Κοτσοβολο πήγα σήμερα, μόνο τα εκθεσιακα έχουν και σε αυτά δεν σου μειώνουν την τιμή.
Για εγγύηση σε xiaomi μόνο απο εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points
Κοτσοβολο πήγα σήμερα, μόνο τα εκθεσιακα έχουν και σε αυτά δεν σου μειώνουν την τιμή.
Για εγγύηση σε xiaomi μόνο απο εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points
το xiaomi redmi4A που πήρα στη δικιά μου είναι ψιλο-απογοήτευση πάντως στο θέμα data δικτύου,δεν πιάνει σχεδόν πουθενά 4G της vodafone και είναι πολύ inconsistent στα E/H/H+ . στην ουσία ξεχνάς τη χρήση data.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
To 4 Pro έχει έλλειψη όπου και αν το έψαξα (επίσημης εισαγωγής), μόνο σαμπανιζέ μπορείς να το βρεις σε πολύ λίγα κομμάτια. Απ΄όξω λοιπόν, ας φρόντιζαν να έχουν stock
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Αυτό το πρόβλημα με τα data το έχω και εγώ τώρα που άλλαξα σε βοντα.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Eνα κινητό με πραγματικά windows δεν μπορεί να βγάλει κανεις; Λεγανε ότι τα νέα surface θα είναι έτσι αλλά τελικα και αυτά mobile windows θα έχουμε....
Για τα data θα πρέπει να βάλετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις.Δεν είναι τίποτα το φοβερό.
Λυση 1:
Open Security App.
tap on Cleaner option.
Here you choose deep clean.
Restart your device and try.
Λυση 2:
Go to Settings ->SIM cards & mobile networks .
Choose your SIM card under SIM CARD SETTINGS.
Tap on Access Point Names under CELLULAR NETWORK.
Here you Get APN lists in GENERAL and MMS section.
Tap on Reset option from the bottom.
All Set. Done.
H Λύση 2 μάλλον ειναι σωστότερη.
Φίου φίου φι φι φίου
Τα Windows είναι για τους υπολογιστές, όχι για τα κινητά. Τα'χουμε ξαναπεί.![]()
Life begins at 45°.
Για το Viber πριν καιρό γράφτηκε πως θα σταματήσει η αναβάθμιση της εφαρμογής σε windows phone. Θα υπάρχει μάλλον αυτή που κυκλοφορεί τώρα, αλλά δεν θα υποστηρίζεται πλέον.
Γενικότερα, το Viber είναι η πιο άχρηστη εφαρμογή που έχει υπάρξει αυτού του είδους.
Το telegram πχ, είναι πολύ πιο αξιόπιστη εφαρμογή, χωρίς προβλήματα και προσφάτως με δυνατότητα κλήσης με κορυφαία ποιότητα ήχου. Όλοι βέβαια έχουν κολλήσει με το σκουπίδι το Viber.