θέμα.
    -Ο Rossi πραγματικά το πίστευε οτι ο MM βοηθάει JL (το πιστεύω αυτό ειδικά απο τη σημερινή του συμπεριφορά). Το είπε.
    -Ο ΜΜ είτε βοηθούσε πράγματι τον Lore (εγω πιστεύω πως ναι για τους λόγους ακριβώς που είπε ο Rossi) και είχαν βάση τα λεγόμενα του VR περι εμμονής, ζήλιας κλπ. Είτε δεν είχε κάποιον σκοπό και απλώς ετσι φάνηκε (καθόλου απίθανο).
    -Ο ΜΜ είτε το έπαιξε τρέλα έχοντας λερωμένη τη φωλιά του και συνέχισε το ίδιο story είτε απο πείσμα για τις δηλώσεις του VR έκανε αυτά που έκανε σήμερα.

^^ μικρή σημασία έχουν αυτά. Όπως και να έγιναν. Σημασία έχει οτι δημιουργήθηκαν οι υποψίες ή οι εγωισμοί του ενός για τον άλλον. Ετσι καταλήξαμε να δούμε έναν Marquez να βοηθάει τον JL και να κάνει τη ζωή του VR δύσκολη ξεκάθαρα. Έναν Rossi φανερά νευριασμένο απο αυτό που έκανε ο MM. Και εν τέλη τον Rossi να κάνει στην άκρη τον μικρό. Τον μικρό να χτυπάει τον VR (μικρή σημασία εχει ο λόγος, είτε έβγαινε έξω είτε ήθελε να τον ρίξει) και τον Rossi να τον κλότσησε (σιγά την κλοτσιά, δεν ήθελε να τον ρίξει) απλά και μόνο επειδή τον έσπρωξε πρίν ο άλλος. (πολύ πιθανό και να μην έριξε, δεν ξέρω)
    Ετσι το βλέπω το σκηνικό και μου φαίνεται απόλυτα ανθρώπινο. Κάθε ενέργεια έχει και μια εξήγηση. Ενας κλασικός ανθρώπινος ανταγωνισμός. Δεν μπορείς να βρείς ποιος είναι λάθος. Μπορεί να ηταν ο Marq που βοηθούσε τον JL καιρό τώρα ή ο Rossi που φαντάστηκε είτε ηθελημένα είτε όχι το σενάριο με τον Marq να βοηθάει JL.

Τώρα θα φορέσω τα φανταχτερά μου "κίτρινα γυαλιά" (γελάω). Το μεγαλύτερο σφάλμα για μένα πάντως σε αυτή την αλυσίδα το έκανε ο Marq που ο ΜΑΛΑΚΣ μπλέχτηκε σε ένα τόσο γμτο Πρωτάθλημα σαν την τσουτσού. Επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Rossi περι παιδιάστικης συμπεριφοράς. Έδωσε πορεία στο Πρωτάθλημα. Αν δεν είναι αυτό κατακριτέο τι να πώ.. Γ@μησε το show όλου του κόσμου που παρακολουθεί MotoGP.

Περι Ισπανικής συμμαχίας δεν το πιστεύω. Έκανε τέλειο αγώνα σήμερα ο JL σιγά μην πλήρωσε κιόλας τον MM. Έπαιξε κοντά στον Pedrosa που ηταν πάνω σε ένα μηχανάκι που έσπερνε στην πίστα απ 'οτι είδαμε στις κατατακτήριες. Το άλλο Honda γιατι ήταν τόσο πίσω με πιο γρήγορο και κ@υλωμένο αναβάτη ο οποίος είχε βγεί δεύτερος (κατατακτήριες) χάνοντας τον γρήγορο του γύρο???

Τέλος το σεντόνι..
    Τελευταία τροποποίηση από Argonautis46; 26/10/2015 στις 01:24.
    Κύκλους

Ουφ το διάβασα όλο.

Και εκπλήσσομαι.

ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ ΥΠΕΡΠ**ΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟSELAND? Μα πακαλά, πως βγαίνεις στο γυαλί με τέτοια γλυμμένη κουρούπα;

kai epeidei milame kai gia istories synomosias kai fantasias...paw na vgalw ta kitrina gyalia mou kai na tin pesw....

[FONT=Helvetica]“We weren't really concerned with [Marquez's] Phillip Island race, especially given what Marc said about having problems with his front tyre, then things came back and he went as fast as he could and won the race," Webb said. [/FONT]

[FONT=Helvetica]“So it's hard to understand that was a deliberate attempt to slow Rossi down. We didn't see it that way. [/FONT]

[FONT=Helvetica]“I have a different opinion about today's race. I think he [Marquez] was doing something like that, but many riders in many classes do the same thing and there isn't a rule against it.”

pigi...[/FONT]
    http://www.crash.net/motogp/news/224594/1/motogp-race-director-explains-rossi-punishment.html

