Πλέον είναι κυβέρνηση ο σύριζας και το δημόσιο ωφελεί τη χώρα.
Πλέον είναι κυβέρνηση ο σύριζας και το δημόσιο ωφελεί τη χώρα.
Life begins at 45°.
Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος
Ψηφίζεται την Πέμπτη το νομοσχέδιο για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα
Όπως επισημαίνεται στην αιτιολογική έκθεση, η Αθήνα αποτελεί τη μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν διαθέτει ισλαμικό τέμενος, γεγονός που αποδυναμώνει τη διεθνή εικόνα και αξιοπιστία της χώρας.
![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας ενοχλεί τόσο.
Αυτό το πράγμα το ανεκσιθρισκύα να ουμ, το ξέρουμε μερικές χιλιάδες δίσκοι τώρα ή κάνω λάθος; Άλλο που ξεχάστηκε, πολύ βολικά.
Άλλο είναι το point μου ΓιάααΝΝΝ , αλλά ας μην ανοίξουμε ασκούς από το πουθενά.
Αυτο με την "αποδυναμωση της εικονας διεθνως" εχει καταντησει αηδια.
Σε λιγο θα διαβαζουμε για υποχρεωτικη χρηση κωλοχαρτου απο Γερμανια για να μην αποδυναμωθει η εικονα της χωρας διεθνως......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
To ζήτημα φυσικά είναι ήσσονος σημασίας και αν δεν ήταν διάφοροι σκοταδιστές μεσαιωνικοί τύποι θα είχε περάσει στα ψιλά και στ' αζήτητα χωρίς φανφάρες και ηλίθιες δικαιολογίες.
δεν μοιράζεστε την γνώση όμως και αυτό είναι λίγο λυπηρό.
Να υποθεσω οτι εχει να κανει με την μουσουλμανικη μειονοτητα.
Δλδ δεν επιτρέπουμε να χτιστεί τέμενος, αλλά επιτρέπουμε τα underground τεμένη ανά την επικράτεια....
Επίσης, επιτρέπουμε στον ψευτομουφτή να αλωνίζει...
Δοξάστε μας.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ψαχνετε να βρειτε λογικη και σοβαροτητα σε αυτη την χωρα;
Εγώ περίμενα πως και πως να δω ποιός θα αναδείξει το νέο με τον νεκρό έλληνα στην τελευταία τρομοκρατική στην γερμανία, μετά που διάβασα ότι είναι πομάκος κατάλαβα. πλήρης αποσιώπηση.
Δεν έχει να λέει, ούτε για τη σημαία στη Σύμη σχολιάσαμε, ούτε πολλά άλλα. Όλα ένας αχταρμάς γενικότερα.
Προσωπικά το point μου είναι (ζώντας τον τελευταίο καιρό την ταλαιπωρία των νοσοκομείων), πως η χώρα καταρρέει στα πάντα, τα θέματα τρέχουν και δε τα προλαβαίνεις, χρήμα δεν υπάρχει πουθενά , φωτιές, μετανάστες, τουρισμός, όλα τάνα, δε προχωράει τίποτα (σκάει κ μιά δόση κάπου κοντά αν θυμάμαι καλά) και το υπουργείο Περιβάλλοντος με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στην αιτιολογική έκθεση σου λέει ''η Αθήνα αποτελεί τη μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν διαθέτει ισλαμικό τέμενος, γεγονός που αποδυναμώνει τη διεθνή εικόνα και αξιοπιστία της χώρας''.
Μόνο σε εμένα φαντάζουν όλα αυτά πίπες;