http://www.drive.gr/news/ellada/tsak...a-svisei-klisi
Πήγε να τα τσεπώσει....
Να τα παντελωνιάσει για....
ανανήψαντας
Meanwhile
Πυρά Σόιμπλε σε Βρετανία: Μην τολμήσετε να γίνετε φορολογικός παράδεισος
Μα τις αμέτρητες γιάρδες tweed, τα λέγε o Churchill![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ κι ο μόνος που δικαιώθηκε είναι ο διαφημιστής της προεκλογικής εκστρατείας της νδ
![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Αυτό εμείς το ξέρουμε, αλλά αν ρωτήσεις κάποιον παπά τι νομίζεις ότι θα σου πει; Ότι κάθε τι που σε απομακρύνει από τον ενάρετο δρόμο του Ιησού Χριστού και τον παράδεισο της επόμενης ζωής, είναι έργο του Σατανά αυτοπροσώπως. Το ίδιο πάνω κάτω λένε και οι υπόλοιποι, ακόμη και οι τζιχαντιστές.
Με τον Ι.Χ. δεν έχω κανένα πρόβλημα, τον πάω. Πήγε και έγινε βουδιστής ο άνθρωπος και μετά προσπάθησε να πείσει τους Ιουδαϊστές να μην είναι τόσο μαλάκες. Καλή δουλειά δεν λέω, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να τον κάνουν θεό. Με την καμία δεν θα το ήθελε.
Θα απαντήσω με κάτι που έχω ξαναγράψει σε ανάλογη συζήτηση: Στο λύκειο είχα θεολόγο έναν παπά νέο και ρέμπελο, με χριστιανική σπορ BMW 320 μουνοπαγίδα. Ο οποίος μεταξύ άλλων μας εξιστορούσε δικές του περιπέτειες με μαύρη μαγεία και βουντού, ότι π.χ. είχε δει άνθρωπο να γυρνάει το κεφάλι του 360°, κάτι που μετά το είδαμε στην ταινία «εξορκιστής».Φιλόλογος ηταν.
Όχι θεολόγος.
Αυτό έπρεπε να μας κάνει.
Ήταν ενδιαφέρον το μάθημα των θρησκευτικών, δε λέω. Αλλά γουάτ δε φακ!
Το ότι έχουμε ξεχωριστό, άβατο, αφορολόγητο, ιερό και δεν συμμαζεύεται ΚΡΑΤΙΔΙΟ εντός χώρας, το θεωρείς δηλαδή μαγκιά της Ελλάδας. Κάτι που είναι τόσο εξωφρενικό και απαράδεκτο, που πραγματικά με κάνει να ντρέπομαι. Να μην μπορώ να το εξηγήσω αυτό ούτε σε φίλους απο το εξωτερικό, ούτε καν στον εαυτό μου και να το αποδίδω σε καθαρή ατόφια βλακεία και χαζομάρα που δέρνει τους περισσότερους Έλληνες. Και μετά σου φταίνε οι «ξύπνοι»;Κομπινες γίνονται παντού .
Και στο αγ όρος, και στο Βατικανό, και σε βουδιστικούς ναούς κλπ κλπ κλπ
Το θέμα είναι αν συμμετεχεις η όχι σε αυτές.
Και οι ιταλοί με το Βατικανό κοιμισμενοι είναι, όπως και με το san marino.
Θα μου πεις τι σχέση έχουν κρατίδια εκεινα,κρατίδιο και αυτό.
Τα δυο θρησκευτικα το ενα οχι.
Που θες να καταλήξεις.
Οτι οι εκ εξωτερικού φιλοι σου,καταλαβαίνουν και αντιλαμβανονται κρατιδια σαν το Βατικανό,το san marino, η ακόμα και το Μονακό .
Αλλά όχι το Αγιο όρος???
Πες τους να αλλάξουν χέρι,αυτό πληγιασε.