Φυσικά και η αντίδραση του Ρόσσι ήταν λάθος! Φυσικά και θα πρέπει να τιμωρηθεί για αυτό του το λάθος. Δεν ξέρω αν η ποινή είναι δίκαια ή όχι και όπως έχουν τα πράγματα, λίγη σημασία έχει πια. ΑΛΛΑ...
    Θέλω να επισημάνω κάποια πράγματα:
    Το 2011 στην κατηγορία Μότο 2 πάλευαν Μαρκέθ και Μπραντλ για τον τίτλο. Η Ντόρνα (Ισπανικής προέλευσης) δημιούργησε έναν κανονισμό για την επόμενη χρονιά (2012), που έλεγε ότι νεοφερμένοι οδηγοί στην κατηγορία Moto GP δεν μπορούν να απορροφηθούν τον πρώτο τους χρόνο από εργοστασιακή ομάδα. Έτσι ο Μπραντλ (Γερμανός) αναγκάστηκε να πάει σε δορυφορική ομάδα.

Την επόμενη χρονιά (2012), ο Μαρκέθ κερδίζει τον τίτλο στην κατηγορία Μότο 2. Ο κανονισμός για νεοφερμένους αναβάτες ανασύρεται και ο Μαρκέθ (Ισπανός) οδηγείται κατ' ευθείαν στην εργοστασιακή ομάδα Respol Honda. Η Repsol είναι όπως γνωρίζουμε Ισπανική εταιρεία. Φυσικά ο Μαρκέθ από την είσοδό του στην ομάδα έδειξε περίτρανα ότι άξιζε τη θέση αυτή. Αλλά ποιος μπορεί να ξέρει μήπως την ίδια θέση την άξιζε και ο Μπραντλ??!!

Ερχόμαστε στο σήμερα και βλέππουμε ότι υπάρχει μάχη για τον τίτλο από τους Ρόσσι (Ιταλός) και Χόρχε (Ισπανός). Ο Μαρκέθ (Ισπανός) δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο φέτος. Καλως ή κακώς. Μπορεί όμως να βοηθήσει με τον τρόπο του το συμπολίτη του Χόρχε να πάει μπροστά στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας θέσεις μπροστά από τον Ρόσσι. Και αυτό δεν είναι καθόλου κακό ή ανήθικο. Παρατήρησα όμως, πως από την Ιαπωνία ακόμη, ο τρόπος με τον οποίο έτρεχε ο Μαρκέθ, έδειχνε πως κάνει τα πάντα για να κρατήσει το Ρόσσι στις πίσω θέσεις στο πρωτάθλημα. Ακόμα και στο χτεσινό αγώνα της Μαλαισίας, κάποια στιγμή έκανε ένα "(βολικό κατ' εμέ) λάθος" όπου άνοιξε τη γραμμή του και τον πέρασε ο Χόρχε. Ειδικός αγώνων δεν είμαι, ούτε και αναλυτής, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος.

Είμαι σίγουρος όμως ότι με το πέρασμα του χρόνου τα πράγματα θα δείξουν την αλήθεια. Μπορεί οι ισχυρισμοί του Μαρκέθ να είναι τίμιοι και ειλικρινείς. Να έτρεχε πραγματικά για τον εαυτό του. Αλλά βάζω όλα αυτά που βλέπω χρόνια στο Moto GP και κάτι δεν μου κάθεται καλά! Ισπανική εταιρεία η Ντόρνα, Ισπανός ο Μαρκέθ, Ισπανός ο Χόρχε, Ισπανική εταιρεία η Ρέπσολ και Ιταλός ο Ρόσσι. Ακούγεται σα συνομωσία και εγώ μπορεί σαν ηλίθιος με τον τρόπο σκέψης μου.

ΥΓ
    Κάπου διάβασα ένα σχόλιο του Λάβερτυ, ο οποίος ανάφερε πως "Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας, που λέει ότι πρέπει να σέβεσαι αυτούς που πάνε για το πρωτάθλημα αν δεν πας εσύ και να κάνεις λίγο πίσω".
    Μάλλον έχει κάποιο δίκιο!
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Καλα, το συγκεκριμένο thread βλεπω να πιανει τις 100 σελιδες. Θα πεσουν οι σερβερς του φορουμ λεμε...

......και δεν πρόκειται να καταλήξουμε, στό ποιός την έχει πιό μεγάλη..............................................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akaposto Προβολή μηνύματος

Το (ξανά)έγραψα, αν η αρχή ήθελε να είναι καθαρή και να μην ρίξει στάχτη στα μάτια,
    θα έβγαζε ανακοίνωση με την τηλεμετρία. Όχι απο τα βιντεάκια. Ανακοινώσεις του στύλ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    ο σαπίλας παραπάνω εβαλε την τηλεμετρία της αυστραλίας, την είδες?

δες την και μετα πες μας τι σκέφτεσαι

αν πάλι βαριέσαι, περίμενε να στη δείξω εγώ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	188 
Μέγεθος:	9,4 KB 
ID:	343577

τιπ: ακολουθα τις βουνοκορφές με ένα μολυβάκι
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Η υποκειμενικότατη άποψη μου που στηρίζει Ρόσι, λέει τα εξής.

