Tesla Stealth Mod Review
σορρυ δεν ειναι πολυ καλη η φωτο!
Αφου το πηρε το ματι μου στο γιουτιουμπι και επαθα πλακα....ειπα στο φιλο Αλεξ που εχει μαγαζι και το εφερε να το τεσταρουμε!
Αμερικανικης εταιρειας, φυσικα ομως Made in China. Ομως......:
Απιστευτο στην αισθηση, ποιοτικότατο στα υλικα κατασκευης (smooth υλικο στην υφη) οσο το pico σε διασταση περιπου και μπαινει μεσα του ο ατμοποιητης και χανεται στο χερι σου!!!! Το δοκιμασα με τον δικο μου (μελο3 μινι) εδωσε καλη αισθηση ισως λιγο πιο "αδυναμη" αλλα ελαχιστα και χωρις να ειμαι σιγουρος απολυτα γιατι τεσταρα για πολυ λιγο (10-15 τσουρες).
Εχει μονο ενα κουμπι χωρις οθονη χωρις ρυθμιση τιποτα γιατι ρυθμιζει μονο του οτι αντισταση και αν του βαλεις!
Το κουτακι παρεχει ατμοποιητη + φλατζακια + πιρεξακι εξτρα + καλωδιο κλπ.
specs:
•Material: Zinc alloy
•Dimension: 49.5*25*70mm
•Battery Capacity: 2200mAh
•Maximum output power: 100W
•Maximum output voltage: 4.2V
•Maximum output current: 40A
•Atomizer’s resistance: 0.1 to 3.5ohm
•USB: 5V/1A
Υ.Γ.: Στο τσακ προλαβαμε να το τεσταρουμε γιατι μολις το πακεταραμε παλι μπηκε πελατης και το αγορασε!![]()
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Αντε να ξεβιδωσεις τον ατμο αν σου εχει κανει υπερχειλιση.....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Αν του βάλεις αντίσταση 0,2 θα χτυπήσει στα 75-80 αν του βάλεις 1,5 θα χτυπήσει στα 15.
Ρυθμίζει μόνο του τα βολτ σε μια τιμή 3,7 πχ και ανάλογα την αντίσταση δίνει τα βατ που χρειάζεται για να φτάσει την τιμή αυτή.
Όπως περίπου λειτουργούν και τα υπόλοιπα μοντάκια που έχουν λειτουργία bypas.
Εκτός και αν κάνω λάθος.
Sent from me using a computer.
Εντυπώσεις από goblin κανείς?
Δοκίμασα για μια μέρα (ένα στήσιμο) τον V1 και μου φάνηκε ότι δεν έχει χτύπημα.
Ο V2 είναι τοπ φιλ.
Sent from me using a computer.
Ναι αλλά λέει και μαξιμουμ βολταζ 4.2 βολτ.Λογικά θα έπρεπε να γράφει 4.2 σκέτο.
Φίου φίου φι φι φίου
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Ναι ΟΚ, μικρό κλπ κλπ κλπ κλπ.
Δεν αλλάζει η μπαταρία όπως στο πόκο πίκο και αν δεν σου αρέσει ο ατμοποιητής για όποιο λόγο....;;;;;;
επίσης, θέματα στεγανότητας, έχουν λυθεί με αυτά τα διαόλια; Αν μπει σε τσαντάκι, είναι στεγανό ή στάζει απ΄ όπου έχει άνοιγμα;
α μάλιστα...
Οπότε για χρήση "γυναικεία τσάντα" δεν ενδείκνυνται τα πράματα τούτα. Το "πιθανόν" ανεξίτηλος λεκές ισοδυναμεί με δίκαιο binelique και απειλές κατά της ζωής παντός υπευθύνου.