Καλησπερα σε ολους.Σκεφτομαι για αγορα κρουστικου δραπανοκατσαβιδου.Μου τραβηξε το ενδιαφερον αυτο εδω.Θα ηθελα γνωμες,πχ μαπα μπαταριες,αδυναμο κτλ ξερετε εσεις.
https://www.skroutz.gr/s/51483784/De...CD100YP2T.html
Καλησπερα σε ολους.Σκεφτομαι για αγορα κρουστικου δραπανοκατσαβιδου.Μου τραβηξε το ενδιαφερον αυτο εδω.Θα ηθελα γνωμες,πχ μαπα μπαταριες,αδυναμο κτλ ξερετε εσεις.
https://www.skroutz.gr/s/51483784/De...CD100YP2T.html
Το δούλεψες καθόλου;
Μου φαίνονται άδικα λίγα τα δύο τζαουλ;
Κι εγώ δεν έχω τέτοιο μπαταρίας και όλο αναρωτιέμαι αν μου χρειάζεται.
Δυναμίτης από δύναμη.
Φουλ πακέτο είναι, μπαταρίες φορτιστής θήκη,αν η τιμή σε καλύπτει τότε γιατί όχι;
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Μπίλυ με μια δεύτερη ματιά, μάλλον θα σε απέτρεπα.
Δεν είναι πολύ σαφή τα σπεκς του πλην της δύναμης κρούσης (68ΝΜ) και φαίνεται να έχει πλαστικό μη εναλλάξιμο τσοκ.
Αυτό εσένα μπορεί φυσικά να μη σου λέει τίποτα αλλά σκέφτομαι μήπως τόση δύναμη, δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα πλαστικό τσοκ. Διάβασα τις δύο αξιολογήσεις στο Σκρουτζ και μπήκα στον κόπο να το δω καλύτερα.Συνηθως όταν κάτι φυσάει,οι περιγραφές και οι φωτό είναι σε αφθονία.εδω όχι τόσο.
Εσύ φαντάζομαι το θες ερασιτεχνικά να υπάρχει σε το σπίτι και να μπορεί να καλύψει μεγάλο εύρος εργασιών.
Ίσως να μην χρειάζεται να φτάσεις σε τέτοιο μέγεθος δαπάνης αν είναι έτσι.
Ναι για ερασιτεχνική χρήση στο σπίτι το θέλω.Να κοιτάξω για κάτι φθηνότερο ε?
Αυτό με το τσοκ για μένα έχει πολύ σημασία.
Το μεταβο που έχω στη δουλειά είναι στα 60ΝΜ αλλά εννοείται με μεταλλικό τσοκ. Ακόμα και ο τίμιος Κινέζος φφγρουπ στο εξοχικό, είναι με μεταλλικό τσοκ.
Σου έχω στείλει πμ σχετικά.
Στο σκρουτζ γράφει 28 χιλιάδες κρούσεις, ο άλλος στο site του το δηλώνει 34 χιλιάδες κρούσεις, τι ισχύει άντε βγάλε άκρη.
Μάλλον το πρώτο αλλά όπως και να έχει είναι πολύ καλά τα χαρακτηριστικά του και γενικώς πολύ αξιόλογο πακέτο.
Εννοείται καλύτερο το μεταλλικό από το πλαστικό τσοκ αλλά αν είναι καλής ποιότητας το πλαστικό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Έχω το bosch 18v-li πάρα πολλά χρόνια που είναι πανομοιότυπο με αυτό το dewalt με πλαστικό τσοκ και ίδια χαρακτηριστικά δύναμης, το δουλεύω φουλ επαγγελματικά όλα αυτά τα χρόνια και δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.
Το μόνο ότι μου λείπει η δύναμη πολλές φορές, αλλά θεωρώ πως για ερασιτεχνική χρήση θα σε υπερκαλύψει.
Βασικά αν αναρωτιέσαι πολύ στο αν σου χρειάζεται, τότε πιθανώς δεν σου χρειάζεται χα χα χα.