Είναι ένας παγκόσμιος προς το τέλος των αγώνων του, που παίζει γερά για το φετεινό πρωτάθλημα.
    Ο άλλος ο ΜΜ είναι επίσης ένας μικρός παγκόσμιος, που φέτο δε μπάει για πρωτάθλημα, ληγμένο.
    Αν ο μικρός είχε στόφα μεγάλου (όχι οδηγικά αλλά στη ψυχή), τη στιγμή που το καταλαβαίνει αυτό ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, θα έπρεπε να παίζει όπως μπορούσε να παίξει, ΔΙΧΩΣ να ρισκάρει να κάνει ζημιά στο Ρόσι. Πόσες φορές του έχει κάνει χαβαλέ ο Ρόσι μετά από αγώνα επειδή ο ΜΜ τον έπαιξε καλά; Πολλές..

Αντίθετα, το κομπλεξικό μαλακιστήρι ΜΜ, αυτό που ξεκάθαρα κάνει εδώ και δυο αγώνες (ίσως και περισσότερο) είναι να έχει λοκάρει το Ρόσι να του κάνει ζημιά και δίχως να παίζει τη μπάλα που μπορεί να παίξει με όποιον μπορεί να κοντραριστεί (που τυχαίνει να είναι αντίπαλοι του Ρόσι).

Η οδήγηση που έκανε ο ΜΜ (ή αλλιώς μεγάλο μαλακιστήρι) ήταν άξια για ξύλο. Ήταν σαφέστατα όχι απλά επιθετικός προς το Ρόσι, αλλά επικίνδυνος. Αν θυμάμαι καλά είναι πάνω από τρεις φορές που από τύχη ( δεν σκοτωθήκανε. Και επειδή ξυνότανε αυτός στη γκλίτσα του τσοπάνη. Ο Ρόσι δεν είχε κάνει τίποτα, απλά τον προσπερνούσε όπου μπορούσε. Οι αγωνοδίκες, δεν ξέρω αν έλαβαν αυτό υπόψη, όχι σε σχέση με τον αν ο Ρόσι έβγαλε το πόδι του, αλλά σε σχέση με το αν προκάλεσε ο ΜΜ το συμβάν. Που κατά τη γνώμη μου κάνει μπαμ ότι το έψαχνε.

Αν ήταν δίπλα τους κάποιος πιο παλιός οδηγός, θα έκανε στο ΜΜ το νοήμα που του έκανε ο Ρόσι με το χέρι: "ξεκόλα". Αλλά δεν ήταν. Και ο ΜΜ συνέχισε να παίζει πολύ επικίνδυνα.

Ο Ρόσι λοιπόν έχει δίπλα του ένα μαλακισμένο, που ακόμα και αν πέσει/τραυματισθεί/οτιδήποτε έχει μπροστά του πολλά χρόνια να παίξει μπάλα. Ενώ αυτός δεν έχει καμία πολυτέλεια ατυχήματος/τραυματισμού κλπ. Και το είπε μετά και στη συνέντευξη. Και αυτό το ξέρει και ο ΜΜ.

Όταν λοιπόν τον κοιτάει στα μάτια δίπλα του πλαγιασμένος και το άλλο το μαλακιστήρι συνεχίζει να του φωνάζει "θα σου κάνω ζημιά", ΑΝ την έριξε ο Ρόσι, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Αφού προηγήθηκε σαφέστατο με πρόθεση χτύπημα του ΜΜ με τον ώμο.

Για να δείτε ότι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, κοιτάχτε την αντίδραση του μαλακισμένου μετά την πτώση: ούτε να χτυπιέται, ούτε γκρίνιες, ούτε τίποτα...Σε άλλες πτώσεις που είχε χτυπιέται σα το χταπόδι...Τόση αξία έδινε στον αγώνα του..Αφού μόνος του σκοπός ήταν να κάνει ζημιά στο Ρόσι και τίποτα άλλο και φάνηκε.

Εντάξει ο ΜΜ είναι τιμόνι. Μόνο που το βλέμμα του και η συμπεριφορά του είναι γεμάτη κομπλεξ και δεν έχει κανένα βάθος σαν άνθρωπος.

Παλαιό μέλος
    ουτε ο Ρόσι με τον Μάρκες δεν τσακώνονται, όπως καποιοι φίλοι εδω μέσα

Είμαστε σε φόρουμ που στην έκδοση για κινητά έχει μπλε χρώματα με κίτρινα κουμπιά. Παράγκα του μοτό.γρ υπέρ του "παππού", τι περιμένεις.

Παρόμοια θέματα

1. MOTO GP ROUND 16 PRAMAC AUSTRALIAN GRAND PRIX 16-18/10/2015
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 215
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2015, 18:37
  2. MOTO GP ROUND 15. 9-11/10 2015 MOTUL GP OF JAPAN
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 440
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2015, 13:00
  3. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 182