Ίδια φάση ήμουν και εγώ αλλά όπως έγραψα και παραπάνω είμαι μαζόχα.
Βαρέθηκα κιόλας να παλεύω με το δραπανοκατσάβιδο σε κάτι σημεία ζόρικα στο θα τρυπήσει δεν θα τρυπήσει και έτσι το πήρα απόφαση και το τσίμπησα ( πήρα και μια έξτρα 8ah procore σε πολύ σπέσιαλ τιμή και άντε γειά ).
Φυσικά και τα 2 joule είναι λίγα αλλά και αυτό σχετικό είναι ρε'συ στο τι θες να κάνεις με το κάθε εργαλείο και φυσικά ποιες είναι οι δυνατότητες και τα όρια του.
Για παράδειγμα, στο κομμάτι τρύπημα είναι μια χαρά πολύ καλό, στο σκάψιμο όχι και τόσο ( αν και λιγάκι που έσκαψα ένα τοιχάκι δεν ζορίστηκε όπως πίστευα).
Επόμενη επιλογή το 18v-26 ή ακόμα καλύτερα το 18v-28 που είναι πολύ δυνατότερα αλλά εκτός του ότι είναι εξωφρενικά πανάκριβα, ξεφεύγουν πολύ και σε βάρος, πράγμα που εγώ προσωπικά δεν το ήθελα καθόλου.
Άσε που είμαι της άποψης ότι οκ ωραία και καλά τα εργαλεία μπαταρίας και καλή η νέα φάση και οι καινοτόμες τεχνολογίες αλλά σαν του ρεύματος δεν είναι και δεν θα γίνουν ποτέ.
Οπότε αφού έχω ήδη πολύ καλά και πολύ δυνατά κομπρεσεράκια ρεύματος τότε δεν υπάρχει λόγος να ψάχνω το κάτι παραπάνω σε αντίστοιχο μπαταρίας.
Για εργασίες στο σπίτι, είναι υπερβολή αυτό... Στο λέει κάποιος που έχει 2 φτηνιάρικα (κάτω του 50αρικου το καθένα) τα οποία όμως έβγαλαν και μεροκάματο ουκ ολίγες φορές. Έχω και 2 ρεύματος για ζόρικες καταστάσεις.
Με τα λεφτά που κοστίζει αυτό, προτείνω να πάρεις ένα μποσάκι και ένα ρεύματος, θα είσαι καλυμμένος για πολύ πολύ καιρό. Και τα ρέστα σουβλάκια....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
για μένα το θέμα είναι πόσο θα το χρησιμοποιείς αν είναι να κάθεται μεγάλα διαστήματα δε θα πρότεινα λόγο του ότι συνήθως την ακούν οι μπαταρίες εκτός και αν κάθε μήνα τις κάνεις ένα φόρτισμα
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Αυτό ίσχυε για τις νικελίου-μόλυβδου, οι λιθίου δεν έχουν τέτοιο θέμα, τα δικά μου τα έχω κάπου 10 χρόνια και οι μπαταρίες τους δεν έχουν υποστεί καμία κόπωση. Και μιλάμε για φτηνά εργαλεία, της τάξης του 35ευρου έκαστο.
Εξυπακούεται ότι μετά από κάθε εργασία τις αποθηκεύω πλήρως φορτισμένες.
Μπορεί να περάσουν και 6-7 μήνες μέχρι να τα ξαναχρειαστώ....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Έχω ένα dremmel 3000 την τελευταία δεκαετία ερασιτεχνική χρήση, δυο φορές πηνια και τώρα παω για τρίτη, ενώ προσέχω τις δυνάμεις κοπής παράλληλα με την ταχύτητα.
Στα ριβιουζ βλέπω τα ίδια παράπονα από πολλούς.
Τι κάνω να ψαχτώ για τίποτε πιο αξιόπιστο;
Βλέπω κάτι ingco - total 200w με ικανοποιημένους πελάτες από πλευράς αξιοπιστίας
Τι λέτε;